Results 10,441 to 10,455 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
25-04-2012, 06:44 #10441
Πώς μπορούν οι άνθρωποι να στηρίζουν κόμματα που με το λόγο και τις μεθόδους τους, τις ιδέες και τις πράξεις τους, στρέφονται κατά του δικαιώματος στην ίδια τη ζωή άλλων συνανθρώπων τους. Τι είναι τόσο δυνατό μέσα μας, ποιος φόβος, μετατρέπεται σε όπλο και με την δύναμη των αριθμών θα επιτρέψουμε να κανιβαλίσουν οι πολιτικοί κυνηγημένα πλάσματα, κατατρεγμένα, που έχουν έρθει στη χώρα μας ζητώντας ένα καταφύγιο. Πόσο άπειρα σκληρό είναι να λες στον άλλον ότι σε βρωμίζει, ότι είναι ανεπιθύμητος, ότι σου είναι άχρηστος και γι αυτό να φύγει, να πάει από εκεί που ήρθε, να επιτρέπεις με απονιά σε δημοσιογράφους και κάμερα-πιπλ να εισχωρούν στο χώρο που ζουν, να εντοπίζουν κάθε του γωνιά και να την κριτικάρουν ως ανθυγιεινή και βρωμερή και γεμάτη ασθένειες, να αφήνεται μια κυβέρνηση του πούτσου να κάνει τους συμπολίτες σου ρουφιάνους. Θέλω να εκτελεστούν όλοι αυτοί. Θα ήθελα μάλιστα να τους εκτελέσω η ίδια αν μου δινόταν η ευκαιρία. Δε ντρέπομαι καθόλου που το λέω, τους μισώ.
Μισώ όσους μου λένε, τηλεφώνα μας αν ξέρεις κάποια ή κάποιον που στεγάζει "λαθρο"μετανάστες, τηλεφώνα μας και θα κινηθούμε νομικά εναντίον του. Οι πολιτικοί μας κάνουν ρουφιάνους με επιβράβευση, βαφτίζοντάς μας καλούς πολίτες!
Σιχαμένα μιαρά καθάρματα που αναζητώ το χαμό τους. Εύχομαι να γεννηθούν οι πυρήνες οι κατάλληλοι στα επόμενα χρόνια από ανθρώπους που δε ξεχνάνε και δε συγχωρούν τις αυτοκτονίες ανθρώπων που πεινάνε και απελπίζονται, εύχομαι να μην ξεχάσουμε ποτέ και να έρθει η στιγμή της πληρωμής για την καθεμιά και τον καθένα τους.
Δίχως έλεος όπως δεν έδειξαν έλεος ποτέ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 25-04-2012, 07:07 #10442
Πώς μπορούν οι άνθρωποι να στηρίζουν κόμματα που με το λόγο και τις μεθόδους τους, τις ιδέες και τις πράξεις τους, στρέφονται κατά του δικαιώματος στην ίδια τη ζωή άλλων συνανθρώπων τους.
Απο κει και περα εαν αναφερεσαι στην ανοδο της ακροδεξιας , τοτε να πω οτι απο οτι φαινεται θα μαζεψουν αρκετες ψηφους , μονο που αυτοι που θα τους ψηφισουν δεν ειναι ακροδεξιοι και θα ξεφουσκωσουν μαλλον σαν μπαλονι.
Μπορει ο καθεις μας να μην επελεξε να εχει μεταναστες σε υπερβολικο βαθμο η χωρα , αλλα ειμαστε το Νο 1 αυτη τι στιγμη αν δεν κανω λαθος της Ευρωπαϊκης ενωσης αναλογικα με τον πληθυσμο/μεταναστες. Οποτε σαφως η Ελλαδα ειναι η πιο ανθρωπιστικη χωρα αυτη τι στιγμη (το λεω γιατι κατηγορεις την Ελλαδα μερικες φορες) . Φυσικα δεν το επιλεξαμε οποτε δεν μας αξιζουν τα ευσημα.
Εχω κλεισει την τηλεοραση 4-5 χρονια τωρα , και δεν ξερω να πω πολλα για το τηλεοπτικο γιγνεσθαι.
Εγω πιστευω στα ισα δικαιωματα , το οτι καποιοι ειναι ανωτεροι παστα ανθρωπων και θα δωσουν ενα χερι βοηθειας , δεν σημαινει οτι θα κατηγορησω αυτον που θα το αρνηθει ή θα κοιταξει την παρτη του , θα κατηγορησω αυτον που πινει το αιμα των αλλων ναι.
Εδω που τα λεμε , ποιος ειναι ανθρωπιστικα correct με την απολυτη εννοια? Οι κατοικοι Ευρωπης και αμερικης που ζουν σε καλες συνθηκες , ενω ξερουμε οτι υπαρχει ανισοκατανομη πλουτου και αλλοι πεθαινουν της πεινας?
Κανεις αθωος? Ή αυτοι που ειναι αναγκαστικα αθωοι , επειδη δεν μπαρουν να κανουν αλλιως μεχρι αποδειξεις τουναντιον?
Καποιες σκεψεις , οσο για τους μεταναστες , ναι υπαρχει προβλημα. Δεν ξερω , μια ισοροπημενη λυση χρειαζεται τοσο ανθρωπινη , οσο και συμφεροντολικη οσο ειναι δυνατον.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-04-2012, 07:15 #10443
Δεν είναι δικαιολογία μας τι κάνει η Αμερική ή η υπόλοιπη Ευρώπη, λες και δεν έχουμε δει χρόνια τώρα την εκφασιστικοποίηση μιας μιας των χωρών της ηπείρου μας, άσε πια την Αμερική που κρατάει τα ηνία της μαλακίας θρησκεία-πατρίδα-οικογένεια. Το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες, το πρόβλημα είναι οι πολιτικοί μας. Και τα φράγματα που στήνουν θα ήθελα να τα στήσω έξω από τα σπίτια τους να δω πόσο θα τους άρεσε. Είναι ηλίθιοι και μεις ηλιθιότεροι που τέτοια καθάρματα καθόμαστε και τα λιβανίζουμε και δε συμμαχούμε να τα καθαρίσουμε. End of story.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-04-2012, 07:17 #10444
25-04-2012, 09:35 #10445
25-04-2012, 09:53 #10446
25-04-2012, 10:24 #10447
Θα λεγα ότι σε καποιο βαθμο συμφωνω μαζί σου, οι σχέσεις σήμερα έχουν καταντήσει επιφανειακές. Όσο κι αν δε γινεται παραδεκτό οι γυναίκες ελκύονται πιο ευκολα από αυτούς που παρουσιάζονται ευχαριστοι, που έχουν ένα ωραίο τροπο να τις διασκεδάζουν και να κατευθυνουν τη φαντασία τους κι απ την αλλη ξέρουν να δειχνουν (ασχέτως αν πράγματι είναι) δυναμικοί, μάγκες και αποφασιστικοί. Κι αν εχουν μια μικρη περιουσια ή μια σχετικά καλή δουλεια και σχετικά εμφανίσιμοι τότε οι γυναίκες τρελλαίνονται. Και πάλι δεν είναι βεβαιο αν η σχεση θα κρατησει, επειδή λείπει η βαθύτερη συνδεση και επικοινωνία για να στεριώσει μια σχεση και να αντέξει στο χρονο. Και συμφωνω με την αποψη σου για αυτες που βαφονται κλπ για να τραβηξουν τα βλέμματα για επιβεβαίωση. Ειναι αυτες που φτιαχνουν συνηθως τις σχεσεις που σου περιγραφω πιο πάνω με ημερομηνία λήξης και ευτυχημα γι αυτες θα ναι αν στη λήξη της σχεσης δεν έχουν πληγωθεί γιατι φέρθηκαν με επιπολαιότητα εν σχέσει με άλλες όψεις του χαρακτηρα του υποτίθεται γκόμενου τους.
Αλλά τι τα συζητάμε αυτά, εσενα και εμενα πρεπει να δουμε πως προχωράμε στον τομέα, και χαίρομαι που για την ηλικία σου ήδη ξεκίνησες να ψάχνεις για σχέση και ήδη έκανες κάποιες καλές προσπάθειες ασχέτως του αποτελέσματος τους. Μαζευεις με τον τροπο αυτο εμπειρίες που θα σε φερουν καποια στιγμη της ζωης σου στην καλύτερη επιλογή για σενα. Όμως, ακόμα και γι αυτες που περιγραφεις που ψαχνουν για επιβεβαίωση, η δικη μπου εμπειρια, ασχέτως αν εχω πετυχει λίγα, λέει ότι ακόμα και σ΄αυτες είναι θέμα σωστής προσεγγισης, το να την πλησιάσεις σαν παρακαλάκιας, σαν χαηβάνι ή σαν να λες ποίημα ή με τροπο που να δειχνει χαμηλή αυτοεκτίμηση ή με πιεστικό ύφος σίγουρα θα γυρίσει απ την άλλη και θα σε προσθέσει στη λίστα με τις επιβεβαιώσεις της. Βάλε λίγο συναίσθημα, λίγη λεπτότητα στη συμπεριφορά σου απέναντι στις γυναίκες, λίγο φλερτ, κάνε και λίγο πλάκα, παιρνε πρωτοβουλια να τις πας σε ενα ωραιο μερος που τους αρεσει, βαλε λίγο ωραίο χαμόγελο, πρόσφερε τους λίγο ζεστασια και αισθημα ασφάλειας κοντα σου, μην τους γινεσαι ούτε βαρύς ούτε πιεστικός, ουτε μίζερος, ούτε να σαι όλο παράπονα και απαισοδοξία. Αυτα πιστευω σου λείπουν, τα υπόλοιπα τα έχεις, και το λεγειν έχεις, και την ωριμότητα αρκετά πάνω από τον μεσο ορο για την ηλικία σου (αυτο το κοιταζουν πολυ οι γυναικες) και την εξυπνάδα έχεις και δεν σου λειπει η αποφασιστικότητα και η τόλμη που επίσης χρειάζονται στον τομέα. Αυτα που σου εισηγούμαι να υιοθετήσεις στη συμπεριφορά σου θα αυξησουν πολύ τις πιθανότητες σου όχι απλά να φτιαξεις σχέση αλλά και να την κρατησεις, να κανεις τη γυναικα να σε κρατησει, να μη θελει να φυγει από κοντα σου. Το ξέρω πως τα πραγματα για χαρακτηρες σαν και εμας δεν ειναι και τοσο ευκολα διοτι δεν διαθετουμε το χαρισμα να τραβαμε αμεσως την προσοχή και ετσι οι γυναικες να ρχονται ευκολα κοντα μας, εμεις θελουμε χρονο και ετσι χανουμε ευκαιρίες. Οι άλλοι δεν ειναι καλύτεροι μας, θελουμε όμως λιγο βελτίωση. Με αυτους τους τροπους τουλάχιστον αυξανουμε τις πιθανότητες μας. Ελπίζω να μας βοήθησα........γιάννης
25-04-2012, 10:35 #10448
..αφήνουμε και την "ασπίδα" με το να προσθέσουμε και λίγο αυτοσαρκασμό, γιατί αν νομίζει κάποιος ότι είναι κι ο νάμπερ ουάν, γίνεται και δυσπρόσιτος.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
25-04-2012, 11:35 #10449
25-04-2012, 11:55 #10450
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι σου φέρονται άσχημα και δεν σου ζητάνε συγνώμη.. γιατί γίνεται αυτό ρε παιδιά?
Αυτο το φαινόμενο είναι συχνό πλέον..
Το έχω απορία σαν συμπεριφορα.
25-04-2012, 11:55 #10451
25-04-2012, 11:56 #10452
25-04-2012, 12:03 #10453
χαχαχαχα.. γελάω για το προηγούμενο.. προσωπικά αν μου ζητήσει και συγνώμη ο άλλος για την χοντροβλακεία του, που την επαναλαμβάνει
κιόλας κατ' εξακολούθηση να σου πω την αλήθειά μου ξεπέφτει και χειρότερα στα μάτια μου, γιατί αν ο άλλος δεν δουλεύει τα θέματά του.. λολ!
τώρα αυτήν την δουλειά θα κάνουμε;Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
25-04-2012, 12:16 #10454
25-04-2012, 12:24 #10455
..αν μπορείς και θέλεις να δεις τα λάθη σου και νάσαι και σε θέση να τ' αντιμετωπίσεις σίγουρα κι είν' επίτευγμα! απ' την ώρα όμως που δεν θες να το κάνεις,
τότε όταν σου λέει συγνώμη ο άλλος-στο λέω γιατί έχω κουραστική περίπτωση!-είναι σαν να σε κοροϊδεύει, άσε που καταντάει και γραφικός με τις συγνώμες του!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία