Αδυνατώ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 89

Thread: Αδυνατώ

Senior Member
    δεν ξερω τι συμβαινει τελευταια και μαλιστα χτες εφαγα 5 φρουτα μεσα στην μερα και παλι νιωθω ασχημα σμρ και οτι η κοιλια μ κανει διπλες

επισης ο μπαμπας μ σαν να το παρατηρησε και μου κανει μπειμπι σιττινγκ απο χτες παλι. να με χαιδευει να μου μιλαει σαν μωρο και οταν καθομουν στο μπαλκονι να μ φωναζει να προσεχω μην πεσω απο κατω

εκει που ημουνα δυναμικη παλι και δεν μασαγα, ξαφνου συμπεριφερομαι και νιωθω σαν μωρο. χτες ενα γατακι που βρηκα δεν με αφησαν να το κρατησω και εκλαιγα! ακουγομαι ηλιθια το ξερω αλλα που να τα πω..... ειμαι μαλθακη και απαισια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    επισης εδω και 1 βδομ θελω να εξομολογιθω πως εχω ξεκινησει παλι να κανω εμετους μερικες φορες αλλα δεν το χω πει πουθενα. δεν ειχαν κοπει ποτε εντελως εκανα καμια φορα την βδομ ,πολυ καλα σε σχεση με παλια, αλλα τωρα 1 βδομ κανω

Senior Member
    Είσαι γενικότερα ευαίσθητη ή τώρα σου βγήκε; Εφόσον κάνεις εμετούς δεν έχει λυθεί το θέμα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    δεν ξερω αν ειμαι ευαισθητη ισως περναω περιοδο περιεργη. πχ με επιασε και η κριση πανικου, τωρα αυτο, ενω ολα ηταν σχετικα οκ. ειχα τις ανασφαλειες μ αλλα το ελεγχα καπως. τωρα δν ξερω γτ....αδιαθετησα παρασκευη, μεχρι τοτε ημουνα ενταξει. αν ειναι λογω αυτου, υπαρχει περιπτωση να με επιασε μετα την περιοδο κριση προ περιοδου?

επισης με το νερο δν μπορω να πινω 2 λιτρα την μερα το εκανα παλια αλλα εχω θεμα και με 1 και μονο ποτηρι κατουραω 5 φορες....οποτε αμα πιω τοσο δεν μπορω να σταθω η να παω πουθενα αν δν εχει τουαλετα διπλα

Senior Member
    Ναι γίνεται νομίζω και μετά την περίοδο. Κοίτα, άμα κατουράς 5 φορές, νομίζω ότι πρέπει να πας στον ουρολόγο οπωσδήποτε! :eek:

Senior Member
    μπα ειναι κληρονομικο ολοι κατουραμε πολυ στο σοι μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    μπα ειναι κληρονομικο ολοι κατουραμε πολυ στο σοι μας
    Ρε συ κοπέλα έσκασα στα γέλια με αυτό!

Θα συμφωνήσω με Lou! ότι καταπώς φαίνεται, το διατροφικό σου κόλλημα (γιατί είναι το κόλλημα που δημιουργεί το πρόβλημα) είναι μία μόνο έκφαση ενός γενικότερου φαινομένου. Οι εμετοί που προκαλείς είναι για να ικανοποιήσουν μια ψυχολογική σου ανάγκη και όχι μια σωματική, και θα φθαρείς ανεπανόρθωτα αν τους συνεχίσεις, στο υπογράφω. Αν δε θέλεις επαγγελματική βοήθεια (και εγώ μαζί σου μεν αλλά σκέψου το άλλη μια φορά) πιάσε έναν καλό φίλο και πες του κερνάω παγωτό όσο θα σου γκρινιάζω, ξεφορτώσου περιττό άγχος και πανικογεννημένες ιδέες, και ρίξτε μαζί και ένα ομαδικό βρίσιμο για ξέσπασμα. Για καλό και για κακό όμως τσέκαρε τα νεφρά σου...

Και από που και ως που περιμένεις από τον εαυτό σου να είναι ΜΟΝΟ ένα πράγμα; Τι δηλαδή, ή είσαι σκληρή και δεν μασάς, ή είσαι ευαίσθητη και θέλεις αγκαλιά; Τι ήταν αυτό το "είμαι μαλθακή και απαίσια"; Έλα μην ακούω σαχλαμάρες, η προσωπικότητά σου είναι ευρύτατη και οι ανάγκες και εκφάνσεις της πάμπολλες και ποικίλες. Αλλάζουν όχι μόνο με τον καιρό, τα ερεθίσματα και τη διάθεσή σου, αλλά μέχρι και με την ώρα της ημέρας... so embrace yourself και σκέψου το έτσι: συγκινείσαι με μικρά γούτσου γατάκια, και όποιος πάει να τα πειράξει θα τον πάρει ο διάολος!
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Όσο για τα φρούτα άν τρως πολλά ίσως σε πειράζουν στο έντερο. Και γω το παθαίνω.

Senior Member
    να και τωρα με αυτα που ειπες ρε ντισκο μ ρχεται να βαλω τα κλαμματα γαμωτη σου.....

και να φανταστεις δεν μαρεσουν οι γατες :(

ναι ειμαι μαλθακη μερες μερες σαν χαζογκομενα και φοβαμαι μην αρχισω να φοραω ροζ¨:(

ειναι εκνευριστικο για τους αλλους επειδη ρωταω μονιμως ''παχυνα?'' ''παχυνα?'' ''σιγουρα δεν παχυνα?'' και λένε οχι οχι αλλα δεν πειθομαι απο κανεναν. σαν να βλεπω πλαινα και σαν να βλεπω οτι παχυνα ο γκομενος μ λεει ειναι η ιδεα μου αλλα και παλι δεν πειθομαι και ντρεπομαι να βγαινω εξω και ζηλευω με ολες! μισω μισω μισω!

Senior Member
    τα φρουτα πειραζουνε? αλλα παρ ολα αυτα δεν παχαινουνε ε?

Senior Member
    Μερικούς ανθρώπους τους πειράζουν αν τρώνε πολλά μαζί και προκαλούν ευκ@#$$%$! Ξέρεις! Και 'συ των άκρων είσαι βρε παιδί μου.

Senior Member
    δεν τα φαγα ετσι επειδη μ κατσε μαρεσουνε αλλα δν τα φαγα με την μια δλδ τα 4 τα φαγα μεσα σε 8 ωρες και τα κερασια με τα αλλα 2 φρουτα το βραδυ ολα μαζι

Senior Member
    να και τωρα με αυτα που ειπες ρε ντισκο μ ρχεται να βαλω τα κλαμματα γαμωτη σου.....
    και να φανταστεις δεν μαρεσουν οι γατες :(
    ναι ειμαι μαλθακη μερες μερες σαν χαζογκομενα και φοβαμαι μην αρχισω να φοραω ροζ¨:(
    ειναι εκνευριστικο για τους αλλους επειδη ρωταω μονιμως ''παχυνα?'' ''παχυνα?'' ''σιγουρα δεν παχυνα?'' και λένε οχι οχι αλλα δεν πειθομαι απο κανεναν. σαν να βλεπω πλαινα και σαν να βλεπω οτι παχυνα ο γκομενος μ λεει ειναι η ιδεα μου αλλα και παλι δεν πειθομαι και ντρεπομαι να βγαινω εξω και ζηλευω με ολες! μισω μισω μισω!
    Α για να σου πω, όλα και όλα. Καλό και χρυσό το χαζογκομενιλίκι μερικές φορές, αλλά αν βάλεις ροζ κοπελιά θα σε αποκληρώσω και θα κάνω stage an intervention! Μια φορά στη ζωή μου έβαλα ροζ από πάνω μέχρι κάτω, μιλάμε και παπούτσια και κορδέλα στα μαλλιά, γιατί έχασα στοίχημα με την κολλητή μου. ΡΕΖΙΛΙ ήμουν ένα ροζ ανεμίζον πράγμα... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Μωβ for ever baby!

And now, some tough love!

Μισείς μισείς όταν βγαίνεις έξω, αλλά το ξέρεις ότι κατά βάθος μισείς εσύ εσένα και δεν μπορείς να το δεχτείς. Το ξέρεις γιατί είσαι ξύπνια αλλά πεισματάρα, και έχεις καταφέρει να πείσεις τον εαυτό σου για τα απίστευτα, δηλαδή ότι 1) είσαι χοντρη 2) όλοι οι άλλοι το ξέρουν και δεν στο λένε επίτηδες και 3) όσο και να προσπαθείς δε θα αλλάξεις. Στο ξαναλέω ότι το πρόβλημα δεν είναι στην περιφέρειά σου αλλά στο πως εκλαμβάνεις καταστάσεις.

Στις ήρεμες στιγμές σου ξέρεις ότι υπερβάλλεις, και το ξέρω ότι το ξέρεις. Όταν ζοριστείς όμως με το οτιδήποτε, ανεξαρτήτως φαγητού, πανικοβάλλεσαι μόνη σου, και επειδή αδυνατείς να επιβληθείς στον εαυτό σου (πιστεύω από φόβο μήπως οι συνέπειες σε αναγκάσουν να κάνεις πράγματα που δε θέλεις και ζοριστείς περισσότερο), βγάζεις αυτόν τον φόβο σε άλλους... και επειδή επίσης έχεις προϊστορία με τις διατροφικές διαταραχές και πιστεύεις ότι σου είναι γνώριμο πρόβλημα και άρα μπορείς να το "ελέγξεις", καθοδηγείς όλη σου την πίεση και αγανάκτηση να εκφραστεί μέσα από εμετούς και ψυχαναγκασμούς με θερμίδες και πόντους και το πως δείχνει ο άλλος κόσμος μέσα στα τζιν του...

Σπασμένο μου κουκλί μου, το μίσος είναι εξαιρετικά δυνατό συναίσθημα για να το σπαταλάς σε άγνωστους, και ακόμα πιο ιδιο-ψυχοφθόρο για να το στρέφεις εναντίον σου. Έχεις κάνει ποτέ την ερώτηση "ε και" στον εαυτό σου όταν σκέφτεσαι ότι πήρες 1 ή 2 ή 3 κιλά; Την έχεις ακολουθήσει με πάμπολλα "γιατί" μέχρι να βρεις γιατί το σωματικό βάρος σου έχει συνδεθεί σε τέτοιο βαθμό με τη στιγμιαία διάθεσή σου; Όσες έρευνες και στατιστικές και να σου παραθέσω, δε θα σε πείσω για το οτιδήποτε διότι η πηγή του προβλήματος είναι αλλού και όχι στα κιλά. Βρες το ρε συ κοπελιά, γιατί αν το αντιμετωπίσεις με τόση αποφασιστικότητα όσο το placebo του, θα μπορέσεις να απολαύσεις επιτέλους ένα παγωτό πραλίνα φουντουκιού χωρίς τύψεις... και μόνο για αυτό, αξίζει τον κόπο!

Ούτε εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα οι γάτες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν συγκινούμαι όταν βλέπω ένα γατσούλι να μου νιαουρίζει σηκώνοντας το ποδαράκι του για αγκαλίτσα (άντε πάλι ζούμιασα τώρα, μου ήρθε και περίοδος). Πάρε και ένα βιντεάκι έτσι για να γουτσουγουτσιάσουμε!

http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8

Μα κοίτα το τι γλυκούλι που είναι!
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    ααααααααααα γαμω το κερατο μου τι γατι ειναι αυτο!!!!!!!!!!

θα πεθανω!!!!!!!!

το ''ε και'' δεν υπαρχει στο κωλολεξικο μου :(

πως να το δημιουργησεις και να το λες αμα δεν το πιστευεις, ειναι σαν να μ πουν απο σημερα να πιστευω στον βουδα

Όλα θα μπορούσα να στα συγχωρήσω, αλλά αν βάλεις ροζ, ξέχασε με...λολλλλλλλ

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast