Τι σκέφτεστε; - Page 542
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 542 of 1532 FirstFirst ... 424424925325405415425435445525926421042 ... LastLast
Results 8,116 to 8,130 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι σε αυτή τη συμφεροντολογική σκατο-καφρο-κοινωνία κανένας δε σε κάνει παρέα από την καλή του την καρδιά ή για να καλύψει τις κοινωνικές ανάγκες που έχει σαν ανθρώπινο ον, αλλά πρέπει να του αποδεικνύεις την αξία σου, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αν δεν έχει κάτι να αποκομίσει από εσένα, είτε υλικό, είτε άυλο, τότε χωρίς το συμπάθειο παίρνεις τα @@ σου. Και δυστυχώς εγώ δεν εξασκήθηκα εξ απαλών ονύχων στο να επιδεικνύομαι.

Senior Member
    δεν ειναι αναγκη να επιδικνυεσαι για να δωσεις πραματα στον αλλο
    τα δινεις χωρις να το προσπαθησεις ιδιαιτερα
    ειναι τι εχει η ψυχη σου
    ειναι η ουσια που βγαινει απο τις λεξεις σου
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Μα δε βγάζω τίποτα το ελκυστικό προς τα έξω. Ίσως ότι είμαι ανήσυχο πνεύμα, χαμένος στους στοχασμούς του, αν αφήσω τη φυσική μου συμπεριφορά να εκδηλωθεί. Όμως δε ζητάει αυτά ο κόσμος. Θέλει μάλλον κάποιον που να τον κοιμίζει, παρά να τον αφυπνίζει. Έναν χαριτωμένο, επιφανειακό χάχα με τον οποίον να ευθυμήσει, όχι έναν σκεπτόμενο και σοβαρό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μα δε βγάζω τίποτα το ελκυστικό προς τα έξω. Ίσως ότι είμαι ανήσυχο πνεύμα, χαμένος στους στοχασμούς του, αν αφήσω τη φυσική μου συμπεριφορά να εκδηλωθεί. Όμως δε ζητάει αυτά ο κόσμος. Θέλει μάλλον κάποιον που να τον κοιμίζει, παρά να τον αφυπνίζει. Έναν χαριτωμένο, επιφανειακό χάχα με τον οποίον να ευθυμήσει, όχι έναν σκεπτόμενο και σοβαρό.
    συμφωνώ κι εγώ με την μπλόντι! Δεν ισχύουν για όλους οι σχέσεις μ' επιφανειακούς, δηλ. σχέσεις με ημερομηνία λήξης

Senior Member
    Ναι, καλά. Όλοι θέλουνε κατά βάθος κάποιον με τον οποίον να περνάνε καλά, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται. Αλλιώς τον βαριούνται.
    Τι λόγο έχει κάποιος να κάνει παρέα μαζί μου; Υπάρχουν τόσοι και τόσοι καλύτεροι να χαλάνε την πιάτσα.
    Last edited by sheldon; 25-02-2012 at 14:45.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κάτι έχει σπάσει μέσα μου που δεν ξανακολλάει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    οτι κι αν εισαι κατι εχεις να δωσεις και υπαρχουν ατομα που θα το εκτιμησουν η ισως υπαρχουν ηδη ατομα που το εκτιμουν και εσυ δεν το βλεπεις
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Μόνο αυτό πρόλαβα να διαβάσω... αυτοί που έμειναν από το 1%...

Senior Member
    Σκέφτομαι πάρα πολλά πράγματα κυρίως από όσα διαβάζω και βλέπω. Για αρχή σκέφτομαι πόσο όμορφο παιδί είμαι, και καλό και τίμιο αλλά και πόσο loser με τις γυναίκες, κατά δεύτερον σκέφτομαι αν ανήκω στα ανδροειδές οι στους ανθρώπους, κατά τρίτον *μπίπ*

Senior Member
    σκεφτομαι οτι θελω να βοηθησω γενικα αλλα δεν ξερω πως ..κι ακομη πρεπει να βοηθησω και τον εαυτο μου

Banned
    σκεφτομαι που μπορω να βρω να αγορασω πτυσομενο γκλομπ για προστασια. θα επρεπε να αγορασω και κανα αλεξισφαιρο γιλεκο κανονικα αλλα αυτο ειναι ακομα πιο δυσκολο να βρεθει. η εγκληματικοτητα εχει αυξηθει τρομαχτικα στην αθηνα, κι οταν εισαι μοναχικος και φοβισμενος γινεσαι ευκολο θυμα. βαλτε στο κωλο σας τη ψευτικη δικαιοσυνη και τη δημοκρατια σας, εκει εξω ισχυει μονο ο νομος της ζουγκλας, ο δυνατοτερος επιβιωνει!

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Σκέφτομαι γιατί ενώ μπορεί κάποιος να 'χει όλη την καλή πρόθεση να ναι αισιόδοξος, φαίνεται να συνομωτεί το σύμπαν -νόμοι, νομοσχέδια, κυβερνητικά μέτρα- για να του χαλούν τη διάθεση;

Banned
    Γάμα τα όλα και κάνε αυτό που θες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Σκέφτομαι γιατί ενώ μπορεί κάποιος να 'χει όλη την καλή πρόθεση να ναι αισιόδοξος, φαίνεται να συνομωτεί το σύμπαν -νόμοι, νομοσχέδια, κυβερνητικά μέτρα- για να του χαλούν τη διάθεση;
    παρ'ολα αυτα μην αφηνεσαι να σκεφτεσαι αρνητικα!keep smiling τζοαν μου!μου εισαι και τοσο συμπαθης και θελω να εισαι καλα
    κοιτα υπαρχει καποιος νομος του συμπαντος που λεει πως οι σκεψεις μας υλοποιουνται,πιθανον να ειχες κανει καποιες αρνητικες σκεψεις στο παρελθον και να τις πληρωνεις τωρα.
    ασε το θεμα να κανει τον κυκλο του και παρε τα θετικα μαθηματα απο τα αποτελεσματα!
    με αγαπη:-)
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    χαχαχα!τωρα ειδα τα λοιπα με τα κυβερνητικα μετρα κτλ
    ε,εκει σηκωνω τα χερια ψηλα!το συμπαν ακομα δεν τους εχει τιμωρησει γαμωτο
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...