Results 1 to 15 of 26
Thread: 4 xronia sxesh...............
-
29-11-2011, 03:51 #1
4 xronia sxesh...............
geia sas eimai kainourgia sto forum kai dn kserw polla.....hthela aplws thn vohtheia sas h mallon kalutera thn gnwmh sas sxetika me to "provlhma"pou exw.....eimai molis 18 xronwn k exw sxesh edw k 4 xronia me ena omorfo,gohteutiko agori(24 xronwn).....otan prwtognwristikame den hksera kai polla.....vasika den eixa idea gia tipotaaa.....me to kairo pernontas oi meres,oi vomades,oi mhnes,ta xronia,ola allazan........allaza egw,autos,olos o kosmos.....eixame polla provlhmata apo thn arxh ths sxeshs mas kathws oi goneis mou htan antithetoi me olo auto.....alla fusika emeis den to vazame katw eimastan enthousiasmenoi gia thn sxsh pou eixame kataferei na dhmiourghsoume...thelame sunexeia na eimaste mazi kai na milame....k pio polu autos.....alla opws eipa ola allazan.perasan 4 xronia apo tn mera pou ta ftiaksame kai ola einai diaforetika...den mou milaei,den me thelei mazi tou k genika auto pou katalavainw einai pws den me thelei sth zwh tou...auto me plhgwnei kathws einai ta panta gia mena...h etsi pisteuw toulaxiston.........vriskomai se ena shmeio pou den kserw an prepei na sunexisw thn zwh mou xwris auton h na palepsw na ton kerdisw ksana.....oi anthrwpoi den allazoun etsi den einai?ta sunaisthimata omws allazoun h oxi?auto pou niwthei o allos gia sena mporei na allaksei apo thn mia mera sthn allh?sas exei tuxei na kserete na niwthetai oti auto to"asteio"den travaei allo k eseis na epimenete sta idia pragmata?sugnwmh an sas kourasa......perimenw sumvoules....
- 29-11-2011, 15:03 #2
mayla γεια σου!
Θα ηταν καλο να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι κουραζουν απιστευτα και ετσι ισως καποιοι να μη μπουν στη διαδικασια να διαβασουν το μυνημα σου.Κριμα δεν ειναι?
Απ'οτι καταλαβα η σχεση αυτη ξεκινησε οταν εσυ ησουν 14 και εκεινος 20.
Τωρα λοιπον εσυ εισαι 18 και εκεινος 24..
Αυτο που θελω να πω ειναι πως το προβλημα δεν εχει να κανει μονο με το διαστημα της σχεσης.
Ειναι δλδ 4 χρονια τα οποια ειναι αρκετα μεν,ειναι ομως πανω σε μια δυσκολη φαση,αυτη της διαμορφωσης της προσωπικοτητας σας και των "θελω" σας.
Δεν θα επεκταθω πανω σε αυτο.Θα μεινω στο μεγαλο για την ηλικια σας διαστημα της σχεσης.
Ρωτας αν αυτο που νιωθει καποιος για εμας μπορει να αλλαξει απο τη μια μερα στην αλλη.
Δεν ειναι ομως ετσι,ειναι 4 χρονια..Ειναι φυσιολογικο να εχει φυγει ο ερωτας.
Νομιζω πως πρεπει να το δεις λιγο ρεαλιστικα πλεον το θεμα.
Ειχατε μια σχεση, περασατε ομορφα, δωσατε ο ενας στον αλλο πραγματα.
Απο κει και επειτα ομως τι?Εσυ φανταζοσουν ολη τη ζωη σου μαζι του πχ?
Εισαι 18 χρονων..Η ζωη σου κυριολεκτικα τωρα ξεκιναει.
Και εχεις και το πλεονεκτημα μιας μακροχρονιας εμπειριας που οι περισσοτεροι δεν εχουν στην ηλικια σου.
Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι περασα και γω προσφατα κατι πορομοιο με σχεση 3χρονων.
29-11-2011, 15:09 #3
...συμφωνώ με τη μπαμπέλ..
Σου φαίνεται δύσκολο τώρα, αλλά δυστυχώς αυτό λέγεται "κύκλος μιας σχέσης".
Στις ηλικίες που είστε και οι δύο είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί μια μεγάλη σχέση και να έχει και συνέχεια. Αργότερα θα καταλάβεις πως ακόμη και αν πονέσεις με αυτό το χωρισμό, θα είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει.
29-11-2011, 15:39 #4
Αχ! Κοριτσάκι μου... δυστυχώς έρωτας είναι αυτό που νιώθει ένας άντρας για μια γυναίκα μέχρι να την κατακτήσει.. λέει μια θεωρία.. εγώ ένα πράγμα έχω μάθει.... (μετά από πολλά πολλά χρόνια απογοητεύσεων...) απ' όπου δε με αγαπάνε να φεύγω... δεν οφελεί να θέλουμε να κρατάμε κάποιον δίπλα μας με το ζόρι... αν η σχέση δε σου δίνει ότι σου έδινε μέχρι τώρα μήπως να πας γι' άλλα σιγά σιγά;;...
29-11-2011, 22:41 #5
εχετε απολυτο δικιο.....κ εγω τα καταλαβαινω ολα αυτα. ομωσ μου φανταζει αδυνατο να τα ξεχασω ολα και να προχωρησω....¨"μεγαλωσα" με αυτον τον ανθρωπο...κ δυστυχως σημερα κλεινουμε 4 χρονια σχεσης και δεν ειχα ουτε ενα μηνυμα που να μου δειχνει οτι ναι εχουμε περασει τοσα χρονια μαζι και συνεχιζουμε...αλλα ξεχναω το πιο βασικο οτι μου ειπε οτι δεν με αντεχει αλλο....κ δεν θελει να ειμαστε πια μαζι....ποναω αλλα το δεχομαι....αλλα πως γινεται οταν καποιος δεν θελει να ειναι μαζι σου να σε παιρνει μετα απο 3 μερεσ τηλεφωνο και να ειναι χαρουμενος και ευδιαθετος και φυσικα ετοιμος να ξεχασει ολα οσα σου εχει πει?
δεν ξερω πως να το χειριστω ολο αυτο γιατι αν χτυπησει τωρα αμεσως το τηλεφωνο εγω θα τρεξω να το σηκωσω και θα ειμαι ξανα οπως πριν..............σας μπερδεψα ετσι?
29-11-2011, 22:47 #6
Ένα θα πω μόνο....
Είσαι ΜΟΝΟ 18 χρονών!!!Every morning we are born again
29-11-2011, 22:51 #7
σε ευχαριστω πολυ για την επισημανση με τους ελληνικους χαρακτηρες δεν το ειχα σκεφτει..οσο για το αν φανταζομουν τη ζωη μου με αυτον τον ανθρωπο,ναι την φανταζομουν πριν μερικους μηνες γιατι ειχα ολα οσα πιστευα οτι χρειαζοταν μια κοπελα.........αν και να κανεις τοσο μακρινα ονειρα δεν με ωφελουν και πολυ ωστοσο θα ηθελα την απαραιτητη προσοχη απο τον αλλον....τι παει να πει δλδ εχω καποια προβληματα και θα προτιμουσα να μεινουμε για λιγο διαστημα χωριστα(να μην επικοινωνουμε)μεχρι να τα λυσει κ οταν καποιααααααααααααααα στιγμη τα λυσει,που ειναι αδυνατο,θα με ξαναπαρει τηλεφωνο.ξερει οτι εγω ειμαι εδω και δεν φευγω και αυτο ειναι το προβλημα...............θεωρησε οτι με αυτη του την αποφαση δεν θα του γκριανιαζω οτι με παραμελει....
29-11-2011, 22:53 #8
ναι οντως ειμαι μονο 18 κ εχω κολησει εκει.. και δεν μπορω να αλλξω πορεια...μου ειναι δυσκολο.....με καταλαβαινετε ετσι?
29-11-2011, 23:25 #9
θα ηθελα πολυ να προχωρησω αλλα εκει που το περνω απφαση γυριζει κ ολα ειναι διαφορετικα για ενα μικρο διαστημα φυσικα
30-11-2011, 00:10 #10
ολα αλλαζουν στον ανθρωπο,σιγα σιγα θα καταλαβεις τι να κανεις...απλα θα παιδευτεις μεχρι να το καταλαβεις απο μονη σου,βαθια μεσα σου ηδη το ξερεις :)
καλες αποφασεις :)
30-11-2011, 00:20 #11
{ola einai diaforetika...den mou milaei,den me thelei mazi tou k genika auto pou katalavainw einai pws den me thelei sth zwh tou...auto me plhgwnei kathws einai ta panta gia mena...h etsi pisteuw toulaxiston........}<<>> {τι παει να πει δλδ εχω καποια προβληματα και θα προτιμουσα να μεινουμε για λιγο διαστημα χωριστα(να μην επικοινωνουμε)μεχρι να τα λυσει ..}
<<Aν δεν σε ηθελε στη ζωη του δεν θα σου ζητουσε χρονο,,, λογικα θαθελε οσο ποιο γρηγορα να ξεμπερδευει και να απομακρυνθει.
Οταν καποιος ζηταει χρονο , συνηθως θελει να σκεφτει ,μενοντας σε καποια αποσταση,να κανει ανακεφαλαιωση των οσων εχουν συμβει μεχρι τωρα .
Υπαρχει μια παρεξηγηση εδω καθως η πλειοψηφια των γυναικων νομιζουν λανθασμενα οτι ο ανδρας θελει να την 'κανει' κοινως... εξοργιζονται με αυτη την αναγκη του αλλου, και πανω στο θυμο τους τα χαλανε ολα .
Προσωπικα δεν τοχω καταλαβει αυτο,, με την 'τσιγκουνια' των γυναικων να δωσουν λιγο χρονο στον αλλον να παρει μια ανασα , να δει τα πραγματα λιγο ποιο ψυχραιμα , να παρει τις αποφασεις του...
Σου ζηταει ο αλλος μερικε βδομαδες πχ η ενα μηνα η δυο , ,,τι ψυχη εχει ενα τοσο μικρο διαστημα μπροστα σε μια πολυχρονη σχεση 4-5 χρονων και δεν αξιζει να της δωθει μια δευτερη ευκαιρια?
ΥΓ προσπαθησα να δωσω την αλλη οψη ,γιατι ειναι κριμα νομιζω μερικες φορες να διαλυονται πολυχρονες σχεσεις που 'με τοσο κοπο αγαπηθηκαν',,
30-11-2011, 01:31 #12
εχω διαφορετικη αποψη.
(θυμησε μου αν εισαι ανδρας η γυναικα)
δεν εχει τυχει να μου ζητησουν χρονο να σκεφτουν, αλλα αν κρινω απο τον εαυτο μου, σκεφτομαι ολες τις ωρες.....δεν με εμποδιζει καποιος να σκεφτω.
για μενα το "θελω χρονο να σκεφτω" σημαινει, εχω αποφασισει να φυγω αλλα θελω και μια πισινη για ενα διαστημα μηπως μετανοιωσω, η, δοκιμαζω την επομενη κι αν μου κατσει τελικα, θα φυγω οριστικα...
30-11-2011, 18:48 #13
Και εγω να σου πω την αληθεια αυτο ακριβως σκεφτομαι........κ αυτο ειναι που με πληγωνει περισσοτερο...αλλα γιατι δεν εχουν τα κοτσια να το πουθν ευθεως και μας ταλαιπωρουν....?δεν σκεφτονται οτι αν πουν την αληθεια ισως το παρουμε αποφαση και ξεκολλησουμε?
τι να πω δεν ξερω
εχω μπερδευτει.
30-11-2011, 18:58 #14
Δεν ειναι ευκολο να σου το πει, ειδικα μετα απο 4 χρονια σχεσης.
Αλλα και για να λεμε τα πραγματα με τ'ονομα τους εχεις ακουσει εσυ κανεναν να κανει κατι τετοιο?
Εγω παντως οχι.. Κανεις αντρας δε θελει να παρει πανω του το "βαρος" του χωρισμου.
Απλα οταν το αποφασισουν κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να τους χωρισεις εσυ.
30-11-2011, 18:58 #15
Δεν διαφωνω οτι καποιος χρειαζεται χρονο για να σκεφτει....αλλα να σκεφτει τι?αν θα συνεχισουμε μαζι η οχι?η γνωμη μου ειναι οτι απο την στιγμη που μπηκε στην διαδικασια να το σκεφτει ειναι σαν να το εχει παρει αποφαση κ οπως πολυ σωστα ειπε κ ο/η remedy για να ζητησει ο αλλος χρονος μπορεις να το εισπραξεις ως μια αφορμη να την κανει......αλλα πως εξηγεις το γεγονος οτι μπορει ο αλλος να σου πει χωρις ντροπη "εχεις κοιταχτει στο καθρεφτη?""εχεισ δει ποσο απαιριποιητη εισαι?"οταν ο αλλος αγαπαει δεν σε ποναει τοσο και δεν σ λεει τοσο ασχημα λογια...και ναι απαιριποιητη θα ειμαι γιατι ασχολουμε αυτη την περιοδο με κατι που δεν σηκωνει και πολλεσ "ομορφιες"......αλλα ετσι με γνωρισε....στα 14 δεν ειμουν με τα μεικ απ στο χερι η στη τσαντα μου....μεγαλωνοντας ειναι φυσικο να τον περιποιησε τον εαυτο σου αλλα οποτε θες εσυ κ για οποιον θες εσυ.....