νυμφομανια?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    σου ειπα τι να κανεις πριβε ..... ελα να ισοροπισουμε παρεα! :p θα σου στελνω δονησεις ασεξουαλικοτητας κ εσυ θα μ στελνεις σεξουαλικοτητας για να βρουμε ενα balance! ;p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    χαχα σωστή!

Banned
    δεν καταλαβαινω γιατι σε καθε θεμα πρεπει να απανταμε συμφωνα με αυτα που θελει να ακουσει ο αλλος?δλδ τι επρεπε να πω?μπραβο κοπελα μου προχωρα!σου ειπα ψαξε αυτο που πραγματικα θες,μενοντας λιγο μονη οχι πηγαινοντας με δεκα και μην αναλωνεσαι ετσι!
    τι συμβουλη θες ν ακουσεις εδω μεσα οταν ουτε καν το καμπανακι των τυψεων προς το προσωπο του ανθρωπου σου,η ακομα και προς τον εαυτο σου δεν χτυπαει??ειναι αηδιαστικο αυτο που κανεις και συγνωμη κιολας αλλα αφτια δεν χαιδευω!

..εγώ θα πω το άλλο.
    Μεχρι στιγμής όσο καταστροφικό και αν ειναι αυτό πρωτα απ όλα για τον εαυτό σου, προφανώς σου δίνει μια ικανοποίηση, (εγω δεν νομίζω πως είναι σεξουαλική ικανοποιηση, αμφιβάλω δηλαδή αν τελειώνεις).
    Όταν θα το βαρεθείς και αυτό τι θα κάνεις?
    Οπότε κοίτα να λύσεις την αιτία του πρβλήματος.
    Οι νυμφομανείς δεν είναι έτσι...

Senior Member
    μα αν ηταν σωστό η αν ενιωθα καλα δεν θα εγραφα γτ θα περναγα καλα γράφω γιατι δεν μου αρεσει η υπερβολή..
    πιστέυω μονη θα κάνω ακόμα περισσοτερο σεξ αρα αυτο δεν θα με βοηθήσει να συγκρατηθώ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    δεν 3ερω τι μου συμβαινει αλλα σε 3 μερες εχω κανει ερωτα με 3 διαφορετικους ανδρες η νιιωθω τοσο χαλια κ δεν εχω τι αλλο να κανω η θελω παρεα κ κανω με ανδρες μ την πεφτω κ λεω δεν βαριεσαι ας γινει η ειμαι νυμφομανης..
    πως θα 3αναβρω το μετρο?
    Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες σαν κι εσένα...

Senior Member
    δεν ειναι θεμα χαιδευω αυτια ειναι θεμα τι πιστευει ο καθενας και λεει! εγω πιστευω αυτο που λεω δεν ειναι αναγκη να συμπιπτουν ολες οι αποψεις!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Αυτό που σου συμβαίνει συνέβενε και σε μια συμφοιτήτριά μου... αραβωνιασμένη και ξαφνικά μετά τον 3-4ο χρόνο σχέσης καψουρευόταν όποιον άντρα έβλεπε μπροστά της κυριολεκτικά και φυσικά πήγαινε μαζί τους δεν μπορούσε να το ελέξει. Ποτέ δεν μου είπε τον αριθμό του κέρατου γιατί ντρεπόταν αλλά μου διηγιόταν διάφορα και ένιωθε ενοχές απέναντι στο σύντροφό της.. Δεν ξέρω πως να σε συμβουλέψω γιατί δεν τα ξέρω αυτά τα κόλπα. Απλά να ξέρεις υπάρχουν και άλλες κοπέλες με το ίδιο ζόρι μην στεναχωριέσαι εύχομαι να το ξεπεράσεις.

Μην ξεχάσω η κοπέλα που σας είπα αγαπάει στα τυφλά τον αρραβωνιαστικό της τον λατρεύει :) αλλά της συνέβει αυτό..
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Αυτό που σου συμβαίνει συνέβενε και σε μια συμφοιτήτριά μου... αραβωνιασμένη και ξαφνικά μετά τον 3-4ο χρόνο σχέσης καψουρευόταν όποιον άντρα έβλεπε μπροστά της κυριολεκτικά και φυσικά πήγαινε μαζί τους δεν μπορούσε να το ελέξει. Ποτέ δεν μου είπε τον αριθμό του κέρατου γιατί ντρεπόταν αλλά μου διηγιόταν διάφορα και ένιωθε ενοχές απέναντι στο σύντροφό της.. Δεν ξέρω πως να σε συμβουλέψω γιατί δεν τα ξέρω αυτά τα κόλπα. Απλά να ξέρεις υπάρχουν και άλλες κοπέλες με το ίδιο ζόρι μην στεναχωριέσαι εύχομαι να το ξεπεράσεις.

Μην ξεχάσω η κοπέλα που σας είπα αγαπάει στα τυφλά τον αρραβωνιαστικό της τον λατρεύει :) αλλά της συνέβει αυτό..
    ...αυτό το "αγαπαει τυφλα τον αρραβωνιαστικό της" τι το θελες?

Senior Member
    νομιζω δεν εχει σχεση το συναισθημα σαυτην την περιπτωση γτ δεν υπαρχει εελγχος

Διαφωνώ ελρειν...
    Οταν αγαπάς "τυφλά" κάποιον δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι τέτοιο, γιατί για να τον αγαπάς τόσο πολύ νιώθεις ολοκληρωμένη μαζί του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...αυτό το "αγαπαει τυφλα τον αρραβωνιαστικό της" τι το θελες?
    τι θα πει τι το θελα? τον αγαπάει και τον φροντίζει κάπου και εκείνη έχασε τον έλεγχο. Το θεωρείς απίθανο? Να μην θέλει να τον χάσει και παράλληλα να έχει χάσει τον έλεγχο στη σεξουαλική της ζωή? Αν δεν το βλεπα δεν θα το λεγα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

τι θα πει τι το θελα? τον αγαπάει και τον φροντίζει κάπου και εκείνη έχασε τον έλεγχο. Το θεωρείς απίθανο? Να μην θέλει να τον χάσει και παράλληλα να έχει χάσει τον έλεγχο στη σεξουαλική της ζωή? Αν δεν το βλεπα δεν θα το λεγα
    εχμ...να σου θυμίσω πως η έννοια αγάπη περιλαμβάνει τις λέξεις σεβασμός και ειλικρίνεια.
    Αν αγαπούσε τον αρραβωνιαστικό της, (για να μη σου πω, οτι ειπα και στην ελρειν πως θα ένιωθε ολοκληρωμένη κοντά του), θα σου πω πως θα έπρεπε πρώτα να τον σέβεται και δεύτερον αφού "εχασε τον έλεγχο" να ειναι ειλικρινής μαζί του και να βρουν τρόπο να λύσει το πρόβλημα, που φυσικά δεν αποδέχομαι ως πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εχμ...να σου θυμίσω πως η έννοια αγάπη περιλαμβάνει τις λέξεις σεβασμός και ειλικρίνεια.
    Αν αγαπούσε τον αρραβωνιαστικό της, (για να μη σου πω, οτι ειπα και στην ελρειν πως θα ένιωθε ολοκληρωμένη κοντά του), θα σου πω πως θα έπρεπε πρώτα να τον σέβεται και δεύτερον αφού "εχασε τον έλεγχο" να ειναι ειλικρινής μαζί του και να βρουν τρόπο να λύσει το πρόβλημα, που φυσικά δεν αποδέχομαι ως πρόβλημα.
    Ναι σωστό μου ακούγεται, πριν λίγο καιρό είχα την ίδια άποψη έπειτα από συζητήσεις με εκείνη την σμφοιτήτριά άλλα κατάλαβα.. Αν δεν ένιωθε ολοκληρωμένη θα πήγαινε με 1 εραστή στις 3 μέρες και όχι 3 στα 3 όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι μια υπερβολή δεν πιστεύω να έχει να κάνει με το πόσο την καλύπτει ο σύντροφος της. Και δεν θα την έπνιγαν οι ενοχές στο να φτάσει εδώ να εξομολογηθεί αυτό που τη βασανίζει. Τέσπα κάθε περίπτωση και διαφορετική σωστά? Μακάρι να έχεις δίκιο και να είναι πιο απλό το θέμα από αυτό που σκέφτομαι εγώ.

Ναι σωστό μου ακούγεται, πριν λίγο καιρό είχα την ίδια άποψη έπειτα από συζητήσεις με εκείνη την σμφοιτήτριά άλλα κατάλαβα.. Αν δεν ένιωθε ολοκληρωμένη θα πήγαινε με 1 εραστή στις 3 μέρες και όχι 3 στα 3 όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι μια υπερβολή δεν πιστεύω να έχει να κάνει με το πόσο την καλύπτει ο σύντροφος της. Και δεν θα την έπνιγαν οι ενοχές στο να φτάσει εδώ να εξομολογηθεί αυτό που τη βασανίζει. Τέσπα κάθε περίπτωση και διαφορετική σωστά? Μακάρι να έχεις δίκιο και να είναι πιο απλό το θέμα από αυτό που σκέφτομαι εγώ.
    μπλοντι...τι περιμενες δηλαδή να σου πει η άλλη?
    Πως δεν ξέρει τι της γίνεται?
    Για να φτάσει ένας άνθρωπος να αγαπήσει και να ολοκληρωθεί με έναν άλλο άνθρωπο, σημαίνει πως έχει λύσει πολλά από τα θέματα του, που στις περιπτώσεις που συζητάμε αυτό δεν συμβαίνει.
    Η ειλρειν είναι τουλάχιστον ειλικρινείς. Η φίλη σου, όχι.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast