προσοντα vs γνωστοι - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 177
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Μπορει να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα, η julias 40 ετων να ειναι καθηγητρια πανεπιστημιου, και η 36 ετων καθηγητρια γυμνασιου.

Quote Originally Posted by julias View Post
    Ποιους γονεις μου? 36 χρονων ειμαι!!
    Πριν από είκοσι χρόνια γνωρίστηκα με κάποιον και ερωτευτήκαμε τρελλά. Ημουν φοιτήτρια τότε, 20 χρονών, αυτός καταξιωμένος γιατρός με πολλές φιλοδοξίες, 38 χρονών. Είμαι 40 πια, και εκείνος 58. Έχουμε πιθανότητα?

Με εκτίμηση

Junior Member
    βρε Remedy, η κοπέλα δεν θα μπορούσε να είναι καθηγήτρια πανεπιστήμιου, αφού λέει ότι κάνει διδακτορικό. Εκτός αν κάνει δεύτερο διδακτορικό σε άλλο αντικείμενο, ούσα ήδη πανεπιστημιακός, οπότε πάσο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vintzi View Post
    βρε Remedy, η κοπέλα δεν θα μπορούσε να είναι καθηγήτρια πανεπιστήμιου, αφού λέει ότι κάνει διδακτορικό. Εκτός αν κάνει δεύτερο διδακτορικό σε άλλο αντικείμενο, ούσα ήδη πανεπιστημιακός, οπότε πάσο.
    ναι αλλα μονη της το ειπε, δεν το ειπα εγω....
    και μολις δηλωσε οπως ειδες οτι ειναι καθηγητρια γυμνασιου...
    αν ειναι κι αυτο δλδ οπως παν τα πραγματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Μπορει να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα, η julias 40 ετων να ειναι καθηγητρια πανεπιστημιου, και η 36 ετων καθηγητρια γυμνασιου.
    αααμαααααααααν!!!!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    αλλο και τουτο!!!!!!

Senior Member
    παλι μας δουλευουνε τα τρολς γμτ και καθομαστε δυο μερονυχτα τωρα να μιλαμε για οτι ναναι στην πονεμενη??????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν καταλαβαινω τζουλια..
    τι συμβαινει...
    εσυ μας ελεγες οτι εισαι καθηγητρια πανεπιστημιου....
    πεφτω απ τα συννεφα..
    βρε, ρεμ, να τον φατε τον άλλον. Δουλευω σε γυμνασιο, κανω το διδακτορικο μου και ειχα περσι αποσπαση στο πανεπιστημιο, οπου δουλευα βοηθος καθηγητη, και εκανα μαθηματα στο πανεπιστημιο. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΔΡΑ γιατι δεν εχω. Στο αλλο θεμα μου αλλαξα λιγο τα προσωπικα δεδομενα για να μην με καταλαβουν καποιοι άλλοι. παιδια ελεος!!!

Junior Member
    sorry remedy, δεν είχα προσέξει την ανακολουθία. Είχα απορροφηθεί μάλιστα από το πρόβλημα της κοπέλας με τον καθηγητή και είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι η julia δεν είχε καθόλου πείρα από πανεπιστημιακά παρασκήνια. Αν είναι/ήταν καθηγητήρια πανεπιστημίου πάντως, λογικά θα τα είχε φάει με το κουτάλι ... δυστυχώς.

Senior Member
    Έλεος παιδια!!

Senior Member
    βρε, ρεμ, να τον φατε τον άλλον. Δουλευω σε γυμνασιο, κανω το διδακτορικο μου και ειχα περσι αποσπαση στο πανεπιστημιο, οπου δουλευα βοηθος καθηγητη, και εκανα μαθηματα στο πανεπιστημιο. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΔΡΑ γιατι δεν εχω. Στο αλλο θεμα μου αλλαξα λιγο τα προσωπικα δεδομενα για να μην με καταλαβουν καποιοι άλλοι. παιδια ελεος!!!
    Πραγματικα δεν ξερω κανεναν αξιοπρεπη ανθρωπο που για αυτους τους λογους θα δηλωνε οτι ειναι καθηγητης πανεπιστημιου εστω και για πλακα, εκτος κι αν η ματαιοδοξια και το κομπλεξ ξεχειλιζανε απο τα μπατζακια, τυπικο φαινομενο βεβαια για ελληνες που κυνηγανε μια θεση σε Πανεπιστημιο. ΔΥστυχως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vintzi View Post
    sorry remedy, δεν είχα προσέξει την ανακολουθία. Είχα απορροφηθεί μάλιστα από το πρόβλημα της κοπέλας με τον καθηγητή και είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι η julia δεν είχε καθόλου πείρα από πανεπιστημιακά παρασκήνια. Αν είναι/ήταν καθηγητήρια πανεπιστημίου πάντως, λογικά θα τα είχε φάει με το κουτάλι ... δυστυχώς.
    μα βλεπεις γιατι αποσβολωθηκα????
    τι να πιστεψει κανεις και να στηριξει τι?
    αμφισβητεις πλεον οτιδηποτε εχεις ακουσει απο αυτο το ατομο που αλλαζει ηλικιες και ιδιοτητες με τετοια ευκολια...

Senior Member
    Πραγματικα δεν ξερω κανεναν αξιοπρεπη ανθρωπο που για αυτους τους λογους θα δηλωνε οτι ειναι καθηγητης πανεπιστημιου εστω και για πλακα, εκτος κι αν η ματαιοδοξια και το κομπλεξ ξεχειλιζανε απο τα μπατζακια, τυπικο φαινομενο βεβαια για ελληνες που κυνηγανε μια θεση σε Πανεπιστημιο. ΔΥστυχως.
    δυστυχως, κι εγω...
    επισης δεν ξερω κανεναν που οταν θυμαται οτι κανει διδακτορικο ειναι 36 χρονων και οταν γινεται καθηγητης πανεπιστημιου ειναι 40... με διαφορα μερικων ημερων...

Senior Member
    εχω και μια απορια. Αν εισαι τελικα 36 ετων και εχεις γιο 15 ετων οπως ελεγες, τοτε αφου στα 20 ησουν με τον γιατρο, ο γιος σου ειναι του γιατρου??

Καλησπέρα σας,
    αποφάσισα να γράψω γιατί θέλω να ακούσω την γνώμη ανωνύμων ανθρωπων που δεν γνωρίζω, όμως εκτιμώ την γνώμη τους. Πριν από είκοσι χρόνια γνωρίστηκα με κάποιον και ερωτευτήκαμε τρελλά. Ημουν φοιτήτρια τότε, 20 χρονών, αυτός καταξιωμένος γιατρός με πολλές φιλοδοξίες, 38 χρονών. Στα χρόνια που ακολούθησαν, παντρευτηκα, έκανα δύο υπέροχα αγοράκια, 15 και 13 ετών τώρα, και αφοσιώθηκα σε αυτά.

Με εκτίμηση

Senior Member
    εχω και μια απορια. Αν εισαι τελικα 36 ετων και εχεις γιο 15 ετων οπως ελεγες, τοτε αφου στα 20 ησουν με τον γιατρο, ο γιος σου ειναι του γιατρου??
    οτι ναναι....

Senior Member
    Ειπα παραπανω οτι στο θεμα με τον γιατρο εχω αλλαξει καποια δεδομενα για ευνοητους λογους. Και το καθηγητρια πανεπιστημιου που εγραψα ειναι μεσα σε αυτά. Όπως και οι ηλικιες! Δεν εχω να πω κατι άλλο! Επικεντρωθειτε στα προβληματα των αλλων και οχι σε βλακειες.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast