τι θέλετε επιτέλους οι γυναίκες? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Βρε bloodykate, στο χω ξαναπεί, μην είσαι τόσο αυστηρή με τις γυναίκες, είπα και πιο πάνω, είναι δυστυχισμένες και όχι χαζογκόμενες, αυτό μόνο αστείο το θεωρώ.
    α ναι? ειμαι εγω αυστηρη με τις γυναικες?
    η μηπως οι γυναικες ειναι αυστηρες με τους αντρες?
    γιατι το 69% των γυναικων να ειναι μπακουρια?
    επειδη ειναι δυστηχισμενες? δεν νομιζω
    μα και δυστηχισμενες να ειναι φταιει το κεφαλι τους και τα υψηλα στανταρς τους
    στην ελλαδιτσα του 2012 οι εληνιδες ζητανε σιξ πακ αυτοκινητα δουλεια εξοδους και φυσικα τα εξοδα τους να τα πληρωνει ο αντρας και υστερα ζηταμε και ισοτητα τρομαρα μας...
    ποια ισοτητα? οταν ο αλλος πρεπει να ξεβρακωθει κυριολεκτικα για να εχει γκομενα μονο ισοτητα δεν ειναι αυτο... και ειναι και αδικο γι ατους αντρες
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι δείχνω confuse τον χαρακτήρα μου επειδή αποδέχομαι ότι υπάρχουν και δυστυχισμένες γυναίκες που κοιτάνε μόνο τα λεφτά. Γιατί μόνο δυστυχισμένες είναι, δεν μπορώ να δεχτώ κάτι άλλο! Τι σημασία έχουν τα λεφτά; Όποιος δεν ζητάει αγάπη,είτε την έχει, είτε δεν πιστεύει σ'αυτήν γιατί έχει απογοητευτεί!
    γτ ομωσ να τα παρατησεισ και να μν αναζητησεισ αλλου αυτο που σου λειπει(εν προκειμενου η αγαπη)...???παρα ενασ μαμακασ ή μια ...τανα να σε φτανει σε αυτο το σημειο....!!!μηπωσ δλδ με αυτον τον τροπο καταληγεισ να κανεισ κακο στν εαυτο σ????δλδ επειδη σε απογοητευσε ενασ βλακασ να φαιρεσαι ετσι????σ λεω και παλι μονο τν εαυτο σ αδικεισ ετσι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    στην ελλαδιτσα του 2012 οι εληνιδες ζητανε σιξ πακ αυτοκινητα δουλεια εξοδους και φυσικα τα εξοδα τους να τα πληρωνει ο αντρας και υστερα ζηταμε και ισοτητα τρομαρα μας...
    ποια ισοτητα? οταν ο αλλος πρεπει να ξεβρακωθει κυριολεκτικα για να εχει γκομενα μονο ισοτητα δεν ειναι αυτο... και ειναι και αδικο γι ατους αντρες
    αυτο ακριβωσ...απο τη στιγμη που θεωρητικα εχουμε ισοτητα...γτ η γυναικα να ζει με τα λεφτα του αντρα και να επιδιωκει να ζει ετσι....???γτ απο τη στιγμη που κερδιζει λεφτα απο τη δουλεια τσ, να μν τα επενδυει αυτη οπωσ θελει παρα να περιμενει τα παντα απο τν αντρα....????
    ετσι στο τελοσ, δειχνουν μια διαθεση για ικανοποιηση μονο μεσω των υλικων αγαθων και τπτ περισσοτερο....τσ προαλλεσ γνωστη μ γυρισε και κανει....εγω να μπω στ αυτοκινητο του ***, εγω αγαπεσ μ ειμαι για μερσεντεσ και πανω ειμαι για μεγαλα πραγματα....και επειδη τυγχανει να ξερω την οικονομικη κατασταση τησ αυτη δεν εχει λεφτα ουτε για φιατ πουντο του 95....μηπωσ δλδ με τον τροπο αυτο οι γυναικεσ δειχνουν οτι ειναι αντικειμενα και απο μονεσ σασ υποβαθμιζεται αυτο που ειστε....???

Banned
    Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες ότι ζητάνε αυτοκίνητα και δουλειά και εξόδους!!!! Που το είδες αυτό; Οι γυναίκες μένουνε μπακούρια επειδή είναι πιο πολλές και επειδή οι άντρες ψάχνουν μόνο σεξ! Και σιγά είναι άδικο για τους άντρες! Τόσα χρόνια άπειρα που μας είχαν υποδουλωμένες;; Εγώ τα σκέφτομαι όλα αυτά και τρελαίνομαι, και ακόμα δεν έχει γίνει πλήρως η απελευθέρωση της γυναίκας!

Banned
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    αυτο ακριβωσ...απο τη στιγμη που θεωρητικα εχουμε ισοτητα...γτ η γυναικα να ζει με τα λεφτα του αντρα και να επιδιωκει να ζει ετσι....???γτ απο τη στιγμη που κερδιζει λεφτα απο τη δουλεια τσ, να μν τα επενδυει αυτη οπωσ θελει παρα να περιμενει τα παντα απο τν αντρα....????
    ετσι στο τελοσ, δειχνουν μια διαθεση για ικανοποιηση μονο μεσω των υλικων αγαθων και τπτ περισσοτερο....τσ προαλλεσ γνωστη μ γυρισε και κανει....εγω να μπω στ αυτοκινητο του ***, εδω αγαπεσ μ ειμαι για μερσεντεσ και πανω ειμαι για μεγαλα πραγματα....και επειδη τυγχανει να ξερω την οικονομικη κατασταση τησ αυτη δεν εχει λεφτα ουτε για φιατ πουντο του 95....μηπωσ δλδ με τον τροπο αυτο οι γυναικεσ δειχνουν οτι ειναι αντικειμενα και απο μονεσ σασ υποβαθμιζεται αυτο που ειστε....???
    Όχι confuse, δεν δείχνουμε ότι είμαστε αντικείμενα, απλά δεν πιστεύουν κάποιες γυναίκες στην αγάπη από ότι έχουν δει έως τώρα, και έτσι το ρίχνουν στα υλικά αγαθά! Το ρίχνουν εκεί για να συμπληρώσουν το κενό που τους λείπει! Μπορεί να υπάρχουν και μερικές δεν λέω που έχουν αγάπη αλλά τους αρέσουν και τα υλικά αγαθά, αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά με αυτές, ίσως δεν υπάρχει κανονική αγάπη, αλλά ψεύτικη. Άμα είσαι καλά μέσα σου, γιατί να το ρίχνεις στα αντικείμενα που καμμία αξία δεν έχουν;

Senior Member
    ρε γαμωτο γτ δεν καταλαβαινεισ αυτο που σου λεω????γτ ενασ μαμακασ να σε εχει φτασει σε αυτο το σημειο????γραψτον ξερεισ που....στρεψε τα ματια σ αλλου....!!!δεν ειναι ολοι ετσι...!!!πραγματικα με στεναχωρει να πιστευεισ οτι ολοι ειναι μαμακεσ και δεν αγαπουν παρα βλεπουν ονο τη γυναικα για το σεξ...γι αυτο σ λεω....κανε αυτο που μου ειπεσ και συ....γινε καλα μεσα σου, συνηδειτοποιησε οτι δεν ειναι ολοι βλακεσ και σκεφτονται με το κατω κεφαλι και μν κοιτασ τα αντικειμενα....τα αντικειμενα κατ εμε μονο εφημερη ευτυχια θα σ δωσουν...τπτ παραπανω....ενω αν αγαπησεισ καποιον και σε αγαπησει και αυτοσ, θα εισαι ζαρουμενοσ και ευτυχισμενοσ καθε στιγμη ευκολη ή δυσκολη....

Banned
    Confuse δεν είναι ένας δύο....... δυστυχώς μπαίνω στα τσατ πολλά χρόνια τώρα, και όλοι μόνο σεξ ζητάνε......

Senior Member
    μηπωσ εκει ειναι το προβλημα λοιπον????μηπωσ να βρεισ αλλου τν ανθρωπο που θα σε αγαπησει......????στα τσατ λογικο ειναι να βρισκεισ τετοια ατομα.....

πραγματικα δεν εχω τι αλλο να σ πω....αν εσυ νοιωθεισ ετσι να σ το αλλαξω δεν μπορω....παντωσ αυτο που λεω ειναι οτι αν προσεγγιζεισ ατομα μονο απο τσατ, μονο τετοιουσ θα βρισκεισ...δυστυχωσ ετσι ειναι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    μηπωσ εκει ειναι το προβλημα λοιπον????μηπωσ να βρεισ αλλου τν ανθρωπο που θα σε αγαπησει......????στα τσατ λογικο ειναι να βρισκεισ τετοια ατομα.....

πραγματικα δεν εχω τι αλλο να σ πω....αν εσυ νοιωθεισ ετσι να σ το αλλαξω δεν μπορω....παντωσ αυτο που λεω ειναι οτι αν προσεγγιζεισ ατομα μονο απο τσατ, μονο τετοιουσ θα βρισκεισ...δυστυχωσ ετσι ειναι....
    συμφωνω!!!!!!!!!!!!!
    ετσι ειναι εκει μπαινει ο κοσμος μονο για να πηδηξει και να φυγει ;)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Banned
    Ε εντάξει ρε παιδιά και το τσατ μια μικρογραφία της κοινωνίας δεν είναι; Ούτε από κοντά μου την πέφτουνε, έχουνε χαθεί οι άντρες, μόνο αν είναι καμμία πολύ πολύ ωραία της την πέφτουνε, αλλιώς οι άλλες τρώνε φτύσιμο!

Senior Member
    Ε εντάξει ρε παιδιά και το τσατ μια μικρογραφία της κοινωνίας δεν είναι; Ούτε από κοντά μου την πέφτουνε, έχουνε χαθεί οι άντρες, μόνο αν είναι καμμία πολύ πολύ ωραία της την πέφτουνε, αλλιώς οι άλλες τρώνε φτύσιμο!
    μικρογραφια της κοινωνιας?
    ουτε καν

Banned
    μικρογραφια της κοινωνιας?
    ουτε καν
    Μακάρι αλλά εσύ έχεις διαφορετικές εμπειρίες; Σου την πέφτουνε για σχέση και όχι για σεξ; Άμα θες λες.

Senior Member
    δεν μπαινω σε τσατ...
    φεησμπουκ το πολυ
    α ψεματα μια φορα μπηκα σε τσατ για να γελασω και γελασα με την ψυχη μου λολ
    για να βρεις σχεση μεσω τσατ πρεπει να εισαι η εξαιρεση στον κανονα.
    μην το ψαχνεις εκει white...

Banned
    Ok, αλλά δεν μου απάντησες. ; )

Senior Member
    Πέστα ρε κοπέλα μου, επιτέλους δλδ... Πάλι καλά που υπάρχουν και γυναίκες που έχουν θάρρος, κρίνουν με αντικειμενικότητα και λένε τα πράγματα με τ όνομα τους.
    Έτσι όπως τα γράφεις, ισότητα μεταξύ φύλων στα λόγια αλλα όπου βρούμε ταμπού της βλαχοελληνικής κοινωνίας του 50 (όπου ο μλκας της παρέας που πλερώνει πάντα είναι ο άντρας - εξ ου και τα προξενιά βάσει οικονομικής θέσης κτλ) τα υιοθετούμε. Αν αυτό δεν λέγεται πουτ@νι@, τοτε τι άλλο? Πόσο ξεφτίλας είναι ένας άνθρωπος (αρσενικού ή θηλυκού γένους) ο οποίος προσφέρει την αγάπη και τον έρωτα με βάση την τσέπη του συντρόφου του?

ΥΓ Το 69% των γυναικών μπακούρια, που το βρήκες παλι αυτό? :p
    Forbidden dreams

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast