Results 136 to 150 of 216
Thread: φοβια με καρδια
-
14-02-2011, 21:13 #136
Αντε παλι τα ιδια.....εκει που ειχα για λιγες μερες ησυχασει με τα τσιμπιματα & τα πονακια & ειχα μεινει μονο με τις καθημερινες-συνηθισμενες μου αρρυθμιες,σημερα,εδω & καποιες ωρες εχω σφηξιματα,τσιμπιματα στην καρδια & σουβλιτσες στην πλατη......βρε παιδια,το ξερω οτι τα χω νιωσει πολλες φορες παλι,αλλα καθε φορα νομιζω οτι ειναι διαφορετικα,πιο σοβαρα....εσεις τα χετε νιωσει ολα αυτα?????????????????????????????????????????? ???
- 15-02-2011, 15:08 #137
Τα πάντα όλα, ΡΑΝΗ, και ακόμα δηλαδή. Εγώ αυτά τα έχω σε καθημερινή σχεδόν βάση....
15-02-2011, 17:57 #138
Δηλαδη βρε Κατερινα,τα νιωθεις & εσυ καθημερινα αυτα τα τσιμπηματα,νευροπονους κτλ η που & που??Ξερεις,μου φαινεται οτι μονο εγω τα νιωθω ολα αυτα,καθε μερα!!!
15-02-2011, 20:00 #139
Ναι, βρε παιδί μου. Αν όχι καθημερινά, τότε πολύ πολύ συχνά. Ωστόσο υπάρχουν και διαστήματα που περνάνε μέρες και αυτά συνεχίζουν εκεί να επιμένουν...
21-02-2011, 01:18 #140
Παιδιά ο πόνος της καρδιάς είναι ένας πόνος βαθύς δυνατός και ανυπόφορος.
Ένας πόνος που δεν έχεις ξανανοιώσει ποτέ.
Πονάει στο κέντρο του στέρνου και πίσω ακριβώς στην πλάτη.
Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα, μελανιάζεις, σου έρχεται να λιποθυμήσεις.
Τα πονάκια δεξιά, αριστερά, από δώ και από κεί δεν είναι ανησυχητικά.
Είναι νευρόπονοι από κρυώματα και άγχος.
Μου το έχουν πεί πολλοί καρδιολόγου και πιστέψτε με έχω πάει τουλάχιστον σε 6 διαφορετικούς στη ζωή μου.
21-02-2011, 01:59 #141
panta eimoun tis apopsis pws oso perissotero skeftesai <<fovoumenos>> kati toso perissotero se kinigaei...
einai kati san antidrasi me morfi ekdikisis!!!!!
auto loipon pou exeis na kaneis einai na stamatiseis na metras tous sfigmous sou kai otan niwtheis tin aisthisi fovias tis kargias na xalarwneis se ena iremo domatio kai na metras apo to 0-100 kai antistrofa apo to 100-0!!!Episis idiaitera mporei na voithisei i mousikotherapeia kai i armonia xrommatwn!
den prepei genika na fovomaste ta provlimata igeias!
afto sinithos simvainei otan den exoume gnosi panw sto provlima!
mia taxikardia sigoura den einai tromaxtiko afto mporei na sou to epibebaiwsei ki enas kardiologos!!!!!
28-02-2011, 14:46 #142
Τι ωραιο ειναι να ζεις εστω & καποιες μερες χωρις σωματικες ενοχλησεις!!Γιατι ομως ξαναερχονται???Γιατι οποτε νιωσω κατι στην καρδια μου να πηγαινει αμεσως το μυαλο μου στο ΚΑΚΟ?????
01-03-2011, 00:00 #143
kalispera paidia...exw kai egw thema me tin kardia...me pianoun kati arithmies kai kati taxipalmies..kai an exw paei se olous tous giatrous giati apo ton augousto perasa mia entoni arostofovia...telika meta apo 7 mines katalava oti ola einai mesa sto mialo mas...otan to skeftomai i kardia mou xtipaei tabourlo..otan eimai xalari den tin niwthw...oso gia tin anapnoi merikes fores me pianei mia tasi san na nomizw oti den tha anapneusw....alla den to paizw exsipni OLA EINAI MESA STO MYALO MAS.to pan einai naxeis dipla sou anthropous na se kathisixazoun...kai na se kanoun na xexniesai...egw eutixws exw dipla mou ton kolito mou pou toxe perasei kai autos prin apo mena prin 5 xronia...tote den to katalavena ti eixe pathei...alla twra ton katalavenw apolita...me olo auto pou exoume pathei emeis an to kaloskeftoume xanoume politimo xrono apo tin zwi mas...den xeromaste kamia mera apo tin zwi mas..kai sigatikoume me ton fovo oti tha pethanoume...e re seis prepei na to polemisoume auto...na min einai pio dinato apo emas...emeis eimaste dinatoi...kathe mera prepei na leme doxsa to theo pou zw..kai oxi na skeftomaste simera ti exw...ta alithina provlimata den exoun erthei akoma....giauto ospou narthoun prepei na zoume tin zwi mas eutixismeni....auta exw na pw kai den to paizw oute exsipni oute tipota..apla toxw perasei kai egw kai to polemisa xwris farmaka kai aidies tetoies pou sistinoun oi psixologoi...autoi einai pio diataragenoi apo emas
01-03-2011, 00:13 #144
paidia k emena simera mepiasan pali kati ektaktes sustoles otan vgika gia kafe.....exw kanei mono ena hlektrokardiografima ki o kardiologos mou eipe einai ola mia xara.....apo tote isixasa kapws alla oxi teliws!pantws otan me pianei pleon prospathw na min panikovalomai pernw 2-3 vathies anapnoes k iremw!kserei kaneis kati parapanw gia autes tis ektaktes?
07-04-2011, 12:47 #145
Εσας σας εχουν φυγει τα πονακια & οι ενοχλησεις στην καρδια?Γιατι ρε γαμωτο δεν με παρατανε?????Χωρις αυτα η ζωη μου ειναι φυσιολογικη,μολις εμφανιστουν,εμφανιζεται & ο καταραμενος φοβος......γιατι???Ετσι θα ειναι,δεν θα φυγουν ποτε οι ενοχλησεις εκει?Μπαινεις & στο τρυπακι να ειναι το μυαλο σου συνεχεια εκει,κολλημενο,αφου τα νιωθεις,πως να μην ειναι το μυαλο εκει....γινεται?:confused::mad:
09-04-2011, 11:39 #146
Αχ PANH ποσο σε καταλαβαινω...τα ατιμα δεν φευγουν κ απ ο,τι το κοβω δεν θα φυγουν ποτε...γιατι ολη αυτη η ταλαιπωρια γμτ?? οταν δεν τα χω λεω "α τι ωραια μακαρι παντα ετσι να ειμαι" κ μετα που εμφανιζονται ερχεται ο φοβος κ το αγχος κ νομιζω οτι κατι κακο θα παθω...δεν μπορω να σκεφτω τιποτ αλλο εκεινη τη στιγμη μονο τις αρρυθμιες τους πονους το τεμουλο το φοβο..κ λεω μεσα μου "θ αντεξω αυτη τη φορα?" παντα ετσι λεω οτι δεν θ αντεξω παει τελειωσε...κ αντε τωρα περασαν πες την επομενη φορα θα ειναι ακομα χειροτερα...
καθε βραδυ πλεον εχει καταντησει κουραστικο κ ανυποφορο, σκετο μαρτυριο...γιατι να τα παθαινουμε ολα αυτα γμτ γιατι????......." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-04-2011, 21:37 #147
PANH και Lacrymosa σας καταλαβαίνω απολύτως!!ακριβώς τα ίδια,ακριβώς όμως, έχω κι εγώ. Δε το σκεφτομαι καθολου αλλά εμφανιζεται εντελώς απροειδοποίητα. Λέω πολλές φορές μακάρι να είναι ψυχολογικό γιατί τότε δεν έχω κάτι σοβαρό αλλά οι έκτακτες είναι τόσο απρόβλεπτες που με κάνουν να αμφιβάλλω γι αυτό. Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι με το πέρασμα του καιρού τα επεισόδια γίνονται πιο συχνά κι έντονα. ίσως πρέπει να πάρω φάρμακα, δε ξέρω. Πάντως αν συνεχίσω να μη κάνω τίποτα δε νομίζω να φύγουν πια!
10-04-2011, 22:00 #148
Καλησπέρα,
μην αγχώνεστε μ' αυτό, με τα χάπια που παιρνουμε ολοι μας είναι απο τις πρωτες παρενεργειες. Ξερω ότι είναι πολυ τρομακτικό, μεχρι και σε καρδιολογο πηγα για να σιγουρευτω, εκανα τα παντα, καρδιογραφημα, υπερηχο, μεχρι και τεστ κοπωσεως, μια χαρα όλα... ΚΑΙ το μυστικο που δεν ξερω αν σας το εχει πει ποτε ο γιατρος σας, η καρδια ποτε δεν ποναει όταν εχει προβλημα. Ο πονος είναι νευρικος απο άγχος. Το μονο που είναι πιο επικινδυνο ειναι ο πόνος στο στερνο και πίσω απο την καρδια στην πλατη, αλλά κι αυτό πάλι μπορεί να ελεγχθεί, με μία απλή εξέταση και σου φεύγει πλέον η ιδέα του να έχει κατι η καρδια σου. Όταν μου ξεκίνησαν όλα για οτιδηποτε με πονουσε εκανα εξετάσεις κι ετσι εμαθα πολλά για όλα αυτά. Η ταχυκαρδία ελέγχεται πάρα πολύ εύκολα και πιστεύω ότι πολλοί από εμάς έχουν πάρει λίγο inderal, σίγουρα...απλα μιλα με το γιατρό σου, όλα λυνονται :)
10-04-2011, 22:07 #149
:) Ξέχασα να σας πω, και μετά απ' όλες τις εξετασεις του καρδιολογου, τα ψιλοπονακια, τσιμπιματα κλπ υπάρχουν ακόμη όταν έχω άγχος....και ειλικρινά εχω συχνα αγχος....απλά συνεχίζουμε και όταν μας πιάνει κατι τετοιο, πάρτε ένα τηλεφωνο ή ακούστε ένα τραγούδι δυνατά, διώξτε το μυαλό σας αλλού και θα φύγουν κι αυτά με τον καιρό :)
11-04-2011, 18:59 #150
ασε ολοι εδω την ιδια κωλοκατασταση περναμε...εγω προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι οσο το σκεφτομαι μεγαλωνει το αγχος κ ο φοβος μου αλλα δεν μπορω γμτ να μην το σκεφτομαι προσπαθω να ξεχαστω αλλα παλι το μυαλο μου εκει ειναι συνεχεια οτι ανα πασα στιγμη θα παθω..κ οταν ειμαι καλα λεω οτι "δεν μπορει να κρατησει αυτο για πολυ, να τωρα θα παθω"....ξερω οτι αυτο δεν ειναι καλο αλλα δεν μπορω να το αποφυγω..εμενα μου χουν πει οι γιατροι οτι ειναι ψυχολογικο καθαρα απ το αγχος αλλα παρ ολα αυτα παντα εχω την υπονοια οτι μπορει να κρυβεται κατι οργανικο απο πισω η οτι μπορει τωρα να μην εχω αλλα στο μελλον σιγουρα θα παθω μ ολη αυτην ταλαιπωρια που τραβαει η καρδια μου ισως κουραστει δεν ξερω...
εμενα ειναι πολυ εντονες το βραδυ την ημερα δεν εχω η μπορει να εχω αλλα να μην τις καταλαβαινω..για φαρμακα πρεπει να ρωτησεις το γιατρο σου παντως κι εγω 2 χρονια που παιρνω δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη διαφορα μονο στις κρισεις πανικου που σταματησαν κ οτι μπορω κ ηρεμω κατα τ αλλα εχω ενα σωρο ψυχοσωματικα αλλα κ αυτα που αντιμετωπισα κερδος ειναι εξαλλου βημα βημα λυνονται αυτα..!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
Όλα είναι τα χρήματα
15-07-2025, 15:02 in Με καφέ και συμπάθεια....