έχω χάσει τα λογικά μου - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 274
    Member
    τον ειδα χτες με την αλλη αγκαλια. δεν το αντεχω. νιωθω ζηλια και απελπισια.

Member
    εχω να κανω ταξιδι σημερα κι αυριο. θα πεσω με το αμαξι απο κανεναν γκρεμο να ησυχασω. ελπιζω μην κολωσω να το κανω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανέμελη View Post
    τον ειδα χτες με την αλλη αγκαλια. δεν το αντεχω. νιωθω ζηλια και απελπισια.
    για ποιον μιλας τωρα?
    για τον πρωην η γι αυτον που γνωρισες προσφατα?

Member
    για τον προσφατο. στα τετοια μου ο πρωην μακαρι να μην τον ξαναδω ποτε. τελικα με ετσουξε παρα πολυ. σημερα νιωθω σε απογνωση. περπαταω πανω κατω μεσα στο σπιτι. εχω τρελαθει τελειως. κατευθειαν για τον ψυχιατρο ειμαι

Εγω νομιζα οτι μιλουσες για τον πρωην σου που ειχατε καιρο σχεση.Μα με τον αλλον δεν προλαβατε να κανετε σχεση

Η ζηλεια ειναι απο τα κατωτερα συναισθηματα του ανθρωπου και σε αλλοιωνει συνεχως.Παραεισαι εγγωιστρια μου φαινεται

Senior Member
    για τον προσφατο. στα τετοια μου ο πρωην μακαρι να μην τον ξαναδω ποτε. τελικα με ετσουξε παρα πολυ. σημερα νιωθω σε απογνωση. περπαταω πανω κατω μεσα στο σπιτι. εχω τρελαθει τελειως. κατευθειαν για τον ψυχιατρο ειμαι
    νοιωθεις τετοια απογοητευση και απελπισια για καποιον που δεν ειχατε ποτε τιποτε?
    δεν νομιζεις κι εσυ, οτι αλλο ειναι το προβλημα σου και οχι η ανυπαρκτη σχεση?

Senior Member
    ανεμελη αν θελει ενα θαρροσ για να ζησεισ αλλο τοσο θελει κ για να πεθανεισ δεν ειναι ευκολο ουτε το ενα ουτε το αλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    ανεμελη αν θελει ενα θαρροσ για να ζησεισ αλλο τοσο θελει κ για να πεθανεισ δεν ειναι ευκολο ουτε το ενα ουτε το αλλο
    ναι
    μονο που με το ενα, εχεις περισσοτερες εναλλακτικες στο μελλον....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι
    μονο που με το ενα, εχεις περισσοτερες εναλλακτικες στο μελλον....
    Ακριβώς!

Member
    μα το ανεκπληρωτο ποναει πιο πολυ

Senior Member
    μα το ανεκπληρωτο ποναει πιο πολυ
    βρε ανεμελη.
    ανεκπληρωτο ειναι οταν εχει ξεκινησει και τελειωνει πριν κανει τον κυκλο του.
    δεν λεμε ανεκπληρωτο, αυτο που δεν υπαρχει ΚΑΝ.
    με την ιδια λογικη , θα μπορουσες να κοβεις φλεβες επειδη ο σακης τα εφιαξε με την ζυγουλη κι οχι μαζι σου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    με την ιδια λογικη , θα μπορουσες να κοβεις φλεβες επειδη ο σακης τα εφιαξε με την ζυγουλη κι οχι μαζι σου....
    Τώρα τα είπες όλα! Respect!

Member
    ανεκπληρωτο δε σημαινει αυτο απο οτι ξερω. και τι παει να πει κανει τον κυκλο του?

Senior Member
    Ανέμελη μου, όσο γίνεται, εύχομαι Καλή Χρονιά! Λοιπόν άκου κι άσε την remedy να λέει τα δικά της. Δεν μπορεί να ξέρει περισσότερα απ' αυτούς που βιώνουν κιόλας το ανεκπλήρωτο.... Άσε που πέφτει και σ' αντιφάσεις, όταν λέει ότι: "ανεκπληρωτο ειναι οταν εχει ξεκινησει και τελειωνει πριν κανει τον κυκλο του. δεν λεμε ανεκπληρωτο, αυτο που δεν υπαρχει ΚΑΝ."
    Πώς μπορεί λοιπόν να μην υπάρχει ΚΑΝ κάτι και ταυτόχρονα να έχει ξεκινήσει και να τελειώνει πριν κάνει τον κύκλο του;
    Έχει έναν τρόπο να τα παρουσιάζει!!!
    Ξέρω σε μπέρδεψε, αλλά θα στα εξηγήσω εγώ, που συμπάσχω, γιατί δίκιο έχεις να λες ότι ανεκπλήρωτο δεν σημαίνει αυτό..
    Συμφωνώ όμως με remedy αν εννοεί, πως ότι υπάρχει σχετικά με τα ανεκπλήρωτα.., υπάρχει και θα υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό μας ανεμελάκι μου! Διαφωνώ κι εγώ μαζί της όταν λέει ότι έκανε τον κύκλο του. Αυτό δεν γίνεται με τίποτα, γιατί πάντα θα περιμένεις...
    "Ο ανεκπλήρωτος έρωτας είναι επώδυνος και πολύ προσωπικός, χωρίς ίχνος εγωισμού, με πολλή απογοήτευση όμως και μια αίσθηση ιδανικού. Εδώ βρίσκεται και η παγίδα του, δεν απομυθοποιείται ποτέ, δεν περνά δοκιμασίες, δε φθείρεται και παραμένει κάπου, να ελλοχεύει, να μας μπλέκει σε φαύλους κύκλους συναισθημάτων και σκέψεων, ονείρων και επιθυμιών, που ίσως να μην έχουν καν σχέση με την πραγματικότητα, παρά μόνο τη δική μας".
    Γι' αυτό: "ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΤΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ, ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΑΝ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ!!"
    ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ

Member
    δεν απομυθοποιείται ποτέ... ακριβως και δυστυχως.

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast