Τι σκέφτεστε; - Page 220
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 220 of 1532 FirstFirst ... 1201702102182192202212222302703207201220 ... LastLast
Results 3,286 to 3,300 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Μένω άφωνος μπροστά στα ακλόνητα επιχειρήματα σου Λήθη !!!
    Άμα θες Ρωμαϊκή αρένα, ευχαρίστως σου παραδίδω την σκυτάλη. Αν δεν θες, άσε τις ύπουλες σπόντες και εξέφρασε ολοκληρωμένη άποψη. Εγώ βαρέθηκα τα ανόητα κατεβατά.

ΥΓ:Και ποιος είσαι; Ούτε καν σε ξέρω. Δεν έχουμε αναταλλάξει ούτε γεια εδώ μέσα!

Senior Member
    ντάξει, να διαφωνείς με κάποιον και το επιχειρημά σου να είναι "είσαι αγάμητη" (γιατί εμμέσως πλην σαφώς αυτό της είπες ρε συ λήθη) είναι κάπως άκυρο. ειδικά μεταξύ γυναικών.
    αυτά συνήθως τα λένε οι άντρες για να μας μειώσουν...

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Άμα θες Ρωμαϊκή αρένα, ευχαρίστως σου παραδίδω την σκυτάλη. Αν δεν θες, άσε τις ύπουλες σπόντες και εξέφρασε ολοκληρωμένη άποψη. Εγώ βαρέθηκα τα ανόητα κατεβατά.

ΥΓ:Και ποιος είσαι; Ούτε καν σε ξέρω. Δεν έχουμε αναταλλάξει ούτε γεια εδώ μέσα!
    Βλέπεις που μπερδεύεσαι?
    Είσαι σε ένα δημόσιο φόρουμ, το έχεις καταλάβει αυτό?
    Έχει ο ΚΑΘΕΝΑΣ το δικαίωμα να διαφωνεί μαζί σου, όπως και ευτυχώς να εκφράζει διαφορετική άποψη από κανα-δυο που σε σιγοντάρουν για δικούς τους λόγους και όχι επειδή συμφωνούν μαζί σου, απλά επειδή διαφωνουν ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Όσο για τα ανόητα κατεβατά, στο επιστρέφω, καθώς ΕΣΥ ήσουν αυτη που δεν είχες απαντήσεις και άρχισες τις προσβολές σεξουαλικού τύπου.

Οτι τυφλα να εχουν κ οι εκπομπες της Πανια........
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Quote Originally Posted by claire View Post
    ντάξει, να διαφωνείς με κάποιον και το επιχειρημά σου να είναι "είσαι αγάμητη" (γιατί εμμέσως πλην σαφώς αυτό της είπες ρε συ λήθη) είναι κάπως άκυρο. ειδικά μεταξύ γυναικών.
    αυτά συνήθως τα λένε οι άντρες για να μας μειώσουν...
    θενκς κλαιρ, αν και έχω συνηθίσει πια...
    Έχω φάει απίστευτο βρισίδι εδώ, από άτομα που δεν μπορούσαν να μιλήσουν ελληνικά μαζί μου...:)

Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Οτι τυφλα να εχουν κ οι εκπομπες της Πανια........
    για ποιον το λες αυτό πιεσμένη?

Για την ολη συζητηση Θοφανια..... Για μενα που μπαινω αραια οταν εχω κατι να βγαλω απο μεσα μου ολη αυτη η συζητηση με ξενιζει..... Εχουμε τοσα πραγματα μεσα στο κεφαλι μας...τοσα πανω στο κεφαλι μας..μπαινουμε εδω για να αποφορτιστουμε κ αντι γι αυτο διαβαζουμε καβγαδες...... αυτα μου ηρθαν στο μυαλο οταν αρχισα να διαβαζω ολα αυτα τα κατεβατα......

Senior Member
    Είμαι σε διακοπές και εδώ πιο κάτω έχει ένα κοτέτσι. Εκτός από καλαμπόκι τι άλλο τρώνε οι κότες; Άμα τους πετάξω ντομάτα θα τη φάνε; Ξέρει κανείς;

Senior Member
    Για την ολη συζητηση Θοφανια..... Για μενα που μπαινω αραια οταν εχω κατι να βγαλω απο μεσα μου ολη αυτη η συζητηση με ξενιζει..... Εχουμε τοσα πραγματα μεσα στο κεφαλι μας...τοσα πανω στο κεφαλι μας..μπαινουμε εδω για να αποφορτιστουμε κ αντι γι αυτο διαβαζουμε καβγαδες...... αυτα μου ηρθαν στο μυαλο οταν αρχισα να διαβαζω ολα αυτα τα κατεβατα......
    Έχεις δίκιο πιεσμένη. Αυτό έπαθα κι εγώ και είδες πως έπμλεξα... Από μια τέτοια κατάσταση άρχισαν όλα. Να μπαίνεις και να βλέπεις κάποια να αρχίζει τα ίδια από το πουθενά. Επειδή την ενοχλεί αυτό που γράφει ο άλλος. Βγάλε άκρη.

για όλα υπάρχει λύση...θα σου πω την πιο απλή: δεν ασχολείσαι.
    Αν θες να πεις τη γνώμη σου, πεστην επι του θεματος και όχι κρίνοντας πέντε σελίδες ενός διαλόγου που μπορεί για σένα να είναι απίπεδο πάνιας, αλλά για άλλους οχι.
    Δεν γράφει στους όρους χρήσης πως πρέπει να διαβάζουμε ΟΛΑ τα θεματα.

Είμαι σε διακοπές και εδώ πιο κάτω έχει ένα κοτέτσι. Εκτός από καλαμπόκι τι άλλο τρώνε οι κότες; Άμα τους πετάξω ντομάτα θα τη φάνε; Ξέρει κανείς;
    άμα είσαι διακοπές και κάθεσαι μερα νύχτα στο φόρουμ, τι να πω?

όσο για τις κότες, κοίτα το μεσημεριανό σου.

Senior Member

Προτιμώ να είμαι πιο λιτός. Ότι ήταν να πω το είπα με λίγες λέξεις : απλά σχολίασα την συμπεριφορά σου. Ίσως απλά να ήσουν σε κακή στιγμή βέβαια, παρόλα αυτά σε εκείνο το ποστ έπεσα , εκείνο είδα , εκείνο σχολίασα. Στο φόρουμ δεν μπαίνω συχνά γενικά , αν έβλεπα άλλο ποστ σου ίσως να σχημάτιζα εντελώς διαφορετική εικόνα για εσένα.

Κατι τι θα πει ότι δεν με ξέρεις? Σίγουρα μπορεί να μην έχουμε πιεί μαργαρίτες μαζί παρόλα αυτά αυτό δεν μου αφαιρεί την δυνατότητα να σχολιάσω κάτι που είναι γραμένο σε έναν ανοιχτό χώρο συζητήσεων. Και πρόσεχε, μίλησα για δυνατότητα, όχι για δικαίωμα.

Το θεμα Θεοφανια ηταν τι σκεφτεστε.... κ εγραψα την σκεψη μου.... με ρωτησες ...απαντησα...... Δεν προκειτε να μπω σ αυτη την διαδικασια που εχετε μπει... :)

Το θεμα Θεοφανια ηταν τι σκεφτεστε.... κ εγραψα την σκεψη μου.... με ρωτησες ...απαντησα...... Δεν προκειτε να μπω σ αυτη την διαδικασια που εχετε μπει... :)
    σκέφτηκες κάτι που προσβάλει όλους όσους έγραψαν στις τελευταίες σελίδες, πετώντας μια εξυπνάδα και ακυρώνοντας τον οποιονδήποτε διάλογο καλό ή κακό γίνεται και αν εξαιρέσω 3-4 ποστ, δεν διέκρινα πουθενά επίπεδο πάνιας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    σκέφτηκες κάτι που προσβάλει όλους όσους έγραψαν στις τελευταίες σελίδες, πετώντας μια εξυπνάδα και ακυρώνοντας τον οποιονδήποτε διάλογο καλό ή κακό γίνεται και αν εξαιρέσω 3-4 ποστ, δεν διέκρινα πουθενά επίπεδο πάνιας.
    μάλλον η πιεσμένη εννοούσε ότι οι τελευταίες σελίδες είναι όλες τίγκα στο flame .
    δεν έχει και άδικο..