Results 1 to 15 of 121
Thread: τι θέλετε επιτέλους οι γυναίκες?
-
02-05-2012, 19:52 #1
τι θέλετε επιτέλους οι γυναίκες?
αναρωτιέμαι τη θέλετε οι γυναίκες.δεν αντέχω άλλο έχω βαρεθεί να προσπαθώ τώρα τελευταία γνωρίστηκα με ένα κορίτσι και την ρωτάω πως της φάνηκα της είπα να μου μιλήσει ειλικρινά και μου λέει εμφανισιακά μου φάνηκες έτσι και έτσι τι ενοούσε? δεν έχω πια όρεξη να προσπαθήσω για σχέση είμαι ένα παιδί 1.85 ύψος με γαλαζοπράσινα μάτια έχω μερικά θετικά και μερικά αρνητικά όπως όλοι άλλωστε αλλά οι γυναίκες από ότι φένεται γουστάρουν αυτούς που τις πληγώνουν και λειπάμε ειλικρινά όταν βλέπω όμορφα κορίτσια να πάνε με άσχημους μόνο και μόνο γιατί νομίζουν πως είναι μαγκες η ότι αλλο πιστευοθν εντάξει δεν λεω δεν ειμαι και εγω ο πιο ομορφος αλλα μπροστα τους ειμαι καλητερος.
και μετα τα βαφω μαυρα και καθομαι και κλεω την μοιρα μου δεν ξερω πια τη να κανω καμια ιδεα σας παρακαλω ρε παιδια!!
- 02-05-2012, 19:57 #2
μην κλαισ φιλε μου και μν σε παιρνει απο κατω...βεβαια και γω στην ιδια και χειροτερη απο σενα κατασταση ειμαι.....μαμησε τα δηλαδη....
βασικα απο οσο καταλβα αυτη δεν γουσταρει συνεπωσ μν χαλιεσαι για δαυτη και πηγαινε αλλου.....το τι θελουν σχετικο...ειναι στην φιλοσοφια τησ καθεμιασ...και πιστεψε με αντρασ που θα σου απαντησει σωστα σε αυτο δεν υπαρχει.....συμβουλη απεφυγε οσεσ κοιτανε μα***εσ μονο και μονο επειδη εχουν ενα αμαξι ή κοιτανε τα λεφτα....αυτεσ δεν αξιζουν τπτ.....δεν αξιζει να πληγωνεσαι για τετοιου ειδουσ γυναικεσ....
α και κατι αλλο αν καιγεσαι τοσο πολυ για τν αλλη ρωτα την δλδ στν χαρακτηρα δεν σ αρεσω καθολου?????και αν σ πει χοι ψαχνω κατι αλλο γραψτην εκει που ξερεισ και μν τσ ξαναμιλησεισ κιολασ.....
02-05-2012, 20:03 #3
φίλε μου πρόσπαθω συνέχεια αλλα αν γινεται συνεχεια το ιδιο πεφτω ψυχολογικα και δεν εχω ορεξη μετα για τιποτα καθομαι τα λεω στους φιλους μου τη μου συμβαινει και μου λενε εισαι χαζος εισαι 2 μετρα εχεις ωραια ματια εχεις ωραιο σωμα και εισαι πολυ καλητερος απο τους περισσοτερους αλλα δεν καταφερνουν τιποτα γιατι αν ειχαν δικαιο τουλαχιστον καποια θα ενδιαφεροταν για μενα !
02-05-2012, 20:09 #4
πολλοι ειμαστε σε παρομοια κατασταση με σενα φιλαρακι...και γω βλεπω κατι ασχημουσ και μονο και μονο επειδη εχουν αμαξι και λεφτα βλεπω κατι απιστευτα ομορφεσ κοπελεσ μαζι τουσ.....δεν ειναι ολεσ ετσι ομωσ...και το θεμα ειναι οτι δεν ξερω γτ ομωσ τα καλα παιδια...δυσκολα βρισκουμε κοπελεσ...δλδ τι να γινουμε ολοι αλητεσ???τι να σ πω μακαρι να ξερα.....
02-05-2012, 20:10 #5
αυτο ακριβως φιλε οπως το ειπες τα καλα παιδια δεν μπορουν να βρουν πλεων κοπελες :(((((
02-05-2012, 20:11 #6
προσωπικα και γω τν τελευταιο καιρο ειμαι χαλια ψυχολογικα γτ ειχα μια περιπλοκη κατασταση στην οποια και εμπλεξα....
αλλα θα σ πω ενα πραγμα πριν απο αυτο, ετρωγα ακυρα βροχη αλλα δεν πτοηθηκα ουτε στιγμη...ισα ισα που οταν ετρωγα ακυρο γυριζα στουσ φιλουσ μου και ελεγα ελα μαμακεσ παμε για αλλου και γελαγα....;)
02-05-2012, 20:20 #7
φιλε το θεμα ειναι οτι αρχισα να νιωθω οτι ειμαι ασχημος τωρα πλεον λεω και ν απροσπαθησω θα φαω ακυρω και φοβαμαι να κανω κινηση!
02-05-2012, 20:34 #8
αστα να πανε....μν σκεφτεσαι αρνητικα για τον εαυτο σου ρε φιλε!!!!γτ αν σκεφτεσαι ασχημα και εισαι εσυ ανασφαλησ με σενα φαντασου πωσ δειχνεισ στου αλλουσ!!!:(:(....αυτο που λεσ ειναι οτι χειροτερο..αληθεια σ λεω.....προσπαθησε λοιπον να κανεισ πραγματα που σε ευχαριστουν και μν ασχολεισαι με τ θεμα αυτο για λιγο καιρο....και οταν εισαι καλυτερα τοτε προσεγγισε γυναικεσ ξανα.....αυτο, δεν εχω να σ προτεινω κατι αλλο..δυστυχωσ.....γτ πιστευω οτι αν προσπαθησεισ παλι και φασ καποιο ακυρο ππαλι τοτε μαλλον θα γινεισ πολυ χειροτερα....
02-05-2012, 20:38 #9
φιλε θα δοκιμασω αυτο που λες και ελπισω να πιασει :) μακαρι ο θεος να εβαζε ισοροπειες στον κοσμο αλλα ετσι ειναι δεν πειραζει!
02-05-2012, 20:42 #10
μπραβο ρε φιλαρακι παρε τα πανω σου!!!δυστυχωσ πολλεσ φορεσ οι ανθρωοι κανουν λαθοσ επιλογεσ....και δυστυχωσ τισ κανουν και με τα λαθοσ ατομα....αυτο ομωσ δεν συνεπαγεται οτι παντα ετσι θα γινεται.....παλεψε το οσο μπορεισ και επειδη φαινεσαι γαματο ατομο σ ευχομαι οτι καλυτερο και να μν αγχωνεσαι...οταν αξιζεισ κατι θα το παρεισ, εστω και καθυστερημενα...καθε καλο σ ευχομαι..;);)
Last edited by confuse; 02-05-2012 at 23:23.
02-05-2012, 20:47 #11
επισεις φιλε μου και εσυ ελπιζω οτι θελησεις να σου δοθει και εσυ μην καθεσαι να σκας θα το παλεψουμε και στο τελος οι γυναικες θα μας παρακαλανε!!!!!!!!
02-05-2012, 21:05 #12
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
02-05-2012, 23:28 #13
πω πω πλάκα είχε αυτή η "αντρική" συζήτηση.... να'στε καλά παιδιά, μου φτιάξατε τη μέρα.
Γνώμη μου είναι ότι οι γυναίκες είναι σαν τους άντρες. Ίσως να ισχύει σε ένα βαθμό αυτό που λέτε αλλά όχι και τελείως. Υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις υπάρχουν και οι άλλες. Και εσείς δεν είστε και τα τόσο καλά παιδιά και μόνο οι γυναίκες σκύλες και εκμεταλλεύτριες. Τα ίδια κάνετε (όχι με τα λεφτά, με άλλα) και χειρότερα. Οπότε είμαστε πάτσι. Επίσης όλοι έχουμε φάει άκυρο, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Φρόντισε εσύ να περνάς καλά με τον εαυτό σου και όλα τα άλλα θα έρθουν 100%. Απλά χαλάρωσε και αστο να γίνει σιγα σιγα.
03-05-2012, 00:44 #14
Κατ αρχάς το οτι σου είπε η κοπέλα ότι εμφανισιακα σε βρίσκει "έτσι κι έτσι" δεν λέει και πολλά! Τουλάχιστον όχι τα πάντα!! Εγώ προσωπικα εχω γνωρίσει πολλούς άντρες,και υπήρξαν "έτσι κι έτσι" και αντικειμενικά άσχημοι,που με έκαναν να περνάω τέλεια κ είχα πολύ καλές κ ισορροπημενες σχέσεις μαζί τους! Και από τν άλλη,ήμουν και με άντρες πανέμορφους,που δεν είχαμε κανένα σημείο επικοινωνίας,καμία επαφή κ συνεννόηση!!!
Στα υπόλοιπα,θα συμφωνήσω με την μαριλια!
03-05-2012, 03:06 #15
Μαρυλια μηπωσ εκει τιθεται το θεμα μασ λοιπον...???γτ να κοιταμαι/τε τα λαθοσ πραγματα στουσ ανθρωπουσ και να μν εκτιμουμαι/ματε τα απλα που σε κανουν να νοιωθεισ ομορφα οταν εχεισ καποιον διπλα σ???
γτ να μν ριχνουμε τν εγωισμο μασ ολοι και να ειμαστε μαζι με καποιον οχι για τα λεφτα του(οι γυναικεσ) και το κρεασ(οι αντρεσ)???
καλυτερα δν θα ηταν ετσι....???
και στα οσα ανεφερα αυτεσ τισ γυναικεσ τσ ανεφερα ωσ μια περιπτωση γυναικων και οχι σαν κανονα....;);)