Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 36 FirstFirst ... 2533343536 LastLast
Results 511 to 525 of 537
    Junior Member
    Σου δημιουργω προβλημα επειδη καταλαβα τα ψεματα που λεγες σε ολους μας τοσο καιρο?Μηπως θα επρεπε να συνεχισω να σου παρεχω και στηριξη?
    Να μη μιλαμε μηπως και ταραξουμε την ευαισθητη σου ψυχολογια?Η οποια φυσικα χανεται και αρχιζει η επιθεση με το που φανερωθει καποιο ψεμα σου?
    Παρτο χαμπαρι εχεις προβλημα.
    Οσο για τις φωτο να σου υπενθυμισω οτι το προφιλ σου ηταν ξεκλειδωτο για μεγαλο διαστημα και ολοι τις ειχαν δει.
    Δεν λεω ψεματα και δεν εχω κανενα λογο να πω.
    Αυτοκτονιες και κοψιματα ειναι ολα παραμυθια της χαλιμας
    Οποιος ανθρωπος διαθετει κοινη λογικη το εχει καταλαβει.
    Οσες φορες προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι της ηταν για να μου αναλυσει τα χιλιαδες προβληματα για τις δηθεν αυτοκτονικες τασεις και τη δηθεν παρενοχληση.Ποτε μα ποτε δεν ξεφευγει απο αυτα τα θεματα.Ποτε δεν ρωτησε για μενα ή οτιδηποτε αλλο.Ο μονος σκοπος επικοινωνιας ηταν για να κλαφτει.Το εχει κανει σε απειρα ατομα.
    Αποδειξη ειναι ο αριθμος ατομων που μπηκε εδω για να το πει.Εχει χασει το λογαριασμο και δεν ξερει ποιος ειναι ο καθενας που μπαινει εδω και την κατηγορει πολυ απλα γιατι τα εχει πει σε χιλιαδες αγνωστα ατομα
    Και θα συνεχισει βασικα.\Αυτα απο εμενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tabitha View Post
    Σου δημιουργω προβλημα επειδη καταλαβα τα ψεματα που λεγες σε ολους μας τοσο καιρο?Μηπως θα επρεπε να συνεχισω να σου παρεχω και στηριξη?
    Να μη μιλαμε μηπως και ταραξουμε την ευαισθητη σου ψυχολογια?Η οποια φυσικα χανεται και αρχιζει η επιθεση με το που φανερωθει καποιο ψεμα σου?
    Παρτο χαμπαρι εχεις προβλημα.
    Οσο για τις φωτο να σου υπενθυμισω οτι το προφιλ σου ηταν ξεκλειδωτο για μεγαλο διαστημα και ολοι τις ειχαν δει.
    Δεν λεω ψεματα και δεν εχω κανενα λογο να πω.
    Αυτοκτονιες και κοψιματα ειναι ολα παραμυθια της χαλιμας
    Οποιος ανθρωπος διαθετει κοινη λογικη το εχει καταλαβει.
    Οσες φορες προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι της ηταν για να μου αναλυσει τα χιλιαδες προβληματα για τις δηθεν αυτοκτονικες τασεις και τη δηθεν παρενοχληση.Ποτε μα ποτε δεν ξεφευγει απο αυτα τα θεματα.Ποτε δεν ρωτησε για μενα ή οτιδηποτε αλλο.Ο μονος σκοπος επικοινωνιας ηταν για να κλαφτει.Το εχει κανει σε απειρα ατομα.
    Αποδειξη ειναι ο αριθμος ατομων που μπηκε εδω για να το πει.Εχει χασει το λογαριασμο και δεν ξερει ποιος ειναι ο καθενας που μπαινει εδω και την κατηγορει πολυ απλα γιατι τα εχει πει σε χιλιαδες αγνωστα ατομα
    Και θα συνεχισει βασικα.\Αυτα απο εμενα
    Άρα όντως ποτέ δεν ήσουν στις φίλες μου κι άρα όντως ποτέ δεν σου είπα τίποτα. Είσαι από τα ατομάκια που δεν είχαν με τι να ασχοληθούν και κοίταζαν το προφίλ μου επειδή εγώ θεωρούσα όταν το έφτιαξα ότι είναι αυτόματα κλειδωμένο μόνο για τους φίλους μου. How pathetic...get a life!
    Ούτε εγώ λέω ψέμματα. Άρα; Συμπέρασμα;
    Και τελευταία μου κουβέντα. Δεν επικοινώνησες ποτέ μαζί μου κι ούτε σε ξέρω για να ρωτήσω για σένα. Και στην τελική είμαι υποχρεωμένη να σε ρωτήσω; Κι ότι θέμα θέλω θα συζητάω κι αν θέλω να ξεφύγω, θα ξεφύγω. Σε όποιον δεν αρέσει στο καλό. Άντε τώρα λέμε get a life...τέλος συζήτησης οριστικά. Δεν σου φταίω εγώ αν δεν έχεις τι καλύτερο να κάνεις Σάββατο βράδυ...κι αν τόσο πολύ έχουμε μιλήσει γιατί δεν μας λες ποιά είσαι; Άντε να δούμε...με άτομα ύπουλα σαν και του λόγου σου δεν μιλάω άλλο. Και ναι, θα συνεχίσω να μιλάω γι' αυτά που με απασχολούν. Αυτά από μένα για σένα.

Junior Member
    Ημουνα στα ατομα που ειχες φιλους.Καποτε.Τις φωτο σου ομως τις ειχες ανοιχτες για ολους.Αυτο δεν αναιρει τιποτα απο οσα ειπα.
    How pathetic get a life?? Αυτο απο ενα ατομο που μονο πανο δεν εχει βγαλει στο μπαλκονι για τις αυτοκτονικες του τασεις??Αυτο απο ενα ατομο που ολη του η ζωη ειναι τα φορουμ στα οποια κλαιγεται?Πραγματικα αστειο
    Οσο για το αν εχουμε μιλησει εχω απειρα μην.σου.
    Δεν εχω το ελευθερο φυσικα να τα βγαλω εδω.Ουτε χρειαζεται να αποδειξω κατι.
    Πολλοι εχουν καταλαβει τι κανεις
    Και τελος αυτη η λιστα σου με τα ιγκνορ,που ολοενα και μεγαλωνει,δεν λειτουργει κ πολυ καλα βρε παιδι μου..
    Καλο σου βραδυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tabitha View Post
    Ημουνα στα ατομα που ειχες φιλους.Καποτε.Τις φωτο σου ομως τις ειχες ανοιχτες για ολους.Αυτο δεν αναιρει τιποτα απο οσα ειπα.
    How pathetic get a life?? Αυτο απο ενα ατομο που μονο πανο δεν εχει βγαλει στο μπαλκονι για τις αυτοκτονικες του τασεις??Αυτο απο ενα ατομο που ολη του η ζωη ειναι τα φορουμ στα οποια κλαιγεται?Πραγματικα αστειο
    Οσο για το αν εχουμε μιλησει εχω απειρα μην.σου.
    Δεν εχω το ελευθερο φυσικα να τα βγαλω εδω.Ουτε χρειαζεται να αποδειξω κατι.
    Πολλοι εχουν καταλαβει τι κανεις
    Και τελος αυτη η λιστα σου με τα ιγκνορ,που ολοενα και μεγαλωνει,δεν λειτουργει κ πολυ καλα βρε παιδι μου..
    Καλο σου βραδυ
    Κάποτε...άρα για να μην είσαι πια (αν βέβαια ήσουν ποτέ και λες αλήθεια) υπάρχει λόγος. Και πιθανότατα από μεριάς μου...λυπάμαι αν σε πείραξε αλλά κάτι θα έκανες για να πάρεις πόδι...όσο για τη λίστα με τα ιγκνορ ξέρω καλύτερα από σένα πως λειτουργεί και πότε χρειάζεται να τη λειτουργήσω. Τώρα που ξεκαθαρίστηκε το ότι ήσουν στους φίλους κάποτε όπως ισχυρίζεσαι τουλάχιστον καταλαβαίνω και γιατί κουβαλήθηκες εδώ...ωραία, ούτε εγώ χρειάζομαι να αποδείξω κάτι...τώρα απλά μην με ενοχλείς γιατί για να μην είσαι πια "φίλη" μου προφανώς και με ενοχλείς...και το τι κάνω εγώ με δικά μου ζήτηματα δεν σε αφορά, αν θέλω θα βγω και με μεγάφωνο στο δρόμο. Ευχαριστώ...καληνύχτα βρε παιδί μου...

Senior Member
    Κύριε Νίκο, συγγνώμη για την μικρή παρεκτροπή, εγώ τουλάχιστον επαναφέρω τον εαυτό μου στην τάξη τώρα... :o

Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Λοιπόν κοπελιά (αν βέβαια είσαι κοπελιά γιατί κρίνω μόνο από το ψευδώνυμο σου), ένα και μόνο ένα πράγμα θα πω και μετά θα σεβαστώ τον Νίκο και ότι ζήτησε και φυσικά τον εαυτό μου και την ψυχική μου ηρεμία...καταρχήν, δεν μπορεί να έχεις δει φωτογραφίες μου και μάλιστα άπειρες γιατί το προφίλ με τις φωτογραφίες μου είναι κλειδωμένο μόνο για άτομα που εμπιστεύομαι και τα άτομα που έχω εμπιστευθεί και μιλήσει γι' αυτά τα θέματα είναι ακόμα εκεί. Και κατά δεύτερον, αν πιστεύεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε ότι θα έβγαζα φωτογραφία και μάλιστα δημόσια ενώ έχω ακόμα σημάδια τότε στερείσαι πλήρους λογικής...κι επίσης, νομίζεις ότι τα σημάδια αυτά μπορούν να φανούν σε φωτογραφίες; Ότι να ΄ναι...πραγματικά ότι να ΄ναι...οπότε πάψε να λες ότι με βοήθησες κιόλας κι ότι εγώ σου εμπιστεύθηκα ότι κόβομαι κλπ γιατί ξέρω πολύ καλά σε ποιους τα εμπιστεύθηκα αυτά...και πάψε επίσης να λες ότι σου έκανε και κακό η πίεση από πλευράς μου...όποιοι θέλουν να με βοηθήσουν κι από όποιους το θέλω κι εγώ είναι δίπλα μου και το κάνουν και δεν θα έρχονταν εδώ να με κατηγορήσουν...αυτά για ένα ακόμα troll. Γιατί αυτά είναι τα troll που σας νοιάζει αν είναι καλά...κι όχι εγώ...κι αυτοί είναι που λένε τα ψέμματα γιατί εγώ ξέρω πολύ καλά σε ποιους έχω μιλήσει. Και δεν θα εκπλαγώ αν έρθουν κι άλλοι να πουν ότι τους τα είπα εγώ...εγώ πλέον απλά γελάω και τους λυπάμαι...
    Ρε συ Έρη το λες και το ξαναλές. ΟΛΟΙ έχουν δει τις φωτογραφίες σου γιατί το προφίλ σου ήταν για μήνες ξεκλείδωτο. Όσο για τα άτομα που εμπιστεύεσαι και το αν ξέρεις σε ποιους έχεις μιλήσει, μάλλον έχεις χάσει τον αριθμό. Δεν υπάρχει και κανένας που να μην του έχεις μιλήσει.
    Και μια ερώτηση, που 100% θα την αποφύγεις. Ας καταπιούμε το ότι δεν θα έβαζες φωτό σου με τα κοψίματα. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι με τα φανελάκια και στις παραλίες ΚΑΝΕΝΑΣ δικός σου δεν τα είδε;;; Εκτός κι αν κόβεσαι επιλεκτικά το χειμώνα. (Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να το κοντρολάρεις; )

Όσο για την απορία που είχε ένας φίλος πιο πάνω, όσον αφορά εμένα κανένα σκοπό δεν έχω να τη ρίξω στην πυρά. Και το ότι συνεχίζω και ασχολούμαι μαζί της, ας πούμε ότι είναι η δική μου αντίδραση στο ψέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Uriel View Post
    Ρε συ Έρη το λες και το ξαναλές. ΟΛΟΙ έχουν δει τις φωτογραφίες σου γιατί το προφίλ σου ήταν για μήνες ξεκλείδωτο. Όσο για τα άτομα που εμπιστεύεσαι και το αν ξέρεις σε ποιους έχεις μιλήσει, μάλλον έχεις χάσει τον αριθμό. Δεν υπάρχει και κανένας που να μην του έχεις μιλήσει.
    Και μια ερώτηση, που 100% θα την αποφύγεις. Ας καταπιούμε το ότι δεν θα έβαζες φωτό σου με τα κοψίματα. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι με τα φανελάκια και στις παραλίες ΚΑΝΕΝΑΣ δικός σου δεν τα είδε;;; Εκτός κι αν κόβεσαι επιλεκτικά το χειμώνα. (Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να το κοντρολάρεις; )

Όσο για την απορία που είχε ένας φίλος πιο πάνω, όσον αφορά εμένα κανένα σκοπό δεν έχω να τη ρίξω στην πυρά. Και το ότι συνεχίζω και ασχολούμαι μαζί της, ας πούμε ότι είναι η δική μου αντίδραση στο ψέμα.
    Χα χα, το ήξερα ότι θα έρθεις...ναι, θα την αποφύγω γιατί σου έχω δηλώσει ότι ΕΣΕΝΑ δεν θα σου δώσω καμιά εξήγηση και εσύ δεν περιλαμβάνεσαι στον πληθυντικό όπως κι έχω δηλώσει ότι θα μείνω στο θέμα που έθεσα και θα συζητάω μόνο αυτό. Εσάς σας απάντησα μόνο για να ξεμπερδεύω με τις χαζομάρες σας...συνέχισε λοιπόν να ασχολείσαι αν θέλεις για όσο ακόμα μπορείς...να ξέρεις πάντως ότι όσο το κάνεις τόσο χειροτερεύεις τη θέση σου. Και τους δικούς μου και τι είδαν και τι δεν είδαν να μην τους πιάνεις στο στόμα σου. Λογαριασμό για την οικογένεια μου σε ξένους κι ειδικά σ' εσένα δεν θα δώσω. Καληνύχτα...

Member
    συνέχισε λοιπόν να ασχολείσαι αν θέλεις για όσο ακόμα μπορείς...να ξέρεις πάντως ότι όσο το κάνεις τόσο χειροτερεύεις τη θέση σου.
    Ότι θα φάω μπαν; Ε και; Έχεις πει τόσα ψέματα σε τόσο κόσμο που όλο και κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση μου. Όσο για την οικογένειά σου ο καθένας μπορεί να την πιάσει στο στόμα του. Δεν φρόντισες καθόλου να μην τους εκθέσεις.

Senior Member
    Ότι θα φάω μπαν; Ε και; Έχεις πει τόσα ψέματα σε τόσο κόσμο που όλο και κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση μου. Όσο για την οικογένειά σου ο καθένας μπορεί να την πιάσει στο στόμα του. Δεν φρόντισες καθόλου να μην τους εκθέσεις.
    Ναι, βέβαια, αφού θα τους έχεις δασκαλέψει να πούνε έτσι...όχι, αν συνεχίσεις δεν θα είναι το μπαν η μόνη συνέπεια. Αυτή είναι η τελευταία μου λέξη μαζί σου πλέον. Οριστικά και αμετάκλητα. Από εδώ και στο εξής θα συνεχίσεις να ασχολείσαι μόνο σου εδώ...εγώ θα ασχοληθώ αλλιώς αν δεν το σταματήσεις. Γεια σου...

Senior Member
    Δεν διαβασα ολες τις εξελιξεις ουτε προλαβαινω να γραψω πολλα γιατι ειμαι σε νετ καφε λοιπον ας ληξει αυτο το πραγμα που γινεται με την Ερη πεσατε ολοι πανω της χωρις να την ξερετε λοιπον σορρυ για αυτο που θα κανω τωρα αλλα επειδη εγω ΟΝΤΩΣ την ξερω (η κοπελα δουλευει στη σχολη μου κ την εχω δει) μην μιλατε αμα δεν ξερετε αντε απο κει βγαινουν οι διαδικτυακοι δικαστες κ δικολαβοι της δεκαρας να το παιξουν judge dredd κ να το παιξουν σωσιες του κοσμου απο την διαφθορα ζαατ! saviors don 't exist ερη σορρυ για την αποκαλυψη αλλα ειναι η εσχατη λυση επειδη εχουν πεσει ολοι πανω σου ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω. ειμαστε στην ιδια σχολη απλως με αλλο ρολο η καθεμια απλα για να μην αναρωτιεσαι που σε ξερω.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Ναι, βέβαια, αφού θα τους έχεις δασκαλέψει να πούνε έτσι...όχι, αν συνεχίσεις δεν θα είναι το μπαν η μόνη συνέπεια. Αυτή είναι η τελευταία μου λέξη μαζί σου πλέον. Οριστικά και αμετάκλητα. Από εδώ και στο εξής θα συνεχίσεις να ασχολείσαι μόνο σου εδώ...εγώ θα ασχοληθώ αλλιώς αν δεν το σταματήσεις. Γεια σου...
    Ποιους θα έχω δασκαλέψει; Όλο τον κόσμο; Μια παροιμία λέει "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε". Δε μπορεί όλος ο κόσμος να τρελάθηκε ξαφνικά και να σε καταδιώκει. Το άδικο να ξέρεις πνίγει. Και όλα αυτά είναι επιπτώσεις των δικών σου πράξεων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Δεν διαβασα ολες τις εξελιξεις ουτε προλαβαινω να γραψω πολλα γιατι ειμαι σε νετ καφε λοιπον ας ληξει αυτο το πραγμα που γινεται με την Ερη πεσατε ολοι πανω της χωρις να την ξερετε λοιπον σορρυ για αυτο που θα κανω τωρα αλλα επειδη εγω ΟΝΤΩΣ την ξερω (η κοπελα δουλευει στη σχολη μου κ την εχω δει) μην μιλατε αμα δεν ξερετε αντε απο κει βγαινουν οι διαδικτυακοι δικαστες κ δικολαβοι της δεκαρας να το παιξουν judge dredd κ να το παιξουν σωσιες του κοσμου απο την διαφθορα ζαατ! saviors don 't exist ερη σορρυ για την αποκαλυψη αλλα ειναι η εσχατη λυση επειδη εχουν πεσει ολοι πανω σου ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω. ειμαστε στην ιδια σχολη απλως με αλλο ρολο η καθεμια απλα για να μην αναρωτιεσαι που σε ξερω.
    Αχ...δεν το πιστεύω...πω πω...αν είναι αυτό που φαντάζομαι...δεν έχω λόγια, δεν ξέρω τι να πω, δεν μπορεί...συγγνώμη αν ακούγομαι σαν χαζό τώρα...αλλά νιώθω παράξενα...και νομίζω περισσότερο χαρούμενη κυρίως ότι μάλλον αυτό επικρατεί... :o Τώρα είναι που πρέπει να τα πούμε οπωσδήποτε...αλλά γιατί δεν μου το είχες πει; Νομίζω πάντως...ότι όσο μπορώ να σκεφτώ με το σοκ της αποκάλυψης ότι πρέπει να σε ευχαριστήσω...μην με παρεξηγείς που μιλάω έτσι...καταλαβαίνεις ελπίζω...

Senior Member
    Ποιους θα έχω δασκαλέψει; Όλο τον κόσμο; Μια παροιμία λέει "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε". Δε μπορεί όλος ο κόσμος να τρελάθηκε ξαφνικά και να σε καταδιώκει. Το άδικο να ξέρεις πνίγει. Και όλα αυτά είναι επιπτώσεις των δικών σου πράξεων.
    Ασε μας ρε φιλε με τις παπαριες σου μας τα χεις κανει τσουρεκια αμα δεν σ αρεσει ζαατ κ ξουξουδια δεν θα κλαψει κανενας κυων κ καμια γαλη μπουρου μπουρου αρτζι μπουρτζι κ λουλα εισαι.

Senior Member
    Οκ νομιζω οτι αυτο πρεπει καπου να σταματησει. Δεν εχει νοημα να κατηγορουμε καποιο μελος οτι λεει ψεμματα. Το ειπατε μια-δυο νομιζω ολο το φορουμ εβγαλε τα συμπερασματα του. Απο κει και περα δεν χρειαζονται σωτηρες για να μας σωσουν οπωσδηποτε τον πολυτιμο χρονο μας εαν πιστεψουμε σε καποιον που λεει ψεμματα και μας κοροϊδευει. (δεν εννοω οτι λεει ψεμματα ή οχι η κυκνος). Αλλωστε το φορουμ ειναι για ενηλικους με κριση και ο καθεις πραττει οπως νομιζει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αχ...δεν το πιστεύω...πω πω...αν είναι αυτό που φαντάζομαι...δεν έχω λόγια, δεν ξέρω τι να πω, δεν μπορεί...συγγνώμη αν ακούγομαι σαν χαζό τώρα...αλλά νιώθω παράξενα...και νομίζω περισσότερο χαρούμενη κυρίως ότι μάλλον αυτό επικρατεί... :o Τώρα είναι που πρέπει να τα πούμε οπωσδήποτε...αλλά γιατί δεν μου το είχες πει; Νομίζω πάντως...ότι όσο μπορώ να σκεφτώ με το σοκ της αποκάλυψης ότι πρέπει να σε ευχαριστήσω...μην με παρεξηγείς που μιλάω έτσι...καταλαβαίνεις ελπίζω...
    Καταλαβαινω. Χαιρομαι κι εγω με τη σειρα μου.! Την ειχα γραψει πολλες φορες τη σχολη μου, νομιζα το ηξερες. Πρεπει να τα πουμε οπωςδηποτε, οταν ανεβω θεσσ. Λυπαμαι πολυ με αυτο που γινεται, που πεφτουν ολοι χωρις να γνωριζουν. Κ επισης ειδα κατι που με κανε να σκασω στα γελια, ενα ατομακι απο αυτα που σου επιτεθηκαν ο τροπος που εγραφε, εχω να πω ας παρει πρωτα πτυχιο (που δεν θα παρει ποτε) κ μετα ας το παιξει δικαστης πισω απο μια οθονη, η ερη την δουλεια της την εχει κ δεν εχει αναγκη κανεναν που το παιζει "καταθλιπτικος" πισω απο μια οθονη sony vaio (λεμε τωρα) αλλα την ορεξη για δικομανιες την εχει, αντιφατικο, ε????

Page 35 of 36 FirstFirst ... 2533343536 LastLast