αισιοδοξία over... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 215
    Senior Member
    To seξ χρειάζεται αλλά αν συνεχόμενα δημιουργει κανείς σχέσεις που δεν εξελίσσονται συναισθηματικά και στηρίζονται μόνο στο σεξ για κάποιο χρονικό διάστημα, οι πολλές τέτοιου είδους "αποτυχίες" δημιουργούν ανασφάλειες και κάνουν κακό αντί για καλό στη ψυχολογία. Εκτός αν είσαι αναίσθητος-η, οποτε τίποτα δε σε πιάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    οκ παω πασο.. αφου δεν βρισκεις καποιον της προκοπης για κανονικη σχεση,βρες καποιον να βολευτεις προσωρινα τουλαχιστον για το σεξ κ μετα βλεπουμε.. αρκει να βρεις καποιον να κανει καλο σεξ κ να μην θελει κατι παραπανω απο εσενα..κ αυτη ομως η κατασταση δεν μπορει να κρατησει καιρο γιατι στο τελος οδηγει σε ενα τελμα,εκτος αν εξελιχθει συναισθηματικα, κατι το οποιο δεν θελουμε ομως,γιατι ο συγκεκριμενος δεν μας κανει για κατι πιο σοβαρο..
    Συγγνώμη, αλλά είμαι ο μόνος που θεωρώ αυτή τη λογική επεικώς πορνική; Ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουν γυναίκες που σκέφτονται έτσι! Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά, αλλά και σε τόσες άλλες εδώ μέσα που συμμερίζονται ανοικτά την άποψή σου. Ξέρω τι θα πείτε, ο ξενέρωτος, ο μονολιθικός ο Σέλτον με τις παρωχημένες, αναχρονιστικές αντιλήψεις που ζει 100 χρόνια πίσω. Να χαίρεστε λοιπόν το μοντερνισμό σας στο όνομα του οποίου έχετε διαλύσει τα πάντα και μετά αναρωτιέστε από που πηγάζουν τα αδιέξοδά σας.

Senior Member
    συγνωμη που ενοχλω, αλλα σεξ χωρις δεσμο, δεν σημαινει ΠΑΝΤΑ, σεξ χωρις συναισθημα..
    εγω ποτε δεν εχω κανει σεξ χωρις συναισθημα, ακομα και εποχες που δεν ειχα δεσμο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Συγγνώμη, αλλά είμαι ο μόνος που θεωρώ αυτή τη λογική επεικώς πορνική; Ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουν γυναίκες που σκέφτονται έτσι! Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά, αλλά και σε τόσες άλλες εδώ μέσα που συμμερίζονται ανοικτά την άποψή σου. Ξέρω τι θα πείτε, ο ξενέρωτος, ο μονολιθικός ο Σέλτον με τις παρωχημένες, αναχρονιστικές αντιλήψεις που ζει 100 χρόνια πίσω. Να χαίρεστε λοιπόν το μοντερνισμό σας στο όνομα του οποίου έχετε διαλύσει τα πάντα και μετά αναρωτιέστε από που πηγάζουν τα αδιέξοδά σας.
    Ντρέπεσαι το ίδιο και για τους άντρες που σκέφτονται έτσι?

Senior Member
    λοιπον,το θεμα βασικα ειναι το εξης: κατα τη γνωμη μου το σεξ χωρις δεσμο λειτουργει μια χαρα οταν δεν εχεις το αγχος της σχεσης με προοπτικη..δηλαδη ειναι ο,τι πρεπει για γυναικες που εχουν κανει τον κυκλο τους κ θελουν απλα σαρκικη ηδονη για να νιωθουν οτι ακομα περναει η μπογια τους κ για νεες κοπελες που δεν θελουν δεσμευσεις επειδη δεν θελουν να περιοριστουν με καποιον.. κατα τ'αλλα,δυστυχως στην ηλικια που ειμαστε, ειναι μια κατασταση που δεν μας γεμιζει αλλα απο το τιποτα,λεμε ας εχουμε τουλαχιστον το περιστασιακο σεξ να μην νιωθουμε εντελως χαλια.. κατα βαση ομως αυτο που πραγματικα θελουμε ειναι εναν αντρα να κανουμε οικογενεια,κ αυτο δεν αλλαζει γιατι ειμαστε στην ηλικια αυτη...
    .. παντως το θετικο ειναι οτι στις μερες μας oi cougar εχουν τρελη περαση.. οποτε το πολυ πολυ να φτασουμε σε αυτο το σημειο χωρις το προηγουμενο σταδιο... οι αιωνιες τεκνατζουδες.. ισως η λυση ειναι να βλεπει κανεις την νταντα πρωτων βοηθειων για να λεει "καλα ειμαι κ χωρις παιδια"...χαχαχα
    Last edited by kalopisti; 19-11-2011 at 02:43.

Senior Member
    λοιπον,το θεμα βασικα ειναι το εξης: κατα τη γνωμη μου το σεξ χωρις δεσμο λειτουργει μια χαρα οταν δεν εχεις το αγχος της σχεσης με προοπτικη..δηλαδη ειναι ο,τι πρεπει για γυναικες που εχουν κανει τον κυκλο τους κ θελουν απλα σαρκικη ηδονη για να νιωθουν οτι ακομα περναει η μπογια τους κ για νεες κοπελες που δεν θελουν δεσμευσεις επειδη δεν θελουν να περιοριστουν με καποιον.. κατα τ'αλλα,δυστυχως στην ηλικια που ειμαστε, ειναι μια κατασταση που δεν μας γεμιζει αλλα απο το τιποτα,λεμε ας εχουμε τουλαχιστον το περιστασιακο σεξ να μην νιωθουμε εντελως χαλια.. κατα βαση ομως αυτο που πραγματικα θελουμε ειναι εναν αντρα να κανουμε οικογενεια,κ αυτο δεν αλλαζει γιατι ειμαστε στην ηλικια αυτη...
    .. παντως το θετικο ειναι οτι στις μερες μας oi cougar εχουν τρελη περαση.. οποτε το πολυ πολυ να φτασουμε σε αυτο το σημειο χωρις το προηγουμενο σταδιο... οι αιωνιες τεκνατζουδες.. ισως η λυση ειναι να βλεπει κανεις την νταντα πρωτων βοηθειων για να λεει "καλα ειμαι κ χωρις παιδια"...χαχαχα
    καλως τον ελαιοχρωματιστη :Ρ
    δηλαδη, μια γυναικα που δεν ενδιαφερεται για γαμο η που εστω δεν καιγεται για γαμο, νομιζεις οτι κανει σχεσεις για να σιγουρευτει αν περναει η "μπογια" της?
    οι γυναικες που ζουν την σεξουαλικοτητα τους, παιρνουν πρωτογενη ηδονη απο το σεξ, δεν το κανουν για λογους επιβεβαιωσης...

νομιζω οτι ο πληθυντικος ειναι λαθος, θα επρεπε να μιλας για τον εαυτο σου. δεν εχουν ολες οι γυναικες σκοπο τον γαμο κανοντας μια σχεση .
    και ειναι ενδεικτικο το οτι συνηθως αυτες πουν ΔΕΝ σκανε για γαμο, εχουν μονιμες σχεσεις , ακριβως γιατι δεν κανουν υστεριες και δεν εκπεμπουν απελπισια. στο κυνηγι ειναι ειναι συνηθως οι απελπισμενες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλως τον ελαιοχρωματιστη :Ρ
    δηλαδη, μια γυναικα που δεν ενδιαφερεται για γαμο η που εστω δεν καιγεται για γαμο, νομιζεις οτι κανει σχεσεις για να σιγουρευτει αν περναει η "μπογια" της?
    οι γυναικες που ζουν την σεξουαλικοτητα τους, παιρνουν πρωτογενη ηδονη απο το σεξ, δεν το κανουν για λογους επιβεβαιωσης...

νομιζω οτι ο πληθυντικος ειναι λαθος, θα επρεπε να μιλας για τον εαυτο σου. δεν εχουν ολες οι γυναικες σκοπο τον γαμο κανοντας μια σχεση .
    και ειναι ενδεικτικο το οτι συνηθως αυτες πουν ΔΕΝ σκανε για γαμο, εχουν μονιμες σχεσεις , ακριβως γιατι δεν κανουν υστεριες και δεν εκπεμπουν απελπισια. στο κυνηγι ειναι ειναι συνηθως οι απελπισμενες..
    στην περιπτωση αυτη,τοτε ο τιτλος του θεματος θα επρεπε να ειναι: "η ζωη δεν θα μπορουσε να ειναι πιο υπεροχη!"
    επισης,οσες δεν κανουν σεξ δεν θα πεφτανε σε καταθλιψη κ δεν θα ειχανε ελλειψη αυτοεκτιμησης..το σεξ ειναι βασικα ο πιο σιγουρος τροπος να επιβεβαιωθεις σαν γυναικα..κανεις δεν ειπε οτι δεν το ευχαριστιεσαι κ σαρκικα κ οτι το σεξ δεν κανει καλο στην υγεια..αλλα δινει κατα κυριο λογο ψυχολογικη ευχαριστηση..η απελπισια κ η υστερια δεν ειναι το ζητουμενο φυσικα οταν εχεις την φυσικη αναγκη να κανεις μια ολοκληρωμενη σχεση με εναν ανθρωπο..αυτη η αναγκη σε καποιους ανθρωπους ερχεται νωριτερα,σε αλλους αργοτερα, σε αλλους δεν ερχεται ποτε..ναι,μπορει να μιλαω για τον εαυτο μου..κ εσυ ομως για τον εαυτο σου μιλας

...και μια που μιλάμε όλες για τον εαυτό μας, (λολ)...έχω να πω, πως αν οι γυναίκες έβγαζαν από το μυαλό τους με το που γνωρίζουν κάποιον σχέση/αποκατάσταση/οικογένεια κλπ, και σκεφτονταν πως θέλουν να περάσουν καλά και όπου πάει, θα είχαμε λιγότερα διαζύγια. Οι περισσότερες επιλέγουν τον σύντροφο με κριτήρια επάγγελμα/οικονομικό/κατάλληλη ηλικία, με αποτέλεσμα να συμβιβάζονται τις περισσότερες φορές με κάποιον που στην πραγματικότητα δεν ερωτεύτηκαν, αλλά πείστηκαν πως τον ερωτεύτηκαν γιατί είναι ο "κατάληλος".
    Από την άλλη, θεωρώ χωρίς ουσία να μένει κάποια χωρίς σεξ επειδή περιμένει όλο το πακέτο, όποιο και αν είναι αυτό.
    Το σεξ δεν επιβεβαιώνει τη γυναίκα, την ομορφαίνει...:)

Senior Member
    στην περιπτωση αυτη,τοτε ο τιτλος του θεματος θα επρεπε να ειναι: "η ζωη δεν θα μπορουσε να ειναι πιο υπεροχη!"
    επισης,οσες δεν κανουν σεξ δεν θα πεφτανε σε καταθλιψη κ δεν θα ειχανε ελλειψη αυτοεκτιμησης..το σεξ ειναι βασικα ο πιο σιγουρος τροπος να επιβεβαιωθεις σαν γυναικα..κανεις δεν ειπε οτι δεν το ευχαριστιεσαι κ σαρκικα κ οτι το σεξ δεν κανει καλο στην υγεια..αλλα δινει κατα κυριο λογο ψυχολογικη ευχαριστηση..η απελπισια κ η υστερια δεν ειναι το ζητουμενο φυσικα οταν εχεις την φυσικη αναγκη να κανεις μια ολοκληρωμενη σχεση με εναν ανθρωπο..αυτη η αναγκη σε καποιους ανθρωπους ερχεται νωριτερα,σε αλλους αργοτερα, σε αλλους δεν ερχεται ποτε..ναι,μπορει να μιλαω για τον εαυτο μου..κ εσυ ομως για τον εαυτο σου μιλας
    αι εμ σορι
    αλλα στο προηγουμενο μηνυμα ειπες ξεκαθαρα οτι ολες θελουμε καποιον να κανουμε οικογενεια μαζι του...
    για μενα μια ολοκληρωμενη και ευτυχισμενη σχεση που μας λες εδω, δεν εχει καμια σχεση με την δημιουργια οικογενειας, αλλα με δυο ανθρωπους που ταυτιστηκαν...
    και βεβαια ειναι ζητουμενο μου η ολοκληρωμενη σχεση, οχι το κουκουλωμα του κακομοιρη ομως..

Senior Member
    οχι..το κουκουλωμα του κακομοιρη οσες το κανουν φροντιζουν απο νωρις να το κανουν κ δεν περιμενουν να φτασουν στα 30βαλε για να τον βρουνε.. οι συγκεκριμενες το εχουν αναγαγει σε επιστημη κ κινουνται στη ζωη βαση αυτου..κ το κυριο κριτηριο που κοιτανε στην περιπτωση αυτη ειναι αποκλειστικα η τσεπη του υποψηφιου θυματος..τιποτα αλλο δεν τους απασχολει..κ οπως βλεπεις δεν βαζω τον εαυτο μου σε αυτη την κατηγορια.. πιο πολυ ταυτιζομαι με το "να βρουμε εναν να κανει καλο σεξ κ μετα βλεπουμε" παρα με το "να βρουμε ενα θυμα να του φορτωθουμε κ μετα βλεπουμε"

Senior Member
    λοιπον,το θεμα βασικα ειναι το εξης: κατα τη γνωμη μου το σεξ χωρις δεσμο λειτουργει μια χαρα οταν δεν εχεις το αγχος της σχεσης με προοπτικη..δηλαδη ειναι ο,τι πρεπει για γυναικες που εχουν κανει τον κυκλο τους κ θελουν απλα σαρκικη ηδονη για να νιωθουν οτι ακομα περναει η μπογια τους κ για νεες κοπελες που δεν θελουν δεσμευσεις επειδη δεν θελουν να περιοριστουν με καποιον.. κατα τ'αλλα,δυστυχως στην ηλικια που ειμαστε, ειναι μια κατασταση που δεν μας γεμιζει αλλα απο το τιποτα,λεμε ας εχουμε τουλαχιστον το περιστασιακο σεξ να μην νιωθουμε εντελως χαλια.. κατα βαση ομως αυτο που πραγματικα θελουμε ειναι εναν αντρα να κανουμε οικογενεια,κ αυτο δεν αλλαζει γιατι ειμαστε στην ηλικια αυτη..... παντως το θετικο ειναι οτι στις μερες μας oi cougar εχουν τρελη περαση.. οποτε το πολυ πολυ να φτασουμε σε αυτο το σημειο χωρις το προηγουμενο σταδιο... οι αιωνιες τεκνατζουδες.. ισως η λυση ειναι να βλεπει κανεις την νταντα πρωτων βοηθειων για να λεει "καλα ειμαι κ χωρις παιδια"...χαχαχα
    Όχι, δεν θέλουμε όλες έναν άντρα για να κάνουμε οικογένεια. Κάποιες θέλουμε απλά έναν σύντροφο για να περνάμε καλά μαζί του και πολλές από μας δε βιαζόμαστε να αράξουμε κάπου, αλλά το κάνουμε αφού έχουμε ζήσει τη ζωή μας. Και για να μη γενικεύω κι εγώ, μιλάω πρώτα για μένα και για κάποιες άλλες γυναίκες που γνωρίζω.
    Προσωπικά, είμαι πολύ καλά χωρίς παιδιά, γιατί απλούστατα ποτέ δεν θέλησα και γιατί δεν έφτιαξα τη ζωή μου σύμφωνα με το τι λέει η κοινωνία (ποια κοινωνία άραγε?) αλλά σύμφωνα με το τι ήθελα εγώ.
    Ούτε θεωρώ ότι είναι αιώνια τεκνατζού μια γυναίκα που προτιμάει να ζει χωρίς τη δέσμευση του γάμου ή οποιαδήποτε δέσμευση.
    Και δεν κάνουμε όλες σεξ για να επιβεβαιωθούμε -αυτό ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω - αλλά για να το απολαύσουμε. Και πολλές από μας μπορούμε να κάνουμε σεξ και να το γουστάρουμε όντας ερωτευμένες - που είναι και το καλύτερο - αλλά και χωρίς να είμαστε απαραίτητα ερωτευμένες.
    Και ειλικρινά δεν ξέρω τι εννοείς με το "γυναίκες που έχουν κάνει τον κύκλο τους και θέλουν να δουν αν πενάει η μπογιά τους", το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι όποια κακομοίρα σκέφτεται έτσι, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Κατά τη γνώμη μου, έχει πάρει τη ζωή πολύ λάθος.

Senior Member
    οκ.. λοιπον..επειδη δεν εχουμε την ευκαιρια να γνωριζομαστε σε προσωπικο επιπεδο κ μαλλον ακουγομαι εξαιρετικα συντηρητικη,εχω να πω το εξης..ο καθε ανθρωπος κινειται βαση των εμπειριων κ των αναγκων του.. το βασικο θεμα σε αυτη τη ζωη ειναι να ξερεις τι θελεις,να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου κ να μην γινεσαι ερμαιο καμιας καταστασης.. ο,τι ευχαριστει τον καθενα ειναι αυτο που εχει αναγκη κ κανεις δεν πρεπει να τον πεισει για το αντιθετο.. δεν υπαρχει λαθος ή σωστο,μονο αναγκες που θελουμε να ικανοποιησουμε.. απο εκει κ περα το πως θα κινηθει ο καθενας ειναι τελειως προσωπικο του θεμα..
    με αυτη την εννοια,δεν κατακρινω κανεναν!! ουτε μιλαω υποτιμητικα οταν αναφερομαι στις τεκνατζουδες..ισα ισα..ικανοποιουν τις αναγκες τους κ πολυ καλα κανουν!!δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρεις οτι μιλαω εις βαρος των γυναικων αυτων, κ ναι ρε φιλεναδα,κ το οτι σε μια προχωρημενη ηλικια εχουν το τεκνο στο κρεβατι τους τις επιβεβαιωνει,πως να το κανουμε!!!κ δεν ειναι κακο αυτο!!

Banned
    γιατι μιλας μονο για γυναικες?
    ξερεις και ανδρες υγιεις, που ενω μπορουν να το κανουν επιτοπου και δεν εχουν δεσμο, μενουν χωρις σεξ? γιατι εγω , δεν ξερω..
    Ξέρω,ενδιαφέρεσαι;Μίλησα για γυναίκες γιατί απάντησα στην amelie.Το θέμα είναι 'αισιοδοξία over' και ψάχνουμε να βρούμε διέξοδο.Πού αναφέρθηκε ότι το σεξ δεν κάνει καλό ή οτιδήποτε άλλο;Εξάλλου στην αναζήτηση συντρόφου, δεν μπορεί το σεξ να απουσιάζει.Οπότε θα πληρείται και αυτή η 'ανάγκη'(καμία σχέση με αυτήν της ούρησης που δεν γίνεται να συγκρατηθεί) και έτσι δεν τίθεται θέμα.Τι συμβαίνει λοιπόν;Δεν υπάρχουν τα κότσια για μια ακέραιη αναζήτηση και χρειάζεται η βοήθεια του εφήμερου εραστή;Αυτός πάλι θα πάρει απολυτήριο όταν βρεθεί η κατάληλη σχέση ή θα είναι στην αναμονή;Έχετε αναλογιστεί τη θέση του;Και κυρίως τη θέση του συντρόφου όταν μάθει για την ύπαρξη του εφήμερου εραστή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by zafeiris View Post
    Ξέρω,ενδιαφέρεσαι;Μίλησα για γυναίκες γιατί απάντησα στην amelie.Το θέμα είναι 'αισιοδοξία over' και ψάχνουμε να βρούμε διέξοδο.Πού αναφέρθηκε ότι το σεξ δεν κάνει καλό ή οτιδήποτε άλλο;Εξάλλου στην αναζήτηση συντρόφου, δεν μπορεί το σεξ να απουσιάζει.Οπότε θα πληρείται και αυτή η 'ανάγκη'(καμία σχέση με αυτήν της ούρησης που δεν γίνεται να συγκρατηθεί) και έτσι δεν τίθεται θέμα.Τι συμβαίνει λοιπόν;Δεν υπάρχουν τα κότσια για μια ακέραιη αναζήτηση και χρειάζεται η βοήθεια του εφήμερου εραστή;Αυτός πάλι θα πάρει απολυτήριο όταν βρεθεί η κατάληλη σχέση ή θα είναι στην αναμονή;Έχετε αναλογιστεί τη θέση του;Και κυρίως τη θέση του συντρόφου όταν μάθει για την ύπαρξη του εφήμερου εραστή.
    υγιεις ειπαμε....

το βλεπεις πολυ λαθος το θεμα.
    δεν ειναι θεμα κοτσιων! ειναι θεμα ταιμιγκ η αναζητηση.
    δεν ξερεις ποτε και αν θα τυχει να συναντησεις καποιον που πραγματικα ταιριαζεις μαζι του. τι θα πει "ακεραιη αναζητηση"? ιντιανα τζοουνς ειμαστε? εχουμε κι αλλες δουλειες.
    ζει κανεις κανονικα την ζωη του χωρις να ψαχνει απεγνωσμενα για κατι και συναντα ανθρωπους.
    και ποια βοηθεια του εραστη?????? για ανθρωπινες σχεσεις μιλαμε, οχι για αναξιοπαθουντες!
    και γιατι βαζεις τον ανδρα στην θεση καποιου κακομοιρη που η θα τον ξεγελασουν η θα κανει καταναγκαστικα εργα , θα τον στιψουν σαν λεμονοκουπα κι οταν βρεθει ο γαμπρουλης θα τον πεταξουν????
    μιλαμε για ανθρωπους ενηλικες σε αντιστοιχη φαση ζωης. τι απολυτηρια και προσκλητηρια μας λες???

οσο για τον συντροφο.
    δεν καταλαβα τι προβλημα θα εχει αν υπηρξαν αλλες σχεσεις στην ζωη της κοπελας του πριν την γνωρισει. για πες το μας εσυ. ποια ειναι αυτη η δυσκολη θεση που θα βρεθει?
    εκτος αν εννοεις οτι πρεπει η γυναικα να ειναι παρθενα μεχρι να βρει τον καλο της, ο οποιος θα ειναι επισης παρθενος. (δεν φανταζομαι να πρεπει μονο αυτη να ειναι παρθενα. ε?)

Banned
    υγιεις ειπαμε....

το βλεπεις πολυ λαθος το θεμα.
    δεν ειναι θεμα κοτσιων! ειναι θεμα ταιμιγκ η αναζητηση.
    δεν ξερεις ποτε και αν θα τυχει να συναντησεις καποιον που πραγματικα ταιριαζεις μαζι του. τι θα πει "ακεραιη αναζητηση"? ιντιανα τζοουνς ειμαστε? εχουμε κι αλλες δουλειες.
    ζει κανεις κανονικα την ζωη του χωρις να ψαχνει απεγνωσμενα για κατι και συναντα ανθρωπους.
    και ποια βοηθεια του εραστη?????? για ανθρωπινες σχεσεις μιλαμε, οχι για αναξιοπαθουντες!
    και γιατι βαζεις τον ανδρα στην θεση καποιου κακομοιρη που η θα τον ξεγελασουν η θα κανει καταναγκαστικα εργα , θα τον στιψουν σαν λεμονοκουπα κι οταν βρεθει ο γαμπρουλης θα τον πεταξουν????
    μιλαμε για ανθρωπους ενηλικες σε αντιστοιχη φαση ζωης. τι απολυτηρια και προσκλητηρια μας λες???

οσο για τον συντροφο.
    δεν καταλαβα τι προβλημα θα εχει αν υπηρξαν αλλες σχεσεις στην ζωη της κοπελας του πριν την γνωρισει. για πες το μας εσυ. ποια ειναι αυτη η δυσκολη θεση που θα βρεθει?
    εκτος αν εννοεις οτι πρεπει η γυναικα να ειναι παρθενα μεχρι να βρει τον καλο της, ο οποιος θα ειναι επισης παρθενος. (δεν φανταζομαι να πρεπει μονο αυτη να ειναι παρθενα. ε?)
    Υγιέστατοι , ενδιαφέρεσαι;Aκέραιη αναζήτηση θα πει αναζήτηση χωρίς εκπτώσεις και πατερίτσες.Συμφωνώ ότι ζει κανείς κανονικά τη ζωή του χωρίς να ψάχνει απεγνωσμένα ,αλλά ψάχνει όμως και αυτό συζητάμε.Διαφωνώ ότι είναι αποκλειστικά θέμα κατάλληλου χρόνου η αναζήτηση.Πρωτίστως χρειάζεται κανείς να ξέρει τι ψάχνει και όταν αυτό ωριμάσει θα βρεθεί και ο κατάλληλος χρόνος για να το βρεί.Δεν βάζω σε καμμιά θέση κανέναν.Για τον εφήμερο εραστή ρώτησα, όπως ειπώθηκε.Όσο για τον σύντροφο ρώτησα ποιά θα είναι η θέση του όταν γνωρίζει για την ύπαρξη της 'καβάτζας' σε ενεστώτα χρόνο και όχι σε αόριστο.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast