Results 16 to 30 of 44
-
21-09-2011, 13:00 #16
Τα λέω γιατί έχω αγανακτήσει κι εγώ... όσο για τους πονοκεφάλους θα σου πω ότι η ξαδέρφη μου τους έχει εδώ και χρόνια κάθε μέρα μα κάθε μέρα και δεν πάει στο γιατρό γιατί φοβάται μην της πει ότι κάτι έχει. Καλά βέβαια αν ήταν κάτι σίγουρα τόσα χρόνια θα είχε φανεί, αλλά όχι και να μην πηγαίνει γιατί φοβάται τη διάγνωση. Προτιμάει να μένει με την απορία? Εγώ θέλω να κάνω μαγνητική γιατί είναι το μόνο που δεν έχω κάνει γιατί αυτές οι ζαλάδες και η αστάθεια έχουν γίνει μόνιμα και με έχουν τρομάξει. Τουλάχιστον να ξέρω, γιατί η άγνοια με αγχώνει χειρότερα και δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο. Δεν διαφωνώ στο ότι πρέπει να παρακολουθούμε την υγεία μας και να κάνουμε τις εξετάσεις όταν πρέπει και να μην τα αποδίδουμε όλα στο άγχος. Το κακό είναι όταν γινόμαστε υποχόνδριοι. Ναντίνα σου έχω στείλει π.μ.
- 21-09-2011, 13:07 #17
Εχεις δικιο.Το θεμα ειναι οτι εγω ενταξει,παντα ειχα ενα θεμα αγχους.Αλλα στα νοσοκομεια δεν ετρεχα ποτε.Ειχα βεβαια μια φοβια αλλα ενταξει δεν ασχολουμουν ιδιαιτερα.Οταν αρχισε ολο αυτο,παλι δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα γιατι θεωρησα οτι ειναι προβλημα ΩΡΛ,μου εδωσε αγωγη και εφυγε.Τοτε πονουσα παρα πολυ στη μυτη σε σχεση με τωρα αλλα με τον ιδιο τροπο και ολα αυτα αρχισαν με ενα τραβηγμα του αριστερου αυτιου που δεν ειχα δωσει και ιδιαιτερη σημασια γενικα.Και γι αυτο εχω αγχωθει τοσο πολυ.Και αυτο το αυτι με ποναει πολυ και στο ματι αυτης της πλευρα εχω και τον πονο.Μακαρι πραγματικα να ειναια πο αγχος.Εχω ακομα τη μαγνητικη και κατι αλλες εξετασεις ρευματολογικες και βιταμινων.Αν δεν δειξουν τιποτα,τοτε παω για ψυχοθεραπεια.Αν και ακομα και κατι να δειξουν,ψυχοθεραπεια χρειαζομαι ετσι κι αλλιως μετα απο ολα αυτα...Σου εχω στειλει κι εγω pm
21-09-2011, 13:13 #18
Το άγχος μπορεί να κάνει τρελά πράγματα απ'ότι έχω καταλάβει. Μπορεί στο τέλος να αρρωστήσεις στην πραγματικότητα από το άγχος αν δεν το καταπολεμήσεις και έχω τρανταχτό παράδειγμα μέσα στο σπίτι μου. Τι ηλικία έχεις? Εγώ είμαι 31 και από μικρή ήμουν αγχώδης αλλά τα τελευταία 4 χρόνια με αποκορύφωμα εδώ και ένα χρόνο λόγω οικογενειακών προβλημάτων με αρρώστια και ατυχίες το άγχος μου έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Υ.Γ. ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
21-09-2011, 13:21 #19
Κι εγω ειμαι 26 και ημουν κι εγω αγχωδης απο μικρη αλλα τοσο σοβαρο προβλημα δεν ειχα ποτε.Η αληθεια ειναι οτι πιεστηκα πολυ τον τελευταιο ενα χρονο,σε ολους τους τομεις...Δεν ξερω πραγματικα αν ειναι απο αυτο ή οχι.Οπως και να εχει,εχω κοιταξει τοσα και τοσα επι δυο μηνες,θα κανω και τις τελευταιες εξετασεις και μετα ψυχοθεραπεια γιατι δεν παει αλλο.Ηδη σχετικα ειμαι πολυ καλυτερα απο πριν δυο μηνες αλλα επειδη δεν υποχωρουν τα συμπτωματα ψιλοφοβαμαι...
21-09-2011, 13:29 #20thanasisGRGuestemena pristikane twra kai h 2 lemfadenes sto laimo... kai kato apo tin aristerh masxalh molis piezo ponaei para polu... kai exei pristh... psaxnontas sto internet eida oti einai karkinika sumtomata... twra exw trela8ei exw akrivos ta idia sumtomata....
piga kai se pa8ologo kai smr opos eipa tha kanw ena yperixo stous adenes.. kai apo aurio ematologikes exetashs... den kserw ti epatha... fovame polu pantos oti tha einai kati sovaro!
21-09-2011, 13:33 #21
Θαναση ηρεμισε καταρχην!Δεν ειπαμε οτι δεν ψαχνουμε στο ιντερνετ;;;Εχω ποναω κατω απο τη μασχαλη απο τοτε που γεννηθηκα και ειναι το μονο που δε με προβληματιζει!!!Οταν εισαι στο pc τοσες ωρες,τι περιμενεις;;;;Να μην εχεις πιαστει πουθενα;Ακομα και οταν κοιμασαι συμβαινει αυτο!Μια γνωστη μου,ξυπνησε ενα πρωι και ειχε πρηστει στους λεμφαδενες οσο δε φανταζεσαι!Πηγε στο γιατρο,εκανε εξετασεις δεν της βρηκαν τιποτα!Ακομα δεν ξερει τι ηταν.Γι'αυτο ηρεμισε...ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!Κανε την εξεταση να σου φυγει η ιδεα αλλα μην ψαχνεις!!!
21-09-2011, 13:34 #22
Πες μου κατι.Εξεταση αιματος εκανες σημερα στο νοσοκομειο;
21-09-2011, 13:39 #23thanasisGRGuest
21-09-2011, 13:45 #24
Χαιρω πολυ.Κι εμενα ετσι μου ειπαν.Αυτο δε σου ελεγα χθες;Μου ειπε ο ρευματολογος για λοιμωδης μονοπυρηνωση και τον ρωτησα.Του λεω αν ηταν κατι τετοιο,δε θα ειχα πιο πολυ πυρετο;Μου λεει ναι,συνηθως ετσι ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις.Η παθολογος μου μου ειχε γραψει μια εξεταση για μεγαλοκυτταροιο,την εχω κανει απο τον Ιουλιο και εχει χαθει η εξεταση.Για να σου φυγει η ιδεα,πηγαινε στην παθολογο και πες της οτι ανεβαζεις δεκατα και να σου γραψει ο,τι εξεταση υπαρχει σχετικη.Μια φιλη μου ανεβαζε δεκατα απο κουραση και απο αγχος και μολις ηρεμισε της εφυγαν,μου το λεει αυτο απο τοτε που εχω παθει ολα αυτα.Δε σου λεω να μην πας να κανεις τις εξετασεις,να πας για να σου φυγει η ιδεα.Απλα ηρεμισε...και μην κοιταζεις στο ιντερνετ.Εχουμε γινει ειδικοι και ξερουμε ο,τι αρρωστια υπαρχει,το εχεις καταλαβει;Εγω τοσο καιρο εμαθα ο,τι δεν ηξερα σε ολη μου τη ζωη!Ρωτησα εναν γιατρο για μια ασθενεια και δεν την ηξερε ενω ηταν η ειδικοτητα του,το καταλαβαινεις;Κανε τις εξετασεις να σου φυγει η ιδεα αλλα ηρεμισε...
21-09-2011, 13:52 #25thanasisGRGuestiremos eimai... vsk varieme apisteuta... kai exw xalash ton ypno mou 1 evdomada twra.. kimame liges wres xtes px kimi8ika 2 wres mono.. prox8es 4 auth tin evdomada genika o ypnos mou einai 4-5 wres to polu!!!!!!!
ektos apo auto anisixo epidei parousiazo twra teleutea apolia mnhmhs.. dld ksexnaw prosfata pragmata... san na min douleuei kala to mialo mou..!!
21-09-2011, 14:24 #26
Χαχαχα κι εγώ το ίδιο κάνω! Πάω στους γιατρούς και ξέρω τα πάντα και τους τα λέω με επιστημονικούς όρους και με κοιτάνε καλά καλά και φυσικά με κράζουν για το ίντερνετ! Και δίκιο έχουν.
21-09-2011, 14:28 #27
Θανάση δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά μάλλον το αλτσχάιμερ έκανε την εμφάνισή του! Χαχαχα σε πειράζω :P. Tην απώλεια μνήμης κατά πάσα πιθανότητα την παρουσιάζεις επειδή το μυαλό σου είναι συνεχώς απασχολημένο με τις αρρώστιες που νομίζεις ότι έχεις. Μυαλό είναι κι αυτό τι θες να σου κάνει? Πόσα να χωρέσει? Κι εγώ έτσι είμαι, ώρες ώρες νιώθω σαν χαζή, σα να μη λειτουργώ, ξεχνάω πολύ και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και όλα αυτά επειδή σκέφτομαι συνέχεια το πρόβλημά μου και τη μαλ....α που με δέρνει.
21-09-2011, 14:30 #28
Η απωλεια μνημης Θαναση ειναι ειτε απο αγχος,ειτε απο τα φαρμακα που παιρνεις.Εγω το παθαινα οταν ημουν πολυ αγχωμενη και επισης η ψυχολογος οταν της το ειπα μου ειπε οτι το xanax μπορει να το κανει αυτο.Εγω πηρα xanax για λιγο,τωρα πλεον κοιμαμαι μονη μου και ειμαι πιο ηρεμη και δεν παιρνω,για καμια εβδομαδα τα ειχα παρει.Αν παιρνεις τετοια φαρμακα,μπορει να ειναι απο αυτο.Αν και νομιζω οτι ειναι απο αγχος γιατι εγω το παθαινα πριν παρω τα χαπια.Τωρα που ειμαι πιο ηρεμη ειμαι ενταξει.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ m.monkey εχουμε πλακα παντως...
21-09-2011, 14:38 #29
Παιδια μολις εφαγα και ανακατευομαι...Δεν ειμαι καλα.Εκει που ημουν λιγο ενταξει,με επιασε ανακατεμα.Θα κανω και τη μαγνητικη σημερα και τωρα φρικαρω πιο πολυ...Δε γινεται ολα αυτα να ειναι απο αγχος,για μενα σιγουρα...Μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα της μαγνητικης θα παθω κανενα εγκεφαλικο...
21-09-2011, 14:44 #30thanasisGRGuest