Όλοι είστε μια χαρά- εμάς είναι χειρότερο από το να μας έχουν βιάσει καθημερινά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 108
    Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Και 'γω συμφωνώ ότι όντως είναι η δυσκολότερη ασθένεια τελικά, συμπεριλαμβανομένου και του γεγονότος ότι υπάρχει μεγάλος κοινωνικός ρατσισμός αλλά η σύγκρισεις είναι τραγελαφικό πράγμα και μίζερο και το σημαντικότερο δεν οδηγούν πουθενά.
    Οι συγκρίσεις γίνονται γιατί δεν ξεκίνησαν από μένα. Όταν έρχεται η άλλη και σου λέει, έχω διπολική και γι'αυτό έτσι κι έτσι, και εσύ δεν έπρεπε να κάνεις έτσι, τότε τι να πεις; Επίσης καλό είναι να γίνονται, να βλέπουμε και λίγο έξω από τη μυτούλα μας οκ; Και όχι να λέμε είναι όλα μέλι γάλα και να κάνουμε την πλάκα μας εδώ μέσα επειδή εμείς είμαστε καλά εις βάρος των άλλων! Οκ τώρα;

Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη η χειρότερη αρρώστια.
    Φίδι να σε τιμπήσει η αράπης να σε ^^^^;
    (αν και μεταξύ μας εγώ θα προτιμούσα το πρώτο)
    Οκ, το ίδιο είναι λοιπόν να έχεις έρπη, και καρκίνο, ρε ίνσεκτ μας δουλεύεις;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ουστ!!!!!!!
    μάλλον με πέρασες για γάτα! :P

Senior Member
    Αν βλέπεις ότι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που προκαλούν την υπομονή σου απλά μην ασχολείσαι μαζί τους γιατί αυτό νομίζω κάνει κακό γενικότερα στην υγεία σου. Για 'σένα το λέω.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Δεν είναι αρρώστια ο έρπης (των χειλών). Δεν σε κάνει πιο αδύναμο, αν με εννοείς.
    Ο έρπης των γενετικών οργάνων βέβαια είναι μια επιδίνωση του προβλήματος.
    Τώρα βέβαια μπορεί κάποιοι για παράδειγμα να είναι ευάλωτοι στην σχιζοφρένεια και να έχουν ανοσία στο aids. Άλλοι να είναι ευάλωτοι στις μυκιτιάσεις και να μην παθαίνουν καρκίνο τόσο εύκολα.
    Δεν μπορείς να τα χεις όλα καλέ. Ούτε συ, ούτε γω, ούτε κανείς.
    Δόξα το Θεό να λες, να λέμε.

Senior Member
    δηλαδή στα ψυχολογικά η ψύχωση είναι κάτι ανάλογο με τον καρκίνο και η διπολική ή η κατάθλιψη πχ κάτι ανάλογο με τον έρπη στα χείλη?

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Αν βλέπεις ότι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που προκαλούν την υπομονή σου απλά μην ασχολείσαι μαζί τους γιατί αυτό νομίζω κάνει κακό γενικότερα στην υγεία σου. Για 'σένα το λέω.
    Ναι έχεις δίκιο μου κάνει πολύ κακό, και σε αυτούς από πάνω, δεν απαντάω.

Senior Member
    Είμαι εκνευρισμένη και αυτό που μου τη σπάει είναι ότι οι άλλοι μου το δημιούργησαν, ενώ αυτοί είναι μια χαρά, γι'αυτό μη λες ότι ξεσπάω σε άλλους το μίσος μου οκ; Μάλλον κάποιο λόγο θα χω, κι εσύ δεν είσαι ψυχοθεραπευτής, αλλά μπήκες να μου την πεις οπότε.....Όπως βλέπεις είσαι και εγωιστής, που αντί να πεις να διορθωθεί ένα μεγαλύτερο πρόβλημα, έστω και λίγο, θες να διορθωθεί το δικό σου. Σαν να είσαι στην Αφρική που πεινάνε, και αντί να πεις παιδιά πρέπει να φάτε, να πεις μα γιατί δεν έχω κρουασάν; Έλεος έλεος και πάλι έλεος.
    Και βέβαια δεν είμαι ψυχοθεραπευτής. Ίσως είμαι ο μεγαλύτερος εγωιστής στον κόσμο αλλά αυτό δεν μπορεί να σε επηρεάζει αφού δεν με γνωρίζεις, δεν έχουμε φυσική επαφή. Δεν λες τί έχεις, λες ότι άλλοι στο δημιούργησαν και αρνείσαι γενικώς τον διάλογο. Αν πεις τί έχεις και τι οι άλλοι σου δημιούργησαν μήπως θα ήταν καλύτερα; Μπορεί κάποιος να συμπάσχει μαζί σου! Κάτι θα έχει να σου πει... Αν θες επιστημονική προσέγγιση ο χώρος δεν είναι και ο καταλληλότερος, ωστόσο υπάρχουν άτομα εδώ που κατέχουν το αντικείμενο και μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις την σωστή κατεύθυνση.
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ώπα ρε παληκάρια! Μήπως να αυτοκτονήσουμε κιόλας για να αισθανθείτε καλύτερα?
    Κακώς εννόησες κάποια πράγματα ή κακώς τα εξήγησα...
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Banned
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Και βέβαια δεν είμαι ψυχοθεραπευτής. Ίσως είμαι ο μεγαλύτερος εγωιστής στον κόσμο αλλά αυτό δεν μπορεί να σε επηρεάζει αφού δεν με γνωρίζεις, δεν έχουμε φυσική επαφή. Δεν λες τί έχεις, λες ότι άλλοι στο δημιούργησαν και αρνείσαι γενικώς τον διάλογο. Αν πεις τί έχεις και τι οι άλλοι σου δημιούργησαν μήπως θα ήταν καλύτερα; Μπορεί κάποιος να συμπάσχει μαζί σου! Κάτι θα έχει να σου πει... Αν θες επιστημονική προσέγγιση ο χώρος δεν είναι και ο καταλληλότερος, ωστόσο υπάρχουν άτομα εδώ που κατέχουν το αντικείμενο και μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις την σωστή κατεύθυνση.
    Δεν θέλω να κάνω διάλογο, γιατί εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να με βοηθήσει. Όλοι οι άλλοι θα πέσουν εναντίον μου, οπότε άλλη όρεξη δεν είχα. Ήδη με έχουν κάνει χειρότερα, δεν θέλω άλλο, ευχαριστώ. Εγώ απλώς την άποψή μου πήγα να εκφράσω, γιατί είχα λόγο, και πέσανε πάνω μου όλοι οι χουντικοί να με φάνε. Τέλος, δεν ξαναγράφω, δεν πρέπει κιόλας γιατί είναι κακό για την υγεία μου. Εγώ καλό πάω να κάνω σε μένα, και μου βγαίνει σε κακό. Οπότε γιατί να ασχολούμαι;

Senior Member
    Οκ! Μήπως υπερβάλλεις λιγάκι; Γιατί κάποιος και μάλιστα άγνωστος μέχρι τώρα να είναι εναντίον σου; Όσοι δεν αισθανόμαστε καλά είναι χρήσιμο να ακολουθούμε κατά γραμμα τις οδηγίες του γιατρού. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό που περνάει και σε κανέναν δεν είναι ευχάριστη η κατάσταση με τις θεραπείες. Όταν όμως δεν τις ακολουθούμε τα πράγματα γίνονται χειρότερα... Δεν συμφωνείς;

Senior Member
    Που είσαι ρε Γουαιτ???Γιατί άρχισες πάλι να μπαίνεις εδώ αφού δεν σου κάνει καλό???

Senior Member
    Μήπως μπαίνεις εδώ μόνο από αντίδραση και για να διαφωνείς;

Senior Member
    Κακώς εννόησες κάποια πράγματα ή κακώς τα εξήγησα...
    Είστε όλοι κακοί. δεν σας απαντάω.

Banned
    Οκ! Μήπως υπερβάλλεις λιγάκι; Γιατί κάποιος και μάλιστα άγνωστος μέχρι τώρα να είναι εναντίον σου; Όσοι δεν αισθανόμαστε καλά είναι χρήσιμο να ακολουθούμε κατά γραμμα τις οδηγίες του γιατρού. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό που περνάει και σε κανέναν δεν είναι ευχάριστη η κατάσταση με τις θεραπείες. Όταν όμως δεν τις ακολουθούμε τα πράγματα γίνονται χειρότερα... Δεν συμφωνείς;
    Όχι δεν συμφωνώ κύριε Μίλτον. Αρκετά η συζήτηση.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast