Τι επάγγέλεστε? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimitriou View Post
    Καθόλου. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν ξέραμε το μορφωτικό αλλα και το βιοτικό επίπεδο όσων βρίσκονται εδω μέσα.
    ποιοι να "ξερατε"? και γιατι θα ηταν ενδιαφερον?ο χωρος δεν εχει σκοπο να εξυπηρετησει προσωπικες περιεργειες και το επιστημονικο η "επιστημονικο"ενδιαφερον κανενος.
    συμπερασματα μπορεις να βγαζεις απο τα τεκταινομενα, αλλα ειναι τουλαχιστον αγενες, για να μην πω και παρατυπο, να ζητας προσωπικα δεδομενα των μελων.

Quote Originally Posted by kyknos25 View Post
    να ανοιξω κ εγω ενα θεμα
    ΄΄περιγραψτε πως ειστε''???
    Ψηλη ξανθια γαλανοματα 65-25-65 α... κ 25 μαιων!!
    Εσυ??
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Πάπρικα, αν μου επιτρέπεις κι αν δε πέφτω έξω... γιατί δε το λες πιο απλά; Αν θυμάμαι καλά - εκτός αν σε μπερδεύω με άλλο νικ νέϊμ - είσαι ψυχολόγος.

"Η κλινική και η ψυχιατρική είναι οι πιο συγκενείς μεταξύ των δύο επαγγελμάτων, και ίσως είναι ο τομέας στον οποίο υπάρχει πιο έντονη συνεργασία μεταξύ τους. Δεν είναι όμως το ίδιο πράγμα η κλασσική ψυχιατρική όπως λες και η κλινική ψυχολογία.

Η ψυχιατρική και η ψυχολογία δουλεύουν συχνά μαζί και με τους ίδιους στόχους πολλές φορές, όμως σε επίπεδο φιλοσοφίας και σπουδών απέχουν πολύ.".

Με λίγα λόγια, οι μεν γνωρίζουν φαρμακολογία, τοξικολογία και τεχνολογία φαρμάκων. Οι δε, όχι. Οι μεν "εξηγούν" ο,τιδήποτε με βάση τον ορθολογισμό, οι δε αφήνουν και παραθυράκια που φτάνουν να αγγίξουν μέχρι και το μεταφυσικό στοιχείο. Το πέρα απ' ό,τι εξηγείται με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα της επιστήμης. Η ουσία είναι η γνώση των φαρμάκων. Αν και συχνά συμβαίνει να έχουμε ψυχιάτρους που αγνοούν τη φαρμακολογία, και ψυχολόγους που υστερούν στα βασικά για να μπορούν να αντεπεξέρχονται στους ρόλους τους. Βέβαια, τα φράγκα είναι το καλύτερο πρόσχημα, αλλά ας μην επεκταθώ... ...

"Όλα παίζουν ρόλο. Αυτο που διαπιστώνω διαβάζωντας διαφορα θέματα είναι πως οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και απο ότι φαινεται η οίκονομικη κατάσταση παίζει σημαντικό ρόλο στη ψυχική υγεία!"

Κε Κώστα Δημητρίου - λολ - που είσαι και φοιτητής της ιατρικής... αν μου βρεις πιο σημαντικό παράγοντα απ' τα οικονομικά όσον αφορά την εξέλιξη ενός ανθρώπου - χαρακτήρα/συμπεριφορά - εγώ θα πετάξω τη σκούφια που δε φοράω ακόμη... σε μια κοινωνία με οικονομική ευμάρεια για όλους, μόρφωση για όλους - ως εκ τούτου, έλλειψη γκρίνιας και μιζέριας μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον - θα είχαν δουλειά οι ψυχίατροι ή μήπως θα έβγαζαν φράγκα οι ψυχολόγοι - όπως σήμερα που οι δουλειές τους είναι σε έξαρση παρότι ο κόσμος έφτασε οικονομικά στο "αμήν"; - ... ...

"Δεν περίμενα να έχετε τετοια αντιδραση. Προφανώς εσεις γνωρίζεστε μεταξύ σας και εγω σας φαινομαι σαν ξένος. Κατανοητο.".

Με τον καιρό θα διαπιστώσεις πως αρκετοί σου ζητάνε με τσαμπουκά το λόγο για τον οποίο μπαίνεις και γράφεις, αυτό ακριβώς που θέλεις να γράψεις. Ακόμη κι αν τηρείς τους όρους της διαχείρισης. Αν θέλεις τη γνώμη μου, γράψε αυτό που θέλεις - όντας σε δημόσιο φόρουμ που ανήκει το ίδιο σε όλους - σεβόμενος τον εκάστοτε συνομιλητή σου. Όποιος θέλει θα σου πει μια κουβέντα. Όποιος δε θέλει, θα πάει παρακάτω. Για όσους σου ζητάνε αναφορά τί και πώς, εσύ είσαι ο αρμόδιος για να απαντήσεις... ...

Senior Member
    To point είναι ότι κανένας (ελπίζω) δεν θα δώσει τα στοιχεία του τόσο εύκολα και ανοιχτά, όποιος και να τα ζητάει.

Και δεν είμαστε ανώνυμοι εδώ, μια χαρά επώνυμοι είμαστε , έστω σε βαθμό nickname. Σε φόρουμ είμαστε όχι σε chatroom της 4chan όπου τα nicks ειναι ολα anonymous1 , anonymous 2 κτλ . Το τι θα πούμε έχει συνεπειες μετα. Δήλωσες γιατρός ε? Ετοιμάσου τώρα να σου φερθούν σαν να είσαι γιατρός και να περιμενουν να απαντας σαν να είσαι γιατρος.

Άμα μιστερ Κώστα Δημητρίου (μου αρέσει που έβαλες ονοματεπώνυμο.. λες και μπορείς να αποδειξεις οτι ειναι αληθινο!) ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ να κάνεις γκάλοπ, άνοιξε ένα poll και εκεί είναι που θα απαντήσει ανώνυμα ο κόσμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    To point είναι ότι κανένας (ελπίζω) δεν θα δώσει τα στοιχεία του τόσο εύκολα και ανοιχτά, όποιος και να τα ζητάει.

Και δεν είμαστε ανώνυμοι εδώ, μια χαρά επώνυμοι είμαστε , έστω σε βαθμό nickname. Σε φόρουμ είμαστε όχι σε chatroom της 4chan όπου τα nicks ειναι ολα anonymous1 , anonymous 2 κτλ . Το τι θα πούμε έχει συνεπειες μετα. Δήλωσες γιατρός ε? Ετοιμάσου τώρα να σου φερθούν σαν να είσαι γιατρός και να περιμενουν να απαντας σαν να είσαι γιατρος.

Άμα μιστερ Κώστα Δημητρίου (μου αρέσει που έβαλες ονοματεπώνυμο.. λες και μπορείς να αποδειξεις οτι ειναι αληθινο!) ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ να κάνεις γκάλοπ, άνοιξε ένα poll και εκεί είναι που θα απαντήσει ανώνυμα ο κόσμος.
    σωστοςςς ο βολτ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Ψηλη ξανθια γαλανοματα 65-25-65 α... κ 25 μαιων!!
    Εσυ??
    κριμα που δεν εισαι αγορακι
    dimitriou Καλε εσυ συνεχεια μεσα εισαι??η ιατρικη θελει πολλυυυυυυυυυυυυ διαβσμα φιλε μου.πρεπει να γινεις καλος γιατρουλης βρε

Quote Originally Posted by kyknos25 View Post
    κριμα που δεν εισαι αγορακι
    dimitriou Καλε εσυ συνεχεια μεσα εισαι??η ιατρικη θελει πολλυυυυυυυυυυυυ διαβσμα φιλε μου.πρεπει να γινεις καλος γιατρουλης βρε
    Αν ημουν αγορακι κ εγραφα αυτη την περιγραφη....αααγκουχ..γκουχ ... λολ
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Πως μπορώ να ανοίξω ένα poll?

Senior Member
    Δημοσιευση νεου θεματος...τικ στο κουτακι δημοσιευση ψηφοφοριας....και οπως σε πανε τα βηματα δεν το χω κανει ποτε στο νεο φορουμ ,αλλα δεν θα ειναι δυσκολο.

Απο κει και περα τι poll θα ειναι? Mε το επιπεδο των σπουδων του καθενος? γιατι αν βαλεις ειδη εργασιας θελεις τεραστιο poll:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ρε παιδιά μήπως είναι o seduction???
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Πως μπορώ να ανοίξω ένα poll?
    ας ξεκινησουμε απο τα βασικα.
    ξερεις τι ειναι ενα πολλ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Πάπρικα, αν μου επιτρέπεις κι αν δε πέφτω έξω... γιατί δε το λες πιο απλά; Αν θυμάμαι καλά - εκτός αν σε μπερδεύω με άλλο νικ νέϊμ - είσαι ψυχολόγος.

"Η κλινική και η ψυχιατρική είναι οι πιο συγκενείς μεταξύ των δύο επαγγελμάτων, και ίσως είναι ο τομέας στον οποίο υπάρχει πιο έντονη συνεργασία μεταξύ τους. Δεν είναι όμως το ίδιο πράγμα η κλασσική ψυχιατρική όπως λες και η κλινική ψυχολογία.

Η ψυχιατρική και η ψυχολογία δουλεύουν συχνά μαζί και με τους ίδιους στόχους πολλές φορές, όμως σε επίπεδο φιλοσοφίας και σπουδών απέχουν πολύ.".

Με λίγα λόγια, οι μεν γνωρίζουν φαρμακολογία, τοξικολογία και τεχνολογία φαρμάκων. Οι δε, όχι. Οι μεν "εξηγούν" ο,τιδήποτε με βάση τον ορθολογισμό, οι δε αφήνουν και παραθυράκια που φτάνουν να αγγίξουν μέχρι και το μεταφυσικό στοιχείο. Το πέρα απ' ό,τι εξηγείται με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα της επιστήμης. Η ουσία είναι η γνώση των φαρμάκων. Αν και συχνά συμβαίνει να έχουμε ψυχιάτρους που αγνοούν τη φαρμακολογία, και ψυχολόγους που υστερούν στα βασικά για να μπορούν να αντεπεξέρχονται στους ρόλους τους. Βέβαια, τα φράγκα είναι το καλύτερο πρόσχημα, αλλά ας μην επεκταθώ... ...

"Όλα παίζουν ρόλο. Αυτο που διαπιστώνω διαβάζωντας διαφορα θέματα είναι πως οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και απο ότι φαινεται η οίκονομικη κατάσταση παίζει σημαντικό ρόλο στη ψυχική υγεία!"

Κε Κώστα Δημητρίου - λολ - που είσαι και φοιτητής της ιατρικής... αν μου βρεις πιο σημαντικό παράγοντα απ' τα οικονομικά όσον αφορά την εξέλιξη ενός ανθρώπου - χαρακτήρα/συμπεριφορά - εγώ θα πετάξω τη σκούφια που δε φοράω ακόμη... σε μια κοινωνία με οικονομική ευμάρεια για όλους, μόρφωση για όλους - ως εκ τούτου, έλλειψη γκρίνιας και μιζέριας μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον - θα είχαν δουλειά οι ψυχίατροι ή μήπως θα έβγαζαν φράγκα οι ψυχολόγοι - όπως σήμερα που οι δουλειές τους είναι σε έξαρση παρότι ο κόσμος έφτασε οικονομικά στο "αμήν"; - ... ...

"Δεν περίμενα να έχετε τετοια αντιδραση. Προφανώς εσεις γνωρίζεστε μεταξύ σας και εγω σας φαινομαι σαν ξένος. Κατανοητο.".

Με τον καιρό θα διαπιστώσεις πως αρκετοί σου ζητάνε με τσαμπουκά το λόγο για τον οποίο μπαίνεις και γράφεις, αυτό ακριβώς που θέλεις να γράψεις. Ακόμη κι αν τηρείς τους όρους της διαχείρισης. Αν θέλεις τη γνώμη μου, γράψε αυτό που θέλεις - όντας σε δημόσιο φόρουμ που ανήκει το ίδιο σε όλους - σεβόμενος τον εκάστοτε συνομιλητή σου. Όποιος θέλει θα σου πει μια κουβέντα. Όποιος δε θέλει, θα πάει παρακάτω. Για όσους σου ζητάνε αναφορά τί και πώς, εσύ είσαι ο αρμόδιος για να απαντήσεις... ...
    Rock δεν έχω πει ότι είμαι ψυχολόγος.
    Πρόσεξα πολύ τις λέξεις. Κι οι ψυχολόγοι γνωρίζουν από φαρμακολογία, και οι ψυχίατροι έχουν μια ιδέα από ψυχολογία κλπ. Γιατί πέρα από τις σπουδές, είναι και οι μετεκπαιδεύσεις, και εξαρτατάται από τον καθένα πού έχει δώσει έμφαση. Επίσης, μίλησα για τη φιλοσοφία του επαγγέλματος και όχι για την πράξη, όπου τα πράγματα είναι πολύ πιο σχετικά από τις αρχές που ανέφερες παραπάνω.

Senior Member
    Όλα παίζουν ρόλο. Αυτο που διαπιστώνω διαβάζωντας διαφορα θέματα είναι πως οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και απο ότι φαινεται η οίκονομικη κατάσταση παίζει σημαντικό ρόλο στη ψυχική υγεία!

θα επρεπε να ρωτάς : τι ετήσιο εισόδημα εχετε?
    το επαγγελμα δν εχει παντα σχεση με τα οικονομικα προβληματα.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Μα δε διαφωνούμε σε κάτι Πάπρικα. Μάλλον το πιάσαμε από άλλη οπτική. Και συγγνώμη αν σε μπέρδεψα με άλλο νικ νέίμ... ...

Senior Member
    Εγώ είμαι φοιτητής Ιατρικής.
    Συγχαρητηρια θα παρεις παρασημο !!! Φτου φτου να μην σε ματιαξω !! Εχει κι αλλον τετοιον η μανα σου η εισαι μοναχοπαιδι?? λολ
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast