Τι σκέφτεστε; - Page 295
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 295 of 1532 FirstFirst ... 1952452852932942952962973053453957951295 ... LastLast
Results 4,411 to 4,425 of 22967
    Senior Member
    Μόλις έμαθα τα ευχάριστα νέα του φόρουμ. Όχι πως δεν το περίμενα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    μεσες ακρες αυτα που λεει ο κενο. υπερβατικη εμπειρια ειναι να βιωσεις μια εμπειρια πολυ εξωκοσμη κ σπανια τροπον τινα. να νιωσεις κατι το πολυ εξωκοσμο, καποιο συναισθημα ή ενεργεια αφυσικο να διαπερναει το σωμα σου, ή να δεις ενα οραμα, διαφορα τετοια.

ε, αν σε ενδιαφερει κ το ψαξεις, θα δεις οτι συμβαινουν διαφορα περιεργα! εγω εχω ακουσει αρκετες ιστοριες απο ανθρωπους που ξερω κ προσωπικα κ εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη μου οτι δεν μου λενε ψεματα.

μπορει να ειναι καλη, μπορει να ειναι κ κακη ομως!

οι καλες ερμηνευεται οτι ειναι απο το Θεο, οι κακες τα δαιμονια! στο αγιον ορος πχ παιζουν διαφορα κουλα κ περιεργα. κριμα που εισαι γυναικα!

αν γενικα δεν πιστευεις, τοτε ολα αυτα δεν εχουν νοημα για σενα.
    Τωρα που το λες ειχα κι εγω μια υπερβατικη εμπειρια. Και ηταν καλη! :D

Senior Member
    καινούρια μέρα νέα αρχή νέα ζωή!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    σκεφτομαι οτι με εχει πιασει απιστευτη αναβλητικοτητα, νιωθω ανικανος, αχρηστος να κανω δυο καλα και σωστα πραγματα για μενα, και δε μπορω να το παρω αποφαση να γραφτω εκει που πρεπει. και καλα το ενα δεν ειναι για ενα χρονο να μου στερησει την ελευθερια μου, αλλα ουτε 3 μηνες, απλα μπλεκει τρελη γραφειοκρατια και διαβασμα μεσα, και δεν ειμαι εγω γιαυτα, με πιανει αγχος και συμπεριφερομαι ασχημα και τελικα τα παραταω γιατι βλεπω οτι δεν εχουν αξια. πως στο διαολο αντιμετωπιζεις την αναβλητικοτητα σεπτεμβριο μηνα, με ολο τον αρνητισμο που φερνει αυτος ο κωλομηνας ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    καινούρια μέρα νέα αρχή νέα ζωή!
    τί αισιοδοξη σκεψη:) καλη αρχη λοιπον:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    τί αισιοδοξη σκεψη:) καλη αρχη λοιπον:)
    σε ευχαριστώ καλή μου μέραααααααααααα!!!!!!!!!!!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

καλημερα σας..............:).................:)

Senior Member
    Καλημερα!!! :)

Senior Member
    Κατά βάθος είμαι ιδεαλίστρια, αυτό είναι το πρόβλημα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι την εφαγα την απορριψη...διαθεση δεκα μετρα κατω απο την γη....

Σκέφτομαι τι είναι πιο σωστό.
    Να κυνηγήσεις αυτό που νιώθεις πως είναι σωστό και αυτό που έχεις ανάγκη να κάνεις , και να κυνδινέψεις να χάσεις τα πάντα.
    Η να ακολουθήσεις τον εύκολο δρόμο και να τα παρατήσεις , και να έχεις αυτο το πράγμα να σε βαραίνει για όλη σου τη ζωή.

τι είναι πιο σωστό : κάτι δύσκολο που ίσως γινει καλο , ή κάτι εύκολο που θα γίνει κακό ?
    Last edited by Διχασμένος; 03-09-2011 at 23:09.
    There's a bluebird in my heart that wants to get out but I'm too tough for him.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Διχασμένος View Post
    Σκέφτομαι τι είναι πιο σωστό.
    Να κυνηγήσεις αυτό που νιώθεις πως είναι σωστό και αυτό που έχεις ανάγκη να κάνεις , και να κυνδινέψεις να χάσεις τα πάντα.
    Η να ακολουθήσεις τον εύκολο δρόμο και να τα παρατήσεις , και να έχεις αυτο το πράγμα να σε βαραίνει για όλη σου τη ζωή.

τι είναι πιο σωστό : κάτι δύσκολο που ίσως γινει καλο , ή κάτι εύκολο που θα γίνει κακό ?
    Εγω ειμαι υπερ του ρισκου και του να κυνηγαμε τα ονειρα μας οτι και να γινει! Δεν θα μετανιωσω για τιποτα ακομα και αν χασω κατι γιατι θα εχω κερδισει πολλα περισσοτερα απο αυτη την επιλογη...

Banned
    σκεφτομαι τον κωδικα 46 που μολις τελειωσα, προβλεπεται το ολο θεμα να καταντα επικινδυνο/παρανομο οντως! επισης σκεφτομαι οτι σε 10 μερες θα επρεπε να ειμαι οχι μονο εκτος Ελλαδος αλλα κι εκτος Ευρωπης, αλλα λογο της αναβλητικοτητας και επειδη δε μπορω να προσφερω τπτ θετικο στον εαυτο μου, δε παω πουθενα πουθενα πουθενα εδω θα μεινω! τελος σκεφτομαι πως θελω να κοιμηθω και να με ξυπνησετε οταν τελειωσει ο Σεπτεμβρης, ή καλυτερα ολο το φθινοπωρο! καληνυχτα!

Senior Member
    Αυτό με την αναβλητικότητα το έχω κι εγώ....Σε πολύ μεγάλο βαθμό....
    Κάτι κρύβεται πίσω απο αυτό, λένε κάποιοι.
    Εγώ λέω, μπας και γεννήθηκα μαλάκας και δε μου το λέει κανείς; (μαλάκ-ω για την ακρίβεια,αλλά το -ας μου αρέσει πιο πολύ σαν λέξη)....
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

...σκεφτομαι πως μολις γυρισα απο μεσημεριανο γαμο και ειμαι......πτωμααααααααααααα α!!!