Τι σκέφτεστε; - Page 459
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 459 of 1532 FirstFirst ... 3594094494574584594604614695095599591459 ... LastLast
Results 6,871 to 6,885 of 22967
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    ""ο καθενας μας έχει πολλα θετικα, μονο που δεν του τα αναγνωριζουμε του εαυτου μας, λόγω του ότι επισκιαζονται στη σκεψη μας απ αυτα που μας βασανιζουν ή μας πληγωνουν τα οποια η σκεψη συνηθισε να γυροφερνει και να θεωρει ως τα σημαντικα"" Αυτή την κουβέντα...αχ, να ξέρεις τι μου θύμισες τώρα...αυτή την κουβέντα μου την έχουν ξαναπεί...είσαι ο δεύτερος που μου το λέει αυτό...και τώρα πια τείνω να την πιστέψω...
    Κι αυτο το καταλαβαίνουμε εκ των υστέρων δυστυχώς, όταν στο τωρα νοιώθωντας πολύ καλύτερα απ ότι πριν χρονια και άρα συνηδητοποιώντας καλύτερα τα θετικά μας κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν σε περιοδους που ήμασταν βυθισμένοι στην απόγνωση και αντιλαμβανόμαστε πόσα χάσαμε τότε λόγω του ότι όχι απλά είχαμε επισκιάσει αλλά είχαμε ξεγράψει κάθε μας θετικό.
    γιάννης

Senior Member
    ax, tsigaro, ti wraia geush pou exei to apagoreumeno, lol
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

ωρες ωρες νομίζω πως θέλω να γυρίσω στο παρελθόν και να σκοτωσω όλους αυτους που με καταντησαν τη ζωη μου να γραφω σ αυτο το φορουμ και ν ασχολούμε με ψυχολογία.
    γιάννης

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    ax, tsigaro, ti wraia geush pou exei to apagoreumeno, lol
    άμα μάθεις το τσιγαρο, το νόμιμο λολ, δεν το ξεκόβεις όσο η κατασταση δεν αλλάζει, ειναι ανακούφιση, τουλαχιστο φροντιζω να γινεται με μετρο, μερικες ρουφιξιες και νοιωθω καλύτερα.

Καλή μας μερα Ηρώ, στα ίδια....
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κι αυτο το καταλαβαίνουμε εκ των υστέρων δυστυχώς, όταν στο τωρα νοιώθωντας πολύ καλύτερα απ ότι πριν χρονια και άρα συνηδητοποιώντας καλύτερα τα θετικά μας κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν σε περιοδους που ήμασταν βυθισμένοι στην απόγνωση και αντιλαμβανόμαστε πόσα χάσαμε τότε λόγω του ότι όχι απλά είχαμε επισκιάσει αλλά είχαμε ξεγράψει κάθε μας θετικό.
    Πολύ καλύτερα δεν θα έλεγα ότι νιώθω αλλά το δεύτερο σκέλος της πρότασης σου νιώθω εν μέρει σαν να το έγραψα εγώ. Γιατί όντως διαπιστώνω τώρα, χρόνια μετά κι έχοντας απομακρυνθεί από κάποιες καταστάσεις που λόγω συναισθηματικής φόρτισης δεν με άφηναν να σκεφτώ καθαρά πόσα έχασα όπως λες γιατί δεν έβλεπα τα θετικά μου κι ας προσπαθούσαν να μου τα δείξουν...
    Last edited by Κύκνος; 11-01-2012 at 16:21.

Banned
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην το μετανιώσει κάποιος που παράτησε τις σπουδές στη μέση. Ένας είναι να δουλέψει στη στρωμένη επιχείρηση του μπαμπά, όσο μικρή κι αν είναι αυτή, δε σου μιλάω για εργοστάσιο κι ένα σχετικά προσοδοφόρο μαγαζί αρκεί. Δεύτερος είναι να έχει πρόσβαση σε χωράφια ή εναλλακτικές καλλιέργειες, που επιδοτούνται κιόλας (άσχετα αν στην ωραία μας χώρα οι επιδοτήσεις πάνε στις τσέπες ημετέρων... ε... γίνονται κι εξαιρέσεις).
    Αφού παράτησες τις σπουδές σου και δεν το μετάνιωσες, σημαίνει ότι βρήκες κάποια άκρη και βγάζεις χρήματα... Και σε μένα είχε συμβεί αυτό... Όμως και πάλι το βρήκα μπροστά μου ότι δεν πήρα το πτυχίο...αργότερα, μετά από μερικά χρόνια... κι άλλους συμφοιτητές που επέμειναν τότε και δεν τα παράτησαν και πέρασαν με κατατακτήριες σε άλλη σχολή ή ακόμα και μ' αυτό το πτυχίο που εγώ τόσο υποτιμούσα ή θεωρούσα "πεθαμένο", σε πολύ καλύτερη θέση από μένα οικονομικά και επαγγελματικά... έχει ο καιρός γυρίσματα, παιδιά.
    Όσο για το εξωτερικό, δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να την κάνουν... κι ούτε κι είμαι σίγουρη ότι είναι ό,τι καλύτερο... με στεναχωρεί πολύ να βλέπω νέα παιδιά και ώριμους ανθρώπους 50 χρονών, τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας να τα μαζεύουν και να φεύγουν... και ποιος μένει τελικά;
    Και ναι, το πιστεύω ότι τα πράγματα θ' αλλάξουν. Θ' αργήσουν βέβαια... Και δεν τα είδατε όλα, παιδιά, στα 20...ούτε στα 30, ούτε στα 40, ούτε στα 50... η ζωή είναι απρόβλεπτη και μας ξεπερνά σε φαντασία ... απλά πολλές φορές πρέπει να παλεύεις με όσα μέσα έχεις και να 'σαι έτοιμος να δέχεσαι τις προκλήσεις.
    ο μπαμπας μου εισιτηρια πουλουσε ο ανθρωπος, που να βρεθουν τα λεφτα για μαγαζι ή κτηματα ? θεος σχωρεστον τον ανθρωπο.

οχι δε βρηκα καμια απολυτως ακρη, ανεργος ειμαι απο δω κι απο εκει, και ψαχνω συνεχως για λεφτα (γιαυτο ανοιξα και το αλλο θεμα με το επιδομα).

αν θες να του δωσεις ψευτικη ελπιδα απλα για να του φτιαξεις τη διαθεση καντο, το δεχομαι. εγω παντως δε βλεπω να ξαναφτιαχνουν τα πραγματα εδω, απ'την εποχη του Παπαδοπουλου μη πουμε και πιο πισω απ'τη κατοχη κλπ, εχουμε παρει συνεχως τη κατηφορα. στην ουσια ποτε δεν ηταν καλα τα πραγματα εδω.

αμα τωρα αλλαξουν οταν θα εχουμε πεθανει δε το ξερω, μακαρι...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ο μπαμπας μου εισιτηρια πουλουσε ο ανθρωπος, που να βρεθουν τα λεφτα για μαγαζι ή κτηματα ? θεος σχωρεστον τον ανθρωπο.

οχι δε βρηκα καμια απολυτως ακρη, ανεργος ειμαι απο δω κι απο εκει, και ψαχνω συνεχως για λεφτα (γιαυτο ανοιξα και το αλλο θεμα με το επιδομα).
    αν θες να του δωσεις ψευτικη ελπιδα απλα για να του φτιαξεις τη διαθεση καντο, το δεχομαι. εγω παντως δε βλεπω να ξαναφτιαχνουν τα πραγματα εδω, απ'την εποχη του Παπαδοπουλου μη πουμε και πιο πισω απ'τη κατοχη κλπ
    Δεν αναφερόμουν σε σένα λέγοντας για μπαμπά με μαγαζί ή κτήματα γιατί δε σε ξέρω. Ξέρω όμως πολλούς που έχουν τέτοιες καβάτζες και πάλι μαύρα τα βλέπουν τα πράγματα.
    Ψεύτικες ελπίδες μόνο αν ήμουν πολιτικός θα είχα συμφέρον να δώσω... από προσωπικές εμπειρίες μιλάω...γυρνώντας πίσω βλέπω ότι πολλές φορές με τη μεμψιμοιρία μου έχασα πολύ χρόνο... πολύτιμο.
    Είναι αλήθεια ότι το ελληνικό κράτος συντηρείται με δάνεια από τη σύστασή του (μετά την Τουρκοκρατία). Τώρα αν τα πράγματα έχουν να φτιάξουν από την εποχή του Παπαδόπουλου... εκείνη η εποχή ήταν μαύρη, με παράφρονες στην εξουσία που ξεπούλησαν πολλά και... τέλος πάντων...
    Τώρα στη μεταπολίτευση, όχι, υπήρξαν εποχές ευμάρειας και ευκαιριών για τους Έλληνες, μόνο που η ευμάρεια ήταν επίπλαστη κι αυτό το πληρώνουμε τώρα.
    Εύχομαι να βρεις δουλειά το γρηγορότερο, έστω κι αν αυτό στην αρχή είναι κάτι που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.
    PS: Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το επίδομα :)

Senior Member
    θρησκευτικά δικαιώματα γιατρέ; από την άνεση του σπιτιού σου; θέλω να συνεχιστεί το χιούμορ και να κοιμηθώ ένα βράδυ έξω να ανακαλύψω και γω την αλήθεια, αν υπάρχει.

Senior Member
    Last edited by Instant; 11-01-2012 at 19:07.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Και μην απελπίζεσαι με την οικονομική κατάσταση. Τίποτα κακό δεν κρατάει για πάντα.
    Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί. Λέγεται όντως πως η ιστορία, άρα και η οικονομία, επαναλαμβάνεται και κάνει κύκλους, αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η Ελλάδα έχει μπλεχτεί και εγκλωβιστεί ανεπανόρθωτα στο φαύλο κύκλο της ύφεσης. Η οικονομική ύφεση επισύρει έκτακτα και σκληρά μέτρα λιτότητας από τους ιθύνοντες και η κοντόφθαλμα μονόπλευρη λιτότητα με τη σειρά της βαθαίνει μετ' επιτάσεως την ύφεση. Έτσι, δε θα μου προξενούσε καμία εντύπωση αν ποτέ δεν ξεφεύγαμε από την ελεύθερη πτώση του βιοτικού μας επιπέδου. Εδώ άλλες υπανάπτυκτες χώρες του Τρίτου Κόσμου φρόντισε η Δύση να μην ανακάμψουν ποτέ.

Senior Member
    που είναι το τσάτ; θέλω να μιλήσω σε άλλον άνθρωπο αυτή τη στιγμή αντί να μιλάω μόνος μου και να ακούω τα βουιτά. σας παρακαλώ.

Senior Member
    Είχα πάρει στην εφηβεία μου κάτι πολύ ωραία ανατολίτικα στικάκια αρωματικά από το μοναστηράκι και μου τελειώνουν και σκέφτομαι να πάω να αγοράσω ξανά αν βρω. άσχετο ίσως αλλά μου έρχεται στο μυαλό ο τύπος ο άραβας ο περίεργος από την ταινία εξορκιστής που μιλάει αλαμπουρνέζικα σαν θρησκευτικό παραλήρημα! δεν είναι και τόσο αστείο βέβαια.

Oτι δεν αξιζει να βοηθας... το μονο που παιρνεις τελικα πισω, ειναι αχαριστια.....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"