προβλημα στυσης - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 21 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 315
    Banned
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    χαχα!κενο ο αντρας μου εισαι?αυτο με τα πιατα ειδικα εχει συμβει απειρες φορες
    ρε να βαφεσαι να φιαχνεσαι και να μην σου την πεφτει και οταν σε βλεπει σαν πατσαβουρα με ενα γκλαμερ να σκυβεις να κανεις δουλειες εκει δεν ξερω τι του αναβει!
    προφανως αυτες που τρομαζουν δεν ειναι ικανοποιημενες
    αλλα πιστευω πως ο αντρας ειναι ευαισθητος σε αυτο το θεμα οσο και να μην φαινεται
    θελει και τις εκπληξεις του και τους εφνιδιασμους και τα ''δωρακια'' του
    και κινησεις που θα τον κανουν να σε σκεφτεται συνεχεια και ακομα να μην εχει κανενα λογο για να στα φορεσει
    αν δεν κανεις ερωτα στο μυαλο του,πως θελεις να σου κανει ερωτα?
    υπαρχουν πολλοι που γουσταρουν το καθημερινο και βρωμικο σεξακι. κι οταν λεω βρωμικο δεν εννοω στις λασπες, αλλα με κοπελες που ειναι πιο απλες, οχι βαμμενες στη τριχα δημιουργωντας κομπλεξ στους αντρες με την υποτιθεμενη ανωτεροτητα τους, και φοβουνται να τις αγγιξουν μην τις χαλασουν. κι εγω παντως σπιτι μου, αν κι οταν παω, δε θα εχω προβλημα να κυκλοφορα και γυμνη η αλλη και να κανει κανονικα τις δουλειες της! αν δεν νιωθεις ανετα στο σεξ, δε προκειται να αποδωσεις τα μεγιστα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Πού να ξέρω και εγώ ο ταπεινός!
    Πάντως τέσσερα (4) τινά παίζουν:
    1. Gay (άκυρο τελείως, αν ήταν θα το είχε καταλάβει από μικρός)
    2. Παθολογικό αίτιο (μικρός είναι ακόμα)
    3. Άγχος ( 99.0%)
    4. Γαΐδουρινή (όχι υπομονή)

Αφού επιμένεις στο 1ο και δεν δέχεσαι το 3ο είπα μπας και για να του σηκωθεί του χριστιανού πρέπει να πάθει ισχαιμικό
    επιμενω στο πρωτο???αυτο καταλαβες?μερικοι απο εδω βγαζουν συμπερασματα ρε γμτ μαθετε να ακουτε λιγο και να συζητατε.δε μπορειτε?δε πιανεστε απο πουθενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Picaro View Post
    Όταν οι γυναίκες καταλάβουν ότι όλοι οι άντρες δεν είναι σεξουαλικές μηχανές με ακατανίκητες ορέξεις, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άντρες που για να λειτουργήσουν θέλουν μια ζεστή, τρυφερή, ρομαντική, επικοινωνιακή ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας θα γίνει πολύ καλύτερος.
    οταν οι αντρες σταματησουν να σκεφτονται οτι οι γυναικες τους βλεπουν σαν σεξουαλικες μηχανες με ακατανικητες ορεξεις κ πεος-προβοσκιδα, θα χαλαρωσουν και θα δουν οτι το προβλημα ειναι στο κεφαλι τους και στις τσοντες που εχουν εθιστει να βλεπουν μετα μανιας..

Senior Member
    με ολες τις απαντησεις συμπερανα κατι...ειπα τη λεξη gay.αυτο ειναι το τραγικο λαθος μου?κατευθειαν να ορμηξουν σχεδον ολοι.απαγορευεται δηλαδη να συζηταμε?καποιοι ειναι καλυτεροι δηλαδη που κρινουν εμενα και την κοπελα?εχω διαβασει τα απιστευτα απο εδω.κατευθειαν φταιει η κοπελα ειναι ******* μαλακισμενη ακομη και χοντροκολα.ελεος ρε παιδια.αν αυτη κανει λαθος ,πειτε το .στο κατω κατω συζητηση κανουμε μπορει να τυχει στον καθενα αυτο.προς τι η αγανακτηση?κι αν πιστευει καποιος οτι ειναι gay δικαιωμα του ειναι.πρεπει να τον φαμε?ας εκθεσει ο καθενας τα επιχειρηματα του κι ας μη κανει επιθεσεις με εμπαθεια στις γυναικες κλπ.εδω δεν ακυρωνουμε τον αντρα σεβομαι τους αντρες οπως καθε ανθρωπο απλα το ανεφερα σαν κατι που μπορει να συμβει σε ολους.και εχω αποριες ως πριος αυτην τη συμπεριφορα του.αλλα με ελαχιστες εξαιρεσεις οι πιο πολλοι εδω κανουν επιθεση χωρις να ξερουν στοιχεια για το θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..ισχύει μάλλον το αντίθετο, ότι δλδ ορισμένα αντικαταθλιπτικά ευθύνονται για σεξουαλικές δυσλειτουργίες και σ' αυτές τις περιπτώσεις
    το πρόβλημα μπορεί ν' αντιμετωπιστεί μόνο με την μείωση της δοσολογίας ή καλύτερα με την διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής.
    σε παραπεμπω εδω: http://web4health.info/el/answers/se...-treatment.htm

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    με ολες τις απαντησεις συμπερανα κατι...ειπα τη λεξη gay.αυτο ειναι το τραγικο λαθος μου?κατευθειαν να ορμηξουν σχεδον ολοι.απαγορευεται δηλαδη να συζηταμε?καποιοι ειναι καλυτεροι δηλαδη που κρινουν εμενα και την κοπελα?εχω εμενα και την κοπελα?εχω διαβασει τα απιστευτα απο εδω.κατευθειαν φταιει η κοπελα ειναι ******* μαλακισμενη διαβασει τα απιστευτα απο εδω.κατευθειαν φταιει η κοπελα ειναι ******* μαλακισμενη ακομη και χοντροκολα.ελεος ρε παιδια.αν αυτη κανει λαθος ,πειτε το .στο κατω κατω συζητηση κανουμε μπορει να τυχει στον καθενα αυτο.προς τι η αγανακτηση?κι αν πιστευει καποιος οτι ειναι gay δικαιωμα του ειναι.πρεπει να τον φαμε?ας εκθεσει ο καθενας τα επιχειρηματα του κι ας μη κανει επιθεσεις με εμπαθεια στις γυναικες κλπ.εδω δεν ακυρωνουμε τον αντρα σεβομαι τους αντρες οπως καθε ανθρωπο απλα το ανεφερα σαν κατι που μπορει να συμβει σε ολους.και εχω αποριες ως πριος αυτην τη συμπεριφορα του.αλλα με ελαχιστες εξαιρεσεις οι πιο πολλοι εδω κανουν επιθεση χωρις να ξερουν στοιχεια για το θεμα.
    Οχι, μια χαρα τον ακυρωσατε και εσυ και η φιλη σου, αλλα απο αναισθησια δεν μπορειτε να το καταλαβετε.
    Last edited by axl100; 02-04-2012 at 16:21.

Senior Member
    Καιτυ, σε καταλαβαινω απολυτα.. ειναι η συνηθης τακτικη των ανικανων αντρων να ριχνουν μονιμως το φταιξιμο στις γυναικες αντι να σοβαρευτουν και να αναλαβουν τις ευθυνες τους.. αυτο που θα προτεινα στην κοπελα ειναι να μην το θεσει το σεξουαλικο θεμα στον αντρα, να βγαινει χαλαρα μαζι του και καποια στιγμη αν δεν εχει προβλημα το παιδι θα γινει κ το σεξ... αν κ στο μεταξυ θα εχει κομπλαρει τελειως ο αλλος με το ρεζιλικι του και θα απομακρυνθει απο την κοπελα.. το πιο πιθανο ειναι να την βγαλει πουτ@ν@ ή κρυα στους γυρω του.. γιατι κακα τα ψεματα, δεν υπαρχει περιπτωση να μην τη θαψει για να καλυψει το δικο του ρεζιλικι... αυτα!!

Senior Member
    Δεν το έθεσα σωστά και σόρυ, εσύ δεν επιμένεις οκ. Η φίλη σου ωστόσο επειδή βρέθηκε μια φορά ένας άντρας που δεν την κουτούπωσε δεν σκέφτηκε καν αν ο άλλος αγχώθηκε, ούτε καν της πέρασε από το μυαλό! Κατευθείαν η άμυνά της άρχισε να αναρωτιέται αν ο άλλος είναι γκέι. Γιατί ή αυτός είναι γκέι ή αυτή είναι μπάζο (κατά τα δικά της δεδομένα). Και επειδή μπάζο αυτή δεν είναι (αυτό πιστεύει), κατέληξε ότι τελικά ο τύπος ίσως και να είναι αδελφή. Άρα καταλήγουμε ότι ο τύπος είναι μια χαρά απλά λίγο αγχωμένος και ότι η φίλη σου έχει πρόβλημα με την εικόνα της η οποία είναι πολύ εύθραυστη αφού στηρίζεται (μάλλον) μόνο στα ωραία οπίσθια-πόδια-στήθος της. Τη γνώμη μου λέω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!

Banned
    με ολες τις απαντησεις συμπερανα κατι...ειπα τη λεξη gay.αυτο ειναι το τραγικο λαθος μου?κατευθειαν να ορμηξουν σχεδον ολοι.απαγορευεται δηλαδη να συζηταμε?καποιοι ειναι καλυτεροι δηλαδη που κρινουν εμενα και την κοπελα?εχω διαβασει τα απιστευτα απο εδω.κατευθειαν φταιει η κοπελα ειναι ******* μαλακισμενη ακομη και χοντροκολα.ελεος ρε παιδια.αν αυτη κανει λαθος ,πειτε το .στο κατω κατω συζητηση κανουμε μπορει να τυχει στον καθενα αυτο.προς τι η αγανακτηση?κι αν πιστευει καποιος οτι ειναι gay δικαιωμα του ειναι.πρεπει να τον φαμε?ας εκθεσει ο καθενας τα επιχειρηματα του κι ας μη κανει επιθεσεις με εμπαθεια στις γυναικες κλπ.εδω δεν ακυρωνουμε τον αντρα σεβομαι τους αντρες οπως καθε ανθρωπο απλα το ανεφερα σαν κατι που μπορει να συμβει σε ολους.και εχω αποριες ως πριος αυτην τη συμπεριφορα του.αλλα με ελαχιστες εξαιρεσεις οι πιο πολλοι εδω κανουν επιθεση χωρις να ξερουν στοιχεια για το θεμα.
    κανεις δε κατηγορισε εσενα προσωπικα, για τη φιλη σου καναμε κουβεντα (εκτος αν ησουν εσυ η φιλη σου). αν εξαιρεσεις τον axl100 στη δευτερη σελιδα, δε νομιζω να ειπε κανεις λεξεις μαλακισμενη ******* και λοιπα. οτι ειναι υπερβολικο ομως το να μη μπορει να λειτουργησει δυο φορες ενας ανθρωπος, και γι'αυτο να φτανετε να του αλλαζετε και τη σεξουαλικη του προτιμηση, πανω στο κουτσομπολιο και το κατιναριο σας με ολες τις υποθεσεις, καταλαβαινεις οτι ειναι πραγματικα αστειο ? ακομα και ανικανος να ειναι ενας αντρας, να εχει προστατη ή και λογο ηλικιας να μη του κανει κουκου, αυτο σημαινει οτι δεν παραμενει αντρας κι επειδη δεν του σηκωνετε θα γουσταρει αλλους αντρες ? αλλα ακομα και με αλλον αντρα να παει κανεις, αυτο δε σημαινει οτι εγινε κατευθειαν gay. υπαρχουν κι αλλες ταμπελες ξερεις, μπορει να ειναι bi ή μπορει απλα και να πειραματιζεται. εσεις οι γυναικες δυστυχως λογο φοβιας βιαζεστε να καταληξετε σε ενα συμπερασμα, το πιστευετε και μετα παιρνετε και αποφασεις με βαση αυτο.

Senior Member
    ναι πράγματι Καίτη, αυτό τελικά είναι που γενικά φρικάρει! Ρε παιδί μου η αδιαλλαξία! Ας μην πιανόμαστε απ' τις λέξεις.
    Δεν θα πάμε όλοι στον Καιάδα, γιατί είπαμε κάτι που προκάλεσε σε κάποιους εμμονή! Ή Έλεος Ή κάνουμε πλάκα!!!

Senior Member
    να σου πω κατι?η κοπελα ποτε δεν τον εφερε σε δυσκολη θεση ισα ισα του φερθηκε με κατανοηση.αν ηταν αλλη ισως τον εκανε ρεζιλι..η δικια του συμπεριφορα ειναι περιεργη κια προσπαθουμε να εξηγησουμε.δε μιλαω για τους αντρες μονο που κρινουν.ολοι εδω ειπαν οτι τον βγαζει gay γιατι ειναι δικαιολογια επειδη δε τη γουσταρει.δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ναι πράγματι Καίτη, αυτό τελικά είναι που γενικά φρικάρει! Ρε παιδί μου η αδιαλλαξία! Ας μην πιανόμαστε απ' τις λέξεις.
    Δεν θα πάμε όλοι στον Καιάδα, γιατί είπαμε κάτι που προκάλεσε σε κάποιους εμμονή! Ή Έλεος Ή κάνουμε πλάκα!!!
    μαρκελα ειπα ξανα ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του και τις αποψεις του.και ειναι σεβαστες.προς τι η λογοκρισια...?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κανεις δε κατηγορισε εσενα προσωπικα, για τη φιλη σου καναμε κουβεντα (εκτος αν ησουν εσυ η φιλη σου). αν εξαιρεσεις τον axl100 στη δευτερη σελιδα, δε νομιζω να ειπε κανεις λεξεις μαλακισμενη ******* και λοιπα. οτι ειναι υπερβολικο ομως το να μη μπορει να λειτουργησει δυο φορες ενας ανθρωπος, και γι'αυτο να φτανετε να του αλλαζετε και τη σεξουαλικη του προτιμηση, πανω στο κουτσομπολιο και το κατιναριο σας με ολες τις υποθεσεις, καταλαβαινεις οτι ειναι πραγματικα αστειο ? ακομα και ανικανος να ειναι ενας αντρας, να εχει προστατη ή και λογο ηλικιας να μη του κανει κουκου, αυτο σημαινει οτι δεν παραμενει αντρας κι επειδη δεν του σηκωνετε θα γουσταρει αλλους αντρες ? αλλα ακομα και με αλλον αντρα να παει κανεις, αυτο δε σημαινει οτι εγινε κατευθειαν gay. υπαρχουν κι αλλες ταμπελες ξερεις, μπορει να ειναι bi ή μπορει απλα και να πειραματιζεται. εσεις οι γυναικες δυστυχως λογο φοβιας βιαζεστε να καταληξετε σε ενα συμπερασμα, το πιστευετε και μετα παιρνετε και αποφασεις με βαση αυτο.
    μου χει τυχει κι εμενα αυτο και μπορει και σε αλλους γι αυτο η συζητηση.δεν ειναι κατιναριο ειναι συζητηση.ειπα οτι περασε απ το μυαλο αυτη η σκεψη.συγνωμη.οποτε βαλε ταμπελα σε μενα.

Banned
    συζητηση θα ηταν μεταξυ εκεινου και της φιλης σου, ΑΝ την καναν να δει απο πρωτο χερι τι παει στραβα. απ'τη στιγμη που βγαζει προς τα εξω τα προσωπικα της, τι κανει στο κρεβατι της, ΧΩΡΙΣ να ειναι παρων ο αλλος, και αμφιβαλλω αν πηρε αδεια πρωτα, αυτο ειναι κουτσομπολιο και κατιναριο. γιαυτο βγαλατε και λαθος συμπερασματα, και κανατε υποθεσεις οτι ειναι gay.

Senior Member
    να σε πληροφορησω οτι το ξερει ο ιδιος...το συζητησαν κιολας.και δε βρηκαν ακρη.και δεν τα ειπε σε εναν ασχετο σε φιλες τα ειπε.και αν καναμε λαθος ειναι δικαιωμα μας.

Page 10 of 21 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast