Results 76 to 90 of 116
Thread: Ψυχωτικές εμπειρίες
-
15-06-2011, 22:43 #76
Το βρίσκω έξυπνο αυτό που λες!
Κοίτα, αν δεν μπορείς να συμβαδίσεις με την ψυχολογική εξήγηση των πραγμάτων, ούτε όμως και με την κοινωνική (αν αυτό σε ρίχνει) μπορείς να το δεις και ως σωματικό το πρόβλημα.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sedentary_lifestyle
Δεν λέει για σχιζοφρένεια βέβαια αλλά δεν είναι σχετικά και τα υπόλοιπα;
- 15-06-2011, 22:47 #77
Κρίμα genesis που δεν εκπλήρωσες το όνειρό σου. Η θεωρητική φυσική, αστροφυσική κλπ. έχουν τρομερό ενδιαφέρον. Είναι και η κωλο-Ελλάδα να πάρει που δεν δίνει καμία ευκαιρία στην έρευνα να πάρει. Εδώ θα μου πεις πολεμάμε να επιβιώσουμε. Αν ήσουν εξωτερικό ίσως να είχες διαπρέψει που ξέρεις! Δεν πειράζει όμως αφού είσαι τώρα καλά αυτό έχει σημασία. Μπορεί στο μέλλον!
15-06-2011, 22:50 #78
Εγω αυτο με τα επιπλα το ειχα με τις φωνες, δεν ξερεις απο που προερχονται και υποθετεις διαφορα. Το να μπορεις να ξεχωρισεις τι ειναι ψευδαισθηση και τι πραγματικοτητα ειναι πολυ σημαντικο, ποτε εχει μετακινηθει οντως επιπλο και ποτε ειναι κατι που το δημιουργησες εσυ. Γιατι ομως ακουγες επιπλα? Δεν το εχω ξανακουσει ομολογω. Ενδιαφερον!!
Ποτε δεν ξερεις πως μπορει να τα φερει η ζωη, αν θα ησουν καλυτερα η χειροτερα ως ερευνητρια φυσικος, οσο ενδιαφερον και ομορφο και αν ακουγεται. Σε ολα τα επαγγελματα, πχ υπαρχουν προβληματα και πιεσεις, δεν ξερεις τι μπορει να αντιμετωπιζες. Μπορει παλι τα πραγματα να ηταν ιδανικα. Ετσι και αλλιως, ειμαστε υποχρεωμενοι να ζησουμε στο τωρα, οποτε με αυτο θα πορευτουμε και με τα βιωματα που εχουμε.
Θα ηθελες να μας πεις περισσοτερα για την εμπειρια που ειχες? Ποια ηταν η πορεια που ακολουθησε μεχρι την κανονικη ψυχωση? Αν θες.
16-06-2011, 08:40 #79
16-06-2011, 08:58 #80
Ναι πολύ σωστό αυτό για το τραύμα, απλά η απορία μου είναι, γιατί σε άλλους εκδηλώνεται από την αρχή ενώ σε άλλους ξαφνικά; Πχ, εγώ είχα χρόνια κατάθλιψη πριν το πάθω. Ε ναι ο ρόλος του κοινωνικού περιβάλλοντος σίγουρα πρέπει να παίζει ρόλο, και ο κόσμος δεν είναι άγιοι. Το αντίθετο θα έλεγα, διάβολοι. Χεχε. Εγώ πάντως φτιάχνω συνέχεια καινούριες θεωρίες, τώρα πιστεύω πχ αυτή, αύριο θα πιστεύω κάποια άλλη, μέχρι να βρω τι μας έφτασε εδώ.
16-06-2011, 13:06 #81
Κοιταξε , μερικοι λενε οτι οι ψυχωτικοι εχουν clearvoyance και μπορουν να βλεπουν
νεκρους κ.λ.π. ή οτι εχουν αλλες ικανοτητες οπως τηλεκινηση κ.λ.π.
Ωστοσο, αυτο που μου προξενησε πολυ εντυπωση ηταν οι απειρες (διαβολικες ;)
συμπτωσεις που συμβαινουν οταν εχεις ψυχωση (ναι ξερω ειναι συμπτωμα).
Αλλα ωστοσο δεν ειναι απλως συμπτωμα ειναι οντως απειρες συμπτωσεις.
Π.χ. εγω ειχα πει σε ενα γιατρο βλεπω π.χ. αυτο και φοβαμαι και μετα με παιρνει
ενας φιλος μου και μου λεει ειδα αυτο και σε .. θυμηθηκα χωρις να του εχω πει ποτε κατι σχετικο.
Ή ελεγα οτι θα αλλαξω επαγγελμα και θα κανω αυτο και μετα βλεπω με τους γονεις μου μια και αρχιζει συζητηση οτι σπουδαζει το επαγγελμα που ηθελα να κανω.
Μηπως ειναι τηλεπαθεια (την οποια μου φαινεται την παραδεχονται οτι υπαρχει οι γιατροι , ετσι δεν ειναι πετραν ; ).
Μηπως ενεργοποιουνται καποια τηλεπαθητικα δικτυα οταν εισαι σε "κατασταση συναγερμου"..
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
16-06-2011, 14:10 #82
Και μένα μου έχει συμβεί αυτό! Έβαλα και ένα σχετικό άρθρο στο φορουμ:
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BC%CF%8C%CF%82
Όμως τώρα που σκέφτηκα τις διαβολικές συμπτώσεις με έπιασε πάλι η καρδιά μου... καλύτερα να μην μιλάω άλλο
16-06-2011, 15:34 #83
Γιατί σου κάνει εντύπωση..; Δεν είναι η πρώτη φορά που σου λέω μια καλή κουβέντα!
Κοίτα θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Λίγη δίαιτα, ένας καλός κομωτής και θα είσαι μια χαρά. Δεν λέω πως θα πέσουν όλοι οι άντρες στα πόδια σου (άργησες να γεννηθείς βλέπεις) αλλά θα το κάνεις για σένα και θα σου κάνει καλό!
Φιλικά
16-06-2011, 17:51 #84
Για παράδειγμα κάτι που συνέβη πριν λίγο, ενώ είχα βγεί από το φορουμ άρχισα να σκέφτομια ότι θα απαντάνε σε ένα θέμα και όταν ξαναμπήκα μέσα όντως απαντούσαν σε αυτό το θέμα. Κάτι τέτοιο δεν εννοείς κια συ maus (η ακόμα και πιο extreme να σκέφτεσαι κάτι και να το πει κάποιος άλλος);
16-06-2011, 19:45 #85
Κατι τετοιο, αλλα ακομα πιο extreme.
Οπως σου ειπα ,το λεω στο γιατρο μου οτι φοβαμαι αυτο το πραγμα και μετα απο μερες
με παιρνει τηλεφωνο ενας φιλος μου και μου λεει ειδα αυτο και σε θυμηθηκα , δεν ξερω γιατι...
Γενικα η τηλεπαθεια απο οτι ειχα ρωτησει εναν γιατρο φαινεται πως υπαρχει.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
16-06-2011, 21:11 #86
Και ολο αυτο αποκλειεται να ειναι προιον της τυχης που διογκωνεται εξαιτιας συμπτωματων ψυχωσης...?
17-06-2011, 00:08 #87
τι ωραια που τα λετε ολοι! πρωτη φορα σχεδον που διαβασα ολων τις αποψεις! ελαφι ακουγεσαι πολυ ενημερωμενη κ συμφωνω σε ολα που γραφεις!εχεις διαβασει stanislav Grof? μελετες κ πειραματα απο τη συγχρονη ερευνα για τη διερευνηση της συνειδησης- ψυχολογια του μελλοντος-
Λοιπον ξαναρωταω - οταν ειχατε ψυχωσικη εμπειρια , ειχατε επιγνωση της ταυτοτητας σας? (ποτε γεννηθηκατε, τοπος ,χρονος, ονομα κλπ)Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
17-06-2011, 00:33 #88
κατερινακι, ασχολεισαι με το να ψαχνεις περι υπερβατικων εμπειριων? αυτο το βιβλιο που ανεφερες το εχεις διαβασει? περι τινος προκειται?
17-06-2011, 00:34 #89
17-06-2011, 00:39 #90
Φίλε μου δεν διαφωνώ μαζί σου και ούτε θέλω να το παίξω λογικός σε ένα φορουμ υποτίθεται υποστήριξης της διαφορετικότητας. Έχω και γω αρκετά δυνατές εμπερίες, έχουν καταλαγιάσει αυτό το καιρό αλλά δεν ξέρω πότε θα αρχίσω να ανακαλύπτω δαιμονικές συμπτώσεις ξανά, και κρυπτοποιημένα μηνύματα, στον βαθμό που να με παραλύσει αυτό.. ελπίζω να μην γίνει...