Τι σκέφτεστε; - Page 743
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 743 of 1532 FirstFirst ... 2436436937337417427437447457537938431243 ... LastLast
Results 11,131 to 11,145 of 22967
    Banned
    Όπως θέλετε πάρτε το, εγώ το είπα για καλό σας, τώρα αν δεν θέλετε δεν το δέχεστε, πάντως με το να ειρωνεύεστε δείχνετε ότι είστε κατώτερες. Καληνύχτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Καλε μην τρεχετε στα βουνα εχω εγω στον κηπο. Θα κοψω για ολες σας!!
    είμαστε πολλές φτάνει?μη μας τάζεις κ ξετάζεις κ μετά από ενα κοτσανάκι?χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Όπως θέλετε πάρτε το, εγώ το είπα για καλό σας, τώρα αν δεν θέλετε δεν το δέχεστε, πάντως με το να ειρωνεύεστε δείχνετε ότι είστε κατώτερες. Καληνύχτα.
    χαχαχαχα!! μπράβο σου τόπαιξες μια χαρά το παιχνίδι ως το τέλος καλή μου! Καληνύχτα και σε σένα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Καλε μην τρεχετε στα βουνα εχω εγω στον κηπο. Θα κοψω για ολες σας!!
    Τι ομορφο να εχεις χαμομηλι στον κηπο σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    ρε φιλεναδα εγώ το πιστεύω απλά κανουμε λίγη πλάκα χωρίς ίχνος ειρωνίας ,φιλάκια κ καληνύχτα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Εχω πολλα στον κηπο μου nflu.. Να ναι καλα η μαμα μου που τα φροντιζει!! Eχουμε και φραουλιτσες!! Σημερα φαγαμε δυο! :p

Senior Member
    Εχω πολλα στον κηπο μου nflu.. Να ναι καλα η μαμα μου που τα φροντιζει!! Eχουμε και φραουλιτσες!! Σημερα φαγαμε δυο! :p
    Ααααααααααααχ!Τρελλαινομα� �........τυχερουλα!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    :) Aμα ωριμασει καμια ακομα θα την στειλω μαζι με τα χαμομηλια :P

Senior Member
    φακ σκεφτομαι την γκαντεμια που μας δερνει... :Ρ
    δεν γαμιεται θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει και η bloodykate :P
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Ωχ τι όνειρο ήταν αυτό που είδα πάλι; Η απόλυτη φρίκη! Είχα πιάσει τσιμπούρια και έβγαζα σκουλίκια από το στόμα μου! Βάσει της ερμηνείας του Φρόυντ ότι αποτελούν καθρέφτη του υποσυνειδήτου, φέρνοντας με μεταμφιεσμένες σκηνές στην επιφάνεια απωθημένα, ανεκπλήρωτες επιθυμίες και κρυφούς φόβους, πρέπει να εκφράζουν τη φοβία μου για το θάνατο και την ακμή του προσώπου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ωχ τι όνειρο ήταν αυτό που είδα πάλι; Η απόλυτη φρίκη! Είχα πιάσει τσιμπούρια και έβγαζα σκουλίκια από το στόμα μου! Βάσει της ερμηνείας του Φρόυντ ότι αποτελούν καθρέφτη του υποσυνειδήτου, φέρνοντας με μεταμφιεσμένες σκηνές στην επιφάνεια απωθημένα, ανεκπλήρωτες επιθυμίες και κρυφούς φόβους, πρέπει να εκφράζουν τη φοβία μου για το θάνατο και την ακμή του προσώπου.
    απαπαππααπαπαπααααααα
    μεγαλη πορτα θα διαβεις και θα ναι του σπιτιου σου!
    συμφορες και βασανα σε περιμενουν :Ρ :Ρ :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    χαχαχαχα!! μπράβο σου τόπαιξες μια χαρά το παιχνίδι ως το τέλος καλή μου! Καληνύχτα και σε σένα!
    Να 'σαι καλά. :) Τα λέμε!
    Last edited by whitecandle; 17-05-2012 at 17:48.

Senior Member
    την αυριανη μερα.....
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    ''I found you here now please just stay for a while,I can move on with you round..I hand you my mortal life but will it be forever?I'll do anything for a smile,holding you 'till our time is done,we both know the day will come but I don't wanna leave you......newborn life replacing all of us changing this fable we live in,no longer needed here so where do we go?will you take a journey tonight follow me pass the walls of death?but what if there's no internal life??......it's empty and cold without you here....don't wanna die alone without you here,please tell me what we have is real.So what if I never hold you or kiss your lips again??so I never want to leave you ,and the memories of us to see I beg don't leave me''
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    ''I found you here now please just stay for a while,I can move on with you round..I hand you my mortal life but will it be forever?I'll do anything for a smile,holding you 'till our time is done,we both know the day will come but I don't wanna leave you......newborn life replacing all of us changing this fable we live in,no longer needed here so where do we go?will you take a journey tonight follow me pass the walls of death?but what if there's no internal life??......it's empty and cold without you here....don't wanna die alone without you here,please tell me what we have is real.So what if I never hold you or kiss your lips again??so I never want to leave you ,and the memories of us to see I beg don't leave me''
    Νεφελάκη μου... δεν έχω λόγια! Θα σου αφιερώσω ένα αγαπημένο μου κομμάτι, νομίζω θα σου αρέσει...

http://www.youtube.com/watch?v=N939-xgTBrM
    Είμαι εδώ να ξέρεις!