τι ελκύει μια γυναικα σε εναν αντρα? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 177
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    αχ πεθαινω οταν με λες Φωτουλα,το ξερεις!!!

Ναι εννοειται αυτο που λες..
    Αυτο συμβαινει κανουν παιχνιδακια παλευουν να σε "μετρησουν"...

Εχει τοσο ενδιαφερον!προσπαθει να σε γραψει,του λες με τον ιδιο τροπο "οκ" και μετα ζηταει εξηγησεις και κλαψουριζει,,,αχαχαχαχαχ
    τι παιζεις μαναρι μου,αμα δε σε παιρνει?
    χαχαχαχαχααχ
    κι εμενα μ αρεσει να σε λεω φωτουλα. λεω μια φιλη μου ετσι ;)

ακριβως ετσι, φωτουλα μου. το παιχνιδακι συνοδευεται με επανεμφανιση, ενω η απορριψη, με εξαφανιση και απανωτα σταυροκοπηματα :ΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Ναι, συμβαινει και αυτο...αλλα το θεωρω ανωριμοτητα, οποτε το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Αν καποιος αντρας σου λεει να φυγεις απο τη ζωη του, τις περισσοτερες φορες το εννοει..Στο καλο!! Θα συμφωνησω με την Remedy. Περα απο λογια και παιχνιδια, αν καποιος ενδιαφερεται καποια στιγμη, θα την κυνηγησει τη γυναικα. Παιχνιδια του τυπου, δεν σε θελω αλλα σε θελω, φυγε αλλά ελα, πιο πολυ κουραζουν και ξενερωνουν, παρα φερνουν δυο ανθρωπους κοντα....
    συμφωνουμε τζουλιας ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχαχααχ
    κι εμενα μ αρεσει να σε λεω φωτουλα. λεω μια φιλη μου ετσι ;)

ακριβως ετσι, φωτουλα μου. το παιχνιδακι συνοδευεται με επανεμφανιση, ενω η απορριψη, με εξαφανιση και απανωτα σταυροκοπηματα :ΡΡΡ
    Το θεμα ειναι Remedy οτι πολλες φορες δεν ειναι ξεκαθαρο πότε ο άλλος παιζει μαζι σου και πότε σε απορριπτει στην ουσια. Όπως και να εχει το πραγμα, τετοια παιχνιδια ειναι πολυ κουραστικα..Θεωρω οτι η αποστασιοποιηση ειναι η καλυτερη απαντηση αν δεν ενδιαφερεσαι για καποιον και η πιο τιμια. Εγω τουλαχιστον.. θελω να λειτουργω μονο ετσι..Αν κατι ή καποιος δεν με ενδιαφερει, δεν θελω να το ταλαιπωρω και πολυ το πραγμα..Γενικα αργω να παρω αποφασεις αλλα οταν τις παρω..ειναι και οριστικες..

Senior Member
    συμφωνουμε τζουλιας ;)
    Ναι, κατα βαση..

Senior Member
    Το θεμα ειναι Remedy οτι πολλες φορες δεν ειναι ξεκαθαρο πότε ο άλλος παιζει μαζι σου και πότε σε απορριπτει στην ουσια. Όπως και να εχει το πραγμα, τετοια παιχνιδια ειναι πολυ κουραστικα..Θεωρω οτι η αποστασιοποιηση ειναι η καλυτερη απαντηση αν δεν ενδιαφερεσαι για καποιον και η πιο τιμια. Εγω τουλαχιστον.. θελω να λειτουργω μονο ετσι..Αν κατι ή καποιος δεν με ενδιαφερει, δεν θελω να το ταλαιπωρω και πολυ το πραγμα..Γενικα αργω να παρω αποφασεις αλλα οταν τις παρω..ειναι και οριστικες..
    κοιτα, προσβλητικος δεν γινεται κανεις, αν δεν φτασεις στην εμμονη.... η θα εξαφανιστει, η θα σου πει οτι δεν γουσταρει. για να γινει προσβλητικος, πρεπει καποια να τον κυνηγησει εμμονικα η να συκοφαντησει. ε τοτε, δικαιουται ο χριστιανος να αγανακτησει..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    κοιτα, προσβλητικος δεν γινεται κανεις, αν δεν φτασεις στην εμμονη.... η θα εξαφανιστει, η θα σου πει οτι δεν γουσταρει. για να γινει προσβλητικος, πρεπει καποια να τον κυνηγησει εμμονικα η να συκοφαντησει. ε τοτε, δικαιουται ο χριστιανος να αγανακτησει..
    Ψιλοδιαφωνω εγω. Νομιζω οτι καποιος μπορει να γινει προσβλητικος, χωρις απαραιτητα να εχει γινει εμμονικη η γυναικα. Ειναι σαν να λες δεν θα σου πει κανεις ψεματα, αν εσυ δε του λες ή εισαι σωστη. Ε οχι, ο χαρακτηρας και το επιπεδο δε θεωρειται δεδομενο ή παντα αναλογο του επιεπεδου και της συμπεριφορας του αλλου!
    Πολλοι ανθρωποι βιωνουν σεναρια μες στο κεφαλι τους, που το ενα μηνυμα γινεται 100, η περαστικη διασταυρωση στο δρομο γινεται συνεχης παρακολουθηση κτλ κτλ κτλ, και τα διαδιδουν αυτα και στον κοσμο γυρω. Και δε μιλαω για περιπτωσεις που χρηζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης!

Senior Member
    Φυσικα εχεις δικιο, βεβαια εξαρταται τί εννοεις εμμονικα..Εμμονικα μπορει για καποιον να ειναι να του τηλεφωνει καποιος ολη τη μερα, για αλλον μπορει να ειναι να κατασκηνωνει εξω απο το σπιτι του αλλου..εξαρταται τί αντεχει ο καθενας..Οσο για το προσβλητικος που λες, νομιζω κρινω απο τη δικη μου συμπεριφορα. Εγω αν ξερω οτι καποιος με εχει αγαπησει, ποτε δεν θα τον προσβαλλω..υπαρχουν αλλοι τροποι..δεν ειναι αναγκη να τον διαλυσεις τον αλλον. σε εχει αγαπησει..καποτε τουλαχιστον..ι

Senior Member
    Φυσικα εχεις δικιο, βεβαια εξαρταται τί εννοεις εμμονικα..Εμμονικα μπορει για καποιον να ειναι να του τηλεφωνει καποιος ολη τη μερα, για αλλον μπορει να ειναι να κατασκηνωνει εξω απο το σπιτι του αλλου..εξαρταται τί αντεχει ο καθενας..Οσο για το προσβλητικος που λες, νομιζω κρινω απο τη δικη μου συμπεριφορα. Εγω αν ξερω οτι καποιος με εχει αγαπησει, ποτε δεν θα τον προσβαλλω..υπαρχουν αλλοι τροποι..δεν ειναι αναγκη να τον διαλυσεις τον αλλον. σε εχει αγαπησει..καποτε τουλαχιστον..ι
    τι αγαπησει και μισησει παιδι μου? δεν μιλαμε για αγαπες εδω. μιλαμε για γνωριμιες απλες. ενοχλητικο, ειναι ο,τι ενοχλει καποιον.
    το να θεωρει οτι εδειξε σαφως οτι δεν γουσταρει, και ο αλλος να επιμενει να τον κυνηγαει,. αυτο για τους περισσοτερους ειναι ενοχλητικο...

Senior Member
    τι αγαπησει και μισησει παιδι μου. δεν μιλαμε για αγαπες εδω. μιλαμε για γνωριμιες απλες. ενοχλητικο, ειναι οτι ενοχλει καποιον.
    το να θεωρει οτι εδωσε σαφη απαντηση οτι δεν γουσταρει, και ο αλλος να επιμενει να τον κυνηγαει,. αυτο για τους περισσοτερους ειναι ενοχλητικο...
    Α...τοτε αλλαζει..εγω μιλαω για αγαπη, να σου εχει πει οτι σε αγαπαει πολυ, να σε αφηνει συξιλη...να ζητας εξηγησεις..και να τα ακους και απο πανω...και παλι ομως, ολα στο παιχνιδι και ολα περνανε. Αν μιλαμε για απλη γνωριμια...ενταξει τοτε..εχεις δικιο..Δεν γινεται ομως την μια μερα να εισαι ο ερωτας καποιου-κατα τα λεγομενα του- και την αλλη να μην ..σε ξερει..Ομως ολα γινονται τελικα ..και no problem..

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ψιλοδιαφωνω εγω. Νομιζω οτι καποιος μπορει να γινει προσβλητικος, χωρις απαραιτητα να εχει γινει εμμονικη η γυναικα. Ειναι σαν να λες δεν θα σου πει κανεις ψεματα, αν εσυ δε του λες ή εισαι σωστη. Ε οχι, ο χαρακτηρας και το επιπεδο δε θεωρειται δεδομενο ή παντα αναλογο του επιεπεδου και της συμπεριφορας του αλλου!
    Πολλοι ανθρωποι βιωνουν σεναρια μες στο κεφαλι τους, που το ενα μηνυμα γινεται 100, η περαστικη διασταυρωση στο δρομο γινεται συνεχης παρακολουθηση κτλ κτλ κτλ, και τα διαδιδουν αυτα και στον κοσμο γυρω. Και δε μιλαω για περιπτωσεις που χρηζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης!
    εγω δεν εχω συναντησει τετοιες περιπτωσεις ανδρων λιλι-ουμ
    γυναικων , ναι. που μπορει καποιος να τις προσεγγισει πολυ ευγενικα κι αυτες να αντιδρασουν σαν να τους σκοτωσε την μανα.ειδικα αν ειναι κι αλλος κοσμος μπροστα.
    ανδρες που να γινουν προσβλητικοι, εχω συναντησει μονο καποιους που πραγματικα τους ενοχλουσαν και τους συκοφαντουσαν.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Πιστευεις δλδ οτι αυτο ειναι αποκλεισιτκο χαρακτηριστικο των γυναικων? Κανει διαχωρισμο στο φυλο?
    Εγω παλι εχω δει παρα πολυ ασχημες συμπεριφορες αρσενικων σε κοπελιτσες που τους πλησιζουν δειλα κι ευγενικα οπως λες. Απο το λυκειο θυμαμαι μια κοπελιτσα ηταν ερωτευμενη με ενα παιδι και τον πλησιαζε να του μιλαει, και αυτος την εκανε ρεζιλι στο κεντρικο δρομο μπροστα σε ολες τις καφετεριες, την εφτυσε στο προσωπο και την εβρισε χυδαια. Οπωσδηποτε δεν τον ειχε πρηξει τοσο, αλλα και να τον ειχε πρηξει πολυ, οι υπολοιποι 9 στους 10 ας πουμε αντρες δε θα την αντιμετωπιζαν ετσι, γιατι οσα χρονια την ηξερα ηταν μια χαρα, δεν ηταν να πεις οτι πηγαινε σε ολοςυ και φορτωνοταν και ηταν σπαστικια!
    Απλα το αγορι ηταν κωλοχαρακτηρας, και με τη βουλα, γιατι και αυτον τον ξερω πολλα χρονια. Εκτος και αν το θεωρεις σωστη διορθωση αυτο που της εκανε!

Senior Member
    Και εγω θα συμφωνησω..Εξαρταται βεβαια και ποια τα ορια του αλλου. Καποιος μπορει να ενοχλειται και απλα αν τον παιρνεις τηλεφωνο και του λες οτι τον αγαπας, αλλος μπορει να μην ενοχλειται ποτε. Το επιπεδο καποιου δεν εξαρταται παντα απο την συμπεριφορα του αλλου, και εκει νομιζω ειναι και το καθοριστικο στοιχειο του χαρακτηρα..

Senior Member
    Πιστευεις δλδ οτι αυτο ειναι αποκλεισιτκο χαρακτηριστικο των γυναικων? Κανει διαχωρισμο στο φυλο?
    Εγω παλι εχω δει παρα πολυ ασχημες συμπεριφορες αρσενικων σε κοπελιτσες που τους πλησιζουν δειλα κι ευγενικα οπως λες. Απο το λυκειο θυμαμαι μια κοπελιτσα ηταν ερωτευμενη με ενα παιδι και τον πλησιαζε να του μιλαει, και αυτος την εκανε ρεζιλι στο κεντρικο δρομο μπροστα σε ολες τις καφετεριες, την εφτυσε στο προσωπο και την εβρισε χυδαια. Οπωσδηποτε δεν τον ειχε πρηξει τοσο, αλλα και να τον ειχε πρηξει πολυ, οι υπολοιποι 9 στους 10 ας πουμε αντρες δε θα την αντιμετωπιζαν ετσι, γιατι οσα χρονια την ηξερα ηταν μια χαρα, δεν ηταν να πεις οτι πηγαινε σε ολοςυ και φορτωνοταν και ηταν σπαστικια!
    Απλα το αγορι ηταν κωλοχαρακτηρας, και με τη βουλα, γιατι και αυτον τον ξερω πολλα χρονια. Εκτος και αν το θεωρεις σωστη διορθωση αυτο που της εκανε!
    Περι χαρακτηρα..κολοκυθοπιτα...

Senior Member
    συμφωνω μαζι σου...πολλοι φιλοι μου εχουν πλησιασει κοπελες με ευγενικο τροπο και τους βριζαν με το χειροτερο τροπο

Senior Member
    ποιο λυκειο, λιλι? δεν μιλαω για 15χρονα, μιλαω για ανδρες και γυναικες. ενηλικες....
    οχι,δεν εχω δει ποτε κατι αναλογο.
    εχω δει ομως πανω απο 3 περιπτωσεις εμμονικου κολληματος απο γυναικες πριν τις προσβαλουν.δεν ξερω αν ειναι σεξιστικο το θεμα.την εμπειρια μου σου ειπα.

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast