με θελει ή δε με θελει???????? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    χμ......και ο λόγος που κρατάει κάποιος κάτι τέτοιο μυστικό, ποιος μπορεί να είναι πάτερ? (την ευχή σας).
    Κοίτα θεοφ , κάποια πράγματα δεν αποκαλύπτονται εύκολα για τον λόγο οτι υπάρχει μια σχετική κοινωνική ταμπελοποίηση και προκατάληψη . Υπάρχει ενδεχόμενο ο τυπάκος να είχε βιώσει αποδοκίμασια στο παρελθόν για τις αντιλήψεις του, και η αλήθεια είναι οτι όλοι μας βιαζόμαστε κάπως να κατατάξουμε κάπως οτιδήποτε είναι διαφορετικό απο εμάς . Είναι συχνό φαινόμενο οι πεποιθήσεις να μπαίνουν εμπόδιο στην βαθύτερη κατανόηση ενός ανθρώπου , και γι'αυτον τον λόγο οι πιο πολλοί αποφευγουν να εκδηλώσουν κάποια τέτοια προσωπικά τους στοιχεία εξ αρχής . Ψάχνουν ...και όταν αντιληφθούν οτι βρήκαν κάποιον που μπορούν να το εκμυστηρευτούν το αποκαλύπτουν εν καιρό. Υπάρχει και το αντιθετο άκρο , που διατυμνπανίζει σχεδόν προκλητικά την διαφορετικότητα του , επειδή του δίνει μια ψευδαισθηση υπεροχής . Συγκριτικά με αυτούς νομίζω οτι οι low profile ειναι πιο σωστοί .

Καταλαβες τέκνο μου ??

Junior Member
    παιδια,σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση..εχω σκεφτει κι εγω,μηπως ειναι γκει,αλλα νομιζω οτι ειναι λιγες οι πιθανοτητες,τεινω προς το σεξουαλικο προβλημα..αλλα,βρε παιδια,ειμαι διατεθημενη να τον βοηθησω..να παμε σε γιατρο,να το δουμε το θεμα...
    οσον αφορα το αν το εχω συζητησει,οχι,δεν εχω κανει κουβεντα,δε ξερω αν με παιρνει..
    μαρινα38,τι εννοιες με το "κρυφα χαρτια"??

Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Κοίτα θεοφ , κάποια πράγματα δεν αποκαλύπτονται εύκολα για τον λόγο οτι υπάρχει μια σχετική κοινωνική ταμπελοποίηση και προκατάληψη . Υπάρχει ενδεχόμενο ο τυπάκος να είχε βιώσει αποδοκίμασια στο παρελθόν για τις θρησκευτικές του αντιλήψεις , και η αλήθεια είναι οτι όλοι μας βιαζόμαστε κάπως να κατατάξουμε κάπως οτιδήποτε είναι διαφορετικό απο εμάς . Είναι συχνό φαινόμενο οι πεποιθήσεις να μπαίνουν εμπόδιο στην βαθύτερη κατανόηση ενός ανθρώπου , και γι'αυτον τον λόγο οι πιο πολλοί αποφευγουν να εκδηλώσουν κάποια τέτοια προσωπικά τους στοιχεία εξ αρχής . Ψάχνουν ...και όταν αντιληφθούν οτι βρήκαν κάποιον που μπορούν να το εκμυστηρευτούν το αποκαλύπτουν εν καιρό. Υπάρχει και το αντιθετο άκρο , που διατυμνπανίζει σχεδόν προκλητικά την διαφορετικότητα του , επειδή του δίνει μια ψευδαισθηση υπεροχής . Συγκριτικά με αυτούς νομίζω οτι οι low profile ειναι πιο σωστοί .

Καταλαβες τέκνο μου ??
    δεν διαφωνώ φρικ...σκέψου όμως πως αυτή η περίπτωση είναι πολύ σπάνια και καταλαμβάνει ένα 5%-10%..δεν είναι σύνηθης αυτ΄΄η η συμπεριφορά όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα.
    Και εδώ δεν μιλάμε για ένα μήνα, αλλά για μήνες συν του ότι την έστειλε κανονικά και στην ψύχρα όταν τολμησε να παραπονεθεί για το ταξίδι.
    (την ευλογία σας πάτερ).

Τζίνα...τι ηλικίες έχετε?

Junior Member
    ego 43,ekeinos 32..me trexei o mikros,e???:)
    i istoria diarkei 1,5 xrono sunolika..parapaei,vre paidia,den exo alles antoxes...

Senior Member
    Η εγώ είμαι ρομαντικός η εσείς εχετε αναπτύξει απίστευτα στερεότυπες σκέψεις για το κάθε τι . Αμμέσως να τρέξετε να τον πείτε γκεί , ανίκανο , ψυχάκια , και όλο το κακο συναπάντημα .:rolleyes:

Δηλαδή αποκλείεται το παιδί να είναι της παλιάς σχολής ??? Θα συμφωνήσω με την μαρινα38 οτι μπορεί να παίζει κρυφό χαρτί αλλά οχι απαραίτητα κάτι κατακριτεό . Μπορεί ο ανθρωπος να ανήκει σε κάποιο εκκλησιαστικό δόγμα για παράδειγμα, που να αποτρέπει στις προγαμιαίες σχέσεις ,να το σέβεται και να θέλει να το τηρησει . Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό ??? Αλλά ξέχασα....σόρρυ...αν δεν πέσει ο σχετικός πήδουλ@ς εξ αρχής πως θα ξερετε αν τον θέλετε ε ? Σε κάτι τέτοιες καταστασεις αναρωτιεμαι πως προέκυψε να κατηγορούμαστε αποκλειστικά εμείς ως κυνηγοί του σεξ , και οι γυναίκες ως υπερασπίστριες του αυτοσεβασμού τους απο αυτό το κακό μας πάθος .

Σαν δεν ντρέπεστε , κακεντρέχεις και παλιοξετσίπωτες . Αρκετα μας συκοφαντήσατε εως τώρα , payback time !! ;PPPPPP :p
    Χοχοχοχ... Τα σέβη μου πάτερ!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Quote Originally Posted by tina34 View Post
    ego 43,ekeinos 32..me trexei o mikros,e???:)
    i istoria diarkei 1,5 xrono sunolika..parapaei,vre paidia,den exo alles antoxes...
    34 η 43 εισαι βρε τινα ? . Μας μπερδεψες .

Junior Member
    nai,more 34,ta xo xasei teleios...sorry...

Senior Member
    nai,more 34,ta xo xasei teleios...sorry...
    Πες το ντε , γιατί έτοιμος ήμουν να σου ρίξω την καραμούζα '' τι δουλεία έχεις γριά γυναίκα με τα τζόβενα'' αλλα το έσωσες . χαχα

Junior Member
    o eros xronia de koita,etsi de lene?:):)
    plaka-plaka,an to afiso etsi,mporei na ftaso kai 43 kai na asxoloumai akoma mazi tou....:):)
    to thema einai,tora ti kano?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    δεν διαφωνώ φρικ...σκέψου όμως πως αυτή η περίπτωση είναι πολύ σπάνια και καταλαμβάνει ένα 5%-10%..δεν είναι σύνηθης αυτ΄΄η η συμπεριφορά όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα.
    Και εδώ δεν μιλάμε για ένα μήνα, αλλά για μήνες συν του ότι την έστειλε κανονικά και στην ψύχρα όταν τολμησε να παραπονεθεί για το ταξίδι.
    (την ευλογία σας πάτερ).

Τζίνα...τι ηλικίες έχετε?
    Η τζίνα δεν του εμπνέει ακόμα απόλυτη εμπιστοσύνη , άθελα της , για να της πεί τι συμβαίνει η για να προχωρήσει στα περαιτέρω . Οσο για το άλλο μπορώ να πω οτι οι καθαροί άνθρωποι θίγονται παραπάνω και υπερβολικά , οταν κάποιος τους προσβάλει , συνήθως επείδη δεν έχουν μαθει να προσβάλουν και οι ίδιοι . Ισως γι'αυτό να συνέβη αυτό .

(Ευλογημένη να είσθαι τέκνον μου ! )

Senior Member
    o eros xronia de koita,etsi de lene?:):)
    plaka-plaka,an to afiso etsi,mporei na ftaso kai 43 kai na asxoloumai akoma mazi tou....:):)
    to thema einai,tora ti kano?
    Κοιτα, για να σε περιτρυγιρίζει και αυτός , κάτι έχει δεί σε σένα . Κάτι που του αρέσει πολύ , αλλιώς δεν θα είχαν νόημα όλα αυτά .

Πρότεινες του να βγείτε εξω , και εκεί μετά στησε του μια ''ενέδρα εξομολόγησης '' . Δεν υπάρχει άλλος τρόπος .

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Είναι ο άντρας της ζωής σου χωρίς να έχετε κάνει σεξ?
    Ή σε θέλει για απλή φίλη ή είναι κρυφαδερφή ή έχει σεξουαλικό πρόβλημα. Όπως και να έχει, σκούρα τα πράγματα.
    (Σωστές σκέψεις) Μόνο σκούρα; !!!
    Koπελιά, ο άντρας της ζωής σου ΔΕΝ είναι! Εκτός αν δηλώνεις μοναχή και θέλεις ασεξουαλικό και αγνό βίο!

Η εγώ είμαι ρομαντικός η εσείς εχετε αναπτύξει απίστευτα στερεότυπες σκέψεις για το κάθε τι . Αμμέσως να τρέξετε να τον πείτε γκεί , ανίκανο , ψυχάκια , και όλο το κακο συναπάντημα .:rolleyes:

Δηλαδή αποκλείεται το παιδί να είναι της παλιάς σχολής ??? Θα συμφωνήσω με την μαρινα38 οτι μπορεί να παίζει κρυφό χαρτί αλλά οχι απαραίτητα κάτι κατακριτεό . Μπορεί ο ανθρωπος να ανήκει σε κάποιο εκκλησιαστικό δόγμα για παράδειγμα, που να αποτρέπει στις προγαμιαίες σχέσεις ,να το σέβεται και να θέλει να το τηρησει . Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό ??? Αλλά ξέχασα....σόρρυ...αν δεν πέσει ο σχετικός πήδουλ@ς εξ αρχής πως θα ξερετε αν τον θέλετε ε ? Σε κάτι τέτοιες καταστασεις αναρωτιεμαι πως προέκυψε να κατηγορούμαστε αποκλειστικά εμείς ως κυνηγοί του σεξ , και οι γυναίκες ως υπερασπίστριες του αυτοσεβασμού τους απο αυτό το κακό μας πάθος .

Σαν δεν ντρέπεστε , κακεντρέχεις και παλιοξετσίπωτες . Αρκετα μας συκοφαντήσατε εως τώρα , payback time !! ;PPPPPP :p
    Τι πίνεις;!!!

Κοίτα θεοφ , κάποια πράγματα δεν αποκαλύπτονται εύκολα για τον λόγο οτι υπάρχει μια σχετική κοινωνική ταμπελοποίηση και προκατάληψη . Υπάρχει ενδεχόμενο ο τυπάκος να είχε βιώσει αποδοκίμασια στο παρελθόν για τις αντιλήψεις του, και η αλήθεια είναι οτι όλοι μας βιαζόμαστε κάπως να κατατάξουμε κάπως οτιδήποτε είναι διαφορετικό απο εμάς . Είναι συχνό φαινόμενο οι πεποιθήσεις να μπαίνουν εμπόδιο στην βαθύτερη κατανόηση ενός ανθρώπου , και γι'αυτον τον λόγο οι πιο πολλοί αποφευγουν να εκδηλώσουν κάποια τέτοια προσωπικά τους στοιχεία εξ αρχής . Ψάχνουν ...και όταν αντιληφθούν οτι βρήκαν κάποιον που μπορούν να το εκμυστηρευτούν το αποκαλύπτουν εν καιρό. Υπάρχει και το αντιθετο άκρο , που διατυμνπανίζει σχεδόν προκλητικά την διαφορετικότητα του , επειδή του δίνει μια ψευδαισθηση υπεροχής . Συγκριτικά με αυτούς νομίζω οτι οι low profile ειναι πιο σωστοί .

Καταλαβες τέκνο μου ??
    Δύο ερωτήματα

1. Είχες ποτέ σχέση;
    2. Aυτή το ήξερε;

παιδια,σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση..εχω σκεφτει κι εγω,μηπως ειναι γκει,αλλα νομιζω οτι ειναι λιγες οι πιθανοτητες,τεινω προς το σεξουαλικο προβλημα..αλλα,βρε παιδια,ειμαι διατεθημενη να τον βοηθησω..να παμε σε γιατρο,να το δουμε το θεμα...
    οσον αφορα το αν το εχω συζητησει,οχι,δεν εχω κανει κουβεντα,δε ξερω αν με παιρνει..
    μαρινα38,τι εννοιες με το "κρυφα χαρτια"??
    Βρε κοπελιά, θα πας με κάποιον σε γιατρό να του λύσει το σεξουαλικό του πρόβλημα, χωρίς να σου έχει κάνει sex;
    Tι θα πει δεν σε παίρνει;

Y.Γ Μήπως αποβλέπεις σε άλλα πράγματα από την εξέλιξη/συνέχεια αυτής της σχέσης; 1,5 χρόνο τέτοια κατάσταση, είσαι 34 και έχεις τέτοια αντιμετώπιση;

Junior Member
    Y.Γ Μήπως αποβλέπεις σε άλλα πράγματα από την εξέλιξη/συνέχεια αυτής της σχέσης; 1,5 χρόνο τέτοια κατάσταση, είσαι 34 και έχεις τέτοια αντιμετώπιση;[/QUOTE]

syggnommi,alla ti ennoeis oti apovlepo se alla?fusika kai thelo na sunexisei auti i sxesi kai gia auto eimai edo,gia na akouso ki alles apopseis..peirazei pou eroteutika,diladi?
    koita na deis,isos na mi to ekana safes,alla den itan i protos andras pou gnorisa kai xero polu kala na antimetopizo pragmata kai katastaseis,pistepse me..gia autous tous logous,loipon,kai gi'auto pou eida se ekeinon kai oxi se ola ta alla remalia pou kukloforoun kai exo gnorisei kata kairous,mpika se auti ti diadikasia...

kai,nai,tha apo se giatrous kai pantou,an xreiastei,giati einai enas anthropos pou me endiaferei pragmatika..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    (Σωστές σκέψεις) Μόνο σκούρα; !!!

Τι πίνεις;!!!

Δύο ερωτήματα

1. Είχες ποτέ σχέση;
    2. Aυτή το ήξερε;

Πινώ μια συνταγή ενος αρχαίου μύστη φυσιοδίφη . Ανεκλάλητη προς εγκεφαλικά ανηλικους .

Senior Member
    Βεβαίως υπάρχει και η άλλη εκδοχή, όσο ακραία και αν φαίνεται για την ηλικία του. Να είναι παρθένος!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast