Ερωτική επιθυμία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Senior Member
    Insect για να απαντησω στο πρωτο ποστ σου μην μπαινεις σε τρυπακια οτι μηπως ειναι "υπερβολικο", "αφυσικο" κτλ, 2 φορες την ημερα δεν ειναι καθολου πολυ, εγω εχω ακουσει ατομα κ με 5-6, ειναι εξαρταται πιστευω κ το πως νιωθεις κ πως το εκλαμβανεις κ αν γενικοτερα εχεις εντονη σεξουαλικη επιθυμια η σου βγαινει μονο στον αυνανισμο?? αμα εχεις καβλες δεν ειναι κακο, κανε κ συμφωνω οτι το θεμα ξεκιναει εγκεφαλικα περισσοτερο ως ερεθισμα κ αν προκειται για γυναικα ο οσο για την ηλικια πρωτον δεν εισαι μεγαλος χαλαρωσε κ δευτερον εξαρταται απο πολλους παραγοντες, κ θεμα οργανισμου, διατροφης, αν εχεις καβλες κτλ κτλ να σε ρωτησω τελειωνεις σχετικα γρηγορα με τον αυνανισμο?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Χμμ, με βάζει σε σκέψεις αυτό που λες. Το να μην κοιτάς στα μάτια κάποιον μπορεί να είναι και έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να είναι και αδιαφορία, μπορεί να είναι και συνήθεια.
    Σε μια σχέση τώρα, δεν έχω καταλάβει αν το κλείσιμο των ματιών στον έρωτα είναι κάτι θετικό η αρνητικό.
    Έλα ρε Εντομάκι....Νιανιά το έκανες! Και βέβαια είναι θετικό! Φυσικό είναι να κλείνουν κάποια στιγμή τα μάτια την ώρα του έρωτα. Όλοι το κάνουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Συνέχισε να την αγνοείς! Πάντως, πρόσφατα διάβασα στο ίντερνετ και για γυναίκες με υπερλιμπιντική διάθεση. Ήταν ένας άντρας 49 χρονών που έλεγε ότι με την δικιά του 39 χρονών το κάνουνε κάθε μέρα και κάποιες φορές και 2 φορές την ημέρα και παρολ' αυτά την τσάκωσε να αυτοικανοποιήται!!!
    Μπράβο! Απορώ που την βρίσκουν την όρεξη με τόσα προβλήματα στις δουλειές.

Senior Member
    Αυτός παρεξηγήθηκε όμως! χεχε!!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Αυτός παρεξηγήθηκε όμως! χεχε!!
    Γιατί ήταν βλάκας!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μιλάς με πολύ ψυχή νομίζω σε όλα σου τα μηνύματα.
    Αχ τι γλυκός! Thank you!

Και αυτό που είπε η Λήθη με τα μάτια... με αναστάτωσε και μόνο που το διάβασα και το θυμήθηκα.
    Ένα βαθύ, σταθερό βλέμμα που σε καρφώνει δηλώνει καθαρότερα από κάθε ερωτική λέξη ή σεξουαλικό χάδι ότι "ξέρω τι θέλω, και αυτό είσαι εσύ". Όπως πάει το "μια εικόνα χίλιες λέξεις" ισύχει και το "ένα βλέμμα χίλιες λέξεις", από τις οποίες οι μισές τουλάχιστον είναι άναρθρες κραυγές και αναστεναγμοί.
    Τι μου κάνατε πάλι μεσημεριάτικα...
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Είναι αναμενόμενο γιατί σ' αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως η γυναίκα τσακώνει τον άντρα όχι ο άντρας την γυναίκα. Αισθάνεται ότι είναι ανεπαρκής και ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Εγώ πάντως δεν θα ενοχληθώ αν συμβεί, δεν έχω πρόβλημα. ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Insect για να απαντησω στο πρωτο ποστ σου μην μπαινεις σε τρυπακια οτι μηπως ειναι "υπερβολικο", "αφυσικο" κτλ, 2 φορες την ημερα δεν ειναι καθολου πολυ, εγω εχω ακουσει ατομα κ με 5-6, ειναι εξαρταται πιστευω κ το πως νιωθεις κ πως το εκλαμβανεις κ αν γενικοτερα εχεις εντονη σεξουαλικη επιθυμια η σου βγαινει μονο στον αυνανισμο?? αμα εχεις καβλες δεν ειναι κακο, κανε κ συμφωνω οτι το θεμα ξεκιναει εγκεφαλικα περισσοτερο ως ερεθισμα κ αν προκειται για γυναικα ο οσο για την ηλικια πρωτον δεν εισαι μεγαλος χαλαρωσε κ δευτερον εξαρταται απο πολλους παραγοντες, κ θεμα οργανισμου, διατροφης, αν εχεις καβλες κτλ κτλ να σε ρωτησω τελειωνεις σχετικα γρηγορα με τον αυνανισμο?
    Φυσιολογικά πράγματα σε γενικές γραμμές. Εξαρτάται πόσο θα θελήσω να ικανοποιήσω την άλλη η την πάρτη μου (το πρώτο βέβαια μου προκαλεί ευχαρίστιση μια ηθική ικανοποίηση [αντως).

Banned
    ε στον αυνανισμο συγκεκριμενα πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να κρατιομαστε περισσοτερο, απλα τελειωνουμε οπωτε μας ερθει γιατι δεν υπαρχει γυναικα να ευχαριστησουμε και να το καθυστερησουμε κι αλλο εξαιτιας της. εαν υπαρχει γυναικα και την αγαπαμε πχ και μας ενδιαφερει να ικανοποιηθει κι εκεινη (να προσπαθησουμε τουλαχιστον), τοτε ναι σαφως και θα κρατηθουμε περισσοτερο. εαν κοιταμε μονο τη παρτυ μας, παλι τελειωνουμε αφηνωντας την αλλη στα κρυα του λουτρου, λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε στον αυνανισμο συγκεκριμενα πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να κρατιομαστε περισσοτερο, απλα τελειωνουμε οπωτε μας ερθει γιατι δεν υπαρχει γυναικα να ευχαριστησουμε και να το καθυστερησουμε κι αλλο εξαιτιας της. εαν υπαρχει γυναικα και την αγαπαμε πχ και μας ενδιαφερει να ικανοποιηθει κι εκεινη (να προσπαθησουμε τουλαχιστον), τοτε ναι σαφως και θα κρατηθουμε περισσοτερο. εαν κοιταμε μονο τη παρτυ μας, παλι τελειωνουμε αφηνωντας την αλλη στα κρυα του λουτρου, λολ.
    Καθόλου λολ! Νευρα του κερατά! χαχαχαχα

Banned
    Η ακόμα και να αυνανιστώ χωρίς να μου λείπει το σεξ. Πρόσφατα πριν λίγες μέρες έκανα σεξ το μεσημέρι και το βράδυ αυνανίστηκα, τελείωσα δύο φορές δηλαδή σε μια μέρα. Είναι υπερβολικό αυτό;
    Καθόλου υπερβολικό! Απεναντίας
    Και πολύ φυσιολογικό όταν έχεις καλή σεξουαλική ζωή. Το "πρόβλημα" αρχίζει όταν κάποιος/α το κάνει επειδή δεν βιώνει τον πραγματικό ερωτισμό του/της και τον καταπιέζει με conventional sex. Δυστυχώς πολλοί/ες φοβούνται να κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους! Τις κρύβουν ακόμα και από τον ίδιο τους το εαυτό και τις ελευθερώνουν μόνο στον μοναχικό αυνανισμό! Κρίμα

Ήταν ένας άντρας 49 χρονών που έλεγε ότι με την δικιά του 39 χρονών το κάνουνε κάθε μέρα και κάποιες φορές και 2 φορές την ημέρα και παρολ' αυτά την τσάκωσε να αυτοικανοποιήται!!!
    Και; (!) Δεν το απόλαυσε; Δεν συμμετείχε; Το γράφεις λες και την έπιασε να κλέβει!
    Μεγάλο λάθος κάνουν όσοι/ες αυτοικανοποιούνται κρυφά από τον/την σύντροφό τους. Και μεγάλο λάθος επίσης για όσους/ες ενοχλούνται απ' αυτή την ερωτική έκφραση του/της συντρόφου τους

Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Αγόρια κακά τα ψέμματα, αν δεν ερεθίσετε το μυαλό μιας γυναίκας, δύσκολα θα φτάσετε καν σε ευκαιρία να ερεθίσετε το κορμί της.
    Σωστό επί της γενικής αρχής. Θα μπορέσουν να ερεθίσουν το κορμί της αν ξέρουν τι να κάνουν, αλλά δεν θα το γευτούν ολοκληρωτικά. Είναι τεράστιο λάθος να μην στοχεύουν οι άντρες στο μυαλό της γυναίκας. Χάνουν και οι δυο, ιδιαίτερες ερωτικές απολαύσεις. Είτε στο σεξ, είτε αλλού.

Senior Member
    Εγώ δεν είπα ότι είναι κακό Seduction! Αυτός παρεξηγήθηκε...

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εαν κοιταμε μονο τη παρτυ μας, παλι τελειωνουμε αφηνωντας την αλλη στα κρυα του λουτρου, λολ.
    Πόσο κοντόφθαλμο και ταυτόχρονα δήλωση απειρίας, είναι να νομίζει κανείς πως μπορεί να ικανοποιηθεί αν δεν ικανοποιήσει την/τον σύντροφό του! Οση περισσότερη ηδονή προσφέρεις τόσο περισσότερη ηδονή εισπράτεις.

Εξω απ' αυτή την γενική θεώρηση, υπάρχει μια επιπλέον, πιο ειδική. Είναι χρέος του αρσενικού (και προς τον εαυτό του και προς το θηλυκό) να μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον ερωτισμό της γυναίκας, να την κάνει να ξεπεράσει "φόβους", ντροπές, αναστολές, καθωσπρεπισμούς και τόσα άλλα που στραγγαλίζουν την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

Banned
    Εγώ δεν είπα ότι είναι κακό Seduction! Αυτός παρεξηγήθηκε...
    Περαστικά του και κρίμα στην κοπέλα!

Banned
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Πόσο κοντόφθαλμο και ταυτόχρονα δήλωση απειρίας, είναι να νομίζει κανείς πως μπορεί να ικανοποιηθεί αν δεν ικανοποιήσει την/τον σύντροφό του! Οση περισσότερη ηδονή προσφέρεις τόσο περισσότερη ηδονή εισπράτεις.

Εξω απ' αυτή την γενική θεώρηση, υπάρχει μια επιπλέον, πιο ειδική. Είναι χρέος του αρσενικού (και προς τον εαυτό του και προς το θηλυκό) να μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον ερωτισμό της γυναίκας, να την κάνει να ξεπεράσει "φόβους", ντροπές, αναστολές, καθωσπρεπισμούς και τόσα άλλα που στραγγαλίζουν την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
    εαν παω με ******* και τελειωσω πρωτου τελειωσει ομως ? και γιατι να νοιαστω να τελειωσει κι εκεινη, αφου τη πληρωνω και δεν ειναι γκομενα μου ?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast