Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 36 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 537
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σωματοποιηση αγχους..θα περασει απλα προσπαθησε να ηρεμησεις.. ποιος σε απειλησε οτι θα το κανει? μην τον παιρνεις στα σοβαρα..
    Δυο άτομα είναι...που ξέρουν...φοβάμαι πολύ παιδιά, φοβάμαι! Τα λόγια της τελευταίας ήταν τα εξής "θα δεις που ο .... θα πει σε όλους ότι είσαι σχιζοφρενής και θα σε κλείσουν μέσα". Εγώ όμως δεν είμαι σχιζοφρενής αλλά από τότε που άκουσα αυτή τη φράση δεν μπορώ να ηρεμήσω, είναι στιγμές που την ακούω ξανά και τρομοκρατούμαι...εννοώ ότι την σκέφτομαι όχι ότι την ακούω σ' αλήθεια αλλά είναι σαν να την ακούω να την λέει...φοβάμαι.... :( :( :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Υπερδιογκωμενες= Υπερβολικες
    Δηλαδή δεν είναι αλήθεια αυτά που δείχνουν;;; Και οι δυο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δηλαδή δεν είναι αλήθεια αυτά που δείχνουν;;; Και οι δυο...
    Σιγουρα τα ψυχιατρικα ιδρυματα χρειαζονται αναβαθμιση και βελτιωση (και να 'ταν και τα μονα...), δε χωρα αμφιβολια πανω σ'αυτο. Αλλα δε ζουμε και στην εποχη των ηλεκτροσοκ!
    Αφου το ξερεις οτι οι ταινιες συνηθως δειχνουν μια υπερβολικη διασταση μιας υπαρχουσας καταστασης! Μην επηρεαζεσαι τοσο πολυ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Member
    Σιγουρα τα ψυχιατρικα ιδρυματα χρειαζονται αναβαθμιση και βελτιωση (και να 'ταν και τα μονα...), δε χωρα αμφιβολια πανω σ'αυτο. Αλλα δε ζουμε και στην εποχη των ηλεκτροσοκ!
    Αφου το ξερεις οτι οι ταινιες συνηθως δειχνουν μια υπερβολικη διασταση μιας υπαρχουσας καταστασης! Μην επηρεαζεσαι τοσο πολυ!
    πολύ σωστά όσα λέει η ALIA..ηρέμησε Κύκνε...κανείς δεν μπορεί να σου κάνει κακό η να σε κλείσει σε ίδρυμα

Senior Member
    Απλά Άλια, αυτές με επηρέασαν τόσο επειδή το να με βάλουν με το ζόρι εκεί είναι από τους μεγαλύτερους φόβους μου...θα προσπαθήσω να το πιστέψω όμως...ίσως αν τα διαβάσω πολλές φορές αυτά που είπατε τα πιστέψω...
    Πάντως μήπως ξέρεις να μου πεις πώς να σταματήσουν αυτά που νιώθω τώρα;

Senior Member
    Απλά Άλια, αυτές με επηρέασαν τόσο επειδή το να με βάλουν με το ζόρι εκεί είναι από τους μεγαλύτερους φόβους μου...θα προσπαθήσω να το πιστέψω όμως...ίσως αν τα διαβάσω πολλές φορές αυτά που είπατε τα πιστέψω...
    Πάντως μήπως ξέρεις να μου πεις πώς να σταματήσουν αυτά που νιώθω τώρα;
    Να προτιμας τοτε καλυτερα μονο κωμωδιες(οχι μαυρες)! Και ναι, προσπαθησε να το πιστεψεις. Διαβασε 10.000 φορες αυτα που σου ειπαμε και τοτε ισως γινει κατι! (να γελασουμε και λιγο)
    Οσο για το πως να σταματησουν αυτα που νιωθεις τωρα... μεχρι πριν λιγο δεν ελεγες οτι αισθανεσαι καλα? Τι εγινε ξαφνικα?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Να προτιμας τοτε καλυτερα μονο κωμωδιες(οχι μαυρες)! Και ναι, προσπαθησε να το πιστεψεις. Διαβασε 10.000 φορες αυτα που σου ειπαμε και τοτε ισως γινει κατι! (να γελασουμε και λιγο)
    Οσο για το πως να σταματησουν αυτα που νιωθεις τωρα... μεχρι πριν λιγο δεν ελεγες οτι αισθανεσαι καλα? Τι εγινε ξαφνικα?
    Θυμήθηκα την απειλή εκείνης...και τρόμαξα...είσαι σίγουρη ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό; Δεν είναι φίλη μου, δεν την ξέρω αλλά με τρόμαξε...ο άλλος εμπλεκόμενος μου είπε ότι δεν σκοπεύει να προσπαθήσει να με κλείσει μέσα αν και μπορεί με τα στοιχεία που έχει...τί να πιστέψω;

Senior Member
    Ως γενικη αποτιμηση Κυκνε λεω μοναχα να νοιαζεσαι περισσοτερο για τον εαυτο σου! Προσεχε τον!
    Θελω να πιστευω οτι με καταλαβαινεις!

Senior Member
    Ως γενικη αποτιμηση Κυκνε λεω μοναχα να νοιαζεσαι περισσοτερο για τον εαυτο σου! Προσεχε τον!
    Θελω να πιστευω οτι με καταλαβαινεις!
    Ναι, νομίζω πως καταλαβαίνω Άλια...εννοείς να μην βάζω κανέναν άλλον πάνω από τον εαυτό μου, σωστά;

Καλά, ε; Να σας πω και κάτι άλλο...ξέρετε που κοιμήθηκα χθες το βράδυ; Στο πάτωμα...αλλά κυρίλα μιλάμε μα μαξιλάρι, χαλί, τα πάντα όλα, μην νομίζετε ότι την έπεσα κάτω σαν σκυλάκι και σας τρομάξω...απλά δεν είχα τη δύναμη ούτε ως το κρεβάτι να πάω...χώρια που όταν φοβάμαι πολύ αυτό με κάνει να νιώθω ασφαλής γιατί αν συμβεί κάτι κακό είμαι πιο κοντά στην πόρτα...πιάστηκα βέβαια αλλά δεν γ@μιέται; Μικρό το κακό μπροστά στο ψυχικό όφελος...βέβαια κάποια στιγμή πήγα στο κρεβάτι γιατί εκεί ξύπνησα...δεν θυμάμαι να το κάνω αλλά πήγα...και βασικά θυμάμαι κάποια πράγματα από χθες αλλά σαν σε όνειρο...το ένα όμως είναι σίγουρα αλήθεια. Θυμάμαι τον πατέρα μου στο δωμάτιο μου...πήγε να κλείσει τον υπολογιστή μου γιατί ακουγόταν μουσική από την προφύλαξη οθόνης. Ξύπνησα κι είπα ότι θα τον κλείσω εγώ. Κι όταν σηκώθηκα πανικοβλήθηκα γιατί το μόνο που είχε μείνει ανοιχτό ήταν ένα έγγραφο που δεν έπρεπε να δει, γαμώτο!!! Ελπίζω να μην έχει δει τίποτα...ούτε ένα παράθυρο διαλόγου που ήταν ανοιχτό γιατί τότε την έκατσα...βέβαια τον είδα το πρωϊ που ξύπνησα για δυο λεπτά πριν βγει οπότε αν ήταν κάτι κακό θα μου το είχε ήδη πει, έτσι δεν είναι; Και θυμάμαι ένα τηλεφώνημα...από άτομο πιυ γνωρίζω...με θυμάμαι να απαντάω να λέω "ναι, ναι;" αλλά εκείνος να μη μιλάει...τί στο καλό συνέβη; Να ήταν όνειρο το τηλέφωνο; Θα δω τις κλήσεις μόλις ξυπνήσω λίγο, λογικά θα είναι στις απαντημένες...αν δεν ήταν όνειρο...

Senior Member
    Και ναι, το τηλεφώνημα ήταν απλά ένα όνειρο, μόλις το έλεγξα! Ευτυχώς γιατί αν είχε γίνει στ' αλήθεια δεν θα ήταν για καλό...σ' ευχαριστώ Θεέ μου! :D

Member
    καλησπέρα και καλό Σ/Κ σε όλους......όλα καλά Κύκνε τότε ένα όνειρο ήταν πάει πέρασε....χαλάρωσε να περάσεις ένα όμορφο Σ/Κ :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by kimi68 View Post
    καλησπέρα και καλό Σ/Κ σε όλους......όλα καλά Κύκνε τότε ένα όνειρο ήταν πάει πέρασε....χαλάρωσε να περάσεις ένα όμορφο Σ/Κ :)
    Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο κι από μένα παιδιά! :)
    Ναι Κίμι, όνειρο ήταν και πέρασε, είμαι ασφαλής, σύντομα θα περάσει κι ο φόβος που νιώθω...ακούω συνέχεια το τραγούδι "Όνειρο ήτανε" ώστε να νιώσω ασφαλής :)
    Μ' αυτό τον τρόπο θα τα καταφέρω να χαλαρώσω αργά ή γρήγορα...ξέχασα να πω ότι σήμερα για πρώτη φορά μετά από ολόκληρους μήνες ξύπνησα στις 10.30 κι όχι από τα ξημερώματα όπως άλλες φορές :D

Επίσης, να σας πω και κάτι άλλο...σε κάποια φάση μου ήρθε εντελώς αυθόρμητα να ρωτήσω τη μαμά μου "πού είναι ο ...;" αλλά ευτυχώς δεν μου ξέφυγε γιατί αυτό το πλασματάκι δεν υπάρχει πια στη ζωή...και μετά από λίγη ώρα μου λέει "σήμερα έχουν περάσει δυο χρόνια αλλά δεν το θυμήθηκες". Παιδιά...πιστεύω ότι αυτό ήταν σημαδιακό...εννοώ ότι γι' αυτό τον λόγο μου ήρθε σήμερα να ρωτήσω που είναι...επειδή αν και δεν τα πάω καθόλου καλά με τις επετείους θανάτου το ένιωσα...το μυαλό μπορεί να μην θυμάται, η καρδιά όμως ναι...εσείς πιστεύετε σ' αυτά; Στη διαίσθηση; Εγώ πάντως ναι...

Senior Member
    Κυκνε μιας κι επιασες τα ονειρα κι αν εχεις και φιλοσοφικες ανησυχιες, σου προτεινω να δεις (αν δεν το εχεις ηδη δει) το "Waking Life" http://ithaque.gr/waking-life/ Ειναι ηδη κατεβασμενη στο link που σου παραθετω η ταινια.
    Ειναι πολυ ωραια ταινια, ισως λιγακι να βαραινει το θεατη απο την τοση στοχαστικη σκεψη αλλα νομιζω οτι αξιζει!

@ Κυκνε αμα τη δεις τελικα, μην τα παρεις κι ολα τοις μετρητοις κι αρχισεις τα μεταφυσικα...! Δες την πιο αποστασιοποιημενα....

Senior Member
    Κυκνε μιας κι επιασες τα ονειρα κι αν εχεις και φιλοσοφικες ανησυχιες, σου προτεινω να δεις (αν δεν το εχεις ηδη δει) το "Waking Life" http://ithaque.gr/waking-life/ Ειναι ηδη κατεβασμενη στο link που σου παραθετω η ταινια.
    Ειναι πολυ ωραια ταινια, ισως λιγακι να βαραινει το θεατη απο την τοση στοχαστικη σκεψη αλλα νομιζω οτι αξιζει!

@ Κυκνε αμα τη δεις τελικα, μην τα παρεις κι ολα τοις μετρητοις κι αρχισεις τα μεταφυσικα...! Δες την πιο αποστασιοποιημενα....
    Σ' ευχαριστώ Άλια! :) Δεν την έχω δει αλλά θα την δω μόλις μπορέσω γιατί έχω και κάτι άλλες ταινίες που με περιμένουν...το "Ένας υπέροχος άνθρωπος" και το "Μαύρο Κύκνο"...
    Δεν με πειράζει καθόλου αν βαραίνει το θεατή από τη στοχαστική σκέψη, μου αρέσουν τέτοιες ταινίες...έχεις δει τα "21 γραμμάρια"; Και ναι, έχω φιλοσοφικές ανησυχίες...
    Αλλά τί κακό έχουν τα μεταφυσικά; Δεν το λέω μόνο για την ταινία...γενικά έχω τέτοιους προβληματισμούς κι έχω ζήσει και σχετικές εμπειρίες...όχι να μιλάω με πνεύματα και τέτοια, πιο light...

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ Άλια! :) Δεν την έχω δει αλλά θα την δω μόλις μπορέσω γιατί έχω και κάτι άλλες ταινίες που με περιμένουν...το "Ένας υπέροχος άνθρωπος" και το "Μαύρο Κύκνο"...
    Δεν με πειράζει καθόλου αν βαραίνει το θεατή από τη στοχαστική σκέψη, μου αρέσουν τέτοιες ταινίες...έχεις δει τα "21 γραμμάρια"; Και ναι, έχω φιλοσοφικές ανησυχίες...
    Αλλά τί κακό έχουν τα μεταφυσικά; Δεν το λέω μόνο για την ταινία...γενικά έχω τέτοιους προβληματισμούς κι έχω ζήσει και σχετικές εμπειρίες...όχι να μιλάω με πνεύματα και τέτοια, πιο light...
    Αλλο φιλοσοφικες κι αλλο μεταφυσικες ανησυχιες.... Με το πρωτο μου αρεσει να καταπιανομαι, το δευτερο δε θα ελεγα οτι με αγγιζει αλλα περι ορεξεως...
    Οσο για τις ταινιες, ναι τις εχω δει. Ηταν ολες πολυ καλες εκτος απο το "Μαυρο Κυκνο" που δε με εντυπωσιασε ιδιατερα ασχετα με τα βραβεια που απεσπασε.

Page 15 of 36 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast