Το *******το της ντροπης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Banned
    δε ξερω ουτε ποσες σχεσεις εχεις κανει, ουτε απο που εισαι (στην Αθηνα πχ που εχουμε τοσο πληθυσμο, κερατωνεις ανετα γιατι βρισκεις πανευκολα αντικαταστατη), ουτε πως εισαι, ουτε πως συμπεριφερεσαι. ολα αυτα παιζουν ρολο! και λογικα το κερατο πεφτει γιατι καπου δε καλυπτεις τον αλλον. μπορει ομως κι ο ιδιος ενω καλυπτεται να μη θελει να νιωθει τη σιγουρια της σχεσης, γιατι ειναι πχ ανωριμος. δε ξερω σε τι τυπους πεφτεις, και δε μπορω φυσικα να μιλησω για ολους τους αλλους. θα μιλησω μονο για μενα... προσωπικα λοιπον οταν ειμαι με μια κοπελα που μου δινεται πληρως, μου ειναι αφοσιωμενη, μα πανω απ'ολα μου ταιριαζει, δεν εχω λογο να τη κερατωσω! ειμαι υπερ της σταθεροτητας, και με το κερατο το μονο που κανει καποιος ειναι να ριψοκινδυνευει να τη χασει απο κοντα του. ποιος ο λογος να το ριψοκινδυνεψω αν με καλυπτει ? κανενας.

αν θες ανοιξε νεο τοπικ για τα των αντρων, εχω πολλα να απαντησω. σ'αυτο ας πουμε μονο για τις γυναικες, που τις χαρακτηριζουμε πουτανες οταν ενδιαφερονται μονο για το σεξ.

Senior Member
    αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι δεν πιστεύω πως μια γυναίκα πρέπει να θεωρείται ******* όταν πηγαίνει με πολλούς...πλέον η κοινωνία έχει προχωρήσει πολύ για να παραμένουμε προσκολλημένοι σε τέτοιες ιδεολογίες. το τι κάνει καθένας στο κρεβάτι του είναι επιλογή του...πλέον μια γυναίκα είναι "*******" όταν η συμπεριφορά της είναι πουτανίστικη και ένας άντρας "τσούλος" (όπως μ'αρέσει να το λέω) όταν η συμπεριφορά του είναι τέτοια...

υπάρχουν λογικά και άντρες και γυναίκες που είναι για σχέση και άντρες και γυναίκες που θέλουν μόνο σεξ...ε,ας αναζητάνε για αυτούς που θέλουν το ίδιο...

Senior Member
    ΚΕΝΟ δεν βλέπεις; απαντάς με τον ίδιο τρόπο που απάντησαν και οι άλλοι σε μια ερώτηση που δεν έχει κανένα νόημα και όφελος. Μια συμβουλή μόνο: Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Πάντως ο τίτλος ευρηματικότατος! Έχει φαντασία :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by νηπενθές View Post
    αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι δεν πιστεύω πως μια γυναίκα πρέπει να θεωρείται ******* όταν πηγαίνει με πολλούς...πλέον η κοινωνία έχει προχωρήσει πολύ για να παραμένουμε προσκολλημένοι σε τέτοιες ιδεολογίες. το τι κάνει καθένας στο κρεβάτι του είναι επιλογή του...πλέον μια γυναίκα είναι "*******" όταν η συμπεριφορά της είναι πουτανίστικη και ένας άντρας "τσούλος" (όπως μ'αρέσει να το λέω) όταν η συμπεριφορά του είναι τέτοια...

υπάρχουν λογικά και άντρες και γυναίκες που είναι για σχέση και άντρες και γυναίκες που θέλουν μόνο σεξ...ε,ας αναζητάνε για αυτούς που θέλουν το ίδιο...
    κουκλα μου δε το γραψα μονο για μενα, εδω μεσα σπανια μιλαω για μενα προσωπικα. ας πουμε οτι εμενα απ'τη στιγμη που καποια δεν ειναι δικια μου, δε με ενδιαφερει τι κανει! ισα ισα ειμαι υπερ της ελευθεριας στο σεξ, και με πολλους συντροφους ακομα! αλλα η πλειοψηφια ετσι λεει τις γυναικες που νοιαζονται μονο για σεξ, και η αληθεια ειναι πως φαινεται ασχημο να λες οτι δε θελεις κατι παραπανω. σαν να εισαι φθηνη, επιφανειακη, λιγη...

Senior Member
    και θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου...θεωρώ ότι δεν πρέπει να δίνουμε παντού τον εαυτό μας...όλοι έχουμε συναισθήματα κι ας μη θέλουν κάποιοι να τα δείξουν...με το να τα "κλειδώνουν" μέσα τους και να κάνουν πως δεν υπάρχουν, δεν καταφέρνουν τίποτα...μόνο το να είναι πολύ χειρότερα όταν θα "ξεχειλίσουν"...
    το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του για κάποιο λόγο και είναι δύσκολο να βρεις το λόγο,αφού κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!

Senior Member
    Νομίζω πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημά σου ΚΕΝΟ. Πολλές καταστάσεις ή συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν έναν ανθρωπο να θέλει μονο το σεξ και τίποτα άλλο σε κάποια στιγμή της ζωής του. Μπορεί κάποιος να έχει πληγωθεί και να αντιδρά έτσι γιατί θέλει την επιβεβαίωση αλλά φοβάται να κάνει σχέση. Μπορεί κάποιος άλλος άνθρωπος να έχει μπουχτίσει στη σχέση/γάμο και να ψάχνεται για σεξ έτσι απλά. Όπου άνθρωπος, βάλε γυναίκα ή και άντρα.
    Κατά την προσωπική μου άποψη και εμπειρία πάντως όταν αναλώνεσαι με πολλούς ερωτικους συντρόφους, δυστυχώς ξοδεύεσαι.

Banned
    αυτο που εχω παρατηρησει απο την εμπειρια μου, επειδη εχω παει και με μικρα ανηλικα, αλλα και με μεγαλυτερη (περσυ), ειναι οτι ενω ξεκινανε σχεδον ολες με τη καλη διαθεση για σχεση, για πολλα συναισθηματα, ρομαντικα, τρυφερα κλπ... οταν χωρισουν τον πρωτο τους ή απο καποιον που αγαπησαν, παιρνουν τη κατω βολτα, κι αρχιζουν το πουταλινικι, φτανωντας να γαμανε περισσοτερους ακομα κι απ'τις νομιμες πουτανες! ειδικα οι γυναικες που ειναι λιγο μεγαλυτερης ηλικιας, πιστευω πως ειναι πιο ανετες, και για παρτουζωματα ακομα, αφου το μονο που φαινεται πως κυνηγανε ειναι ο οργασμος. αυτο που αναρωτιεμαι ειναι πως συνεχιζεις μετα παλι σε κατι σταθερο, οταν σου εχει γινει κατι τετοιο συνηθεια. για φαντασου καποια στα 20 της πχ να εχει πηδηξει καμια 10αρια, πως μπορει να ξαναγινει σταθερη κι αφοσιωμενη σε 1 μονο ?

Senior Member
    KENO, εγω προσωπικά δεν το έχω νοιώσει ποτέ αυτό. να θέλω δλδ κανποιον ΜΟΝΟ για το σεξ..
    για εμενα πχ δεν ειναι φυσιολογικο.. και μια περίοδο που έβγαινα με πολλους(μπορει να μου είχε βγει κ λίγο το ονοματακι) αλλά πιστευω πως απλά αναζητούσα προσοχή και αποδοχή με λαθος τρόπο , γιατι δεν την έπαιρνα απο τους ανθρώπους που ήθελα. Αλλά σίγουρα δεν ήταν το σεξ αυτό που ήθελα.

Επίσης δε θα ήθελα ποτέ να φτάσω πχ 35, να ψάχνω για υποψήφιο πατέρα, και μολις κάνω παιδί μετά να ξέδίνω με τον καθένα :/
    δε μου αρέσει καθόλου αυτό, αν κ δε ξερεις ποτε τι γινεται, απλα το θεωρώ πολύ άσχημο. δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θεωρω πως αλλο απελευθερωση (γινομαι bi και γαμιεμαι και με τα δυο φυλα) κι αλλο επανασταση (απο εκει που οι γυναικες ηταν το αδυναμο φυλο, εγιναν το δυνατο), γιαυτο το γραψα. τεσπα μη κολλατε στις λεξεις, εκανα μια ερωτηση, δε μπορει καποια να μου την απαντησει αναλυτικα ? απο ποτε και γιατι ξεκιναει αυτο ? και τι σας οδηγει να ψαχνεται για one night stands, απλα σεξ και τπτ παραπανω ?
    μεχρι εδω διαβασα...οχι παρακάτω
    γιατί αρκετοι άντρες κάνουν το ίδιο
    αφου πια δν διαφερουν απο τις γυναικες υπο την εννοια ειναι ανεξατητες
    ερώτηση στην ερωτηση...

αλλα από οσο ξερω....αν κ ειμαι στην κατηγορια μεγάλες
    απο παντα όμως έψαχνα για σχεση κ οχι για σεξ μονο ( ίσως μαλακας δλδ )
    έχω την εντυπωση πως απλα επειδη δν έχουν βρει κάποιον να κολλαει μαζι τους οποτε μονο σεξ
    ουτε συγκατοικηση δν παιζει πια γιατί δν θελουν ο αλλος να τους ζαλιζει τον έρωτα

αυτά απο πληροφοριες 25-30...
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο που εχω παρατηρησει απο την εμπειρια μου, επειδη εχω παει και με μικρα ανηλικα, αλλα και με μεγαλυτερη (περσυ), ειναι οτι ενω ξεκινανε σχεδον ολες με τη καλη διαθεση για σχεση, για πολλα συναισθηματα, ρομαντικα, τρυφερα κλπ... οταν χωρισουν τον πρωτο τους ή απο καποιον που αγαπησαν, παιρνουν τη κατω βολτα, κι αρχιζουν το πουταλινικι, φτανωντας να γαμανε περισσοτερους ακομα κι απ'τις νομιμες πουτανες! ειδικα οι γυναικες που ειναι λιγο μεγαλυτερης ηλικιας, πιστευω πως ειναι πιο ανετες, και για παρτουζωματα ακομα, αφου το μονο που φαινεται πως κυνηγανε ειναι ο οργασμος. αυτο που αναρωτιεμαι ειναι πως συνεχιζεις μετα παλι σε κατι σταθερο, οταν σου εχει γινει κατι τετοιο συνηθεια. για φαντασου καποια στα 20 της πχ να εχει πηδηξει καμια 10αρια, πως μπορει να ξαναγινει σταθερη κι αφοσιωμενη σε 1 μονο ?

τωρα διαβασα κ τα παρακατω
    γιατί θεωρεις απιθανο μια γυναικα που εχει παει με 10 να μν της έκαναν για τους α β λογους κ ερωτευτει τελικα
    κ ν κανει σχεση με καποιον που της αρεσει κ τον αγαπήσει πραγματικα?
    εδω ειναι η διαφορα
    δν βρισκεις?
    http://www.mazi.org.gr/

Member
    Στο πρώτο σου μήνυμα χρησιμοποίησες όντως τη λέξη καρκινιάρες;;;; Τι κόσμος μαμά, μπαμπά και αδέλφια!!!

Senior Member
    ΚΕΝΟ,

στο νήμα της carrie διαφώνησες με κάτι που έγραψα για τις φαντασιώσεις και νομίζω ότι αυτό που ήθελες να τονίσεις ήταν εύστοχο.. ναι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Μπορεί, λοιπόν, να υπάρχει σεξ χωρίς έρωτα (δεν είναι ανωμαλία, ούτε κατακριτέο), σεξ με έρωτα, και σχέση με έρωτα και σεξ (τέλειο!) :) Ο καθένας επιλέγει αυτό που επιθυμεί και έχει ανάγκη είτε επειδή είναι ο άνθρωπος-χαρακτήρας που είναι, είτε επειδή θέλει / χρειάζεται αυτό το συγκεκριμένο σε μια συγκεκριμένη φάση της ζωής του.

Για μένα, το θέμα υπάρχει όταν ΔΕΝ υπάρχει συμβατότητα στα ''θέλω'' και, παράλληλα, ΔΕΝ υπάρχει και ειλικρίνεια. Δηλαδή, εσύ μπορεί να επιθυμείς π.χ. σεξ με συναίσθημα και την προοπτική σχέσης, αλλά η κοπέλα να θέλει μόνο σεξ.
    Δεν μπορείς να την κακοχαρακτηρίσεις γι’ αυτό! Αυτό θέλει.
    ΌΜΩΣ, αν παρότι γνωρίζει ότι εσύ νιώθεις διαφορετικά και έχεις προσδοκίες συνεχίζει μαζί σου χωρίς να ξεκαθαρίζει πώς αισθάνεται και τι θέλει από σένα, είναι αναμενόμενο να θυμώνεις και σε καταλαβαίνω.

Είμαστε, όμως, ενήλικες ρε συ ΚΕΝΟ και αυτό σημαίνει ότι παίρνουμε και την ευθύνη των επιλογών μας.
    Δεν μπορούμε να θυμώνουμε συνέχεια με τους άλλους όταν έχουν διαφορετικές επιθυμίες από τις δικές μας.

Για σένα, έχω την εντύπωση ότι δεν κάνεις ''σωστές'' επιλογές. Σωστές με την έννοια εσύ και η κοπέλα να θέλετε τα ίδια πράγματα.

Και να σου πω και κάτι για μένα.. Αρκετές φορές έχω κάνει ''λάθος'' επιλογή.
    Άντρες που ήθελαν κάτι διαφορετικό απ’ ότι εγώ στη φάση που γνωριστήκαμε.
    ΟΜΩΣ, επειδή ένιωθα κάτι δυνατό που έβγαινε από μέσα μου τόσο φυσικά και αβίαστα αφηνόμουν σε αυτό για να το ζήσω!

Είναι και θέμα δικής μας επιλογής (τις περισσότερες φορές), ΚΕΝΟ, και όχι θέμα πουτανιάς του άλλου..

Αχ δεν μπορώ άλλο αυτές τις ταμπέλες λες και ζούμε στον μεσαίωνα... Όταν η γυναίκα σκέφτεται σχέση, συγκατοίκηση κτλ θέλει απλά να σας τυλίξει για να αποκατασταθεί.. Όταν η γυναίκα θέλει απλά σεξ είναι *******... Ε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Θα το ξαναπώ κι ας γίνω κουραστική και γραφική... Όταν ένας άνθρωπος θέλει σεξ (είτε άντρας είτε γυναίκα) είναι επειδή είναι επιλογή του κι αυτή την περίοδο δεν θέλει δεσμεύσεις.. Δεν πάει να πει αυτό ότι ντε και καλά πληγώθηκε και έτσι εκδικείται όλους τους άλλους... Ας μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα κι ας μην κατηγοριοποιούμε κάτι που δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθει... Τι θα πει γιατί οι γυναίκες είναι έτσι?? Ξέρεις πόσοι άντρες έχουν αυτή την επιλογή το να κάνουν μόνο σεξ??? Εάν δεν σ'αρέσει στο χέρι σου είναι να μην επιλέγεις τέτοιες γυναίκες γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικά τα θέλω σας και όχι επειδή είναι πουτάνες... Το ίδιο φυσικά ισχύει και για μας ως προς τους άντρες...

Senior Member
    Κουραστικό το θεματάκι σου ΚΕΝΕ και χιλιοτραγουδισμένο:p

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.. ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Το "ανήθικο" της υπόθεσης για μένα είναι αν σου πει ο άλλος/η ότι είναι μονογαμικός/η και δεν θυμάται με ποιον/α κοιμήθηκε χθες! Αν σου πει ότι είναι πολυγαμικός/η, γούστο του/της και από κει και πέρα επιλέγεις τι θέλεις εσύ!

Senior Member
    α ρε διαμάντι που είσαι συ? Πόσο μα πόσο έχεις την αίσθηση του μέτρου όταν γράφεις. Και τι ψύχραιμο και φοβερό ποστ έκανες πάλι.:)
    χαχαα, ρε Κενό, τι λέξη, άκου πουτανάτο, λολ, γαμώ, το κρατάω.:P
    Ούτε για μένα είναι τόσο μονοδιάστατα τα πράγματα όσο τα έθεσες αρχικά. Αλλά καταλαβαίνω πως έχεις φάει ήττα στο παρελθόν και σου βγαίνει
    σε οργή μερικές φορές. Όμως τελικά σου γουστάρουν οι δυνατές γυναίκες πιστεύω, παρόλο που ισχυρίζεσαι ότι συμβαίνει το αντίθετο και τις απεχθάνεσαι.
    Δυνατές με την έννοια να πάνε κόντρα στο ρεύμα λιγάκι, έτσι δεν είναι? Το ρεύμα ποιο είναι? Ποια δηλαδή κατασκευή χρησιμοποιεί η κοινωνία για να κρατάει
    το ένα φύλο σε μία ανισόρροπη διάσταση συγκριτικά με άλλα? Την ηθική(σε στενή σχέση με την ιδιοκτησία). Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η γυναίκα και ο άντρας όταν συνάψουν δεσμό είναι δέσμιοι. Το σώμα του ενός ανήκει στον άλλον, η αποκλειστικότητα έρχεται να μπει ως κριτήριο αξιολόγησης της εσωτερικής αξίας ενός ανθρώπου. Το ζήτημα είναι ποιος ορίζει την επιθυμητή ηθική που ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος μιας εκάστοτε κοινωνίας?
    Σε μια κοινωνία πατριαρχική, το αντρικό φύλο. Σε μια μητριαρχική το γυναικείο. Σε μια ιδανική κανένα.:P

Όταν λοιπόν το φύλο που ασκεί την εξουσία και καθορίζει τα ηθικά στάνταρντς σύμφωνα με τα οποία ορίζονται οι επιθυμητές και αντίστοιχα οι ανεπιθύμητες επιλογές/συμπεριφορές, έχει για καιρό καταπιέσει το άλλο φύλο που έπρεπε για να μη στηλιτευθεί, απομονωθεί, να μην τιμωρηθεί για τις επιλογές του που θα κοντράρονταν με την κρατούσα ηθική, έρχεται κάποια στιγμή που είτε θα πει άντε γαμήσου μαλάκα που θα μένω αιώνες από κάτω, στη θέση που σε βολεύει, τότε το φύλο που ως τώρα αυτό το θεωρούσε δεδομένο, κεκτημένο του δικαίωμα, έρχεται να επεξεργαστεί εκ νέου είτε την πιθανότητα να σκληρύνει τη στάση του περισσότερο για να διατηρήσει τα προνόμια του παρελθόντος, είτε να προσαρμόσει τα ηθικά στάνταρντς της κοινωνίας, κάνοντάς τα χαλαρότερα, και πιο ελαστικά.

Νομίζω επίσης πως στη χειραγώγηση των ενστίκτων και στην προπαγάνδιση των επιθυμητών ηθικών νορμών, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο τόσο η εκκλησία όσο και οι νόμοι, οι θεσμοί και τα μμε. Αλλά και πως το είμαι ηθικό η ανήθικο άτομο, δεν έχει να κάνει με την εσωτερίκευση των κοινωνικών νορμών και κανόνων. Όπως και ότι το να επιλέγω διαφορετικά, δε με κάνει ούτε some freak of nature, ούτε περισσότερο ή λιγότερο κάτι που με δίδαξαν. Η ηθική δεν θα έπρεπε να περιέχει και κάπου έστω και λίγο, λολ, την επιλογή?

Επειδή τ' αδοκίμαστο και το απ' αλλού φερμένο
    Δεν τ' αντέχουν οι άνθρωποι κι είναι νωρίς μ'ακούς
    Είναι νωρίς ακόμη μες στον κόσμο αυτό αγάπη μου
    Να μιλώ για σένα και για μένα.

Αυτό αφιερωμένο στην κρέιζι, ξέρει αυτή.;)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast