αρχή - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 159

Thread: αρχή

Senior Member
    δεν ξέρω..δεν είμαι σίγουρη γι αυτό carrie..Ηταν πάντως μια καλή μέρα..είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι, τόσο χαλαρή. Σήμερα η διάθεση μου είναι αρκετά πιο άσχημη, ξύπνησα με έναν κόμπο..
    Δεν κράτησε πολύ η χθεσινή διάθεση αλλά τουλάχιστον είδα ότι μπορώ να ξανανιώσω έτσι..

Senior Member
    Αν hi κ παλι !!!! :)

Μ αρεσε πολυ το χθεσινο το μηνυματακι σου κ περιμενα κ σημερα να γραψεις κατι αναλογο...
    Εγω πιστευω παντως οτι παρολο που σημερα μπορει να νιωθεις πιο πεσμενη, μεσα σου υποβοσκει η θετικη κ χαρουμενη διαθεση..!!
    Κ λιαν συντομως θα βγει κ παλι στην επιφανεια !!!
    Μην απογοητευεσαι therefore κ try to think positive!!! :)

Btw γαματη μερα σημερα απ το πρωι ημουν εξω γυρισα εξαντλημενη κ διαλυμενη αλλα το ευχαριστηθηκα !!!!!!
    Κ ο καιρος ειναι ο,τι πρεπει για μπανιο, αλλα που να το βρω γαμωτο.. υπομονη...

KissesSsSs !!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    γεια!
    Ξερω γω..μπορεί να αλλάξει κάτι μεχρι το βράδυ,να γράψω κι αλλο τετοιο μηνυματάκι :Ρ

"Εγω πιστευω παντως οτι παρολο που σημερα μπορει να νιωθεις πιο πεσμενη, μεσα σου υποβοσκει η θετικη κ χαρουμενη διαθεση." σε αυτό έχεις ένα μικρό δίκιο για αυτό και είπα ότι "τουλάχιστον είδα ότι μπορώ να ξανανιώσω έτσι"
    Αντε ωραία..κάτι είναι κι αυτό μια μέρα ο ένας μια ο άλλος..:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Btw γαματη μερα σημερα απ το πρωι ημουν εξω γυρισα εξαντλημενη κ διαλυμενη αλλα το ευχαριστηθηκα !!!!!!
    Κ ο καιρος ειναι ο,τι πρεπει για μπανιο, αλλα που να το βρω γαμωτο.. υπομονη...

KissesSsSs !!!!!! :)
    xaxaxa μην το λες! είπαμε, είναι ανώμαλος ο καιρός και προπάντων κυκλοθυμικός! :P
    Όσο για το μπάνιο... δεν είναι δύσκολο! Στο δρόμο χωρίς ομπρέλα :P

Αν, έτσι είναι, τα σκαμπανεβάσματα μπορεί να προκύψουν (το πιο φυσιολογικό) αλλά σημασία έχει που αρχίζεις να ξανανιώθεις όμορφα και χαλαρά :)

Senior Member
    Αν σκεφτεσαι πολυ λογικα κ ψυχραιμα κ σε βρισκω πολυ συνειδητοποιημενη !!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !! :)

Στη ζωη ολα τα συναισθηματα παιζουν, μια ειμαστε πιο πανω μια ειμαστε πιο κατω, δεν μπορουμε να ειμαστε συνεχως στο ιδιο... οποτε ειτε ειμαστε στο ενα ειτε στο αλλο πρεπει να ξερουμε οτι μπορει να αλλαξει αλλα θα ειναι περαστικο κ αν νιωθουμε πχ λιγο πιο down εννοειται δεν θα κρατησει για παντα, αλλα υπαρχει το θετικο απο κατω κ θα ξαναβγει στην επιφανεια !!!

Εγω παντως πιστευω οτι θα αλλαξει κατι συντομα κ θα γραψεις κ παλι αισιδοξο κ χαρουμενο μηνυματακι !!

Πιστεψε το κι εσυ !!!!

Οσο το βαζεις στο μυαλο σου, τοσο δρομολογειται υποσυνειδητα κ βγαινει πιο γρηγορα, ευκολα κ αβαιαστα !!

:)

Senior Member
    καλημέρα Arsi... Eγώ με αυτήν την βροχή νιώθω καλύτερα τώρα, σαν να ανακουφίστηκα κάπως..πάω με τον καιρό μάλλον..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    xaxaxa μην το λες! είπαμε, είναι ανώμαλος ο καιρός και προπάντων κυκλοθυμικός! :P
    Όσο για το μπάνιο... δεν είναι δύσκολο! Στο δρόμο χωρίς ομπρέλα :P

Αν, έτσι είναι, τα σκαμπανεβάσματα μπορεί να προκύψουν (το πιο φυσιολογικό) αλλά σημασία έχει που αρχίζεις να ξανανιώθεις όμορφα και χαλαρά :)
    LoL κ να ταν μονο ο καιρος κυκλοθυμικος....!!! μαζι του παρασερνει κ εμας !!! :)

Senior Member
    Χα..Lacrymosa μόλις γράψαμε ακριβώς το ίδιο :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    LoL κ να ταν μονο ο καιρος κυκλοθυμικος....!!! μαζι του παρασερνει κ εμας !!! :)
    λολ δε λες τπτ, γέλια και κλάμματα δλδ, σαν τον καιρό ένα πράμα,καλά τα λες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    καλημέρα Arsi... Eγώ με αυτήν την βροχή νιώθω καλύτερα τώρα, σαν να ανακουφίστηκα κάπως..πάω με τον καιρό μάλλον..
    Εγώ πάλι την ένιωθα απ'το πρωί :D, δεν ξύπνησα καλά...

Αλλά δεν την θέλω!!!! τέλος.θέλω να πάω σαχάρα!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Χα..Lacrymosa μόλις γράψαμε ακριβώς το ίδιο :)
    :) !!!

Λολ μαλλον ο καιρος ειναι αντανακλαση του εαυτου μας.. η ο εαυτος μας αντανακλαση του καιρου..!!

Senior Member
    η απλά συμπτωση :Ρ

Senior Member
    η απλά συμπτωση :Ρ
    παιζει κ αυτο !! αν κ γενικα δεν πολυπιστευω στις συμπτωσεις, πιστευω οτι αιτιοκρατικα ολα γινονται για καποιο λογο..!!

Senior Member
    βρε λες..;Πάντως μου βγαίνει μια αισιοδοξία για το φετινό καλοκαίρι, μάλλον καλό είναι αυτό ε; Το να νιώθω τόσο άσχημα τοσο καιρό, γιατί άσχετα με όσα λέω και που γκρινιάζω νιώθω λίγο καλύτερα τον τελευταίο καιρό..νιώθω σαν να συνειδητοποιώ και το παραμικρό καλό που συμβαίνει (βεβαια πολλές φορές και το παραμικρό κακό..αλλά αυτό είναι άλλο)..π.χ. πίνω νερό και ξεδιψάω και σκέφτομαι τι ωραία αίσθηση, τι τυχερή που είμαι που το ένιωσα αυτό, που ζω κάπου που έχει πολύ νερό, που είμαι υγιής και μπορώ να το πιω κ.τ.λ... εντάξει..είναι λίγο ακραίο το παράδειγμα αλλά κάπως έτσι σκέφτομαι ( αυτό με το νερό πάντως αλήθεια το χω σκεφτεί).
    αυτόν τον καιρό θέλω να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου να δεθώ με ανθρώπους..έχω ανθρώπους γύρω μου, εν δυνάμει φίλους..με τους οποίους μπορώ να προσπαθήσω να δεθώ περισσότερο, να προσεγγίσω περισσότερο και σε αυτούς που ήδη έχω να δείξω το πως νιώθω που τους έχω. πάντως σκέφτομαι ότι θα θελα και καινούργια πράγματα στη ζωή μου, θετικούς ανθρώπους, με ευαισθησίες αλλά και διάθεση για ζωή..με κούραζει η αδράνεια και με παρασύρει..(λίγο θέλω..)..θέλω ανθρώπους που προσπαθούν

Senior Member
    δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα σε όσα έχω να κάνω. Το μυαλό μου τρέχει αλλού..

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast