Χωρισμός μετά απο 10 χρόνια σχέσης; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 91
    Senior Member
    11 χρόνια και δεν την απάτησες ποτε ε? Αντε καλα.., χωρισμένος? Μα γιατί αφού όλα καλα δεν πήγαιναν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    11 χρόνια και δεν την απάτησες ποτε ε? Αντε καλα.., χωρισμένος? Μα γιατί αφού όλα καλα δεν πήγαιναν?
    δεν ειπα πως πηγαιναν καλα, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την απατη και επισης οταν εχεις παιδι δεν χωριζεις ετσι ευκολα

Senior Member
    περαστικά σου τότε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    περαστικά σου τότε
    Ευχαριστω :)

Senior Member
    Εμένα πάντως με απογοητεύει η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει μια γυναίκα για να προσελκύει σε βάθος χρόνου το σύντροφό της. Αποτριχώσεις απο πανω μέχρι κάτω, προσοχή στα κιλά, θυληκά ρούχα, ψηλά σέξι παππούτσια, λούσιμο ώστε να μη σε δει λαδωμένη έστω και λίγο... Μη σε δει άρρωστη, μη σε ακούσει όταν πας τουαλέτα, μη σε δει το πρωί ξεμαλλιασμένη...
    Η παραπάνω εικόνα είναι η υπερβολή, το ξέρω, αλλά όλα αυτά δεν κάνουμε συνήθως στην αρχή μιας γνωριμίας? Μα δεν είμαστε εμείς αυτο όμως. Υπάρχουν και γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση κι όταν είναι μόνες στο σπίτι τους, αλλά η πλειοψηφία είναι ατημέλητη σε ένα βαθμό όταν κανείς δε την βλέπει. Δε μιλάω για απλησιά..
    Εννοώ πως ο άντρας είναι καθιερωμένος να είναι με το κάζουαλ ρουχαλάκι του, τη βράκα του, την αξυρισιά του.. Γιατί να μην είμαστε κι εμείς έτσι? Γιατί η κοινωνία έχει συνηθίσει έτσι τη γυναίκα? Είναι μεγάλος μπελάς! Εγώ μόλις βγήκα απο μια σχέση όπου ήμασταν φιλαράκια, δλδ άφηνα και να με δει ελαφρώς ατημέλητη, δεν ήμουν στην τρίχα, αλλά φρόντιζα να περιποιούμαι τον εαυτό μου για να μην το χάσω, και ειδικά στο κρεβάτι. Δεν ξέρετε τι θέλετε. Το παιδί εδώ που γράφει πρέπει πραγματικά να εκτιμάει τη σχέση του για να έχει αρκεστεί με τόσα λίγα. Δλδ το να ζητάει το ελάχιστο, να είναι καμιά φορά περιποιημένη η κοπέλα του και αν γίνει αυτό να είναι αρκετο. Μπράβο παλικάρι μου που αρκείσαι σε αυτά, οι περισσότεροι άντρες βαριούνται μετά από λίγο καιρό που βλέπουν την πραγματική θηλυκή πλευρά της κοπέλας, που δεν μοιάζει καθόλου με τη θεογκόμενα βγαλμένη απο τσόντα που περιμένει.... :/

Τώρα τι να κάνεις... αν δε θέλει η άλλη να περιποιηθει τον εαυτο της δε θα το κάνει. Ίσως αν την άφηνες να την ταρακουνούσες. Αν δεν είναι αυτό που θες και της το έχεις πει κιόλας και δε τη νοιάζει, αστηνα.. Γτ να στεναχωριέσαι.. Υπάρχουν τόσες γυναίκες που μπορούν να στα προσφέρουν αυτά, τα βασικά της θηλυκότητας...
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Όταν ζούμε με τον άλλον, σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε στην τρίχα ανά πάσα στιγμή. Όμως, πάντα μπορούμε να είμαστε καθαροί, με καθαρά ρούχα, περιποιημένοι ως ένα βαθμό, άντρες και γυναίκες. Αυτό πρώτα απ' όλα έχει να κάνει με το πόσο καλά αισθανόμαστε οι ίδιοι και με το τι θέλουμε να βλέπουμε στον καθρέφτη.
    Τώρα, η κοπέλα ή απλώς είναι βρωμιάρα και το ανακάλυψες τώρα που μένετε μαζί ή περνάει κάποιου τύπου κατάθλιψη, δυσθυμία και έχει παραμελήσει τον εαυτό της. Εσύ, είσαι πάντα φρεσκοξυρισμένος, φρεσκοπλυμένος και μοσχομυριστός και ορεξάτος? Ή θεωρείς ότι μόνο η γυναίκα οφείλει να είναι περιποιημένη? Το λέω αυτό γιατί πολλοί άντρες δεν κοιτάνε τα χάλια τους αλλά τους φταίνε οι γυναίκες τους.

Senior Member
    συμφωνω μαριαν.
    μια γυναικα περιποιειται για τον εαυτο της, οχι για τον γκομενο της.
    αν δεν το κανει, η εχει κακες σχεσεις με το σαπουνι, η εχει ψυχολογικο προβλημα και θελει βοηθεια.

Senior Member
    Βρε η καθαριοτητα ειναι αυτονοητο πως πρεπει να γίνεται, αλλα τώρα για τα σέξι εσώρουχα και τα λοιπά... κάποιες δε θέλουν απλα
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Εμένα πάντως με απογοητεύει η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει μια γυναίκα για να προσελκύει σε βάθος χρόνου το σύντροφό της. Αποτριχώσεις απο πανω μέχρι κάτω, προσοχή στα κιλά, θυληκά ρούχα, ψηλά σέξι παππούτσια, λούσιμο ώστε να μη σε δει λαδωμένη έστω και λίγο... Μη σε δει άρρωστη, μη σε ακούσει όταν πας τουαλέτα, μη σε δει το πρωί ξεμαλλιασμένη...
    Η παραπάνω εικόνα είναι η υπερβολή, το ξέρω, αλλά όλα αυτά δεν κάνουμε συνήθως στην αρχή μιας γνωριμίας? Μα δεν είμαστε εμείς αυτο όμως. Υπάρχουν και γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση κι όταν είναι μόνες στο σπίτι τους, αλλά η πλειοψηφία είναι ατημέλητη σε ένα βαθμό όταν κανείς δε την βλέπει. Δε μιλάω για απλησιά..
    Εννοώ πως ο άντρας είναι καθιερωμένος να είναι με το κάζουαλ ρουχαλάκι του, τη βράκα του, την αξυρισιά του.. Γιατί να μην είμαστε κι εμείς έτσι? Γιατί η κοινωνία έχει συνηθίσει έτσι τη γυναίκα? Είναι μεγάλος μπελάς! Εγώ μόλις βγήκα απο μια σχέση όπου ήμασταν φιλαράκια, δλδ άφηνα και να με δει ελαφρώς ατημέλητη, δεν ήμουν στην τρίχα, αλλά φρόντιζα να περιποιούμαι τον εαυτό μου για να μην το χάσω, και ειδικά στο κρεβάτι. Δεν ξέρετε τι θέλετε.
    Καλό είναι ό,τι κάνουμε να το κάνουμε γιατί πρώτα εμείς το θέλουμε και όχι επειδή μας επιβάλλεται.
    Προσωπικά, μου αρέσει να περιποιούμε και να ντύνομαι όμορφα πρώτα για τον εαυτό μου κι έπειτα για τον σύντροφό μου. Και το ευχαριστιέμαι. Αν δεν το ευχαριστιόμουνα δεν θα το έκανα. Αλλά απαιτώ και αυτός να είναι περιποιημένος.
    Δεν ξέρω αν η κοινωνία τον ανέχεται κοιλαρά, αξύριστο και βρώμικο, πάντως εγώ όχι.
    Βεβαίως, δεν περιμένω να είναι στην τρίχα μετά από μια ολόκληρη μέρα που δούλευε στον κήπο. Αλλά φαντάζομαι, ούτε αυτός από περιμένει από μένα το ίδιο. Όμως, όταν πέσουμε στο κρεβάτι, θα είμαστε το λιγότερο καθαροί.
    Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά και οι ανασφάλειές μας είναι αυτές που τα κάνουν περίπλοκα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Εννοώ πως ο άντρας είναι καθιερωμένος να είναι με το κάζουαλ ρουχαλάκι του, τη βράκα του, την αξυρισιά του.. Γιατί να μην είμαστε κι εμείς έτσι? Γιατί η κοινωνία έχει συνηθίσει έτσι τη γυναίκα? Είναι μεγάλος μπελάς! Εγώ μόλις βγήκα απο μια σχέση όπου ήμασταν φιλαράκια, δλδ άφηνα και να με δει ελαφρώς ατημέλητη, δεν ήμουν στην τρίχα, αλλά φρόντιζα να περιποιούμαι τον εαυτό μου για να μην το χάσω, και ειδικά στο κρεβάτι. Δεν ξέρετε τι θέλετε. Το παιδί εδώ που γράφει πρέπει πραγματικά να εκτιμάει τη σχέση του για να έχει αρκεστεί με τόσα λίγα. Δλδ το να ζητάει το ελάχιστο, να είναι καμιά φορά περιποιημένη η κοπέλα του και αν γίνει αυτό να είναι αρκετο. Μπράβο παλικάρι μου που αρκείσαι σε αυτά, οι περισσότεροι άντρες βαριούνται μετά από λίγο καιρό που βλέπουν την πραγματική θηλυκή πλευρά της κοπέλας, που δεν μοιάζει καθόλου με τη θεογκόμενα βγαλμένη απο τσόντα που περιμένει...
    Μας τσουβαλιάζεις λίγο,
    θα είχες αρκετό δίκιο αν βρισκόσουν με κάγκουρους σε τίποτε forum αυτοκινήτων,
    όμως ως επί το πλείστον εδώ μέσα υπάρχουν κάπως διαφορετικά στάνταρς, ...έ?

Στο κείμενο τώρα:
    Φίλε nassos αν μπορούσες να κάνεις υπομονή ακόμη ίσως να βοηθούσε να προσπαθήσεις με αυτά που είπε η amelie.
    Σε κάθε περίπτωση θα ήταν καλύτερο να την συγκινήσεις με πράξεις υποστήριξης παρά με (...έστω και δίκαιες...) αντιδικίες
    Καλή Δύναμη !
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Στο κείμενο τώρα:
    Φίλε nassos αν μπορούσες να κάνεις υπομονή ακόμη ίσως να βοηθούσε να προσπαθήσεις με αυτά που είπε η amelie.
    Σε κάθε περίπτωση θα ήταν καλύτερο να την συγκινήσεις με πράξεις υποστήριξης παρά με (...έστω και δίκαιες...) αντιδικίες
    Καλή Δύναμη !
    Με κάλυψες απόλυτα!!! :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Κορίτσια έχετε απόλυτο δίκιο, με τρελλαίνει κ μένα το βρακολάστιχο ή σκελέα στη γυναίκα, τα στριγκάκια τα απαιχθάνομαι!!! Επίσης να σκαλώνει το δόντι στη ποδαρότριχα ειναι το ποιο καβλέ μου, μ ανάβει τρελά, η απλυσιά και η κιτρινοδοντιά επίσης δικαιολογείται, λίγη ντομάτα ανάμεσα στο δόντι πάντα δίνει γεύση στα γλωσσόφυλλα, μετα γιατι ξενοπηδάμε ε?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Βρε εδω ο Χιου ειχε την Χαρλει και ξενοπηδηξε με μια τεταρτης κατηγοριας ιεροδουλη, βρειτε αλλες δικαιολογιες να ξενοπηδατε! Παραδειγμα ο Νασσος τοσα χρονια ειναι μαζι της και δεν εχει ξενοπηδηξει.

Νασσο, αν δεν εχεις αποφασισει χωρισμο, μπορεις να κανεις μερικα πραγματα για να αναζωπυρωσεις την ερωτικη της διαθεση. Για παραδειγμα, κανε δουλειες του σπιτου και ας μη σε αφηνει για να την ξεκουρασεις. Αφου εσυ εισαι ανεργος και αυτη δουλευει, σιγουρα εχεις το χρονο να το κανεις χωρις να σε δει και να στην πει. Δευτερον, οταν ξερεις οτι ειναι πιο ξεκουραστη, πχ τα Σαββατοκυριακα, ξεκινα το πρωι που θα ναι ακομα πιο φρεσκια με πολλα προκαταρκτικα. Μερικες γυναικες θελουν πολλη προθερμανση. Καντης οτι ξερεις οτι της αρεσει πιο πολυ, πολληηηη ωρα. Επικεντρωσου στην ευχαριστηση της, χωρις να φαινεται οτι ζητας και εσυ κατι αρχικα, να γουσταρει μονο εκεινη, μπας και παρει μπρος και δεν αγχωθει οτι "πρεπει" να το κανετε κτλ, γιατι αυτο το πρεπει σκοτωνει την ορεξη! Επισης θα σου ελεγα να της κανεις ενα δωρακι, οπως ωραια εσωρουχα, και να περιποιεισαι εσυ τον εαυτο σου, για να δει οτι δεν αφηνεσαι παρα τα χρονια στη σχεση και ισως ξυπνησει! ΑΝ μετα απο ολα αυτα δε λειτουργησει τπτ, ισως η σχεση εχει περασει σε επιπεδο αδερφακια, και δε μπορει να σωθει, αν εσυ θες ενεργη και ζωντανη ερωτικη ζωη...
    ΕΠισης, 10 χρονια ειστε μαζι, αυτη η σχεση που παει? ΑΥτη δηλωνει οτι δε θελει παιδια, αν εσυ θες, πως θα συνεχιζετε μαζι?

Senior Member
    Κωνσταντίνε τρολλάρεις.
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Quote Originally Posted by amelie♥ View Post
    συμφωνώ με το xrusaki, αν βγαίνετε έξω πιο συχνά, αναγκαστικά θα περιποιείται τον εαυτό της, δε μπορεί να βγαίνει έξω σαν την κατσιβέλα!
    από την άλλη, η αντίδρασή της να σηκωθεί να φύγει κατ'εμέ δεν είναι και τόσο παράλογη, προφανώς προσβλήθηκε η κοπέλα (χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι εσύ δεν έπρεπε να θίξεις το θέμα).
    Κατά τη γνώμη μου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκινήσεις να τη βοηθάς με τις δουλειές (θέλει-δε θέλει, τα πρωινά πχ. που είναι στο σχολείο, φτιάξε το σπίτι), γέμισέ της ένα βράδυ τη μπανιέρα και πρότεινέ της να κάνετε μπάνιο μαζί που είναι και ρομαντικό!, πάρ'της εσύ sexy εσώρουχα που σου αρέσουν και θα της έρθει και αυτής σταδιακά η διάθεση, τι στο καλό, νέα κοπέλα είναι, σίγουρα της αρέσει το sex όσο και σε σένα, απλά μάλλον είναι πολύ κουρασμένη για να το συνειδητοποιήσει!
    good luck!
    Δυστυχώς λόγω του οτι το επίδομα μου λήγει πολύ σύντομα και το γεγονός οτι επειδή εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα οι αποδοχές της δεν είναι πολλές, και του οτι έπεσαν πολλά έξοδα για το σπίτι και ειδικά τον χειμώνα, οι έξοδοι έχουν περιοριστεί τραγικά, κάτι που επηρρεάζει και τους 2 μας. Επειδή εγώ έχω κάποια χρήματα στην άκρη, της έχω πεί πολλές φορές να βγούμε, αλλά εκείνη δε θέλει γιατί σκέφεται συνέχεια τα έξοδα. Την μπανιέρα μια φορά της την είχα γεμίσει και τα άκουσα γιατί χαλάω το ζεστό νερό (πολύ ρομαντικό μου βγήκε τελικά...). Απο sexy εσώρουχα της έχω πάρει πολλά, αλλά και πάλι τα φοράει 1 φορά τον χρόνο και άν...

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast