Απειλές σε ανήλικη.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Πίστεψε με όσα ξέρω και έχω δει ειναι έτσι όπως λέω , ο κακός δεν έχει τιμωρία ...
    Ναι φίλε και η αγάπη είναι τυφλή....

Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Κοπελια μην φοβασαι, αν μεχρι αυριο το βραδυ δεν εχουν φτιαξει τα πραγματα θα ενημερωσω τους αδμινς του φορουμ και θα ενημερωσουν την Διωξη για το θεμα σου. Βασικα μετα το δημοσιευμα σου σαν πολιτες εχουμε υποχρεωση να ενημερωσουμε τις αρχες...
    axl100,η κατασταση αυτη παει 3 μηνες τωρα..αλλα λογω του οτι εχει πολλα αντιγραφα των φωτογραφιων μου,και ξερουν πολλοι οτι τα ειχαμε φοβαμαι αν κανω τετοια κινηση οτι θα ανοιξουν αλλοι το στομα τους..το καλυτερο σας το πα???δεν σας το πα..εχει κανει κ φυλακη ενα μηνα λογω χρεων..ασε που εχει μακρυ χερακι κ αρπαζει..(μοναδικος στο ειδος του..)δυστυχως αυτα αν ανοιξω εγω το στομα μου να τα αποδειξω παιρνω περισσοτερους στον λαιμο μου που δεν μου φταινε κ δημιουργω πιο πολλους εναντιον μου...:/

Member
    Βασικα..
    Καλημερα σας..εκπλησσομαι που το post μου εχει τοσες προβολες..και τοσες απαντησεις..Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον σας!!

Senior Member
    Ο εκβιασμος δεν εχει τελος κοριτσι μου, να πας μονη σου στον Εισαγγελεα τωρα, ειναι υποχρεωμενος να διαταξει ερευνα, ειναι εκβιασμος, αποπλανηση, και παιδικη πορνογραφια κατα συρροη δεν θα τον δεις ξανα για πολλα χρονια

Member
    κ ολοι οσοι θα γυρισοουν εναντιον μου?ποιος μου εγυειται οτι η μανα του δεν θα μιλησει????

Senior Member
    Τι να σου που βρε κοριτσι μου? Και ποιος τους ακουει? Πηγαινε μιλησε στην μανα του πρωτα αμα θες και θα δεις τι θα γινει. Εδω πολεμας για την αξιοπρεπεια σου, μην αφηνεις σε κανεναν να σου την παρει, ειναι το πιο πολυτιμο που εχεις ο αυτοσευασμος σου. Τετοιοι σαν αυτον ξερεις τι τους κανουν στην φυλακη?

Member
    αα πιστεψε με αν ειναι αυτο που φανταζομαι θα του αρεσει κιολας..!!!!!(μαζι με ολες του τις χαρες ειναι και bysexual..ΜεγΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λο κελεπουρι σε λεω)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dream collector View Post
    κ ολοι οσοι θα γυρισοουν εναντιον μου?ποιος μου εγυειται οτι η μανα του δεν θα μιλησει????
    Η μητέρα του θα πάρει το μέρος του , μετα θα εχεις προβλημα , πιθανόν να στραφούν ολοι σε εσένα .

Member
    αυτο ακριβως σκεφτομαι κ εγω λαμπρο...

Senior Member
    Προσπάθησε να τον αγνόησεις εντελώς , αν δεν μπορέσεις τοτε αναγκαστικά θα πρέπει να συμβούλευεις για το προβλημα σου κάποιον σχετικό με το θέμα σου ....

Member
    δηλαδη?ποιον αλλο να εμπιστευτω?μεχρι κ ο θειος μου ξερει κ δεν του αλλαζει μυαλο

Member
    Αν ηθελε να πραγματοποιησει τις απειλες του θα το ειχε κανει χωρις καν να σου το πει.Οσο σε βλεπει αδυναμη ,συνεχιζει να παιζει.
    Κανεις μια επισκεψη στην αστυνομια και κανεις επωνυμη καταγγελια.Αυτη θα τον καλεσει στο τμημα.Στη συνεχεια επισκεπτεσαι εναν δικηγορο .Για αρχη ενα τηλεφωνημα του ισως να ειναι αρκετο.Διαφορετικα του κανεις ασφαλιστικα μετρα τα οποια βεβαια κοστιζουν.Ισως δεν θα πρεπει να το κρατας κρυφο ολο αυτο απο τους γονεις.Πραξε δυναμικα.

Member
    αυτο αποφευγω..ψανω καθε αλλη λυση εκτος απο το να μαθουν οι δικοι μου

Senior Member
    Τελικά τι σκέφτεσαι να κάνεις?

Member
    δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα τις σκεψεις μου....

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast