Results 481 to 495 of 537
Thread: Θέλω να ρωτήσω κάτι...
-
11-01-2012, 16:08 #481
Επίσης, τώρα που θεωρώ ότι το θέμα έληξε πλέον συμφωνώντας απόλυτα με την ρεμεντυ ακόμα κι αν απ' ότι κατάλαβα είναι σ' αυτούς που δεν πιστεύει και κρατώντας το ότι μετά την συζήτηση που προηγήθηκε ο καθένας μπορεί πλέον να βγάλει τα συμπεράσματα του και να πράξει ανάλογα εγώ θέλω να πω ότι τώρα που μπορώ να γράψω πάλι με ροζ θα το κάνω...και θέλω απλά να εκφράσω ότι ακόμα και τώρα κρατάω αυτό που είχες πει ξωτικό ότι όσο βλεπεις ροζ θα συνεχίσεις να ελπίζεις ακόμα κι αν τώρα σίγουρα δεν το νιώθεις πια γιατί εγώ πλέον νιώθω ότι δεν μου έχει μείνει πια άλλη λύση από το να προσπαθήσω να πιαστώ από μια ελπίδα όσο μικρή κι αν είναι αυτή και την οποία μου την έδωσαν 1ον τα πρόσωπα που ανέφερα ότι είδα κατά την περίοδο των γιορτών κι ειδικά κάποιος συγκεκριμένος ακόμα κι αν δεν το ξέρει ότι δίπλα του νιώθω τόσο καλά κι ασφαλής αυτό το πέτυχε με την αξία του και με κάποια λόγια του...κι αυτόν τον άνθρωπο εγώ τον θαυμάζω για την πυγμή του...και μακάρι να του έμοιαζα...κι είμαι σίγουρη ότι μ' αυτό το θάρρος θα τα καταφέρει καλά στη ζωή του και χαίρομαι γι' αυτό...2ον στην μικρή αυτή ελπίδα βοήθησαν και κάποια άλλα πρόσφατα γεγονότα και 3ον τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι αυτό που πάντα πίστευα ότι είναι απλά ένα κλισέ και δεν το έπαιρνα ποτέ στα σοβαρά...ότι όταν έχεις πιάσει πάτο μόνο να ανέβεις μπορείς γιατί δεν έχει πιο κάτω...και δεν αναφέρομαι στα γεγονότα εδώ...γι' αυτό το λόγο ρέμεντυ σταμάτησαν τα μηνύματα που ανέφερες...τώρα αν και πόσο θα κρατήσει αυτό δεν μπορώ να το ξέρω αλλά ελπίζω να κρατήσει για πολύ αν όχι για πάντα...ήθελα απλά να το εκφράσω και να το μοιραστώ, απλά να το πω...ένιωσα την ανάγκη να το πω...και δεν σκοπεύω πλέον να συζητήσω αρνητικά σχόλια πάνω σ' αυτό αν φυσικά υπάρξει το οποιοδήποτε σχόλιο αρνητικό ή θετικό...εγώ ήθελα απλά να το πω...ήρεμη συζήτηση δεκτή. Αλλά συζήτηση σαν την προηγούμενη δεν είμαι διατεθειμένη να ξανακάνω...θεωρώ ότι κράτησε αρκετά...
- 11-01-2012, 18:11 #482
11-01-2012, 18:16 #483
Τι οικειότητα καλέ? Εσύ δεν έλεγες ότι είμαστε όλοι απλά ονόματα πίσω από μια οθόνη και μόνο οι δικοί σου σε ξέρουν πραγματικά? (Αν και αναρωτιέμαι πως γίνεται αυτό, αφού δεν ξέρουν υποτίθεται τα γεγονότα). Επίσης κανείς δε σου δίνει σημασία στο άλλο πλέον, την οικειότητα ΠΟΥ την είδες?
11-01-2012, 18:34 #484
Αυτό ναι, το λέω για σένα και για το συνάφι σου...με κάποιους όμως που έχουμε επαφή εκτός φόρουμ και οικειότητα...όσο για τους δικούς μου, δεν ξέρεις για ποια άτομα μιλάω, κάποιοι γνωρίζουν...όσο για τη σημασία αυτό άσε να το ξέρουμε εγώ και τα άτομα στα οποία αναφέρομαι :) Μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις και να ρίχνεις λάσπη, δεν με αγγίζει αυτό ακριβώς γιατί δεν γνωρίζεις, δεν υπήρχε περίπτωση εσένα να σε αφήσω να γνωρίζεις...
11-01-2012, 18:37 #485
ΆτομΑ; Πληθυντικός; Μάλλον δεν ξέρεις να μετράς...αν φέρεις πάνω από ένα ψέματα θα λες πάλι...ένα άτομο από το άλλο φόρουμ με έχει δει από κοντά και μόνο ένα...οπότε...άσε τα χαζά, δεν ψαρώνω...εκτός αν ξέρεις καλύτερα από μένα ποιον έχω συναντήσει...κι αυτό το άτομο δεν παίζει να κάνει τέτοιες κατινιές σαν και του λόγου σου...που πιο χαμηλά να πέσεις δεν έχει έτσι κι αλλιώς...
11-01-2012, 18:55 #486
Καλά, έχεις ξεμπροστιαστεί και τολμάς ακόμα και μιλάς για ψέματα? Εννοείται ότι ξέρω να μετράω. ΔΥΟ άτομα συνάντησες στην Αθήνα. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι (τουλάχιστον αυτούς ξέρω). Τίποτα δε μένει κρυφό Έρη, γιαυτό μαζέψου.
****Πάντως να το προσέξεις το χέρι σου, κλικ και κλικ βάλε βγάλε το ιγκνόρ, θα πάθεις καμιά τενοντίτιδα.
11-01-2012, 18:59 #487
11-01-2012, 19:03 #488
...ακριβώς!
Αυτός ήταν και ο λόγος που χτυπιόμουν πριν καιρό και τοτε άκρη δεν βγάλαμε.
ρειν, ξέρεις πως σε εκτιμώ πολύ, αλλά αν δεν γνωρίζεις, σταμάτα να βάλλεις σε άτομα που δεν έχουν κάνει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ λαθος.
Το τσατ το οποίο επικαλείσαι, είναι ένας χωρος ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητος από το φόρουμ και γι αυτό το λόγο δεν είναι όλοι ευπρόσδεκτοι.
Το ίδιο έγινε πρόσφατα και με την κύκνος η οποία μπήκε της ζήτησα εξηγήσεις για όλα όσα είχαν συμβεί και όταν μου επιτέθηκε της έκανα μπαν.
Το ίδιο έγινε και την επόμενη μέρα μιας και για μένα ήταν ανεπιθύμητη σε αυτό το χώρο που όπως ξαναλέω ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Κάπου εκεί μπαίνει στη μέση το ξωτικό που μετά από επιμονή της κύκνος φρόντισε να την προστατεύσει και να προσπαθήσει να βρεθεί μια λύση καθώς η κύκνος είχε ανάγκη να μπαίνει στο τσατ και να μιλάει με κόσμο αφού ως γνωστόν είναι μόνιμα σε χάλια κατάσταση.
Εκεί λοιπόν η κύκνος και μετά από επιμονή δική μου αφού έχω στοιχεία για όλα τα ψέμματα που έχει αραδιάσει, υποσχέθηκε πως θα ζητήσει δημόσια συγνώμη που υπέβαλλε τα μέλη σε μια τέτοια ψυθχοφθόρα διαδικασία.
Μια συγνώμη που φυσικά δεν ήρθε ποτέ.
Τη συνέχεια τη βλέπουμε τώρα εδώ.
11-01-2012, 19:09 #489
Δεν υποσχέθηκα τίποτα. Είπα μόνο ότι θα σκεφτώ ότι είπε το ξωτικό και τίποτα παραπάνω! Και τελικά αποφάσισα ότι διαφωνώ γιατί η ψυχοφθόρα διαδικασία που λες δεν ήταν ψεύτικη που να χτυπιέσαι κάτω. Και τώρα ούτε εγώ θέλω να μπω στο τσατ σου. Μπορώ να μιλάω και αλλού με κόσμο ευτυχώς. Κι επίσης είπα μόνο ότι θα σκεφτώ το κομμάτι ότι έκανα πλάκα ταυτόχρονα όχι ότι θα παραδεχτώ ότι είπα ψέματα γιατί δεν είπα. Δεν θα παραδεχτώ ποτέ κάτι που δεν έκανα γιατί αυτό θα ήταν το ψέμα. Επίσης το αν συνάντησα κάποιο άτομο στην προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Αλλά για να μην αρχίσετε πάλι δεν είναι κάποιος από τα καινούρια φρούτα γιατί ικανούς σας έχω να πείτε ότι είπα ψέματα όταν είπα ότι δεν τα γνωρίζω αυτά τα άτομα προσωπικά. Αυτό ισχύει.
11-01-2012, 19:10 #490
11-01-2012, 19:10 #491
εμένα δεν μου μιλάει σχεδόν κανένας. κοντεύω να τρελαθώ πάλι από αυτά που ακούω. βοήθειααααααααααααααααααα
11-01-2012, 19:12 #492
11-01-2012, 19:16 #493
...κύκνος, έχω αποφασίσει με τον καινούργιο χρόνο να μη χαλάω με τίποτα τη διάθεση μου.
Δεν μπαίνω λοιπόν σε καμία κουβέντα μαζί σου.
Ο λόγος που έγραψα είναι οι άδικες επιθέσεις κατά του Ξωτικού και τίποτε άλλο.
Νομίζω πως τα μέλη του φόρουμ έχουν μπει στο νόημα, αυτό που δεν έχεις καταλάβει ακόμη είναι πως αν έλεγες μια συγνώμη θα είχεις ελπίδα να σε καταλάβουν και να σε ξαναπιστέψουν.
11-01-2012, 19:20 #494
11-01-2012, 19:57 #495
Ισως θα ήταν καλύτερα να κλείσει εδώ αυτό το θέμα.
Uriel, ειλικρινά, δεν βρίσκω νόημα σε αυτό που κάνεις.
Μπήκες στο φόρουμ με μόνη πρόθεση να αποκαλύψεις πως η κύκνος λέει ψέμματα. Οκ, το έκανες, φτάνει!!!
Κατανοώ τις συγκρούσεις μέσα στο φόρουμ, ιδίως όταν συμβαίνουν μεταξύ μελών που έχουν και άλλη παρουσία εκτός των συγκρούσεων, που συμμετέχουν, υποστηρίζουν και υποστηρίζονται.
Στη δική σου συμμετοχή, δε βρίσκω πλέον νόημα.
Παρακαλώ θερμά, ΟΛΟΥΣ, να μην θρέψουμε άλλο αυτό το θέμα.
ΥΓ. Ρέιν, να είσαι 100% βέβαιη πως όταν παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα, δρούμε αμεσότατα. Μπορεί να έχεις να προσάψεις διάφορα στη διαχείριση, στα προσωπικά δεδομένα όμως, δεν διαπραγματεύομαι το παραμικρό./ Μπορώ να διαβεβαιώσω λοιπόν πως το "Ερη" ήταν το προηγούμενο ψευδώνυμο στο φόρουμ και όχι ένα δεδομένο που παραβιάστηκε.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.