ακουει κανεις? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 167
    Senior Member
    Πάλι θα διαφωνήσω παρ' ότι σέβομαι την άποψή σου. Για μένα δεν υπάρχουν κακόβουλοι.. Όπως έλεγε κι ο Σωκράτης "η κακία είν' αρρώστια και θεραπεύεται με την αγάπη. Και δεν υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν κι οι άλλοι που είναι στην άγνοια".

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Πάλι θα διαφωνήσω παρ' ότι σέβομαι την άποψή σου. Για μένα δεν υπάρχουν κακόβουλοι.. Όπως έλεγε κι ο Σωκράτης "η κακία είν' αρρώστια και θεραπεύεται με την αγάπη. Και δεν υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν κι οι άλλοι που είναι στην άγνοια".
    καλα τα λεει ο σωκρατης μαρκελα.
    αλλα το θεμα ειναι, οτι η "αγαπη" που λεει, δεν αρκει αν δωθει σε οποιαδηποτε στιγμη.
    δυστυχως η αγαπη που δεν δοθηκε σε συγκεκριμενες ηλικιες, δεν αναπληρωνεται ΠΟΤΕ.
    η ελλειψη ΤΟΤΕ, ειναι ενας κουβας που δεν εχει πατο. Δεν γεμιζει οτι και να ριξεις μεσα.
    κι εγω δεν ειμαι ψυχοθεραπευτης ουτε ιερεας. μια συνομιλιτρια ειμαι που θελω ισοτιμες σχεσεις και επιλεγω παρεες, μονο οταν μου ταιριαζουν..

Senior Member
    Έχεις δίκιο. Κι εγώ πιστεύω πως αυτός που δεν πήρε αγάπη δεν αγαπάει τίποτα ούτε τον εαυτό του, πόσο μάλλον τους άλλους! Και κανείς δεν μας εκπαιδεύει δυστυχώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Έχεις δίκιο. Κι εγώ πιστεύω πως αυτός που δεν πήρε αγάπη δεν αγαπάει τίποτα ούτε τον εαυτό του, πόσο μάλλον τους άλλους! Και κανείς δεν μας εκπαιδεύει δυστυχώς.
    συμφωνησαμε τελικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Εγώ το βρίσκω απαράδεκτο να προτείνουμε ναρκωτικά ως λιγότερο επικίνδυνα από κάποια άλλα (John για σένα το λέω).
    Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν κατάλαβες. Έτσι κι αλλιώς παίρνει ναρκωτικά. Το να μην παίρνει κόκα για μένα είναι σημαντικό.
    Το να κάθεσαι και να αφορίζεις μόνο δεν βοηθά κανέναν.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω απολυτα
    Το αυτό ισχύει και δι υμάς.

το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης

Προσθήκη. Συγνώμη που αναγκάστηκα να γίνω και εγώ αφοριστικός. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάποια στιγμή. Απλώς να πω τώρα ότι αυτή η συμπεριφορά είναι που μου έχει κάνει κακό και γι' αυτό είμαι πολύ επιφυλακτικός, φοβισμένος και αγανακτισμένος από τέτοια συμπεριφορά. Όταν εξηγήσω, ελπίζω ότι ίσως γίνει κατανοητό. Δυστυχώς η παρούσα φάση δεν με βοηθά να δίνω αναλυτικές εξηγήσεις.
    Last edited by Idella; 06-01-2012 at 21:16.

Senior Member
    ουτε τον εαυτο μου δεν αγαπαω ποσο μαλλον τους αλους!!!!!!!!!εγω δεν ξερω τι σημαινει η λεξη αυτη το μονο που ξερω ειναι τι ειναι μισος καταστροφη μισανθρωπια κ βια κ μπορω να την χρησιμοποιησω με πολυ μεγαλη ευκολια κ στους αλους αλλωστε δεν ειναι κ λιγες φορες που εχω χτυπησει καποιον για ψυλλου πηδημα απλα επειδη ετσι ηθελα για να νιωσω εγω καλυτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by dissection View Post
    μπορω να πω οτι η κοκα ειναι η μεγαλυτερη μου εξαρτηση απο ολα τα αλα κ την εχω απολυτη αναγκη δεν μπορω χωρις αυτη ειμαι χαλια κ μετα λενε οτι ΜΟΝΟ η ηρωινη ειναι εθιστικη ουσια
    Δυστυχώς πολλά πράγματα μπορεί να είναι εθιστικά. Ακόμα και αυτά που φαίνονται ασήμαντα. Π.χ. εθισμός είναι ακόμα και το να είναι κάποιος κατήγορος (να κατηγορεί και να βρίσκει μόνο τα κακά των άλλων, βλέπε απάντηση προηγούμενα). Και όσο κι αν τώρα σου φανεί παράξενο ίσως να είναι πιο εθιστικό και από την ηρωίνη. Επίσης νόμιζα πως το τσιγάρο δεν είναι αυτό που είναι. Τελικά πράγματι, καταλαβαίνω το γιατί είναι στην 9η θέση! Δυστυχώς η κόκα είναι στη 2η θέση.
    Κάθε φορά που χρειάζεται να βγάλουμε κάτι από τη ζωή μας, θα χρειαστεί να το αντικαταστήσουμε με κάτι άλλο. Διαπίστωσα ότι η κατανόηση των πραγμάτων γύρω μας είναι ένας καλός αντικαταστάτης. Π.χ. η κατανόηση της συμπεριφοράς των άλλων, η κατανόηση του τι πραγματικά είναι χρήσιμο και τι όχι (δεν μιλάω για ουσίες, αλλά για πράγματα που κυνηγάμε να έχουμε ή έχουμε). Π.χ. πιστεύω στο σατανά ή στο θεό. Είναι η αντίθετη όψη του ίδιου όμως πράγματος.

Senior Member
    ασκετο θελω να δειρω αυτη την στιγμη τον πατερα μου αυτη πιστευω θα ειναι η καλυτερη μαστουρα κ απο την κοκα!!!!!!!! τον μισω θανασιμα αν μπορουσα θα τον εξαφανιζα να μην τον ξαναδω ποτε ξανα στην αθλια ζωη μου !

Senior Member
    ουτε τον εαυτο μου δεν αγαπαω ποσο μαλλον τους αλους!!!!!!!!!εγω δεν ξερω τι σημαινει η λεξη αυτη το μονο που ξερω ειναι τι ειναι μισος καταστροφη μισανθρωπια κ βια κ μπορω να την χρησιμοποιησω με πολυ μεγαλη ευκολια κ στους αλους αλλωστε δεν ειναι κ λιγες φορες που εχω χτυπησει καποιον για ψυλλου πηδημα απλα επειδη ετσι ηθελα για να νιωσω εγω καλυτερα
    Αν παρατηρήσεις γύρω σου -με μεγάλη προσπάθεια και στίβοντας το μυαλό σου- θα διαπιστώσεις ότι πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν αγάπη. Π.χ. εγώ μπορεί να φαίνεται ότι έχω αγάπη αλλά δεν έχω. Και άλλοι το ίδιο (ή το αναγνωρίζουν ή όχι). Εσύ βλέπεις λάθος, ότι οι άλλοι έχουν αγάπη, και έτσι "κατηγορείς" τον εαυτό σου. Αλλά δεν είναι έτσι. Αν οι άλλοι είχαν αγάπη εσύ θα είσουνα δυστυχισμένη;
    Αυτό που μπορώ να πω είναι να βλέπεις γύρω σου και να στίψεις το μυαλό σου να σκεφτείς. Όχι επιφανειακά, αυτό που λένε οι άλλοι, αυτό που συνηθίζεται, αλλά να σκεφτείς.

Senior Member
    ασκετο θελω να δειρω αυτη την στιγμη τον πατερα μου αυτη πιστευω θα ειναι η καλυτερη μαστουρα κ απο την κοκα!!!!!!!! τον μισω θανασιμα αν μπορουσα θα τον εξαφανιζα να μην τον ξαναδω ποτε ξανα στην αθλια ζωη μου !
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μείνε σ' αυτό, δεν είναι κακό. Θα βρεθούν πολλοί που θα σου πουν είναι κακό αλλά δεν είναι.
    Σημείωση. Πράγματι είναι η καλύτερη μαστούρα. Ξέρεις πόσοι είναι μαστουριασμένοι με ανάλογη συμπεριφορά; Και επειδή δεν μπορούν να το εκδηλώσουν με άμεσο ειλικρινή τρόπο, το εκδηλώνουν με πλάγια επιθετικότητα; Εσύ δες το με όλη σου την ένταση, με όλη σου τη δύναμη. Μπορεί να τρέμεις αν αντιληφθείς όλη του την έκταση. Ας τρέμεις, who cares?

Senior Member
    το ξερω αυτο δεν μου λες κατι κενουργιο αλλωστε γιαυτο δεν σεβαστηκα ποτε κανεναν επειδη ξερω οτι ολοι ειναι το ιδιο μουνοπανα κ οτι κανεις δεν σεβετε εμενα εγω γιατι να το κανω ? ειμαι οντος μεγαλος ψυχακιας κ ας ειναι καλα ολοι αυτοι που με εκαναν να γινω ετσι !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μείνε σ' αυτό, δεν είναι κακό. Θα βρεθούν πολλοί που θα σου πουν είναι κακό αλλά δεν είναι.
    Σημείωση. Πράγματι είναι η καλύτερη μαστούρα. Ξέρεις πόσοι είναι μαστουριασμένοι με ανάλογη συμπεριφορά; Και επειδή δεν μπορούν να το εκδηλώσουν με άμεσο ειλικρινή τρόπο, το εκδηλώνουν με πλάγια επιθετικότητα; Εσύ δες το με όλη σου την ένταση, με όλη σου τη δύναμη. Μπορεί να τρέμεις αν αντιληφθείς όλη του την έκταση. Ας τρέμεις, who cares?
    τον ειχα χτυπησει ποιο παλια κ μου εφερε τη αστυνομια αλα αυτος οταν πηγαινε κ μεθαγε ο παλιο ******* κ με χτυπουσε κ με εβριζε εγω δεν του την εφερα

Senior Member
    Για να τα λες όλα αυτά για τον πατέρα σου καταλαβαίνω πως ίσως να έχεις περάσει πολλά εξαιτίας του.
    Ζεις μαζί του;;
    Έχεις ακόμα προβλήματα με τον ίδιο ή είχατε μόνο παλαιότερα τα οποία όμως σου έχουν τραυματίσει ανεπανόρθωτα την ψυχή σου και σε έχουν οδηγήσει στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που είσαι τώρα;;

Senior Member
    ευτυχως οχι δεν ζω μαζι του ποια!!!!!!!! αλα ποτε μου δεν θα τον συνχωρησω για οτι μου εχει κανει

Senior Member
    ευτυχως οχι δεν ζω μαζι του ποια!!!!!!!! αλα ποτε μου δεν θα τον συνχωρησω για οτι μου εχει κανει
    Αφού δεν ζείτε πλέον μαζί θα έπρεπε να ένιωθες ήδη ανακουφισμένη.
    Πλέον δεν επωμίζεσαι το "βάρος" του και δεν υποχρεώνεσαι να έχεις πολλά πάρε-δώσε μαζί του.
    Καλό θα ήταν να κοιτάξεις να το ξεπεράσεις κάπως τώρα που δεν είσαι μαζί του.
    Σίγουρα ό,τι έχεις περάσει δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ. Όμως εάν επισκεφτείς κάποιον ειδικό θα σε βοηθήσει με τον καιρό να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και να δεις τα πράγματα λιγάκι διαφορετικά, πιο αισιόδοξα και ίσως πιο αποστασιοποιημένα.
    Αν δεν θες να πας σε ειδικό, θα σου χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επουλώσεις τις πληγές σου και σίγουρα θα χρειαστείς πολύ περισσότερο δύναμη και κουράγιο για να το κάνεις.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast