Πρόβλημα....... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 71
    Senior Member
    Θεοφανία μου αν και απαντας στη μαρινα, μου κανει εντυπωση το εξης: εφοσον αποδεχεσαι την αποτυχια των στρατηγικών, τι σε νοιαζει αν απεδωσαν ή όχι στη φίλη σου? (που αποδεδειγμένα κατόπιν κεράτου δεν απεδωσαν και τοσο)
    ναι οκ παρουσιαζεις τη σχεση στις φιλες σου στην πραγματικη της διάσταση αλλά βάζεις και όρια στο μέχρι πού και πώς θα πουν τη γνώμη τους. εγω προσωπικά, δεν επιτρέπω την αδιακρισία και την απολυτότητα ούτε καν στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους και μεχρι στιγμής το εχουν σεβαστεί! και φυσικα η ίδια ακολουθώ το μοτιβο: λεω μεν τη γνώμη μου ΑΝ μου ζητηθεί, αλλά πάντα με επιφύλαξη και χωρίς τρομπόνια και ντουντούκες, όσο πιο σεμνά μπορώ δεδομένου οτι ακούω μόνο τη μια μεριά της σχεσης (το ενα μελος του ζευγαριού) και απ' την αλλη γιατι ειμαι απλά άνθρωπος και όχι πασπαρτού με τη λύση για όλα. συνήθως ως φίλη συνιστώ τη λύση που βλεπω οτι ταιριάζει πιο πολυ στη φίλη μου σαν άνθρωπος.
    σχετικά με την αποκάλυψη τώρα, καίγεσαι και το καταλαβαινω γιατι σου χε σπασει τα νευρα τοσο καιρο (αν και εχεις και εσυ ευθυνη που την αφηνες να επαίρεται και που επαιρνες και συ αντιστοιχη θεση απεναντι στην τριτη της παρεας την πιο "ανεκτική"). και πάλι το αν παραμυθιάζεται ή όχι δεν ειναι κάτι που θα πρεπε να το αναλαβεις εσυ. η αποκαλυψη ειναι βαρος που θα πεσει στους ωμους σου και μαλιστα για ζωες αλλων. 3 ανθρωποι ειναι σαυτο το θεμα, οι 2 γυναικες και ο πασας. (θα μου πεις μεχρι 14 ειναι σχεση :)
    ας το διαχειριστουν μόνοι τους.

Senior Member
    και κατι ακομα, γιατι δεν μπορω να το καταπιω μου χει κατσει στο λαιμο σαν άλιωτη καραμελα βουτύρου: βιωματικά, απο όσες φίλες περασαν απτη ζωή μου, εκεινες που υπήρξαν εξαιρετικά επικριτικές για τη σταση μου στις σχεσεις μου (και στων αλλων) ήταν αυτές που εθελοτυφλούσαν σε ανίατες καταστάσεις που συνέβαιναν μπρος στα ματια τους, και καλυπταν το μελανο σημειο της δικης του σχεσης, ασκώντας μόνιμη αδιάκριτη στεγνή και στυγνή κριτική σε όλες τις άλλες. και φυσικα ειχαν και τη χειροτερη καταληξη απ' όσο μαθαίνω (γιατι δεν εχω πλεον την απολαυση της επικριτικής παρέας τους).
    αντιθέτως, οι φιλες που εχω τωρα, που εχουν σχεσεις, άλλοτε με προβληματα και άλλοτε οχι όπως ολοι μας, δεν αναπτύσσουν θεωρίες βαρύγδουπες, δεν μιλουν απόλυτα, δεν κουνουν το δαχτυλάκι μεστη μάπα μου ουτε και γω στη δικη τους. για μενα ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο ολο αυτο το γυναικομαγείρεμα και ο αγωνας για το ποια ειναι πιο "μαγκας" και πιο femme fatale στη σχεση της και οπως ειδες και εσυ αυτο πληρώνεται καμια φορά πολύ άσχημα. το λεμε αλαζονεία. και ειναι ενα εκ των 7 μοιραιων λαθών του ανθρώπου.

Senior Member
    οι πραγματικοι φιλοι μας δειχνουν αυτα που δεν καναμε για τον συντροφο μας και οι "φιλοι" αυτα που δεν εκανε ο συντροφος για μας

Τη λύση θα την δώσει ο ίδιος ο φίλος της Βου, που μάλλον φαίνεται πως ειναι φίλος της Γου. Αυτος θα κανει την επιλογη και θα βρει τροπο να φυγει από την μια και να μεινει με την άλλη, εκτος κι αν μπορει την παραλληλη σχέση. Απότομα δεν μπορεις να της το φερεις, μάλλον αφησε το στο χρονο να τα βρουν μεταξυ τους οι τρεις, κι αν μπορεις μην φερνεις τις κοπελες σε συχνη και στενη επικοινωνια μηπως και γινει μεγαλος καυγας. Όσον αφορά τη Βου, δε σημαινει πως όποιος κατεχει θεωρητικώς για σχέσεις τα καταφερνει στον ίδιο βαθμο και στην πράξη.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...Η Γου, δεν ήταν ακριβώς φίλη μας. Ήταν μια κοπέλα που εμφανιζόταν σπάνια στην παρέα, συζητούσαμε τις σχέσεις της ζητούσε τη γνώμη μας και συνήθως εγώ και η Βου είμασταν πολύ επιθετικές μαζί της γιατί ήταν υπερβολικά υπομονετική στα συναισθήματικά της, δικαιολογούσε τα αδικαιολόγητα, έβρισκε άλλοθι στα πάντα και τους πάντες με αποτέλεσμα να ακούει κάθε φορά τα απίστευτα, όχι τόσο από μένα όσο από τη Βου...
    ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?
    ..Θεοφανία δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα! Δεν αξίζει τελικά!
    Το εξηγώ λοιπόν. Αφού δεν κάνει ούτε η Βου για φίλη σου, αυτό αποδείχτηκε από την έως τώρα συμπεριφορά της,
    και σε σένα, την στιγμή που στην λέει συνέχεια, είναι πολύ επιθετική και πλασάρει προς τα έξω μια δηθενιά κι άτυχη
    κιόλας! Γιατί δηλ. να της ανοίξεις τα μάτια; Ας τα βγάλει.. με την άλλη(Πλάκα κάνω!) Μήπως τελικά καλά της έκανε
    κι η γάτα Γου, που τόπαιζε και πάπια και της τον "βούτηξε" ? Συμφωνώ με Μελίνα!

Senior Member
    Και εγω συφωνω με τη Μαρκελα (οπως παντα χαχαχα)

Senior Member
    Εγώ δεν θα έκανα τίποτα. Αυτό αφορά τους άλλους που εμπλεκονται. Απλά όπως είπε και η μελίνα πιο πάνω θα μιλούσα στην Γου για το ηθικό στοιχείο. Τέλειες σχέσεις δεν υπάρχουν και ούτε κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να το πετύχεις..

Senior Member
    θεοφανια εγω θα τα ελεγα ολα στην γου που ξερεις κατι μπορει να μαθαινα που να αφορουσε κι εμενα!!
    λοιπον στειλε την κυρια τελεια βου στον γερο δια...ολο κ πες της οτι δεν μπορει να τρεφεται και να ζει μεσα απο τις ζωες των αλλων ανθρωπων..
    καλα δεν νομισω μετα απο αυτο να την εμπιστευεσαι εισαι νοημων ατομο και που ξερεις μπορει να την κανει κ σε εσενα καποτε αν δεν το εχει κανη ηδη
    η κυρια τελεια απομυθοποιηθηκε και την θεση της πηρε μια κατινα χωρις ιερο και οσιο,μακρυα και ρουφιανεψε την στεγνα πριν τα μαθει ολα η γου(μικρος ο κοσμος)και σου ριξει ευθυνες γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις βγαινει και κακια,μπορει να της πει ας πουμε οτι τα ηξερες ολα ετσι για να μοιραστει την μ@@@@@α της(δοκιμασμενα πραγματα(παθων)
    δεν μιλας και βρισκεις τον μπελα σου
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Πες στην Γου οτι έκανε λάθος που το μοιράστηκε αυτό μαζί σου και οτι τώρα θα πρέπει να το πεί κι εκεί που πρέπει αλλιώς θα το πείς εσύ ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οι πραγματικοι φιλοι μας δειχνουν αυτα που δεν καναμε για τον συντροφο μας και οι "φιλοι" αυτα που δεν εκανε ο συντροφος για μας
    τι ειπε ο άθρωπας! :)
    δεν το ειχα σκεφτει ούτε ακούσει ΠΟΤΕ, αλλα μου ακουγεται πολύ αλήθεια αυτό! και τωρα που το λες axl....καραισχύεειιιιιι!

Senior Member
    Αν είναι καλή σου φίλη η Β. , πιάνεις τη Γ. και προσπαθείς να την πείσεις να το της το πει. Αν δεν πειστεί, δεν λες τίποτα μεν στη Β., αλλά κόβεις την καλημέρα στη Γ. Αυτά περίπου θα έκανα εγώ.

Senior Member
    Αχ βρε Μελινα είσαι φοβερη στις απόψεις σου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    τι ειπε ο άθρωπας! :)
    δεν το ειχα σκεφτει ούτε ακούσει ΠΟΤΕ, αλλα μου ακουγεται πολύ αλήθεια αυτό! και τωρα που το λες axl....καραισχύεειιιιιι!
    Πράγματι σοφοοοοός ο alx.. Δηλ. είναι ένα πολύ καλό κριτήριο αυτό για να δεις αν αξίζει ο άλλος
    να του διαθέτεις έστω κι ελάχιστο απ' τον πολύτιμο χρόνο σου. Συμφωνώ και πάλι Μελίνα!

Quote Originally Posted by melina_ View Post
    και κατι ακομα, γιατι δεν μπορω να το καταπιω μου χει κατσει στο λαιμο σαν άλιωτη καραμελα βουτύρου: βιωματικά, απο όσες φίλες περασαν απτη ζωή μου, εκεινες που υπήρξαν εξαιρετικά επικριτικές για τη σταση μου στις σχεσεις μου (και στων αλλων) ήταν αυτές που εθελοτυφλούσαν σε ανίατες καταστάσεις που συνέβαιναν μπρος στα ματια τους, και καλυπταν το μελανο σημειο της δικης του σχεσης, ασκώντας μόνιμη αδιάκριτη στεγνή και στυγνή κριτική σε όλες τις άλλες. και φυσικα ειχαν και τη χειροτερη καταληξη απ' όσο μαθαίνω (γιατι δεν εχω πλεον την απολαυση της επικριτικής παρέας τους).
    αντιθέτως, οι φιλες που εχω τωρα, που εχουν σχεσεις, άλλοτε με προβληματα και άλλοτε οχι όπως ολοι μας, δεν αναπτύσσουν θεωρίες βαρύγδουπες, δεν μιλουν απόλυτα, δεν κουνουν το δαχτυλάκι μεστη μάπα μου ουτε και γω στη δικη τους. για μενα ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο ολο αυτο το γυναικομαγείρεμα και ο αγωνας για το ποια ειναι πιο "μαγκας" και πιο femme fatale στη σχεση της και οπως ειδες και εσυ αυτο πληρώνεται καμια φορά πολύ άσχημα. το λεμε αλαζονεία. και ειναι ενα εκ των 7 μοιραιων λαθών του ανθρώπου.
    ..μελίνα συμφωνώ σε όλα μαζί σου.
    Στην προκειμένη περίπτωση η σχέση μου με τη βου και τη γου δεν ήταν σχέση ζωής, ήταν περισσότερο παρέα παρά κολλητές.
    Οι φιλες μου δεν λειτουργούν έτσι όπως ούτε εγώ απέναντι τους. Πάνω απ όλα είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη, δεν μπορεί κάποιος να τα κάνει όλα σωστά και ακόμη και αν τα κάνει δεν μπορεί να σου κουνάει το δάχτυλο, όπως ακριβώς είπες.
    Από την άλλη κατά βάθος στεναχωριέμαι με την τροπή που πήραν τα πράγματα ήταν το τελευταίο που περίμενα πως θα μάθω και πραγματικά έχω θορυβηθεί πολύ από το πόσο εύκολα ανατρέπονται όλα...Εγώ έχω ένα ακλό: όταν μου λέει κάποιος πως όλα πάνε καλά στη ζωή του, είτε συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά, χαίρομαι πραγματικά γιατι ελπίω πως θα συμβεί και σε μένα. Το ίδιο αισθανόμουν για τη σχέση της βου. Αυτό με απογοητευσε πιο πολύ απ όλα...:(

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ...όπως και να χει, δεν μας επικρίνουν ούτε υποβαθμίζουν τη σχέση μας πάντως...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast