ακουει κανεις? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 167
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Δεν μπορει οι γονεις σου να μην σε αγαπαν ! να μην τους νοιαζει για εσενα ! ειναι πολυ σπανιο να μην θελουν το καλο του παιδιου τους !! ,αμα γνωριζουν το θεμα σου με τα ναρκωτικα ισως ειναι ενας τροπος να βρουν τροπο για να σε κανουν καλα! μην τουσ κραζεις λοιπον , κοιτα αμα εχουν κανει το λαθος να παν στο ΚΕΘΕΑ να ξερεις οτι ολα αυτα ειναι συμβουλες αυτων ! των ψυχοθεραπευτων του ΚΕΘΕΑ , οπου λιγο πολυ λεν στους γονεις να διχνουν σκληραδα , να σε απυλουν οτι θα σε διωξουν απο το σπιτι κι αλλα τετοια .
    Οσο για εσενα ,τι να σου πω , δεν ειμαι ειδικος ,παθον ειμαι κι εγω κι σε πολυ πιο χαλια φαση απο σενα ! απλα θα σου ελεγα να την δεις καπως πιο χαλαρα , να μην εισαι τοσο "αντι¨" με ολα και με ολους , δεν φταινε οι αλλοι για την καταντια μας ! εμεις ομως ναι! αρα πρεπει να βρεις την λυση μεσα σου ,με τον εαυτο σου ! αυτος φταιει κι αυος πρεπει να αλλαξει ,να αλλαξει τροπο ζωης ,φιλους ,γκομενους ,ασχολιες και γενικα οτι εχει σχεση με αυτο που σε χαλαει!
    Οσο για τα ναρκωτικα ειναι θεμα σου , απλα τρελενομαι να ακουω οτι το χασις ειναι δυσκολη εξαρτηση ! η οτι μπορει να σε σκοτωσει ! Οσο για τα χαπια -δεν ξερω αμα τρως τετοια απλα το λεω ετσι - οσο για αυτα ναι σε φρικαρουν ,αλλα ουτε αυτα ειναι εξαρτηση !δεν θα εχεις χαρμανες αμα ενα πρωι δεν τα ξανα βαλεις στο στομα σου ετσι!! ΗΜΑΡΤΟΝ! θα ελεγα κατι - χωρις παρεξηγηση αλλα "αμα σε πινουν μην τα πινεις "
    Ευχομαι καλη χρονια!
    οχι στο κθεα δεν πηγαν αλα τους ζηταγα συνεχεια λεφτα κ αρχισαν να ψυλλιαζοντε διαφορα εχασα κ 50 ευρο στο ποκερ χτες κ μετα ημουν αφραγκη! να παρω κανα δυο γραμουλες να φτιαχτω λιγο ηθελα αλα αρχιδια οχι λευτα δεν μου δωσαν με εδιωξαν κ απο πανω! μετα πηγα σε ενα live κανα τριωρο περιπου ηταν κ την εβγαλα με χασισι γιατι δεν ειχα πολα λευτα για τα αλλα !

Φευγοντας πηρες και το φορητο μαζι το οποιο εχει απειρη μπαταρια και συνεχως μας ενημερωνεις;;;Ασε την εκκλησια του Θεου μην πας εκει,πηγαινε στην church of satan μπορει εκει καποιος αδελφος σατανιστης να σε βοηθησει

Banned
    Ε Αμα σου δινουν κι λεφτα , παλυ καλα.
    Τις δυο γαμμες που θες δεν ξερω τι χρομα θα χουν, αμα ειναι καφε , αστα να παν , αμα εισαι στην αρχη ΞΕΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ !! Αμα εισαι καιρο στην "καταρα" τοτες ! καλος ηρθες στο κλαμπ , απολαυσαι την θεση σου κι ευχομαι γρηγορο τελος ! γτ. δυστυχως με την "Η" ο πιο μαγκας ειναι αυτος που "φευγει" νωρις , φευγει ορθιος γτ. οταν ερθουν οι μερες που θα καμουριαζεις , οι μερες που θα κλαις για μια ψυλη , οι μερες που θα τα κανεις πανω σου! που δεν θα μπορεις να κατουρισεις ! που δεν θα μπορεις να πας 3 μετρα! τοτες αστα να παν!
    Ευχομαι για εσενα να ειναι αρχη , ευχομαι να κοψεις γρηγορα !! ειναι ψεφτιλα να εισαι πρεζακιας αμα εισαι αγορι , διοτι κανεις πολλα πραματα για την αρρωστια σου, κλεβεις , επετεις , ξεφτιλιζεσαι ! Αμα εισαι κοπελα ειναι καπως πιο καλα αμα βρεις κανα βλακα να παντρευτεις για να του τα παιρνεις να πινεις , αλλιως η ξεφτιλα της γυναικιας σου φυσης δεν αργει! αφου το να πουλας το κορμι σου για δυο γραμμες ειναι μια πολυ ευκολη λυση! - δεν θελω να σε προσβαλω! ουτε σε λεω *****! απλα γραφω αυτα που με λυπη εχουν δει τα ματια μου!-

Senior Member
    οχι δεν εφυγα ρε,ακομα στο σπιτι τους ειμαι φυσικα! κ ας με εδιωξαν αυτοι εγω καθομαι με το ζορι δεν το κουναω με τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω κλειδωθει στο δωματιο μου γιατι οταν βγενω ακουω χοντρα μπινελικια

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ε Αμα σου δινουν κι λεφτα , παλυ καλα.
    Τις δυο γαμμες που θες δεν ξερω τι χρομα θα χουν, αμα ειναι καφε , αστα να παν , αμα εισαι στην αρχη ΞΕΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ !! Αμα εισαι καιρο στην "καταρα" τοτες ! καλος ηρθες στο κλαμπ , απολαυσαι την θεση σου κι ευχομαι γρηγορο τελος ! γτ. δυστυχως με την "Η" ο πιο μαγκας ειναι αυτος που "φευγει" νωρις , φευγει ορθιος γτ. οταν ερθουν οι μερες που θα καμουριαζεις , οι μερες που θα κλαις για μια ψυλη , οι μερες που θα τα κανεις πανω σου! που δεν θα μπορεις να κατουρισεις ! που δεν θα μπορεις να πας 3 μετρα! τοτες αστα να παν!
    Ευχομαι για εσενα να ειναι αρχη , ευχομαι να κοψεις γρηγορα !! ειναι ψεφτιλα να εισαι πρεζακιας αμα εισαι αγορι , διοτι κανεις πολλα πραματα για την αρρωστια σου, κλεβεις , επετεις , ξεφτιλιζεσαι ! Αμα εισαι κοπελα ειναι καπως πιο καλα αμα βρεις κανα βλακα να παντρευτεις για να του τα παιρνεις να πινεις , αλλιως η ξεφτιλα της γυναικιας σου φυσης δεν αργει! αφου το να πουλας το κορμι σου για δυο γραμμες ειναι μια πολυ ευκολη λυση! - δεν θελω να σε προσβαλω! ουτε σε λεω *****! απλα γραφω αυτα που με λυπη εχουν δει τα ματια μου!-
    κοριτσι ειμαι! κ δεν περνω πρεζα ουτε καν με τπτ δεν γουσταρω να κοιμαμαι ορθια αν κ δεν κοιμαμαι καθολου τωρα τελευτεα!!!!!1 κοιμαμε ανα 2-3 μερες τελος παντον πρεζα οχι κοκα 4ever

Senior Member
    ... βρε θηρίο;... μ' ένα χαρτζηλίκι μπορείς και... ψωνίζεις τόσα... καλούδια;... ούτε ο μισθός ανωτέρου δ. υπαλλήλου δε φτάνει για όλα αυτά... και αλκοόλ μαζί;... και δε τρως αλλά μπορείς και γράφεις;...
    ... χμμ... και γιατί δε φεύγεις απ' το σπίτι μιας και σε διώχνουν;... τους μισείς εσύ, σε χέσανε αυτοί, τα έτοιμα τρως... εκεί στην εκκλησία που λες, όλοι πλουσιόπαιδα δεν είστε;... κανά φραγκάκι δε ξηγιούνται οι διάολοι, λολ;......

Senior Member
    Εγώ λέω να πας να βρεις μια δουλειά... ο,τιδήποτε... να έχεις την κόκα σου με αξιοπρέπεια, να κάνεις τις τελετούλες σου, να πορεύεσαι αδερφέ και να κάνεις το κουμάντο σου... και μην ανησυχείς, έχει ο... Θεός, λολ!...

Banned
    Α οκ. αμα εισαι κοπελα -αμα εισαι και ομορφη - τα κερασματα θα κανουν την δουλεια τους φανταζομαι¨) , βεβαια πωτε δεν φτανουν τα κερασματα θελει και λεφτα ! πολλα λεφτα !! δεν ξερω εαν η οικονομικη σου κατασταση επαρκη για την μαστουρα σου , αλλα απο οτι εχει δειξει η ιστορια ποτε και οσα και αν ειναι δεν ειναι αρκετα για την κοκα! γτ. με αυτην μπορεις να πιεις οσο θες! μπορεις να πιεις 10 , 20 και 50 και οσα θες σε μια μερα! λεφτα να χεις και δεν τρεχει!
    Οσο για το "4ever'' , ναι , μπορει και ευχομαι να ζησεις πολλα χρονια, αλλα για την κατασταση του μυαλου η κοκα ειναι πολυ πιο χαλια απο ολα! κι απο την πρεζα, ρωτα οποιον ψυχογιατρο θες ! η κοκα ειναι χειροτερη απο την πρεζα , σε τρελενει! στο κεντρο αποτοξινωσης θυμαμαι οτι οσοι ηταν απο κοκα τους πηγαιναν σε ψυχιατρους ,κι τους εκανα κατι εξετασεις στο κεφαλι -δεν ξερω τι- αλλα ξερω πως η κοκα σε φρικαρει , σε τρελενει ! και ποτε το μυαλο σου δεν επανερχετε οπως ηταν πριν! Προσωπικα δεν ειχα μεγαλο προβλημα με την κοκα , ευτυχως δεν εμπλεξα οπως αλλοι .
    Κοιτα , αρκετα εκανα τον εξυπνο , κι δεν το γουσταρο καθολουυυ!! , το μονο που χω να σου πω ειναι καλη υγεια κι ευχομαι να τα βρεις με το σπιτι σου ! απο εκει και περα η ζωουλα σου ειναι στα χερια σου! καντην οτι θες , απλα οτι κανεις να εχεις κι την μαγκια τον επιπτωσεων!!

Senior Member
    αν φυγω δεν εχω που να μεινω κ δεν ειμαστε πλουσιοπαιδα ολοι κ πειναω τοσο πολυ που σκευτομαι να ριξω τα μουτρα μου να βγω απο το δωματιο μου κ να παω στο ψυγειο κ να φαω οτι εχει μεσα !!!! κ ας με βρισουν οταν βγω απο το δωματιο μου κ με δουν μπροστα τους, δεν αντεχω αλο γουργουριζει η κιλια μου. πρωτη φορα που μαστουρωνω κ απο πεινα

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Εγώ λέω να πας να βρεις μια δουλειά... ο,τιδήποτε... να έχεις την κόκα σου με αξιοπρέπεια, να κάνεις τις τελετούλες σου, να πορεύεσαι αδερφέ και να κάνεις το κουμάντο σου... και μην ανησυχείς, έχει ο... Θεός, λολ!...
    ε αυτα τα κανονιζω να τα βρισκω με τον τροπο μου βεβεα αλα οτι δουλεια κ να κανω ακομα κ ******* να γινω τροπος του λεγειν αυτο δεν θα το εκανα βεβεα! τοσα λευτα που χρειαζομαι δεν θα τα βγαλω με την καμια !!!!!!!!

Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    εχει ο SATAN ηθελες να πεις

Εχω μια απορια τα παρελκομενα για την εκκλησια του SATAN τα βρισκεις στο Jumbo η τα παιρνετε απο καπου αλλου?

Quote Originally Posted by dissection View Post
    ε αυτα τα κανονιζω να τα βρισκω με τον τροπο μου βεβεα αλα οτι δουλεια κ να κανω ακομα κ ******* να γινω τροπος του λεγειν αυτο δεν θα το εκανα βεβεα! τοσα λευτα που χρειαζομαι δεν θα τα βγαλω με την καμια !!!!!!!!
    ποσα ειναι τα παγια εξοδα σου και τα εξοδα κινησεως σου καθε μηνα;

Senior Member
    Ασφαλώς και δε θα την έκανες αυτή τη δουλειά. Θέλει κότσια. Κι αφού θέλεις να με πείσεις πως ενώ μισείς τον πατέρα σου, σε δέρνει, σε έχει διώξει εσύ εξακολουθείς να παίρνεις το χαρτζηλίκι - κάτι σα τις μίζες της Siemens ένα πράμα - έ, τα κατάφερες ρε συ... θα πειστώ. Και ξέρεις γιατί;... γιατί λέω να μη μαλακιστώ άλλο βασικά και να πάω για τούφες.
    Και στην τελική, αφού η κόκα είναι ο Θεός σου όλα είναι μια χαρά... άσε που θα καταφέρεις να γίνεις και 37 κιλά και να πεθάνεις επειδή φοβάσαι να αυτοκτονήσεις. Σούπερ.
    Ά, και με την ευκαιρία, χρόνια πολλά Τζων και Ιωάννη.
    Ντισέκσιον με έπεισες για όλα. Και σου εύχομαι να μη πεινάσεις ποτέ για να δεις τη γλύκα... ουστ είπαμε;... άντε, ουστ μου......

Senior Member
    "εχει ο SATAN ηθελες να πεις".

Γιατί μου χαλάς το χιούμορ βραδυάτικο;... Θεός δεν είν' κι αυτός;... εδώ "Μαρία λεν την Παναγιά, Μαρία λεν κι εμένα", λολ!... άντε καληνύχτες!...

Senior Member
    το χαρτζιλικι δεν ειναι απο τον πατερα μου ειναι απο την μανα μου αλα μιας που ειπε να ερθει στο σπιτι ξανα εγω του το ζητησα ασκετο αν δεν μου εδωσε ουτε 1 ευρο αλα επειδη χρειαζομαι λευτα ναι ριχνω τα μουτρα μου, αλα το κακο ειναι πως ενας σουρομενος κ μια μαστουρομενη δεν θα βρουν ποτε συνεννοηση γιαυτο τσακοθικαμε αν κ ενιωσα λιγω καλα γιατι ο πατερας μου ηταν πολυ πιο χαλια απο μενα κ εγω μπροστα του εμιαζα νηφαλια χα χα χα χα χα αφου επεσε κ απο της σκαλες κ γελαγα ε μετα λογικο ηταν οτι θα με εδιοχνε απο το σπιτι ο μαλακας !

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast