ακουει κανεις? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 167
    Senior Member
    δεν θελω να παω σε κεντρο ομος ουτε σε καποιο ψυχολογο ντρεπομε να παω κ στα δυο

Senior Member
    Quote Originally Posted by dissection View Post
    δεν θελω να παω σε κεντρο ομος ουτε σε καποιο ψυχολογο ντρεπομε να παω κ στα δυο
    Γιατί ντρέπεσαι;; Αφού αυτή είναι η δουλειά τους, να βοηθούν όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη.
    Ειδικά τα κέντρα αποτοξίνωσης ο αποκλειστικός τους σκοπός είναι να βοηθούν όσα άτομα έχουν εθιστεί σε επιβλαβείς ουσίες, όπως ναρκωτικά και αλκοόλ.
    Είναι το επάγγελμά τους τους αυτό! Ή μάλλον καλύτερα, είναι το λειτούργημά τους!
    Χαίρονται να βοηθούν όπως μπορούν αυτούς που το έχουν ανάγκη.
    Άλλωστε πολλά από αυτά τα κέντρα απαρτίζονται και από εθελοντές, κάτι που δείχνει πως οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτά είναι άνθρωποι με ευαισθησία και όρεξη να προσφέρουν τη βοήθειά τους στους συνανθρώπους τους.
    Γι' αυτό ζήτησε κάποια βοήθεια σε κάποιο κέντρο!

Senior Member
    ενοω ντρεπομε με την δικια μου καταντια

Senior Member
    Έλα δεν λες αλήθεια τώρα! Τί ντρέπεσαι; Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία. Δεν νομίζω να μην το ξέρεις αυτό! Αυτά που λες εδώ σε μας, θα πεις κι εκεί. Μετά έχουν τον τρόπο εκείνοι να σε κάνουν να νιώσεις καλά, για μπορέσουν να σε βοηθήσουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dissection View Post
    ενοω ντρεπομε με την δικια μου καταντια
    Όσοι πάνε σε αυτά τα κέντρα πάνε να ζητήσουνε βοήθεια επειδή έχουν φτάσει στη δική σου την κατάντια και ακόμα χειρότερα! Έχουν πιάσει πάτο.
    Οι άνθρωποι σε αυτά τα κέντρα είναι εκεί για τέτοιες περιπτώσεις.
    Υπάρχουν πολύ χειρότερες περιπτώσεις από τη δική σου.
    Υπάρχουν άνθρωποι που κλέβουν για τη δόση τους, που σπάνε στο ξύλο τους δικούς τους για να τους δώσουνε λεφτά, που κοιμούνται στα παγκάκια, που τους μαζεύουν από δω και από κει κ.α. Και όμως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν βρει γιατρειά σε αυτά τα κέντρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Palabra View Post
    Όσοι πάνε σε αυτά τα κέντρα πάνε να ζητήσουνε βοήθεια επειδή έχουν φτάσει στη δική σου την κατάντια και ακόμα χειρότερα! Έχουν πιάσει πάτο.
    Υπάρχουν άνθρωποι που κλέβουν για τη δόση τους, που σπάνε στο ξύλο τους δικούς τους για να τους δώσουνε λεφτά, που κοιμούνται στα παγκάκια, που τους μαζεύουν από δω και από κει κ.α. Και όμως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν βρει γιατρειά σε αυτά τα κέντρα!
    Ειλικρινά λυπάμαι για ότι γίνεται στην Ελλάδα, μακάρι να είχαμε οργάνωση και παροχή βοήθειας προς όλο το κόσμο. Τις προάλλες άκουγα για την κατάσταση με τα ναρκωτικά στον νέο πληθυσμό και δεν το πίστευα. Υποτίθεται κάποια αντιψυχωτικά λειτουργούν αντίθετα από τα ναρκωτικά και την ναρκομανία, άραγε πόση αλήθεια μπορούμε να διαδώσουμε ακόμα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Palabra View Post
    οκ απλα το internet ειναι ανωνυμο αυτη ειναι μια τεραστια διαφορα κ δεν θα χρειαστει να ερθεις με τον αλον face to face

Senior Member
    Έχεις πλέον τα όπλα, δηλ. όλες τις πληροφορίες ντιςς μου για να το πάλεψεις, αρκεί όπως είπαμε να το θέλεις.. Τώρα δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία. Στον τίτλο που έβαλες στο θέμα σου "μ' ακούεις κανείς;" μην μείνεις στο ότι σ' ακούσαμε, αλλά στο να κάνεις πράξη όσα σημαντικά σου είπαμε κοριτσάκι μου.
    Καλή επιτυχία!!

Banned
    ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΠΛΑΚΑ το θεμα σου....
    Τι εγινε αφησες τους βραδυνους και τωρα επιασες αλλα ατομα να σε στηριξουν?
    παλι παραμυθια?
    καλη δυναμη

Senior Member
    σορι αλλα δεν καταλαβα τι ειναι τα αντιψυχωτικα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Ειλικρινά λυπάμαι για ότι γίνεται στην Ελλάδα, μακάρι να είχαμε οργάνωση και παροχή βοήθειας προς όλο το κόσμο. Τις προάλλες άκουγα για την κατάσταση με τα ναρκωτικά στον νέο πληθυσμό και δεν το πίστευα. Υποτίθεται κάποια αντιψυχωτικά λειτουργούν αντίθετα από τα ναρκωτικά και την ναρκομανία, άραγε πόση αλήθεια μπορούμε να διαδώσουμε ακόμα;
    Δυστυχώς οργάνωση δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει!
    Αλλά έχω ακούσει ότι πολλά από αυτά τα κέντρα βοηθούν πραγματικά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chemistry View Post
    ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΠΛΑΚΑ το θεμα σου....
    Τι εγινε αφησες τους βραδυνους και τωρα επιασες αλλα ατομα να σε στηριξουν?
    παλι παραμυθια?
    καλη δυναμη
    οχι δεν ειναι παραμυθια απλα ακουσα αστυνομιες κ τα πηρα πισω κακιν κακος μετα τον καβγα με την μανα μου κ ολας αφου ειδοποιησε η διωξη κ να ηταν να το κανω υπηρχε περιπτοση να το εκανα μετα !α επισα τους πρωινους γιατι δεν εχω κοιμηθει καθολου απο χτες

Senior Member
    chemistry είχα παρακολουθήσει το θέμα της στην βραδυνή του έκδοση, ωστόσο είμαι της άποψης ότι πάντα θα πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες, γιατί θέλω να πιστεύω πως οι λάθος συμπεριφορές μας, είναι αποτέλεσμα σ' αρκετές περιπτώσεις της άγνοιας μας.

Senior Member
    Γιατί φοβήθηκες την αστυνομία;; Η αστυνομία δεν θα σε συλλάμβανε απλώς θα σε εντόπιζε και μετά θα ερχόταν στο σπίτι σου με κάποιον/κάποια ψυχολόγο η οποίο θα αναλάμβανε την ψυχολογική σου υποστήριξη.
    Η αστυνομία όταν σε εντοπίσει απλώς αναλαμβάνει πιο πολύ τα διαδικαστικά, να συνοδέψει τη ψυχολόγο στο σπίτι σου και να καταγράψει στο αρχείο του πως το τάδε περιστατικό βρήκε λύση και όλα πήγαν καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    chemistry είχα παρακολουθήσει το θέμα της στην βραδυνή του έκδοση, ωστόσο είμαι της άποψης ότι πάντα θα πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες, γιατί θέλω να πιστεύω πως οι λάθος συμπεριφορές μας, είναι αποτέλεσμα σ' αρκετές περιπτώσεις της άγνοιας μας.
    Συμφωνώ μαζί σου!

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast