έχω χάσει τα λογικά μου - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 274
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ανέμελη View Post
    βαρεθηκα να πηγαινω για αλλα αφου παντα στα σκατα πεφτω. ποια ειναι τα αλλα δηλαδη? υπαρχουν καλυτερα? απο τον εναν μαλακα στον αλλο μαλακα?
    Μήπως δεν κάνεις σωστές επιλογές;;
    Μήπως και σένα κατα βάθος σου αρέσουν οι άντρες τύπου Δον Ζουάν;;;

Member
    μην μου λετε να παω παρακατω! δεν υπαρχει παρακατω! παρακατω ειναι ο θανατος και μονο!

Αααααααα τι ακουω καλε!!!Σταματα βρε ανεμελη να σκεφτεσε ετσι.Σε παρακαλωωωωω

Κοιτα και αλλους αντρες και οχι μονο τον τυπο αντρα που σου κανει κλικ και σου αρεσει.Προφανως ειναι λαθος οι επιλογες σου.Υπαρχουν ευαισθητοι αντρες και οχι γουρουνια..

Senior Member
    μην μου λετε να παω παρακατω! δεν υπαρχει παρακατω! παρακατω ειναι ο θανατος και μονο!
    Αααααα! Κοπελιά μην ακούω βλακείες!!
    Υπάρχει παρακάτω! Ο επόμενος έρωτας!
    Ρισκάρισέ το! Πού ξέρεις μπορεί να πέσεις σε "καλά χέρια"!
    Επειδή μερικοί άντρες (και γυναίκες) είναι κάγκουρες δεν πάει να πει πως όλοι οι άντρες είναι κάγκουρες.

Member
    ειναι η πλειοψηφια αυτο εχω καταλαβει.
    τι κακια και διπροσωπια υπαρχει στον κοσμο.
    δεν τους θελω, σιχαθηκα αυτον τον κοσμο

Senior Member
    φήμη δε σημαίνει δίκιο. οι Ιρλανδοί _ ας πούμε μπορεί να έχουν τη φήμη των πιο ηλίθιων δεν σημαίνει ότι είναι και ηλίθιοι!

Senior Member
    ειναι η πλειοψηφια αυτο εχω καταλαβει.
    τι κακια και διπροσωπια υπαρχει στον κοσμο.
    δεν τους θελω, σιχαθηκα αυτον τον κοσμο
    Και στις γυναίκες υπάρχει η διπροσωπία!
    Δεν είναι ανδρικό φαινόμενο!
    Το πάθημα με τον συγκεκριμένο μπορεί κάλλιστα να σου γίνει μάθημα και να είσαι πιο προσεκτική στον επόμενο.
    Άνοιξε τα μάτια σου και το μυαλό σου και όταν βρεις τον κατάλληλο άνοιξε και την πόρτα της καρδιάς σου. Όλα τ' άλλα θα έρθουν μόνα τους.
    Και μην σε ξανακούσω κακομοίρα μου να λες για θανάτους, αυτοκτονίες και αηδίες γιατί θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα!

Senior Member
    Ανέμελη θα θυμώσεις μ' αυτό που θα σου πω, αλλά δεν κάνω πίσω μήπως δεις κι άλλη οπτική. Η συμπεριφορά σου γίνεται χειριστική με το να μας λες ότι θα πεθάνεις, για ότι συμβαίνει. Δεν θες να πεθάνεις, να βοηθηθείς θες, γι' αυτό που περνάς. Όμως αν δεν σε φτάνουν όλ' αυτά εδώ μέσα, δες και την άποψη του ειδικού βρε κοριτσάκι μου. Το άλλο με την αυτοεκπληρούμενη προφητεία το ξέρεις; Αν μπαίνεις λοιπόν στην κάθε σχέση με το σκεπτικό ότι δεν αξίζω τίποτα, τότε αυτό προκύπτει, γιατί το προβάλλεις κιόλας κι έτσι η κάθε προφητεία επιβεβαιώνεται!

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ανέμελη θα θυμώσεις μ' αυτό που θα σου πω, αλλά δεν κάνω πίσω μήπως δεις κι άλλη οπτική. Η συμπεριφορά σου γίνεται χειριστική με το να μας λες ότι θα πεθάνεις, για ότι συμβαίνει. Δεν θες να πεθάνεις, να βοηθηθείς θες, γι' αυτό που περνάς. Όμως αν δεν σε φτάνουν όλ' αυτά εδώ μέσα, δες και την άποψη του ειδικού βρε κοριτσάκι μου. Το άλλο με την αυτοεκπληρούμενη προφητεία το ξέρεις; Αν μπαίνεις λοιπόν στην κάθε σχέση με το σκεπτικό ότι δεν αξίζω τίποτα, τότε αυτό προκύπτει, γιατί το προβάλλεις κιόλας κι έτσι η κάθε προφητεία επιβεβαιώνεται!

...επιτέλους!
    Μετά από τόσες σελίδες διάβασα μια άποψη με νόημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αν μπαίνεις λοιπόν στην κάθε σχέση με το σκεπτικό ότι δεν αξίζω τίποτα, τότε αυτό προκύπτει, γιατί το προβάλλεις κιόλας κι έτσι η κάθε προφητεία επιβεβαιώνεται!
    Πάντως, δεν πρέπει ν΄αποκλείσουμε το ενδεχόμενο πως η ανεμελίτσα μας ίσως και να κάνει συνεχώς λάθος επιλογές. Μπορεί μπαίνει σε κάθε σχέση με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και όνειρα αλλά το καρπούζι να της βγαίνει μάπα και να στενοχωριέται μετά. ΑΔΙΚΩΣ βέβαια!

Member
    φυσικα και χρειαζομαι βοηθεια. θελω στηριξη. και δεν εννοω επαγγελματια. εννοω καποιου φιλου η συγγενη. και δεν την εχω ρε γαμωτο! οταν περνουσα καταθλιψη ολοι ειχαν απομακρυνθει. οσοι δεν ειναι στα δυσκολα μαζι μου δεν αξιζει να ειναι και στα ευκολα ρε!

Senior Member
    Ανέμελη έχεις εμάς κι εμείς εσένα. Θάθελες να σου λέγαμε κι εμείς τα ίδια; Πώς θα 'νιωθες;

Member
    πραγματικα αν καποιος εχει φτασει σε αδιεξοδο και λυση δεν υπαρχει γιατι να μην εχει το δικαιωμα να λυτρωθει?

Senior Member
    πραγματικα αν καποιος εχει φτασει σε αδιεξοδο και λυση δεν υπαρχει γιατι να μην εχει το δικαιωμα να λυτρωθει?
    Άμα ήταν σε κάθε αδιέξοδο όλοι μας να λακίζουμε θα είχαμε πάει κατά διαόλου εδώ και καιρό.
    Να θυμάσαι πως πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Δες εμένα!
    Μην υποχωρήσεις! Δεν θα σε νικήσει αυτό! Ε Σ Υ θα το νικήσεις!

Member
    εχει μηνες που ειμαι σκατα ψυχολογικα. εχει μηνες που τιποτα δεν μου παει καλα. ποσο ακομη να αντεξω? ανθρωπος ειμαι. ΠΟΣΟ?????

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast