προσοντα vs γνωστοι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 177
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Αν συμβαίνουν λέει! Υπάρχει τόσο μεγάλη παθογένεια και τόση νοσηρότητα στον Δημόσιο τομέα που δεν διορθώνεται η κατάσταση με "τίποτα"
    Υπαρχουν παντα άνθρωποι που δουλευουν στο δημοσιο και κάνουν οτι μπορουν, απλα ειναι λιγοι αλλα καλοί!!! Όσο για τους ψηλους μισθους, γινεται μια προσπαθεια τωρα να αρθουν οι αδικιες

Senior Member
    Γνωριμίες δυστηχώς...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Γνωριμίες δυστηχώς...
    Και τα πτυχια καλό ειναι να υπαρχουν..

Senior Member
    γνωστος μου διευθυντης σε τμημα πωλησεων μιας αρκετα μεγαλης εταιρειας... με τη βοηθεια καποιου γνωστου μπηκε στο δημοσιο.. σχολαει στις 2 αντι στις 20:00 κ βγαζει σχεδον τα ιδια λεφτα!
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    γνωστος μου διευθυντης σε τμημα πωλησεων μιας αρκετα μεγαλης εταιρειας... με τη βοηθεια καποιου γνωστου μπηκε στο δημοσιο.. σχολαει στις 2 αντι στις 20:00 κ βγαζει σχεδον τα ιδια λεφτα!
    Μα στο δημοσιο το ωραριο ειναι πολυ ελκυστικο και βοηθαει πολυ και τις γυναικες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Και τα πτυχια καλό ειναι να υπαρχουν..
    Ναι καλό είναι να υπάρχουν για να τα δουλέψεις στην αγορά
    και όχι για να σε κοιτάζουν από την κορνίζα......
    εδώ που είναι επαρχία τις λίγες φορές που βρήκα μόνη δουλειά έπρεπε να ντυθώ κάτι που δεν ήμουν . Και τις υπόλοιπες φορές ήταν κάποιος γνωστός γνωστού... Είναι σκέτη απάτη για μένα η εργασία στην ελλάδα.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Είναι σκέτη απάτη για μένα η εργασία στην ελλάδα.
    i agree...
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Banned
    έπρεπε να ντυθώ κάτι που δεν ήμουν
    Που είναι το παράξενο ή το κακό σε αυτό; Χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα φορούν την ενδυμασία που ορίζει η δουλειά τους. Ακόμα και τα στελέχη έχουν dress code

Senior Member
    Που είναι το παράξενο ή το κακό σε αυτό; Χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα φορούν την ενδυμασία που ορίζει η δουλειά τους. Ακόμα και τα στελέχη έχουν dress code

είμαι στα 23 λες να πήγαινα για στέλεχος? μιλάω για απλές δουλειές που κάνουν απλοι φτωχοί άνθρωποι του νησιού τις καλοκαιρινές σεζον. Και ντυνόμουν με ένα μισοφόρι που το λένε μινι φούστα βαφόμουν όπως η αδερφή μου και οι ξαδέρφες μου (μπλιάξ!) για να πάρω τη δουλειά σιχαινόμουν τον εαυτό μου ενώ σε άλλες χώρες ξέρω πως αυτά δεν είναι απαραίτητα. Το σοκαριστικό για εμένα ήταν όταν ένας φίλος από θεσσαλονίκη όταν σπουδάζαμε εκεί είχε την τύχη να πάει Λονδίνο και είδε να δουλεύουν ως πωλητριες κοπέλες μουσουλμάνες με μαντήλα στο κεφάλι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το δεις στο πολιτισμένο ελλαδιστάν! Η ενδυμασία δεν είναι κόδικας είναι τρόπος έκφρασης και αυτό. και δεν θα πρεπε να είναι κριτήριο για να πάρεις μια δουλεια. Πρέπει να είναι σεβαστό... αυτά τα κοδικοποιημένα είναι για τους υποκριτές

Να δουλέψω θέλω όχι να πουλήσω τον κ**ο μου

Banned
    Δλδ για παράδειγμα θέλεις να μπορείς να δουλέψεις σε ένα κατάστημα Goodies και να φοράς αυτά που προτιμάς;

Senior Member
    είμαι στα 23 λες να πήγαινα για στέλεχος? μιλάω για απλές δουλειές που κάνουν απλοι φτωχοί άνθρωποι του νησιού τις καλοκαιρινές σεζον. Και ντυνόμουν με ένα μισοφόρι που το λένε μινι φούστα βαφόμουν όπως η αδερφή μου και οι ξαδέρφες μου (μπλιάξ!) για να πάρω τη δουλειά σιχαινόμουν τον εαυτό μου ενώ σε άλλες χώρες ξέρω πως αυτά δεν είναι απαραίτητα. Το σοκαριστικό για εμένα ήταν όταν ένας φίλος από θεσσαλονίκη όταν σπουδάζαμε εκεί είχε την τύχη να πάει Λονδίνο και είδε να δουλεύουν ως πωλητριες κοπέλες μουσουλμάνες με μαντήλα στο κεφάλι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το δεις στο πολιτισμένο ελλαδιστάν! Η ενδυμασία δεν είναι κόδικας είναι τρόπος έκφρασης και αυτό. και δεν θα πρεπε να είναι κριτήριο για να πάρεις μια δουλεια. Πρέπει να είναι σεβαστό... αυτά τα κοδικοποιημένα είναι για τους υποκριτές

Να δουλέψω θέλω όχι να πουλήσω τον κ**ο μου
    Ένα λεπτό. και εγω οταν εκανα το μεταπτυχιακο μου στην Αγγλια, δουλευα στις δημοσιες σχεσεις ενος εστιατοριου. Φορουσα συνεχεια μινι, οχι ξεκωλο. Ήταν απολυτα αξιοσεβαστη δουλειά. Δεν φταιει το ρουχο που φοράμε. ο τροπος που το υποστηριζουμε φταιει. Εχει τυχει να κυκλοφορω με σουπερ μινι και να μην με πλησιασει άντρας. Ήμουν τοσο απομακρη..

Senior Member
    Δλδ για παράδειγμα θέλεις να μπορείς να δουλέψεις σε ένα κατάστημα Goodies και να φοράς αυτά που προτιμάς;
    Δεν μιλάω για τέτοιες φάσεις... που το πας πάλι? Αλλά αν θες τη γνώμη μου ναι το θεωρώ περιττό να φοράνε αυτές τις χαζές στολές και τα καπελάκια! :Ρ
    Σε κατάστημα γκούντις δεν θα δούλευα ποτέ προσωπικά όχι για την ενδυμασία για άλλους λόγους.. δεν θα αναλύσω το γιατί δεν είναι της ώρας

Senior Member
    Δεν μιλάω για τέτοιες φάσεις... που το πας πάλι? Αλλά αν θες τη γνώμη μου ναι το θεωρώ περιττό να φοράνε αυτές τις χαζές στολές και τα καπελάκια! :Ρ
    Σε κατάστημα γκούντις δεν θα δούλευα ποτέ προσωπικά όχι για την ενδυμασία για άλλους λόγους.. δεν θα αναλύσω το γιατί δεν είναι της ώρας
    Μα κάπως δεν πρεπει να ξεχωριζουν οι υπαλληλοι ειδικά στα μεγαλα καταστηματα? Ασ πουμε και εγω που δουλευω σε σχολειο, δεν μπορω να ντυνομαι οπως θέλω!!

Senior Member
    Ένα λεπτό. και εγω οταν εκανα το μεταπτυχιακο μου στην Αγγλια, δουλευα στις δημοσιες σχεσεις ενος εστιατοριου. Φορουσα συνεχεια μινι, οχι ξεκωλο. Ήταν απολυτα αξιοσεβαστη δουλειά. Δεν φταιει το ρουχο που φοράμε. ο τροπος που το υποστηριζουμε φταιει. Εχει τυχει να κυκλοφορω με σουπερ μινι και να μην με πλησιασει άντρας. Ήμουν τοσο απομακρη..
    δεν με νοιάζει αν εσυ ή η κάθεμια φοράτε προκλητικά δεν καταδικάζω κανένα στιλ , κι εγώ τα ρούχα που σχεδιάζω προκλητικά είναι. Για εμένα δεν μ αρέσει να τα φοράω ... τώρα που σε έθιξα εσένα??? :\
    και το ράσο μπορώ να υποστηρίξω.. αυτό σπούδασα...............
    εγώ με τα δικά μου θέλω να νιώθω ελεύθερη και όχι στο περιθώριο

Senior Member
    Μα κάπως δεν πρεπει να ξεχωριζουν οι υπαλληλοι ειδικά στα μεγαλα καταστηματα? Ασ πουμε και εγω που δουλευω σε σχολειο, δεν μπορω να ντυνομαι οπως θέλω!!
    ρε συ μιλάω για τις δικές μου εμπειρίες, το είπα και παραπάνω μιλάω για απλές δουλειές που κάνουν νέες κοπέλες!

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast