Test - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 101

Thread: Test

Senior Member
    Κάρι, με το χρυσόψαρο και τη γυάλα πέθανα ρε συ χαχααααα
    Στου ίνσεκτ το τεστ, η μια αδερφή που σκότωσε την άλλη, δεν τη σκότωσε ούτε σε καβγά, ούτε σε αντιζηλία. Της το είχε ζητήσει η ίδια, γιατί είχε φάει μανιτάρια δηλητηριώδη, υπέφερε και δεν υπήρχε κοντά ούτε γιατρικό, ούτε κανένας άλλος τρόπος να σωθεί. Η καθεμιά τους θα έκανε το ίδιο για την άλλη, γιατί αγαπιούνται.

Πάω να δω και αυτά τα χαίρια μου, λολζ

Έκανα και τα αριθμητικά.
    Κάβουρας το εργαλείο. Μπλε.
    Το πόδι άλλαξε. Όντως! Λολ, θα το ξανακάνω. Ω ρε και να μπει κανένας την ώρα που γυρνάω το πόδι και γράφω στον αέρα. Ίνσεκτ, το νου σου, όποιος μπει σε κάρφωσα. Ο ίνσεκτ μου τόπε να το κάνω, χαχαα
    Τι γίνεται τώρα με το γουρούνι? Να διω.

Φιου, τη γλύτωσα. Το γουρούνι είχε μεγάλη στριφογυριστή ουρά, μεγάλα αυτιά, αλλά τα έκανα τρίγωνα, χαχα,κοίταγε εμένα και γέλαγε! Είχε τέσσερα πόδια, και μια χοντρή μύτη. Τώρα που το ξανακοιτάω μάλλον θυμίζει καροτσάκι παρά γουρούνι. Αλλά το έκανα κάτω αριστερά στη σελίδα, δε μετράει, δεν είχα άλλο χώρο. γκρ

Βάλτε κι άλλα τέστια, μου αρέσουνε.:)
    Last edited by RainAndWind; 18-05-2011 at 09:38.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Πήρα δύο ζώα, είμαι καταδικασμένη να έχω πάντα δυο συντρόφους. Τώρα θα μπει η κάρι να μου πει πως δεν αρκούμαι στον ένα και είμαι αμφιταλαντευόμενη και εγωίστρια. λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Tι να σου πω με τους δυο συντροφους, δεν νομιζω να ειναι θεμα αμφιταλαντευσης και εγωισμου, ειναι μαλλον που δε σου φτανει μονο ενας να νταντευεις και να προσεχεις!! :p

Senior Member
    Είστε σε μια έρημο.. Περιπλανιέστε αρκετές μέρες και βρίσκεται στην άμμο ένα ξίφος. Πως είναι? Είναι πολύτιμο? Και τι θα το κάνετε? Θα το πάρετε μαζί σας? Αν ναι γιατί? ( για προστασία.. επειδή είναι αξίας κ.λ.π.)
    · Προχωράτε στην έρημο.. Βρίσκετε αυτή την φορά ένα ποτήρι. Τι έχει μέσα? τι το κάνετε? το παίρνετε μαζί σας?
    · Συνεχίζετε το ταξίδι και βρίσκετε ένα κουτί. Περιγράψτε το.. Τι έχει μέσα ?
    · Υστερα βλέπετε μπροστά σας σε μια σκάλα. Από τι υλικό είναι? Αν είχατε την δυνατότητα ανεβαίνοντας τα σκαλιά της να οδηγηθείτε κάπου που θα ήταν αυτό? Νοιώθετε ασφάλεια όταν ανεβαίνετε ή έχετε αμφιβολίες για την σιγουριά που σας προσφέρει?
    · Έπειτα βρίσκετε ένα άλογο.. Πως είναι το άλογο? τι χρώμα? Τι συναίσθημα σας βγάζει? Το παίρνετε μαζί σας;

· Μετά από πολλή κούραση φτάνετε σε μια όαση. Πως είναι η όαση?τι κάνετε εκεί? Πίνετε νερό? Ξεκουράζεστε? Τι συναίσθημα νοιώθετε τώρα?
    · Τέλος φτάνετε σε ένα τοίχο/φράχτη. Πως είναι ο τοίχος/φράχτης? Θα σκραφαλώσετε ή θα αναζητήσετε άλλη διέξοδο?

Λοιπόν...
    το ξίφος είναι αστραφτερό και έχει πάνω πολύτιμες πέτρες. Είναι παραμυθένιο ξίφος. Ναι, θα το πάρω μαζί μου.
    Το ποτήρι έχει μέσα κρύο νερό. Το πίνω.
    Το κουτί είναι ασορτί με το ξίφος, έχει πάνω πολύτιμες πέτρες χρωματιστές και μέσα έχει βιβλίο ευχών. Κάνω τρεις και εύχομαι να πραγματοποιηθούν, (δεν στις λέω, είναι μυστικό).
    Η σκάλα είναι ίνοξ και ανεβαίνω μέχρι να δω που θα φτάσιε. Έχω λίγη υψοφοβία, αλλά δεν θα κοιτάζω κάτω και θα τα καταφέρω.
    Το άλογο είναι φυσικά κάτασπρο. Ανεβαίνω πάνω του και συνεχίζω το δρόμο μου.
    Η όαση είναι όπως όλες οι οάσεις. Καταπράσινη με νερά καθαρά και φυσικά, εγώ το άλογο, το σπαθί μου και το κουτί μου ξεκουραζόμαστε, (μόνο ένας άντρας λείπει δηλαδή από το όνειρο).
    Α, στο φράχτη θα αναζητήσω άλλη διέξοδο, αλλά αν δεν βρω θα βάλω το άλογο μου να τον πηδήξει, (είναι μαγεμένο άλογο).

Senior Member
    θεοφανια πολυ ενδιαφεροντα!! Ειδικα το κουτι ασορτι με το ξιφος και το μαγικο αλογο!!

λοιπον εμενα ειναι λιγο χαλια..

ΤΟ ξιφος ειναι πολυ ομροφο μεγαλης αξιας, μοιαζει για αντικα αλλα υπεροχα διατηρημενη, φαινεται να εχει δωσει πολλες μαχες και να ειναι μεγαλης συναισθηματικης και υλικης αξιας..
    Το ποτηρι ειναι βρωμικο αδειο μισοθαμμενο στην αμμο.
    Το κουτι ειναι πολυχρωμο δερματινο σαν πατσγουορκ, τετραγωνο, αδειο μεσα.
    Η σκαλα ειναι ανεμοσκαλα και κρεμεται απο εναν κοκοφοινικα. Σταθερη ειναι, αν ανεβω θα φαω καρυδες.
    Το αλογο ειναι βρωμικο, αγριεμενο, αρρωστο και το φοβαμαι.
    Η οαση ειναι μια καλη οαση, φτανω εξαντλημενη, και νιωθω να πεθαινω..
    Ο τοιχος ειναι σαν περγκολα στο υψος μου, περισσοτερο διακοσμητικος, παω γυρω γυρω πολυ ευκολα.

To ξιφος ειναι πολυτιμο και μεγαλης αξιας αλλα κανει καλα και τη δουλεια του,ειναι δηλαδη γερο.το παιρνω μαζι για προστασια βασικα .
    Το ποτηρι εχει μεσα νερο,το παιρνω και αυτο γιατι ειμαι στην ηρεμο και δεν μπορω να ζησω χωρις νερο.
    Το κουτι θα θελα να εχει μεσα τροφιμα για να μπορεσω να ζησω επισης γιατι μονο με νερο μετα απο μερες θα πεθαινα.
    Η σκαλα ειναι αλουμινιου,θα ηθελα να οδηγηθω σε μια πολη με πολλους ανθρωπους και ασφαλεια,οχι δεν θα ενιωθα ασφαλεια οταν την ανεβαινα.

Το αλογο ασπρο,νιωθω απεριοριστη χαρα οταν το βλεπω και φυσικα το παιρνω μαζι μου.
    Οαση με καταρακτες,τρεχουμενα νερα,πολυ πρασινο,δροσια,αλλα και με καποιους αλλους ανθρωπους για παρεα.Πινω νερο μαζι τους και ξεκουραζομαστε ειναι και εκεινοι κουρασμενοι.Νιωθω ομορφα εκει ,μια γαληνη.
    Ο φραχτης ξυλινος ,ψηλος και θα τον σκαρφαλωνα.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Το σπαθί συμβολίζει τον πατέρα σας. Την σχέση σας μαζί του.. Δείχνει αν νοιώθετε σιγουριά μαζί του ή φόβο.. Όσοι το παίρνετε θα πει ότι κουβαλάτε κάτι από τον πατέρα σας μαζί σας είτε είναι οι συμβουλές του είτε οι αναμνήσεις..

-Το ποτήρι είναι η μανα σας και η σχέση μαζί της.. Αν απαντήσατε ότι έχει μεσα υγρό έχετε καλή σχέση.. Όσοι πίνετετο υγρό και αφήνετε το ποτήρι θα πει πως πήρατε ότι ήταν να πάρετε από τη μάνα σας και είσαστε περισσότερο ανεξάρτητοι.. Όσοι το παίρνετε μαζί σας κουβαλάτε κάτι από τη μάνα σας μαζί ενώ όσοι το παρατάτε δεν έχετε τίποτα από αυτή και είστε τελείως ανεξάρτητοι.

-Το κουτί είστε εσείς.. Τα συναισθήματα σας, η σκέψεις και η αυτοεκτίμηση σας..

-Η σκάλα είναι οι φίλοι σας. Αν σας πηγαίνει σε μέρη με κόσμο έχετε πολλούς φίλους αν σας πηγαίνει σε μοναχικό μερος είστε περισσότερο μοναχικοί. αν την παίρνετε μαζί σας για περίπτωση ανάγκης έχετε φίλους για τις δύσκολες στιγμές. Επίσης φένεται η σιγουριά που νοιώθετε για τις φιλίες σας ή οι ανασφάλειες σας..

-Το άλογο είναι ο σύντροφός σας. Αν είναι λευκό δείχνει ρομαντισμό ενώ αν είναι μαύρο δείχνει πάθος. Δείχνει επίσης τα χαρακτηριστικά που πιστεύετε ότι έχει ο συντροφος σας ή που θα θέλατε να έχει.

-Η όαση είναι η μελλοντική σας ζωή. Πως την οραματίζεστε και τι προσδοκάτε. Επίσης το συναίσθημα που θα θέλατε να νοιώσετε ως αποτέλεσμα των προσπαθειων σας..

-Ο τοίχος συμβολίζει τα εμπόδια που θα βρείτε στην πορεία σας και τον τρόπο που θα τα ξεπεράσετε. Επίσης το πόσο προσπαθείτε να βρείτε λύση ως το τέλος ή το αν παραιτείστε ευκολα..

Οι ερμηνείες είναι «ανοιχτές» και μπορούν να

αποκτήσουν μεγαλύτερο βάθος αν τις ερμηνεύσετε

με βάση τα βιώματα και τον χαρακτήρα σας..

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Το σπαθί συμβολίζει τον πατέρα σας. Την σχέση σας μαζί του.. Δείχνει αν νοιώθετε σιγουριά μαζί του ή φόβο.. Όσοι το παίρνετε θα πει ότι κουβαλάτε κάτι από τον πατέρα σας μαζί σας είτε είναι οι συμβουλές του είτε οι αναμνήσεις..

μέσα!

-Το ποτήρι είναι η μανα σας και η σχέση μαζί της.. Αν απαντήσατε ότι έχει μεσα υγρό έχετε καλή σχέση.. Όσοι πίνετετο υγρό και αφήνετε το ποτήρι θα πει πως πήρατε ότι ήταν να πάρετε από τη μάνα σας και είσαστε περισσότερο ανεξάρτητοι.. Όσοι το παίρνετε μαζί σας κουβαλάτε κάτι από τη μάνα σας μαζί ενώ όσοι το παρατάτε δεν έχετε τίποτα από αυτή και είστε τελείως ανεξάρτητοι.

μέσα!

-Το κουτί είστε εσείς.. Τα συναισθήματα σας, η σκέψεις και η αυτοεκτίμηση σας..

ενδιαφέρον!

-Η σκάλα είναι οι φίλοι σας. Αν σας πηγαίνει σε μέρη με κόσμο έχετε πολλούς φίλους αν σας πηγαίνει σε μοναχικό μερος είστε περισσότερο μοναχικοί. αν την παίρνετε μαζί σας για περίπτωση ανάγκης έχετε φίλους για τις δύσκολες στιγμές. Επίσης φένεται η σιγουριά που νοιώθετε για τις φιλίες σας ή οι ανασφάλειες σας..

εγώ δεν σκέφτηκα που φτάνω μετά τη σκάλα..:(

-Το άλογο είναι ο σύντροφός σας. Αν είναι λευκό δείχνει ρομαντισμό ενώ αν είναι μαύρο δείχνει πάθος. Δείχνει επίσης τα χαρακτηριστικά που πιστεύετε ότι έχει ο συντροφος σας ή που θα θέλατε να έχει.

Ωχ! Και είπα μαγεμένο άλλογο που πετάει πάνω από φράκτες. Εκεί γύρω στα 80 θα συνειδητοποιήσω πως δεν γίνονται θαύματα..:ρ

-Η όαση είναι η μελλοντική σας ζωή. Πως την οραματίζεστε και τι προσδοκάτε. Επίσης το συναίσθημα που θα θέλατε να νοιώσετε ως αποτέλεσμα των προσπαθειων σας..

και αυτο μεσα!

-Ο τοίχος συμβολίζει τα εμπόδια που θα βρείτε στην πορεία σας και τον τρόπο που θα τα ξεπεράσετε. Επίσης το πόσο προσπαθείτε να βρείτε λύση ως το τέλος ή το αν παραιτείστε ευκολα..

αυτο περίπου....

Οι ερμηνείες είναι «ανοιχτές» και μπορούν να

αποκτήσουν μεγαλύτερο βάθος αν τις ερμηνεύσετε

με βάση τα βιώματα και τον χαρακτήρα σας..

ωραίο τεστ κάρι...θα βάλω και γω ένα...:)

Πέστε τρία ζώα που σας αρέσουν και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αγαπάτε πάνω τους.

Πχ,

1) Σκύλος, (γιατί είναι συντρφικός, πιστός...κλ κλπ)

Μετά

Τι σχέση έχετε με τη θάλασσα?
    Μπαίνετε βαθιά?
    Κάνετε δραστηριότητες? Ταξιδεύετε? Ψαρεύετε? Την ατενίζετε? Τη φοβάστε?

Ποια είναι η σχέση σας με τον καφέ?

Βρίσκεστε μπροστά σε ένα τοίχο πολύ ψηλό. τι νιώθετε?

και εμενα ολα μεσα μου πεσανε αλλα αν εχω και αλλα εμποδια ψηλα στη ζωη μου ετσι οπως περιεγραψα το φραχτη καλ μου υπομονη:d

βεβαια λεω σκαρφαλωνω οποτε κατι γινεται:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Σκυλος-πιστος ,ευαισθητος με διαισθηση
    Γατα-ανεξαρτητη και αγρια
    Αλογο-ελευθερο και με θαρρος

Λατρευω τη θαλασσα και παω εκει που δεν παταω για κολυμπι
    Κανω βουτιες μεσα συνεχομενες και κολυμπαω γρηγορα,δεν τη φοβαμαι καθολου

Η σχεση μου με τον καφε ειναι σχεση εξαρτησης δεν μπορω να ξυπνησω χωρις καφε

Νιωθω δεος,τον θαυμαζω ,τον κοιταω αλλα θελω να το πηδηξω

Senior Member
    αλογο (ομορφο, περηφανο, δυνατο, καλο)
    κουνελακι (ομορφουλικο, γλυκουλικο, εχει μουστακια στη μυτη του που σε γαργαλανε οταν το ταιζεις, ειναι απαλο ζουληχτο και σου ερχεται να το φας (οχι στιφαδο))
    παπακι (γιατι οταν κουνανε την ουρα τους πεθαινω!!!!!)

Την λατρευω, μπαινω βαθεια ναι, (εκτος κι αν ηνουν σε κανεναν ωκεανο με καρχαριες οποτε απαπαπα). Παιζω ρακετες και βολευ μες στη θαλασσα :p Scuba δε θα εκανα ποτε, δε μαρεσει η ιδεα να ειμαι στον πατο με φυκια τριγυρω και σκοταδι!

Καφε πινω σπανια γιατι σπανια τον πεθυμαω, αν και εχει ωραια γευση, με πειραζει και στα νευρα, και τις περισσοτερες φορες θα τον παραγγειλω ντεκαφεινε, η φραπε με παγωτο το καλοκαιρακι.

Για τον τοιχο: Τι καθεται και χτιζει ο ανθρωπος.. Δε μου αρεσει. Αντιαισθητικος. Απορριπτεται.

Senior Member
    Καλα αυτο με το νεκροταφειο και την αδερφη ειναι φοβερο...Να σας πω και εγω ενα γριφο??? :) :D ''2 μπαμπαδες κ 2 γιοι πανε για ψαρεμα..πιανουν ολοι απο ενα ψαρι...Γυριζουν πισω με τρια!!''

Senior Member
    Παππους-μπαμπας-γιος, 3 ατομα, 2 μπαμπαδες και 2 γιοι :p ευκολο!

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast