Results 3,226 to 3,240 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
26-07-2011, 03:50 #3226
- 26-07-2011, 03:55 #3227
Σκέφτομαι πως πρέπει να το πάρω απόφαση να πάω να ξεραθώ κάποια στιγμή, γιατί με βλέπω να μην έχω σηκωμό πάλι αύριο..
Υou don't know the power of the darkside...
26-07-2011, 03:59 #3228
26-07-2011, 11:10 #3229
Σήμερα νοιώθω μίσος και πικρία για ανθρώπους που με αδίκησαν, με χλεύασαν ή με παραγνώρισαν. Και στόχος στο εξής να μην ανέχομαι, να τους τη λέω και να ενεργώ άμεσα!! άμεσα και όποιον πάρει το ποτάμι παρά απωθημένα!
γιάννης
26-07-2011, 11:34 #3230
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
26-07-2011, 12:18 #3231
26-07-2011, 12:29 #3232
Αχ ρε Κενό, τα χεις μπερδέψει, τα χεις παρεξηγήσει τα πράγματα. Απέχει η αλήθεια πάρα πολύ από τις ερμηνείες που κάνεις.
Πως γίνεται κι η Ρεμ να χει παράπονα για τις προειδοποιήσεις που έλαβε, και συ να χεις παράπονα για τις προειδοποιήσεις που έλαβες και για όλα τελικά να φταίει η διαχείριση. Προσωπική ευθύνη, δεν υπάρχει.... η διαχείριση φταίει που προειδοποίησε.....
Φταίει η διαχείριση κι όταν παρεμβαίνει, φταίει κι όταν δεν παρεμβαίνει. Φταίει και στην προκειμένη περίπτωση, που έδωσε από μία προειδοποίηση στους εμπλεκόμενους. Και με συνοπτικές διαδικασίες, βγαίνει και το πόρισμα πως μεροληπτεί επειδή γνωρίζει προσωπικά ανθρώπους.
Να χαρείς, και στο λέω φιλικά, συμμάζεψε τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τη διαχείριση γιατί στο λέω ειλικρινά πως, πολύ συνειδητά, έχω αποφύγει να γνωρίσω ανθρώπους από το φόρουμ αυτό. 4-5 ανθρώπους όλο κι όλο έχω γνωρίσει, προ αρκετών χρόνων, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας + 2-3 ακόμη που χρειαστηκε να παρέμβω, για θέματα αυτοκτονίας. ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, κανένα ενεργό μέλος του φόρουμ, εδώ και χρόνια.
Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να σεβαστείς αυτό που γράφω και να μην συνεχίζεις να ανακυκλώνεις κάτι πέρα για πέρα αναληθές.
Τώρα σχετικά με το θέμα των snuff ταινιών για τις οποίες έγινε ολη η φασαρία, πήρα θέση σε προσωπικό μήνυμα, όταν σε προσωπικό μήνυμα μου ζητήθηκε να το κάνω και είπα πως δεν βρίσκω κάτι μεμπτό, ούτε εγώ, ούτε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έτσι δεν διέγραψα το θέμα, δεν το κλείδωσα, ούτε αφαίρεσα τις σχετικές αναφορές.
Μία προειδοποίηση έλαβες κενό, τη μικρότερη δυνατή (των 2 πόντων) για τα μετέπειτα μηνύματα σου όπου έβριζες. Μία προειδοποίηση, αν θυμάμαι σωστά, έλαβε και η Ρεμ κι άλλο ένα μέλος, όχι για αναφορές σε snuff ταινίες, αλλά για τον μετέπειτα καυγά.
Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα που συζητήθηκαν από σένα και άλλους σχετικά με τις παρεμβάσεις μου, τα θεωρώ ατυχείς παρερμηνείες.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
26-07-2011, 13:44 #3233
26-07-2011, 13:56 #3234
λήθη, καλημερα.λες για τη θεοφανία πως : " είναι ολοφάνερο ότι είσαι το γενικό κουμάντο των συντονισμών των συζητήσεων και ενέχεις θέση θεϊκής παρέμβασης."
πργαματικά δν καταλαβαινω γιατί βγαζεις τετοιο συμπέρασμα.
το να έχει καποιος έντονη προσωπικοτητα κ δυναμικη παρουσία σε ένα φορουμ, δν μεταφραζεται έτσι.
αν σου έστειλαν πμ κ άλλοι λεγοντας σου το ίδιο, το αποδίδω κ πάλι σε κόμπλεξ.
πολλες παρεξηγήσεις μπορουν να γίνουν σε ένα φορουμ.
όπως ειδες κ με το ολγακι απο αυτά που σου εξηγησε ο κενό.
καλό θα ήταν να τηρούνται οι οροι χρήσης κ να λειτουργουσαμε ολοι μεσα σε ένα πολιτισμένο περιβαλλον.
δν το κανουμε παντα.
γι΄αυτο υπάρχουν κ οι προειδοποιήσεις.
για να τις αποφυγουμε καλύτρερο θα ήταν, όπως ειπε κ ο μπολτ, να σκεφτόμαστε πρωτα κ μετα να γραφουμε.
αυτα που λεω, το κανω κ για να τα ακουω κ γω.
αρκετες φορές μπαίνουμε εδω κ ξεσπάμε με την πρωτη αφορμή.
το έχω κανει κ μετα νοιωθω άσχημα.
δν θελω να λειτουργω έτσι κ προσπαθω.
σε κανεναν δν κανει καλό.http://www.mazi.org.gr/
26-07-2011, 13:56 #3235
26-07-2011, 14:04 #3236
26-07-2011, 14:06 #3237
χριστίνα,μάλλον δν εδωσες καμία σημασία στο ποστ του νικου.
ούτε σε προηγουμενα.
αν προλαβες καποια.
κ σε μενα εχουν σβηστει ποστ, αλλα λογω κακής μνημης δν θυμόμουν τι έγραψα.
ε δν το εκανα κ θεμα.
το παρατραβαω κ γω καποιες φορες κ ειναι λαθος οπως εγραψα παραπανω.
το τελευταίο ήταν σε ένα θεμα του γιωργοςπανος κ δν επρεπε να μιλησω ετσι στον ανθρωπο.
βεβαια περιμενα να μου σβηστει και αλλο.
ο ανθρωπος το κατανόησε κ ολα καλα.
δν χρειάζεται παντα να το τραβαμε το σχοινί.http://www.mazi.org.gr/
26-07-2011, 14:29 #3238
εαν νομιζεις οτι τα εχω παρεξηγησει τα πραγματα, διαβασε τα μηνυματα της Λήθη. τα βλεπει λιγο πιο αντικειμενικα γιατι δεν ανηκει σε καμια κλικα και δε παιρνει κανενος το μερος. ειναι δυνατον να εχει παρεξηγησει κι αυτη τα πραγματα, οταν δε τη γνωριζω παραεξω για να την επηρεασω ? και μαζι με αυτα, διαβασε στο θεμα με τα snuff οσα λεγαν στη Remedy και Θεοφανία και τα αλλα μελη (Gypsy Cello, ανεμος κλπ), παιρνωντας το μερος μου οταν με κατηγορουσε.
ενταξει δεχομαι οτι μπορει να εβγαλα λανθασμενα συμπερασματα διαβαζωντας το ποστ του Sabb και βλεπωντας ποσα μελη εχουν προβλημα με τις χρηστριες Remedy και Θεοφανία (κι οχι δεν ηταν μονο το olgaki82). η Remedy απλα ειναι παλιοτερη χρηστρια και τη ξερεις περισσοτερο, και λογο ηλικιας τη σεβεσαι γιαυτο της δινεις σπανια προειδοποιησεις, ακομα κι αν προσβαλλει προσωπικα, φτανωντας να απειλει κι ολας.
στο θεμα των snuff δεχτηκα υπερβολικα μεγαλη επιθεση ομως, που εφτανε να με κατηγορει και να με απειλει με τις ψευτιες της. για τις απειλες δεν εκανες τιποτα, πειραξε ομως το μαλακισμενη ψευτρα που εγραψα πανω στα νευρα μου, και τα υπολοιπα που ηταν καθαρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου ? τι ειναι η Remedy εδω μεσα να αποφασιζει εαν θα συνεχιστει η κουβεντα σε ενα θεμα ή οχι, εαν το ποστ που εγραψε καποιος ηταν οκ ή οχι ? δικαστης Ντρεντ ή κατι αλλο ανωτερο ?
εαν ηταν δικαιη η διαχειριση, θα δινε περισσοτερες παρατησεις στη Remedy, επειδη αυτη ξεκινησε την φασαρια, και περισσοτερα μηνυματα της σβηστηκαν. δεν ειναι δυνατον να σβηνεις περισσοτερα μηνυματα ενος χρηστη που κανει επιθεση, και να δινεις ΔΥΟ παρατηρησεις (γιατι ειναι δυο NikoD κι οχι μια), στον αλλον που απλα αμυνεται οπως μπορει, και που κατηγορειται κι απειλειται. ελα λιγο στη θεση μου, να καταλαβεις πως νιωθω, που με εχει απειλησει τουλαχιστον 3 φορες η συγκεκριμενη χρηστρια. τι θα εκανες εσυ θα καθοσουν ηρεμος χωρις καμια αντιδραση ?
τελως παντων, δεν εχω σκοπο να το συνεχισω, γιατι δε με αφορα το θεμα, απλα δε μπορω την αδικια. η διαχειριση θα πρεπει να καταλαβει πως εχει να κανει με ανθρωπους που εχουν ισα δικαιωματα, κι οχι ζωα, μεροληπτωντας απλα επειδη καποιος χρηστης ειναι παλιος ή οτι αλλο. οταν παταω κι εγω report σε ενα ποστ, σημαινει ενοχληθηκα και προσβληθηκα, δεν ειναι δυνατον να το προσπερνατε ετσι, ενω της Remedy και Θεοφανίας να καταληγει παντα σε προειδοποιηση...
26-07-2011, 14:41 #3239
26-07-2011, 14:44 #3240
Εννοείς να απαγορεύεις στους άλλους πράγματα που επιτρέπεις στον εαυτό σου και να γίνεσαι ακριβοδίκαιη με μίζερες εμμονές πάνω σε λέξεις. Αυτά είναι αστεία πράγματα για την ηλικία μας. Αν διαβάσεις ξανά τι γράφεις, θα καταλάβεις πόσο φάσκεις και αντιφάσκεις. Δεν ήρθα εγώ να σου γράψω ποστ. Εσύ μου έγραψες ποστ και εγώ σου απάντηση. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤ Ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΕΠΟΣ;
Πριν γίνεις μπρόκολο μαρούλι ή ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου,έχεις γίνει ήδη κουραστική.Και για να καταλάβεις σε τι φάση είμαι και πόσο ήρεμα σου γράφω, μου έχεις γίνει ενοχλητική με τον ίδιο τρόπο που γίνεται ενοχλητικό ένα κουνούπι στην ηρεμία του καλοκαιρινού ύπνου. Αυτό που βαριέσαι να ανάψεις τα φώτα και να το ψάξεις. Που ούτε καν θα ήξερες ότι υπάρχει αν δεν πετούσε στο αυτί σου.
Κάνε μου μια χάρη... Κράτα αποστάσεις από μένα. Δεν είμαι του χεριού σου. Φίλους έχεις, παίξε μαζί τους.
ΥΓ:Αγαπητή διαχείριση είναι πρώτη φορά που είδα ποστ σας σε κάποιο θέμα. Ευχαριστούμε για την παρέμβαση. Ένιωσα μια ασφάλεια τώρα.
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία