Τι ηταν αυτο που σας φοβιζε οταν ησασταν παιδια??? :D - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    Αμάν μ' αυτόν τον κλόουν!!! θα τον δούμε στον ύπνο μας πάλι απόψε μου φαίνεται.... επίσης έχω μια ερώτηση κρίσεως: τι είναι το μνι? (εκτός από εκεί που πάει το βρώμικο μυαλό μου.... χα! χα!! - αστειάκι... )

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Αμάν μ' αυτόν τον κλόουν!!! θα τον δούμε στον ύπνο μας πάλι απόψε μου φαίνεται.... επίσης έχω μια ερώτηση κρίσεως: τι είναι το μνι? (εκτός από εκεί που πάει το βρώμικο μυαλό μου.... χα! χα!! - αστειάκι... )
    Το μνι ειναι το γυναικειο οργανο μας

Junior Member
    η εναρξη μιας μουσικης εκπομπης στην ερτ-1 οπου εδειχνε εναν απο τους kiss.
    ειμαι και παιδι των 80s..

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Το μνι ειναι το γυναικειο οργανο μας

εχω την επιστημονικη απαντηση να σε βοηθησω στην περιγραφη
    http://www.youtube.com/watch?v=1JpgWx2ZiwY
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Α! Δηλαδή τελικά αυτό που νομίζω είναι!!!! Χα! χα!!!

Member
    Εμένα με φόβιζαν οι βροντές και ο γνωστός φόβος του χεριού κάτω από το κρεβάτι που θα άρπαζε το πόδι μου αν πατούσα στο πάτωμα. Αυτό το χέρι έχει από ότι διάβασα πολλούς πελάτες

Senior Member
    Quote Originally Posted by panoslnk View Post
    Εμένα με φόβιζαν οι βροντές και ο γνωστός φόβος του χεριού κάτω από το κρεβάτι που θα άρπαζε το πόδι μου αν πατούσα στο πάτωμα. Αυτό το χέρι έχει από ότι διάβασα πολλούς πελάτες
    ναι! το είχα κι εγώ αυτό!!!! χεχε....

Member
    χαχα εγω φοβομουν την τουαλετα επειδη νομιζα οτι θα γεννησω και πρεπει να ελεγξω μη τυχον τραβηξω το καζανακι να πεθανει το μωρο,γενικα ειχα πεισει τον εαυτο μου να μην φοβαται γιατι ειχα μεγαλυτερο αδερφο που εβλεπε ταινιες τρομου και ηθελα να ειναι 'υπερηφανος' για μενα,ετσι ειχα δει τοσες πολλες που ειχα αναισθητοποιηθει απο 'τερατα' και μεταφυσικα φαινομενα.Φυσικα ειχα σχολικη φοβια..εκει αρχισαν ολα,το αισθημα κατωτεροτητας,η κοινωνικη μου φοβια κτλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by panoslnk View Post
    χαχαχαχα και οι βροντες με φοβιζαν μεχρι και σε μεγαλυτερη ηλικια! Επισης αυτο που με φοβιζει ειναι ο δυνατος ανεμος ή το δυνατο αερακι... δεν ξερω γιατι! Περιεργο δεν ειναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by MrsCasablancas View Post
    χαχα εγω φοβομουν την τουαλετα επειδη νομιζα οτι θα γεννησω και πρεπει να ελεγξω μη τυχον τραβηξω το καζανακι να πεθανει το μωρο,γενικα ειχα πεισει τον εαυτο μου να μην φοβαται γιατι ειχα μεγαλυτερο αδερφο που εβλεπε ταινιες τρομου και ηθελα να ειναι 'υπερηφανος' για μενα,ετσι ειχα δει τοσες πολλες που ειχα αναισθητοποιηθει απο 'τερατα' και μεταφυσικα φαινομενα.Φυσικα ειχα σχολικη φοβια..εκει αρχισαν ολα,το αισθημα κατωτεροτητας,η κοινωνικη μου φοβια κτλ
    Ωχ, πως σου εκατσε αυτο με την τουαλετα?

Banned
    να με κλεισουν παλι με σενα ενα δωματιο επειδη και καλα ειμαι ατακτη..ε κλασικα μου αφησε και μια ψιλοκλειστοφοβια...

Member
    δεν εχω ιδεα,παντως εκεινη την εποχη εκανα ολο τετοιες σκεψεις γυρω απο ζωη και θανατο,'μου κανω' εντυπωση γιατι ειχα συνειδητοποιησει οτι τα παιδια βγαινουν απο 'κει κατω' απλα δεν ηξερα τα 'συστατικα'

Senior Member
    Quote Originally Posted by MrsCasablancas View Post
    δεν εχω ιδεα,παντως εκεινη την εποχη εκανα ολο τετοιες σκεψεις γυρω απο ζωη και θανατο,'μου κανω' εντυπωση γιατι ειχα συνειδητοποιησει οτι τα παιδια βγαινουν απο 'κει κατω' απλα δεν ηξερα τα 'συστατικα'
    xaxaxaxaxaa! Καλο! Δεν ξερω αν διαβασες αλλα εγω φοβομουν οτι αν σε καποιο παιχνιδι κανω καποιο γαμο οτι θα κανω παιδι και τρομαζα. Οποτε απεφευγα να ημουν η νυφη.. χαχαχχαχαα!

Member
    εμενα παιδια με φοωιζε ενα συγκεκριμενο ονειρο που εβλεπα και ξαναεβλεπα συνεχεια μικρη....περπατουσα λεει βραδυ σ εναν δρομο της πολης μου μικρουλα...κ εμφανιζοντουζαν δυο κλεφτες που ειχαν κεφαλι εξωγηινου και με κυνηγαουσαν εγω προσπαθουσα να φωναξω....μαμα........αλλα η φωνη δεν εβγαινε κ με το που με πιαναν ξυπνουσα....εφιαλτης χρονωνννμπλιαχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχ

Junior Member
    Εμένα επειδή ο πατέρας μου κάπνιζε πολύυυυυυυ και είχα ακούσει τότε (μικρό που ήμουν) ότι το "κάπνισμα σκοτώνει" κλπ κλπ, όποτε ήμουνα με το μπαμπά στο αμάξι και καθόμουν στο πίσω κάθισμα, είχα ΠΑΝΤΑ την αγωνία και το φόβο μήπως πεθάνει την ώρα που οδηγεί!!!!!!!! Και τι θα κάνω μετά κλπ! Και προσπαθούσα να κοιμηθώ, για να μη νιώθω φόβο!!! Μιλάμε ότι από το φόβο, δάκρυζα μέσα στο αμάξι κάθε φορά και προσπαθούσα να μη με δει και καταλάβει!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast