τι θέλετε επιτέλους οι γυναίκες? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Δεν ξέρω δεν απαντώ.
    να μαθεις θα σε βοηθησει πολυ......παντα φιλικα:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    πλακιτσα εκανα φιλε
    ε καλα και γω με τετοιο υφος απάντησα, μην τρελαθούμε ρε φίλε :Ρ
    Forbidden dreams

Banned
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    να μαθεις θα σε βοηθησει πολυ......παντα φιλικα:)
    Ναι αυτή η φιλία μας έφαγε. :D Πάντα φιλικά

Senior Member
    Μάλιστα!!!

Banned
    με λενε Rocky Marciano του e-psychology.gr και εχω 69 στις 69 νικες (ο κανονικος ειχε 49 στις 49)!
    ελεγα να μην απαντησω και σ'αυτο το θεμα γιατι εχει πλεον κουρασει η ολη κοντρα την οποια τη καταλαβαινω οτι γινεται και λογο ανοιξης, και ειλικρινα δε μου προσφερει τπτ το να κατηγορω αλλα οταν υπαρχουν κι αποδεικτικα στοιχεια σαν αυτα http://www.newsbomb.gr/sex/story/821...hwris-syntrofo τοτε η οποιαδηποτε γκρινια των χρηστων που μπαινουν εδω μοιαζει δικαιολογημενη. το κανω λοιπον 1. επειδη με παρακαλεσε ο χρηστης confuse, 2. επειδη κακοχαρακτηριστικα παλι απ'τη μαρκελα (η οποια μαλλον νομιζει οτι με ξερει προσωπικα), 3. και για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα οσον αφορα τις πουτανες. παμε λοιπον:

1. με το γαντι θα πω απλα οτι οι γυναικες θελουν να καλοπερασουν. ναι μεν παιζει ρολο η εμφανιση, δλδ αν εισαι ψηλος-γυμνασμενος-ξανθος-γαλανοματης και λοιπα που εχουν καταντησει κλισε πλεον γιατι ολες ειναι ιδιες, θα προσελκυεις μεν περισσοτερες/περισσοτερες θα σε κοιτανε, ΑΛΛΑ αμα δε μπορεις να τις κανεις να διασκεδασουν, μαλλον θα φας ακυρο κι εσυ γιατι τα λαθη δε συγχωρουνται. και πως θα καλοπερασουν αν δε διαθετεις λεφτουδακια για χαλασμα ? εκει ειναι το προβλημα σημερα που πειναμε. δε διαθετουμε λεφτουδακια, κι ετσι ακομα κι αν εχεις μια οκ εμφανιση και την εγκρινουν, σε στελνουν διοτι δε μπορεις να τις προσφερεις. βεβαια ισως να μπορουσαμε να πουμε οτι υπαρχουν τροποι να περασεις καλα και χωρις λεφτα, και το σεξ ειναι ενας απ'αυτους. οταν ομως ολες επηρεαζονται η μια απ'την αλλη οπως ακολουθουν τη μοδα, ετσι λογικα θα θελουν αυτο που προτιμα και η κολλητη τους. ειτε αυτο ειναι εξοδο σε μια γνωστη καφετερια, ειτε σε εστιατοριο, ειτε οτι αλλο.

2.
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    λολ! Μπράβο ρε ρέιν μας περιγράφεις απόλυτα το απογοητευμένο μιζεριασμένο ΚΕΝΟ, που συλλήβδην όλες τις γυναίκες και του φόρουμ ακόμα μας έβγαλε με πρόβλημα! :p
    με ξερεις προσωπικα δλδ μαρκελα και εισαι τοσο απολυτη ? η απογοητευση ειναι κατι στιγμιαιο που περναει πολυ ευκολα. μιζεριασμενο ομως δε μπορεις να με πεις. ισως να μπορεις να με πεις γκρινιαρη. τι θα προτιμουσες ομως, εναν που σου γκρινιαζει για σεξ ή εναν προβληματικο που δε του σηκωνεται ποτε και γι'αυτο δε γκρινιαζει ? προσεχε τι θα απαντησεις, γιατι στο θεμα της whitecandle βγηκες ηδη μια φορα παρθενοπιπιτσα με τις αποψεις σου...

3.
    Μάλλον εσύ ζεις πολύ πίσω YiannisCrete, αν θεωρείς ******* μία επειδή της αρέσουν τα λεφτά......
    ο YiannisCrete σου απαντησε σωστα, δες λιγο και τη σημασια της λεξεως. ******* ειναι αυτη που κανει σεξ πληρωνοντας τη για ανταλλαγμα. υπαρχει και το γνωστο τραγουδι του Χρηστου Τουση (BloodyKate) που λεει οτι η διαφορα απο ******* σε ******* ειναι μια, η μια βγαζει μεροκαματο και η αλλη κανει ληστεια. δυστυχως πλεον εχουν καταντησει ολες παρανομες πουτανες γιατι το πληρωνοντας τη σημερα μπορει να μεταφραστει σαν ξοδευωντας ολα τα λεφτα για χαρη της, γιατι οπως ειπαμε και στο 1 θελει να καλοπερασει. δε θα υπηρχε ομως προβλημα εαν δεν ειχαμε κριση εδω και πεινουσαμε. κι επειδη τα κοριτσακια αυτα αρνουνται να ριξουν τις απαιτησεις τους, γι'αυτο και τα αγορακια παραμενουν μονα και γκρινιαζουν τωρα.

Συγκρίνεις τώρα τον ζιγκολό με τις γυναίκες που απλά τους αρέσει η απόλαυση στα πράγματα επειδή έχουν πληγωθεί;
    οι αντρες δε πληγωνονται ? γιατι να μη καλοπερνανε κι αυτοι δλδ ? ή μηπως πιστευεις ακομα οτι αυτοι δεν ειναι ανθρωποι και δε νιωθουν, δεν αισθανονται, δεν εχουν αναγκες, ενω ειπαμε το αντιθετο στο αλλο θεμα το δικο σου ? κι αφου κι εσυ εισαι πληγωμενη, γιατι να μη κοιταξεις να καλοπερασεις ? πηγαινε κι εσυ μονο για σεξ, τι σε εμποδιζει ? αν σε χρησιμοποιησαν χρησιμοποιησε τους κι εσυ.

Banned
    Κενό καταρχάς δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί σου, έστω και αν δεν είναι για μένα, παρθενοπιπίτσα άκου εκεί! Όσο για το 3 τι να σου πω εγώ απλά διαφωνώ, δεν μπορώ να κατακρίνω μία επειδή της αρέσει η καλοπέραση όπως λες. Και το τελευταίο ναι οι άντρες που θέλουν μόνο σεξ δεν πληγώνονται Κενό. Βαρέθηκα όμως να απαντάω για τα ίδια και τα ίδια....

Banned
    ε τοτε τι μπαινεις στη διαδικασια και τα συζητας βρε whitecandle ? αλλαξε και σκεψου διαφορετικα. κι εγω εχω βαρεθει να κατηγορω τις γυναικες εδω, λες και δεν υπαρχουν αλλες στο εξωτερικο αν ειναι.

Senior Member
    τι θέλουμε?γίνεται να μη βλέπετε ποδόσφαιρο όταν σας κάνουμε γλύκες,έλεος πως γίνεται να έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις σας,δεν είναι σωστό ,αγόρια για δέστε το λίγοχαχαχαχχιχι!!!!!!ΕΛΕΟΣ :confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ..με ξερεις προσωπικα δλδ μαρκελα και εισαι τοσο απολυτη ? η απογοητευση ειναι κατι στιγμιαιο που περναει πολυ ευκολα. μιζεριασμενο ομως δε μπορεις να με πεις. ισως να μπορεις να με πεις γκρινιαρη. τι θα προτιμουσες ομως, εναν που σου γκρινιαζει για σεξ ή εναν προβληματικο που δε του σηκωνεται ποτε και γι'αυτο δε γκρινιαζει ? προσεχε τι θα απαντησεις, γιατι στο θεμα της whitecandle βγηκες ηδη μια φορα παρθενοπιπιτσα με τις αποψεις σου....
    εσένα δεν χρειάζεται να σε ξέρει κάποιος προσωπικά, για να βγάλει απλά συμπεράσματα, γιατί δυστυχώς κάνεις μπαμ αποκρουστικό από μακρυά φίλε ΚΕΝΕ!
    Δεν είσαι ο τύπος που έχει περιεχόμενο.., οπότε σε διαβάζει ο άλλος ανοιχτό βιβλίο από τις 2-3 ατάκες που θα ρίξεις και καταλαβαίνει τάχιστα περί τίνος πρόκειται!
    Δεν θάπεφτα ποτέ σε τέτοιου είδους παγίδα.. να θελήσω να σε γνωρίσω εσένα ειδικά από κοντά, νάσαι σίγουρος!
    Έπειτα κάποια πράγματα δεν είν' τυχαία... ΜΟΝΟΟΟΟΟΣ!!! :p
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    οποτε με αυτη σου την απαντηση μου δινεις το δικαιωμα να σε κακοχαρακτηριζω κι εγω λεγωντας πραγματα που δεν ισχυουν για σενα. γιατι ολοι κρινουμε απ'αυτο που διαβαζουμε οπως πολυ σωστα λες. το δικο σου περιεχομενο ομως που ειναι μαρκελιτσα ?

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

θες να κατσω να ασχοληθω μαζι σου προσωπικα να δεις οτι υποφερεις και εισαι αλλη μια απ'αυτες που ανηκουν στο 69% ? μονο που εσυ εισαι λιγο μεγαλυτερη, οποτε ακομα χειροτερα.

Senior Member
    παλι τρωγεστε εσεις οι δυο?

Banned
    εδω ειναι το περιεχομενο σου μαρκελιτσα:

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    και βέβαια αν δεν είν' ανασφαλής πρώτα θα την παντρευτεί και μετά θα δοκιμαστούνε...
    ποιός είσαι συ δλδ, πούχεις το προνόμιο της δοκιμής; χαχαχαχα
    θαυμαζουμε τις προχωρημενες αποψαρες και την υγιη συμπεριφορα. απευθυνσου στο νηματοθετη και πεστου ποιος εισαι εσυ πουχεις το προνομιο της δοκιμης ?

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε τοτε τι μπαινεις στη διαδικασια και τα συζητας βρε whitecandle ? αλλαξε και σκεψου διαφορετικα. κι εγω εχω βαρεθει να κατηγορω τις γυναικες εδω, λες και δεν υπαρχουν αλλες στο εξωτερικο αν ειναι.
    Βαρέθηκα να απαντάω σε σένα τα ίδια και τα ίδια. Αφού πάντα θα βρίζεις τις Ελληνίδες τις έχεις πολύ χαμηλά τι να σε κάνω.

Banned
    Βαρέθηκα να απαντάω σε σένα τα ίδια και τα ίδια. Αφού πάντα θα βρίζεις τις Ελληνίδες τις έχεις πολύ χαμηλά τι να σε κάνω.
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    τι θέλουμε?γίνεται να μη βλέπετε ποδόσφαιρο όταν σας κάνουμε γλύκες,έλεος πως γίνεται να έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις σας,δεν είναι σωστό ,αγόρια για δέστε το λίγοχαχαχαχχιχι!!!!!!ΕΛΕΟΣ :confused:
    (Πρίν διαβάσεις την απάντηση λάβε υπ'όψην πως μάτς δέν παρακολουθώ σχεδόν ποτέ
    -ΟΚ, btw, ακούω δίσκους ...πολλούς)

Όχι, ...δέν γίνεται.
    Είναι αναγκαίο να το υποστείτε.

Και δέν βλέπω τον λόγο δλδ, γιατί σώνει και καλά να ζητάτε τις γλύκες την ώρα του μάτς?
    Περισσότερο σάν τέστ εξουσίας μου ακούγεται αυτό.
    Το αν σας επιθυμεί, (....σας αγαπά, ή σας σέβεται) ο "άλλος" πρέπει να γίνει εκείνη τη στιγμή?
    Αφού ο εγκέφαλός του έχει "κλειδώσει" εκεί, ...τί να γίνει?
    Αν του τη σπάσετε θά'ναι χειρότερα και γιά τους δύο -γιά διαφορετικούς λόγους, βέβαια.

Το θέμα γιά 'μένα είναι το αν όταν δέν έχει μάτς πως σας φέρεται.
    Αν, π.χ, πάτε μαζί ένα τριήμερο δίχως τιβί, λάπτοπ, βιτρίνες και τηλέφωνο τί περίπου θα συμβεί?
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast