Τι σκέφτεστε; - Page 171
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 171 of 1532 FirstFirst ... 711211611691701711721731812212716711171 ... LastLast
Results 2,551 to 2,565 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    κ στον αντιποδα: ποση ανασφαλεια κρυβεται πισω απο την αναγκη για ελεγχο. ποσο χαμηλη αυτοεκτιμηση κρυβεται πισω απο την αναγκη για ερμητικη οχυρωση μεσα στην ασφαλεια που παρεχει ο εαυτος.

μαθηματα σκληρης αυτογνωσιας απο τα πιο σοφιστικε λημερια της ορθοδοξης χριαστιανικης παραδοσης.
    Με εκανες να σκεφτω ποσο πονο και τι εμπειριες πρεπει να εχει καποιος στην παδικη του ηλικια για να κρυφτει μεσα στον εαυτο του ωστε να ειναι ασφαλης, να αποσυρθει για να μην τον παρει η λαιλαπα, να κρυφτει για να μην του καταπατανε τον προσωπικο του χωρο, ωστε τελικα να χανει τον εαυτο του και μια μερα να ξυπναει και να μην ξερει ποιος ειναι και τι θελει, και φυσικα, αφου δεν ξερει τον ευατο του, δεν εχει και καμια αυτοεκτιμηση. Τα σκληρα μαθηματα και οι σκληρες λεξεις αφηνουν ανεγγιχτες τις αιτιες, και συνηθως δεν πολυβοηθανε.

Senior Member
    Σκέφτομαι και εύχομαι να είναι κάτι παροδικό.. Δεν αντέχω πάλι τρεχάματα και ιστορίες, ειλικρινά.. Ας βάλω επιτέλους τα πράγματα σε τάξη.. Μακάρι και η τύχη να είναι μαζί μου αυτή τη φορά..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αυτοί που προσπαθούν να μου την φέρουν δεν θα τα καταφέρουν τελικά όσο και να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω! χεχε!!!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω σε μια καινουργια πραγματικοτητα

Senior Member
    Heraldry?
    Γαμώ την περιέργειά μου μέσα, λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    σκεφτομαι οτι καποιες επιλογες με κρατανε αθηνα και μου στερουν τις διακοπες και φετος. γιατι να μπλεκω με αχρηστους ανθρωπους παναγια μου ? γιατι να με τρωει η μοναξια και να μη νοιαζεται κανεις πραγματικα για τον ανθρωπο ΚΕΝΟ πισω απ'τον υπολογιστη ?

Banned
    επισης σκεφτομαι οτι η ζεστη στην αθηνα ειναι υπερβολικη και μας καιει τα εγκεφαλικα μας κυτταρα (οσα απομειναν). κι οτι απο σημερα ειμαι μπλεγμενος παλι ασχημα, και δε ξερω μεχρι ποτε, για να ξαναβρω ησυχια...

Σκέφτομαι πως πρέπει να φτάσω νωρις στο εξοχικό, μη χάσω το μπάνιο μου...:))

Senior Member
    Σκέφτομαι πως και σημερα δεν μπορω να την παλλεψω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ Δουλεία...................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Σκέφτομαι πως πρέπει να φτάσω νωρις στο εξοχικό, μη χάσω το μπάνιο μου...:))
    αντι να σκεφτεσαι, κουνησου :Ρ

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αντι να σκεφτεσαι, κουνησου :Ρ

άργησα λίγο αλλά έκανα το μπανάκι μου, (στο αμάξι...:ρ)

Senior Member
    σκεφτομαι οτι λειτουργω σαν αλλη κ με ενοχλει απιστευτα.θελω να βρω τον εαυτο μου

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν θα έπρεπε να λέω ότι σκέφτομαι.

Senior Member
    Παιδιά είναι κανείς για τάβλι? Πόρτες, πλακωτό, φεύγα, ότι να'ναι βασικά αρκεί να παίξουμε μαζί βρε παιδιά.

Banned
    σκεφτομαι το σκηνικο που παιχτηκε το μεσημερι και ζηλευω το μουνι ενος φιλου!!! κοκκινομαλλα, λευκη επιδερμιδα, με καμπυλες χωρις να ειναι ντουλαπα, ναζιαρα, ευγενικη, μα πανω απ'ολα ανω των 20. τετοιες γουσταρω γαμω τη βαγγελιστρα μου! κι εδω οποια ειναι ετσι με αυτα τα χαρακτηριστικα message me. μου θυμιζει μια ξεφτυλισμενη που ειχα απ'τη Πευκη και μου αναβουν τα λαμπακια που την εχασα...