Results 46 to 60 of 180
Thread: Χάνω το στήριγμα μου
-
02-05-2011, 14:32 #46
φυσικα και γινονται θαυματα σαββα η μαλλον οχι θαυματα αλλα ο ιδιος ο ανθρωπος εχει τοση δυναμη μεσα του που παλευει μεχρι τελευταια στιγμη.για μια ακομη φορα κουραγιο..
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
- 02-05-2011, 18:54 #47
Κουραγιο Σαββα μας να εισαι συνεχεια διπλα της και να της κρατας το χερι.Ειναι νεα και εχει δυνατο οργανισμο μην απογοιτευεσαι.Πως ειναι σημερα γραψε μας γιατι ολη ανυσηχουμε.
02-05-2011, 21:39 #48
κριμα...μακαρι να γινει κατι και να πανε ολα καλα...ακομα μπορει να γινει ενα θαυμα.
02-05-2011, 21:51 #49
Παίρνω τόση δύναμη από την αγάπη σας και τα λόγια συμπαράστασης, σας ευχαριστώ μέσα απ΄την καρδιά μου παιδιά, με την ευαισθησία σας δείξατε πως το φόρουμ μπορεί να είναι μια όμορφη κοινότητα αλληλοστήριξης..
Δυστυχώς , τα νέα μου δεν είναι καλά. Το μικρούλι φωτάκι ελπίδας έσβησε, εκτός από καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια τώρα πια έχουμε και οξεία ηπατική ανεπάρκεια να αντιμετωπίσουμε, ήταν απαραίτητο σήμερα να μπει σε τεχνητό νεφρό για να αποβάλει ούρα αλλά δεν μπόρεσαν να την βάλουν γιατί η αρτηριακή της πίεση δεν ξεπερνά το 75/50. Το μηχάνημα που υποστηρίζει την καρδιά της δημιουργεί αλλεπάλληλες θρομβώσεις, θα αναγκαστούν σε 2-3 ημέρες το πολύ να το βγάλουν και τότε...
Δεν παύω ωστόσο να ελπίζω ..
Ουτοπία ? Θα δείξει...
Παρόλα αυτά , τρέχω για τα πρακτικά...
Η αδελφή μου παράτησε το σπίτι της κι ήρθε να μείνει μαζί μας...
Η κόρη μου είναι συνέχεια από πίσω μου, "μπαμπακούλη αυτό, μπαμπακούλη εκείνο", μ'αγκαλιάζει και με φιλά συνέχεια, φοβάμαι πως μάλλον έχω να αντιμετωπίσω μεγαλύτερες ανασφάλειες από την έφηβη κόρη μου.
Με τον μικρό μου πήγαμε μια βόλτα στο ποσειδώνιο. Με όσο πιο ανώδυνες λέξεις μπορούσα να βρω του περιέγραψα την κατάσταση. Πως η μαμά είναι βαριά άρρωστη και παλεύει να ζήσει.. Πως πια είναι πολύ πιθανό να μην είναι πια η μανούλα μαζί μας γιατί θα πάει στον ουρανό...Πως θα χρειαστεί ο ίδιος να είναι δυνατός για να στηρίξει τον μπαμπά που θα είναι πια και μανούλα του μαζί...Να μάθει να κάνει πράγματα από μόνος του..
Κατάλαβε άραγε ? Παρόλο που με κρατούσε σφιχτά όση ώρα μιλούσαμε, η αντίδραση του ήταν αναπάντεχα ήπια..
Τον ρώτησα αν κατάλαβε...
"Αν θέλεις" μου λέει " μπορώ να σου επαναλάβω επακριβώς όσα μου είπες...Μόνο που αν το κάνω , θα κλάψω κιόλας τώρα..."
Κατάλαβε....
Κουβαλάω αβάσταχτο φορτίο...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
02-05-2011, 22:01 #50
παιδακι μου γλυκο...
..οχι οτι το μεγαλυτερο παιδι υποφερει λιγοτερο..το καημενο προσπαθει να συμπαρασταθει!
Εχεις δικιο το φορτιο ειναι αβασταχτο..σκεφτομαι τα συναισθηματα των παιδιων και ποναει η ψυχη μου..Σαββα δυστυχως δεν μπορουμε να προσφερουμε κατι περισσοτερο απο την ειλικρινη μας συμπαρασταση..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
02-05-2011, 22:02 #51
σάββα, ξέρεις πως περιμένουμε να μάθουμε τα νέα σου....
εύχομαι κ πάλι, όσο κ αν μέχρι στιγμής είναι άσχημα τα πράγματα, ν πάνε καλύτερα.
(πόσο ψύχραιμα είναι τα παιδιά...κ πόσο εύστοχα....όταν θέλουν να πουν κάτι....)http://www.mazi.org.gr/
02-05-2011, 22:16 #52
σαββα μου διαβασα το πρωι το θεμα σου και απο τοτε δεν εχεις φυγει απο το μυαλο μου!
να ξερεις θαυματα γινονται!
κουραγιο και εχεις μια ειλικρινη αγκαλια και απο εμενα!
ο μικρος σου ειναι φοβερος!ξερεις τα παιδια καταλαβαινουν πολυ περισσοτερο απο οτι νομιζουμε!
ευχομαι να εχεις τη δυναμη να αντεξεις οτι και αν προκυψει!
μεινε διπλα της και μιλα της ειναι πολυ πιθανον να σε καταλαβαινει!
εισαι σπουδαιος και δυνατος ανθρωπος κρατα την ελπιδα σου!
σε φιλω γλυκα και περιμενουμε τα νεα σου!
02-05-2011, 22:34 #53
σαββα....
ομολογω πως περίμενα καλύτερα νέα, αλλά όπως είπες και συ, κανείς δεν ξέρει...
Άλλωστε και προχθές ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα και βγήκε ένα φως...μακάρι να ανατραπεί η κατάστση, μακάρι να ξυπνούσες και να ήταν ένα απαίσιο όνειρο, μακάρι να μην έπρεπε να το περάσεις όλο αυτό...
Ας ελπίσουμε πως αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα...
κουράγιο.
02-05-2011, 23:33 #54
κουραγιο Σαββα...
τωρα που ξερουν ολοι, εχεις μαζι σου τα παιδια σου.
μαζι θα τα καταφερετε.
02-05-2011, 23:44 #55
Σου ευχομαι με ολη τη δυναμη της ψυχης μου καλη τυχη κ καλη δυναμη σε σενα ,στη γυναικα σου, κ στα παιδια σου.
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
03-05-2011, 00:58 #56
Υπομονή Σάββα. Υπομονή. Θα δείξει, μην προτρέχει ο νους. Σοφά έκανες και μίλησες και στο μικράκι σας. Παιδάκι μου τρυφερό, πόσο με άγγιξαν τα λογάκια που σου είπε. Εμπιστέψου την επιστήμη, εμπιστέψου εσένα και τα παιδιά σου. Θα τα καταφέρετε ενωμένοι, ό,τι και να σας φέρει το αύριο. Μην έχεις ενοχές και για την αδερφή σου. Το σπίτι της εκεί θα είναι, αυτή θέλει να είναι εκεί για σένα και την οικογένειά σου. Μοίραζε ευθύνες αυτό τον καιρό, αφού τώρα χρειάζεσαι χέρια να σε βοηθήσουν, παρουσίες να σου σταθούν και λόγια να σε ηρεμούνε. Έχεις χρόνο να ευχαριστήσεις αργότερα, τώρα εσείς είστε που χρειάζεστε πράγματα. Η κόρη σου φοβάται και για σένα, προσπαθεί να σε βοηθήσει και να στηρίξει όπως μπορεί, κάνε την να νιώσει την προσφορά της σημαντική, δώστης την αξία της. Μπορείς να της δείξεις πως το εισπράττεις και να καθησυχαστεί το μέσα του λιγουλάκι. Έτσι νομίζω, εσύ ξέρεις καλύτερα απ΄όλους τα ξέχωρα χαρακτηριστικά στις προσωπικότητες των βλασταριών σας. Ακολούθησε το ένστικτό σου.
Σε σκέφτομαι Σάββα. Όλους σας. Καλό σας ξημέρωμα. Φρόντισε και σένα λιγουλάκι. Να τρως ε? όσο μπορείς, να κοιμάσαι, να ξεκουράζεσαι κι εσύ, μη σε ξεχνάς. Φιλιά."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-05-2011, 03:46 #57
Ευχαριστώ RainAndWind, εύχομαι να είναι όλα περαστικά και για μας αλλά και για τον sabb. O αδερφός μου σήμερα είναι ξύπνιος, εννοείται με μηχανική υποστήριξη, ξεκινάμε από το μηδέν πάλι, θεραπείες και τα συναφή. Το έχουμε ξαναδεί το έργο, γι'αυτό κρατάμε μικρό καλάθι.. Οι λοιμώξεις καραδοκούν, εύχομαι αυτήν τη φορά να προλάβει να βγει από την εντατική πριν τον γονατίσει ο πυρετός. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
03-05-2011, 03:48 #58
03-05-2011, 09:51 #59
Καλημέρα Σάββα! Πώς πάνε τα πράγματα; Τα παιδιά σου πάντως αντιδρούν πολύ ώριμα, τι λόγια ήταν αυτά του μικρού..! Μόνο δείξε τους ότι είναι εντάξει να είναι λυπημένα, δεν πειράζει να δείχνουν τη λύπη τους για τη μαμά (θα χρειαστεί τόσες φορές στο μέλλον να'ναι δυνατά,ας μην τα κουβαλάνε μέσα τους από τώρα...)
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη σημερινή μέρα, η σκέψη μου είναι μαζί σας!
03-05-2011, 09:52 #60
Chr μου, κουράγιο και σε σας, τι δύσκολα τα πράγματα και πόσο θάρρος και υπομονή θέλει... Εύχομαι να πάνε όλα σύντομα καλύτερα...