Results 9,631 to 9,645 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
21-03-2012, 07:40 #9631
- 21-03-2012, 09:55 #9632
21-03-2012, 12:10 #9633
σκεφτομαι μανιακες πουστογριες να ψηφιζουν μανιακα Πασοκ και ΝουΔου ριχνωντας τρεια τρεια τα ψηφοδελτια στη καλπη, ετσι μη δε βγει το κομμα να το σιγουρεψουν. και μετα εχουν και το θρασος και μιλανε σε ανθρωπους σαν εμενα, που στερουνται τη ζωη και τη διασκεδαση, οτι δεν αντιδραμε στη παραμυθα που μας εχουν επιβαλλει με το ΔΝΤ και τα υπολοιπα κουραφεξαλα. αυτες οι γριες θελουν ΣΚΟΤΩΜΑ, και προβλεπω στο τελος να γινεται για να επιζησουμε. εκτος απ'τα ομαδικα γκανγκμπανγκ στο δρομο μεχρι να ματωσουν/πεθανουν απο ανακωπη/καρδια/οτι αλλο, θα σπαμε τα σπιτια τους να τις σκοτωνουμε απλα για εκδικηση σ'αυτο που καναν. ψηφισες Πασοκ ή ΝουΔου μωρη ******* ? μπαινω μεστο σπιτι και σου ξεριζωνω την αρεολα!!!!
21-03-2012, 15:35 #9634
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
21-03-2012, 20:25 #9635
εγω παλι απο οσους γνωριζω δεν εχει ψηφησει κανεις μα κανεις πασοκ,πως διαολο βγηκε δεν μπορω να καταλαβω
υπαρχει και η εκδοχη να ντρεπονται ομως να το πουν
δεν εξηγειται αλλιωςΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
21-03-2012, 21:42 #9636
xrusaki σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μανούλα σου κ να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα,προσωπικά θα σε σκέφτομαι
21-03-2012, 22:52 #9637
Μα πολύ απλά χάρι στη νοθεία, για την οποία μάλιστα έγιναν πλείστες καταγγελίες, και την αποχή που εκτόξευσε το 30% σε 50+. Και τώρα να δεις πόσοι παράνομοι μετανάστες έχουν να νομιμοποιηθούν από την πίσω πόρτα, προκειμένου να επανεκλεγεί.
edit: Ξέχασα και το περίφημο, μνημειώδες και παγκοσμίως καταγέλαστο σλόγκαν "Λεφτά υπάρχουν".
22-03-2012, 03:42 #9638
σκεφτομαι οτι εχουν αυξηθει τα online dating sites που ταζουν γυναικες κατα παραγγελια απο οποιαδηποτε χωρα! και busty russians και petite asians ακομα και hairy indians, στο κοσμο του διαδικτυου ολα μοιαζουν ευκολα να βρεθουν. ποσο απεχει ομως η αληθεια και ποσο δυσκολο ειναι να συναντησεις, να επικοινωνησεις και να δεθεις με την Σβετλανα ? ο κοσμος ειναι απελπισμενος και ψαχνει για λιγη αγαπη, η οποια υπο αλλες συνθηκες θα ηταν μπροστα στα ματια του. τωρα ετσι αναγκαζεται να ψαξει μεχρι και στο μακρινο Γιβραλταρ μηπως γινει αποδεκτος. στην ιδια λουπα επεσα κι εγω, οσο κι αν με θαυμαζουν και μου λενε οτι ειμαι πολυ καλος, δοτικος και προστατευτικος κι οτι αλλο, δυστυχως δεν εχουν μαθει οι γυναικες εδω να δινουν, οποτε χαραμιζομαι. δε ξερω που στο διαολο να παω να αποκατασταθω.
22-03-2012, 07:43 #9639
Αυτά τα σαητς έχουν γίνει βιομηχανία εύκολου χρήματος και δεν ειναι βεβαιο αν αυτο που θα πληρωσεις εκεί να βρεις είναι το καταλληλο. Πολλες φορες οι κατάλληλες για μας γυναίκες είναι εκεί μπροστά μας και τις βλέπουμε αλλά δεν κάνουμε τίποτα, το μόνο που κάνουμε είναι να την πέφτουμε σε λάθος για εμάς γυναίκες με αποτέλεσμα όλη αυτη η απογοητευση που περιγράφεις.
γιάννης
22-03-2012, 09:16 #9640
Παράνομοι μετανάστες. Μά'στα. ΛΟΛ, βλέπεις αρκετές ειδήσεις καθεστωτικών καναλιών ε?
Να χρησιμοποιείς τότε και το γνωστό λαθρο- μπροστά, ταιριάει.
Α ρε κατευθυνόμενοι κίνδυνοι που γεννιούνται, και να οι "τοπικές κοινωνίες" σύσσωμες και να τα ρουφιανάκια τα μίντιαζ με τους αρχιπουλημένους τους μεγαλοδημοσιογράφους να βγάζουνε σε στημένα παράθυρα πολιτικούς που να συζητάνε για το πόσο οι καημένοι οι μετανάστες φταίνε για ΟΛΑ τα κακά της μοίρας μας, και να οι τοπικοί φορείς αγκαζέ με τα ασπόνδυλα στα γαλάζια, και να στα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το ψουψουψου του μίσους που σχεδόν μπορείς να ακούσεις τις ρίζες του να ρουφάνε γύρω σου τον αέρα, και να κάθε μαλάκας και μαλακισμένη να σου λέει πόσο την απειλεί ο μετανάστης που βρωμάει, αφού τον πονάμε ντε κιόλας, να φύγει γιατί εδώ δεν έχει ΥΓΙΕΙΝΗ, να τους μαζεύουν οι μπάτσοι κάθε τρεις και λίγο σε γκέτο, να ζούνε με το φόβο των νοικοκυραίων, καθίκια της τακτοποιημένης μας κοινωνίας. ΟΥΡΤ ΡΕ!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-03-2012, 09:23 #9641
Και πως οι anonymous έχουν τον απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό μου. Και πως όλο και μεγαλύτερα κοινωνικά κομμάτια θα στηρίξουν εξεγερσιακές τακτικές όσο η καταστολή δυναμώνει.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-03-2012, 11:35 #9642
Oυτε Ελληνες ουτε Αλβανοι ρε..απιστοι απατριδοι κι αναρχικοι....
22-03-2012, 12:51 #9643
το ξερω, μα και το οτι ζητανε να πληρωσεις απο μονο του ειναι υποπτο. δυστυχως ομως αφου οι περισσοτερες ελληνιδες ειναι μετριες και λογο του ασχημου χαρακτηρα τους που δεν εχουν μαθει να προσφερουν και να φροντιζουν, δε μπαινουν καν στο κοπο να δωσουν σημασια, οποτε τι αλλο να γινει. ακομα κι αν την πεσουμε σε καποια, αυτη πολυ πιθανον ειναι να την εχει ψωνισει με οσους της την πεσαν πριν απο μας, και ετσι θα απαντησει αρνητικα. και στο τελος απ'τις πολλες χυλοπιτες δε τη πεφτουμε σε καμια, γιατι καταρρακωνομαστε ψυχολογικα και εχουμε χαλια αυτοπεποιθηση πιστευωντας πως ολες θα πουνε οχι, και τελικα σαπιζουμε μονοι.
22-03-2012, 13:35 #9644
Ατολμία στον τομέα συτό δε φαίνεται να έχεις, κι αυτό είναι πολύ καλό, το πρόβλημα φαίνεται να είναι αλλού (πχ εμφάνιση, χαρακτήρας), γι αυτό η απόρριψη, άσε που έχουν και πολλές προτάσεις και άρα ανεβάζουν ανάλογα τον πύχη. παίζει κι αυτό ρόλο όσο ωραία και να ναι η προσέγγιση.
γιάννης
22-03-2012, 14:09 #9645
δε μιλουσα μονο για μενα, αλλα γενικοτερα πως συμβαινει. για μενα μονο δε μπορω να μιλησω, δε μπορω να με κρινω αντικειμενικα, ειδικα οταν σε ολες βγαζω κατι διαφορετικο. με ορισμενες πχ μπορει να χρειαζομαι χρονο, με αλλες οχι. το προβλημα μου μαλλον ειναι οτι ειμαι πολυ αυθορμητος με αποτελεσμα να λεω οτι μου κατεβει και να προσβαλλω/τρομαζω ευκολα τους γυρω μου. και παλι αυτο ομως δε ξερω αν λεγεται προβλημα, αφου ορισμενες γουσταρουν ειλικρινεια, αλλες παλι οχι και προτιμουν την παραμυθα τους.
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή