Τι σκέφτεστε; - Page 256
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 256 of 1532 FirstFirst ... 1562062462542552562572582663063567561256 ... LastLast
Results 3,826 to 3,840 of 22967
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σαν ποιον ας πουμε?
    σα τον......βινς.....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    σαν διαφορους που οταν τους διαβαζεις δε βγαζεις νοημα, αλλα 23 εκδοτες και κριτικοι τεχνης προσπαθουν να σε πεισουν οτι το νοημα ειναι εκει και σου βγαζει τη γλωσσα, αλλα εσυ εισαι ηλιθιος και δεν το καταλαβαινεις!!

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    σαν διαφορους που οταν τους διαβαζεις δε βγαζεις νοημα, αλλα 23 εκδοτες και κριτικοι τεχνης προσπαθουν να σε πεισουν οτι το νοημα ειναι εκει και σου βγαζει τη γλωσσα, αλλα εσυ εισαι ηλιθιος και δεν το καταλαβαινεις!!
    αχααααααααα!!! όντως...:)

Senior Member
    Το γνωστο:"Τι θελει να πει ο ποιητης?!" lol
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Πεθανε ενας θειος μου σημερα.. Δε θελω να παω στην κηδεια αυριο.. Παλια δεν ειχα προβλημα με τις κηδειες.. Απο τοτε που πηγα στην κηδεια του πατερα μου δεν αντεχω να ειμαι μες στην εκκλησια σε κηδεια.. Εχει τυχει και σε αλλους αυτο; Στην κηδεια του πατερα μου καθε τρεις και λιγο εβγαινα εξω να παρω αερα, και καθομουν σε ενα στασιδι πισω, δε μπορουσα να ειμαι μπροστα.. Και τωρα σκεφτομαι τι να κανω αυριο, να παω και να κατσω στο προαυλιο; Οσο μετα για νεκροταφειο καφεδες κτλ δεν ξερω τι θα κανω.. Δε θελω να παω.. Παλι θα χαρακτηριστω ως η περιεργη του σογιου..

Πεθανε ενας θειος μου σημερα.. Δε θελω να παω στην κηδεια αυριο.. Παλια δεν ειχα προβλημα με τις κηδειες.. Απο τοτε που πηγα στην κηδεια του πατερα μου δεν αντεχω να ειμαι μες στην εκκλησια σε κηδεια.. Εχει τυχει και σε αλλους αυτο; Στην κηδεια του πατερα μου καθε τρεις και λιγο εβγαινα εξω να παρω αερα, και καθομουν σε ενα στασιδι πισω, δε μπορουσα να ειμαι μπροστα.. Και τωρα σκεφτομαι τι να κανω αυριο, να παω και να κατσω στο προαυλιο; Οσο μετα για νεκροταφειο καφεδες κτλ δεν ξερω τι θα κανω.. Δε θελω να παω.. Παλι θα χαρακτηριστω ως η περιεργη του σογιου..
    ..λέω να ανοίξεις θέμα να το κουβεντιάσουμε....έχω παααααρα πολλά να σου πω για τέτοιες περιπτώσεις.
    Πάντως αν δεν θες, σίγουρα δεν είσαι η περίεργη του σογιου.

Αν εξηγησεις οτι ακομη δεν εχεις ξεπερασει τον θανατο κ την κηδεια του πατερα σου γιατι να σε πουν η περιεργη του σογιου??Να κοιταξεις να εισαι εσυ καλα κ το οτι στεναχωρηθηκες δεν φαινεται μονο απο την παρευρεση σου στην κηδεια....Πηγαινε μετα μονο στο τραπεζι αν κανουν....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο πολυπλοκο ειναι το μυαλο των ανθρωπων.. ειναι σαν ενα κουβαρι που αντε βρες ακρη να το ξετύληξεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σκεφτομαι ποσο πολυπλοκο ειναι το μυαλο των ανθρωπων.. ειναι σαν ενα κουβαρι που αντε βρες ακρη να το ξετύληξεις!
    Με αφορμη αυτη σου τη φραση,θυμηθηκα εναν πινακα του Χειμωνα οπου απεικονιζε εναν ανθρωπινο εγκεφαλο και απο κατω ειχε γραψει:"Η ζωη ειναι ενα χωρατο!"
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Η λογικη απο το παραλογο χωριζονται απο μια λεπτη γραμμη.. πολυ ευκολα μπορει να τρελαθεις. Ενα κλικ και αλλαζεις ολο τον κοσμο γυρω σου.. ειτε θετικα ειτε αρνητικα. Η δυναμη αλλα ταυτοχρονα και η αδυναμια του εγκεφαλου.. Απιστευτο το πως λειτουργει ενας εγκεφαλος!

Senior Member
    χαχα! Έχεις απόλυτο δίκιο!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    ερχεται βροχη, ερχεται μπορα
    (και πολυ το χαιρομαι)

Senior Member
    ναι και γω γιατί δν ζαλίζομαι.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ερχεται βροχη, ερχεται μπορα
    (και πολυ το χαιρομαι)
    Που εισαι και ερχεται μπορα???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Που εισαι και ερχεται μπορα???
    ειμαι στην θεσσαλονικη, στο μπαλκονι μου, και την βλεπω να ρχεται καταπαν!