ξυλοδαρμος γυναικων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ram View Post
    πηρα το θαρος να γραψω αυτη τη φορα οχι για μενα για τη μητερα μου που για μια ακομη φορα εφαγε ξυλο απο τον πατριο μου πριν λιγο με πηρε τηλ.θελει να κανει καταγγελια αλλα δεν ξερει που αν ξερετε κατι σας παρακαλω να μου πειτε επισεις δερνει ασχημα τα μικρα σημερα ο λογος που εδειρε τη μαμα μου ηταν επειδη τσακωθηκανε οταν ο πατριος μου επιασε τον μικρο απο το λαιμο ο μικρος μας ειναι 5 χρονων σχεδων
    γιατι δεν βαζεις καποιον να τον σπασει στο ξυλο τον θρασυδειλο παλιομαλακα που χτυπαει μωρα και γυναικες?
    τι κοινωνικες λειτουργους συζηταμε για ενα ζωο διποδο που θελει ακομα 100 χρονια εξελιξης για να συγκριθει με αμοιβαδα???
    νομιζετε θα ιδρωσει το αυτι του?
    σπαστε τον στο ξυλο να δουμε αν θα ξανασηκωσει το βρωμοχερο του.

κανενα ελεος σε ενα @ που κακως βρεθηκε στην ζωη και την δυσφημιζει!

Junior Member
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην το αφεισετε δεν ειναι ωραιο ολο αυτο που γινετε στο τελος ολοι θα εχετε και απο ενα "παιδικο" τραυμα :(

ας ειναι πατερας μου πατερας σου ... αδελφος μου αδελφος σου βαλτον μεσα πριν σε βαλουν εσενα μεσα στην κασα

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι δεν βαζεις καποιον να τον σπασει στο ξυλο τον θρασυδειλο παλιομαλακα που χτυπαει μωρα και γυναικες?
    τι κοινωνικες λειτουργους συζηταμε για ενα ζωο διποδο που θελει ακομα 100 χρονια εξελιξης για να συγκριθει με αμοιβαδα???

Μπορει μετα το ξυλο να επιστρεψει απλως δριμυτερος για εκδικηση. Οχι, αυτο που χρειαζεται ειναι περιοριστικα μετρα, δικαστηριο κλπ. Καποιοι που να ξερουν να κανουν τη δουλεια τους και να την εχουν ξανακανει. Μην παρασυρεσαι απο τον -φυσιολογικο- συναισθηματισμο σου, υπαρχουν και πιο αποτελεσματικες λυσεις.

Senior Member
    καλημερα τωρα πηρα τηλ τη μητερα μου,αυτος ξαναπηγε στο σπιτι το βραδυ κ αλλαξε ρουχα απο οτι μου ειπε αλλα δεν μιλησαν η μαμα μου ηταν ξαπλωμενη απλα τον ακουσε κ επειτα εφυγε παλι μου ειπε ουι φοβαται γιατι αυτος εχει μεσο ενα ατομο κ φοβαται μη της παρει ενα απο τα 2 παιδια...λετε να υαρχει τετοια περιπτωση?

Senior Member
    καλησπέρα ραμ.έχω δει πολλά τέτοια λόγω δουλειάς.Το αποτέλεσμα?αστο καλύτερα...τραγικές συνέπειες τόσο για τον ψυχισμό του παιδιού όσο και για της μητέρας και όλης φυσικά της οικογένειας που μπαίνει σε αυτό το λούκι.Έχει η μητέρα σου τίποτα μώλωπες πάνω της που να αποδεικνύουν το συμβάν?να πάει στον εισαγγελέα υπηρεσίας και να ζητήσει να τον πάνε για ψυχιατρική γνωμάτευση τον πατριό σου.θα δεις πως θα νιώσει αυτός όταν πάνε να τον βρούνε τα όργανα της τάξεως για να τον συνοδεύσουν στο ψυχιατρείο.Επίσης, οπωσδήποτε μήνυση και προσωρινή διαταγή για απομάκρυνση του από την οικογενειακή εστία.Να σε ρωτήσω, οι παππούδες σου τι λένε για όλα αυτά?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ram View Post
    καλημερα τωρα πηρα τηλ τη μητερα μου,αυτος ξαναπηγε στο σπιτι το βραδυ κ αλλαξε ρουχα απο οτι μου ειπε αλλα δεν μιλησαν η μαμα μου ηταν ξαπλωμενη απλα τον ακουσε κ επειτα εφυγε παλι μου ειπε ουι φοβαται γιατι αυτος εχει μεσο ενα ατομο κ φοβαται μη της παρει ενα απο τα 2 παιδια...λετε να υαρχει τετοια περιπτωση?
    τι μέσο έχει?πολιτικό?να του πει ότι θα της κλάσει τα αρ...α.Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.πες της όμως να το κινήσει δικαστικά.Κι αν δε σκέφτεται τον εαυτό της ας σκεφτεί τα παιδιά.

Senior Member
    Αγαπητη ram καλημερα,

σου γραφω γιατι στο παρελθον -πριν 5 χρονια- ηρθα αντιμετωπος με μια τετοια κατασταση.Και γω τοτε δεν ηξερα αλλα μπλεχτηκα απο σποντα και εμαθα 2-3 πραγματακια:

1.Ειναι πολυ δυσκολο το "θυμα" να φτασει στο σημειο να ζητησει βοηθεια απο καποια υπηρεσια.Διαφοροι οι λογοι γι αυτο αλλα ο βασικοτερος ειναι οτι η κακοποιηση που υφισταται κανει τον ανθρωπο να αισθανεται αδυναμος κ φοβισμενος μηπως τα πραγματα γινουν χειροτερα.Δεν πιστευει οτι μπορει καποιος να αντιμετωπισει αποτελεσματικα τον "θυτη".

2.Απ το ιντερνετ ειχα βρει καποιες υπηρεσιες.Αν θυμαμαι καλα ειναι μια απο αυτες που παρεθεσε ο/η Seduction, το "Κέντρο Υποδοχής Κακοποιημένων Γυναικών: 210-5235318, 210-5235250" ή το "Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης (ελληνικό τμήμα): 2106913100".

Οταν πηρε τηλ η κοπελα,της μιλησαν εξιδεικευμενοι ψυχολογοι και μετα απο 3 τηλεφωνικες επικοινωνιες (σε διαστημα 10 ημερων περιπου), δεχτηκε να περασει απο κει.Εκει λοιπον υπηρχαν ψυχολογοι,νομικοι και ομαδες υποστηριξης απο πρωην κακοποιημενες γυναικες.

Η κοπελα συνειδητοποιησε οτι δεν συνεβαινε μονο σε αυτην κι οτι αρκετοι ανθρωποι το ειχαν αντιμετωπισει αποτελεσματικα.Με την συνεχη καθοδηγηση και υποστηριξη απο το κεντρο καταφερε να παρει διαζυγιο,την επιμελεια των παιδιων και αυτη τη στιγμη ειναι σε μια καλη σχεση.
    Θελω να πω εδω οτι μου εκανε φοβερη εντυπωση η υποστηριξη που πηρε απο το κεντρο αυτο: δεν ηταν μονο θεωρητικη ηταν και πρακτικοτατη.Της πιατσας που λεμε:)

Αυτο που,απο αυτην μου την εμπειρια, σου προτεινω ειναι να παρεις εσυ τηλεφωνο σε ενα απο αυτα τα κεντρα,να αξηγησεις το προβλημα και αυτοι θα σε καθοδηγησουν στο πως να της φερθεις ωστε να την πεισεις να αποτανθει καπου.

Senior Member
    Ότι μέσον κι αν έχει, αν υπάρχουν σημάδια ξυλοδαρμού τότε έχετε μια σοβαρή απόδειξη ότι ο τύπος είναι επικύνδυνος και ακατάλληλος για πατέρας. Μην ανησυχείς, ίσως το κάνει για να σας τρομοκρατήσει, χρησιμοποιεί τον φόβο σας για δικό του όφελος. Το θέμα είναι να μην παρασυρθείτε και να σκεφτείτε ψύχραιμα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε ν' αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Απευθύνθηκες σε κάποιο από τα τηλέφωνα που σου δώσαμε;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    Μπορει μετα το ξυλο να επιστρεψει απλως δριμυτερος για εκδικηση. Οχι, αυτο που χρειαζεται ειναι περιοριστικα μετρα, δικαστηριο κλπ. Καποιοι που να ξερουν να κανουν τη δουλεια τους και να την εχουν ξανακανει. Μην παρασυρεσαι απο τον -φυσιολογικο- συναισθηματισμο σου, υπαρχουν και πιο αποτελεσματικες λυσεις.
    συμφωνω οτι η νομιμοτητα και η λογικη λεει, δικαστικα μετρα...
    διαφωνω ομως στο οτι ο τυπος μπορει να γινει πιο επιθετικος αν τον κανουν ασηκωτο.
    γυναικοπαιδα κακοποιουν μονο οι χεστες.ΠΟΤΕ οι ανδρες.
    αυτοι που δν τολμουν ουτε το βλεμα τους να σηκωσουν σε καποιον που δεν ειναι του χεριου τους.
    εγω παω στοιχημα, οτι οχι να τον δειρουν, και μονο να τον απειλησουν στα σοβαρα, ο τυπος θα κατουρηθει επανω του.

Senior Member
    Δεν είναι τόσο άσχετο αυτό που θα πω αλλά μια φορά είχα έρθει στα χέρια με κάποιον που έδερνε την φίλη του. Εκείνη με φλέρταρε και ήρθε ο τύπος να μου πουλήσει τσαμπουκά, τον έβαλα κάτω και μετά πήγε στην κοπέλα και άρχισε να σφαλιαρίζει εκείνη. Μετά με απειλούσαν διάφοροι λέγοντας μου ότι αυτός είνια μαφιόζος και θα στείλει κάποιον να με ξεπαστρέψει, είχα απειλές για την ζωή μου. Έμαθα ότι την είχε χτυπήσει κι άλλες φορές.
    Τελικά δεν με έσφαξαν και είμαι ακόμα ζωντανός και γράφω.
    Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που έδερνα κάποιον ψευτόμαγκα και με απειλούσαν οι φίλοι του μετά...
    Σορρυ που το λέω αλλά έφταιγε και η *******.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Δεν είναι τόσο άσχετο αυτό που θα πω αλλά μια φορά είχα έρθει στα χέρια με κάποιον που έδερνε την φίλη του. Εκείνη με φλέρταρε και ήρθε ο τύπος να μου πουλήσει τσαμπουκά, τον έβαλα κάτω και μετά πήγε στην κοπέλα και άρχισε να σφαλιαρίζει εκείνη. Μετά με απειλούσαν διάφοροι λέγοξντας μου ότι αυτός είνια μαφιόζος και θα στείλει κάποιον να με ξεπαστρέψει, είχα απειλές για την ζωή μου. Έμαθα ότι την έδερνε κιό9λας συχνά και κείνη του καθόταν κιόλας.
    Τελικά δεν με έσφαξαν και είμαι ακόμα ζωντανός και γράφω.
    Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που έδερνα κάποιον ψευτόμαγκα και με απειλούσαν οι φίλοι του μετά...
    Σορρυ που το λέω αλλά έφταιγε και η *******.
    σε αυτή την περίπτωση φταίει η μαμά της ραμ για το γεγονός ότι φοβάται..το παιδάκι όμως το 5χρονο δε φταίει πουθενά που έχει ζώον πατέρα και αληταρά.Στην Κρήτη γενικά συναντάς διάφορα τέτοια οικογενειακά σκηνικά λόγω του άκρατου συντηρητισμού που υπάρχει σε αρκετές οικογένειες.Η εξίσωση του θύτη και του θύματος είναι ό,τι χειρότερο και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο άδικο ανεξαρτήτως των κινήτρων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    σε αυτή την περίπτωση φταίει η μαμά της ραμ για το γεγονός ότι φοβάται..το παιδάκι όμως το 5χρονο δε φταίει πουθενά που έχει ζώον πατέρα και αληταρά.Στην Κρήτη γενικά συναντάς διάφορα τέτοια οικογενειακά σκηνικά λόγω του άκρατου συντηρητισμού που υπάρχει σε αρκετές οικογένειες.Η εξίσωση του θύτη και του θύματος είναι ό,τι χειρότερο και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο άδικο ανεξαρτήτως των κινήτρων.
    Σαφώς και το παιδάκι δεν φταίει.

Senior Member
    σκέψου να μεγαλώνεις σε μια οικογένεια όπου σε έχουν μάθει να τρως ξύλο από μικρή και να μη βγάζεις άχνα..υπάρχει περίπτωση να μην το διαιωνίσεις και στο γάμο σου?και υπάρχει περίπτωση να μη μάθεις και το παιδί σου να ανέχεται τέτοια πράγματα?η μαμά της ραμ έτσι είχε μάθει προφανώς από τους γονείς της...γι'αυτό και τα ανέχεται αυτά από τον άντρα της.Όσο ς και να προκαλείται όμως κάποιος, το θύμσ είναι θύμα.Και ειδικά όταν υστερεί σωματικά να προστατεύσει τον εαυτό του.Ο άντρας που βαράει γυναίκα-παιδί μόνο άντρας δεν είναι.
    Στο παράδειγμα που έδωσες, όσο ******* και να ήταν η άλλη , δεν έχει κανείς δικαίωμα να τη χτυπήσει, απλά τα πράγματα.Απλά πολλές φορές λέμε το γνωστο :"καλά να πάθει, τα ήθελε" και απευθείας απενοχοποιούμε το δράστη.Αμ δεν πάει έτσι η δουλειά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

Πολύ πιθανό να έχει φάει πάρα πολύ ξύλο ο ίδιος στη ζωή του, δεν είναι λύση, όσο κι αν αποτελεί αίσθηση δικαίωσης.
    Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οπωσδήποτε καταγγελία και να απομακρυνθεί θύτης και θύμα. Προηγείται πλήρες μήνυμα με σχετικούς φορείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    σκέψου να μεγαλώνεις σε μια οικογένεια όπου σε έχουν μάθει να τρως ξύλο από μικρή και να μη βγάζεις άχνα..υπάρχει περίπτωση να μην το διαιωνίσεις και στο γάμο σου?και υπάρχει περίπτωση να μη μάθεις και το παιδί σου να ανέχεται τέτοια πράγματα?η μαμά της ραμ έτσι είχε μάθει προφανώς από τους γονείς της...γι'αυτό και τα ανέχεται αυτά από τον άντρα της.Όσο ς και να προκαλείται όμως κάποιος, το θύμσ είναι θύμα.Και ειδικά όταν υστερεί σωματικά να προστατεύσει τον εαυτό του.Ο άντρας που βαράει γυναίκα-παιδί μόνο άντρας δεν είναι.
    Στο παράδειγμα που έδωσες, όσο ******* και να ήταν η άλλη , δεν έχει κανείς δικαίωμα να τη χτυπήσει, απλά τα πράγματα.Απλά πολλές φορές λέμε το γνωστο :"καλά να πάθει, τα ήθελε" και απευθείας απενοχοποιούμε το δράστη.Αμ δεν πάει έτσι η δουλειά.
    Τι να σου πω. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, πολεμοχαρής δεν ήμουν ποτε, ούτε όμως επιτυχημένος και με το άλλο φύλλο. Εσείς προκαλείτε τις καταστάσεις που σας ανεβάζουν τη λύμπιντο. Πολλές γουστάρουν να μάχεται ο άντρας τους γι'αυτές. Ειδικά στις μιρκές ηλικίες έτσι είναι.
    Ο τύπος που αναφέρω στην περίπτωση μου μάλλον ξαφνιάστηκε επειδή η καλοσυνάτη φάτσα μου μάλλον τον προιδέαζε ότι θα τις φάω εγώ.
    Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι μια γυναίκα τις τρώει από τον άντρα της και συνάμα συνεχίζει να είναι μαζί του. Ξέρει τι διαλέγει από την αρχή.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast