Results 46 to 60 of 68
-
18-05-2012, 11:25 #46
Ρε Περσεφόνη κορίτσι μου, ειπα χθες ψιλοδιαβαζοντας το νημα να μην σου απαντήσω αλλα... με όλα αυτά που γράφεις σήμερα, μια ερώτηση: αφού το πράγμα δεν οδηγεί πουθενά, εσυ τι προσδοκάς? Να γίνει κανα θαύμα? Έχεις περιγράψει τον συντροφό σου με τα χειρότερα, δηλώνεις ιδιαίτερα στερημένη στον έρωτα, ένα σωρό αρνητικά πράγματα και μια σχέση (σχέση?) η οποία διατηρεί ουτως ή άλλως την ζωή σου στην μαυρίλα όπως γράφεις... Και ένα σωρό λανθασμένες πεποιθήσεις (#43 ολόκληρο) που σου έχουν δημιουργήσει μέσα σου οι αποτυχημένες όπως τις περιγράφεις σχέσεις σου...
Ποτέ δεν ήμουν υπερ του να διαλύεις μια σχέση, αλλα εσυ εδω πέρα περιγράφεις μια κόλαση, οχι μια σχέση... μια μαυρίλα και μισή η οποία δεν σου προσφέρει το παραμικρό... Και εαν λάβουμε υπ όψιν αυτα που γράφεις, είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο οτι αυριο θα χτυπας στο κεφάλι σου στον τοίχο και θα διαμαρτύρεσαι οτι πέταξες τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου στα σκουπίδια! Μετα, ποιος θα σου φταίει?
Εκπλήσομαι και με τις απαντήσεις ορισμένων... ρε παιδιά, έλεος δλδ... τι άλλο πρέπει να σας περιγράψει για να καταλάβετε οτι εδω πλέον δεν υπάρχει προοπτική? Βλέπετε εσείς εστω μια πιθανότητα να βγει η κοπέλα απο την "μαύρη ζωή" που περιγράφει μέσα σε αυτή την σχέση? Αφου κάθε φορά που ορίζετε μια τέτοια προοπτική, σας απαντάει (φωνάζει θα έλεγα) με σεντόνια επιχειρημάτων οτι κατι τέτοιο δεν παίζει...Forbidden dreams
- 18-05-2012, 11:32 #47
18-05-2012, 11:59 #48
Συμφωνώ μαζι σου και την απάντηση στο ερωτημα της την εδωσε η ίδια, ήταν άτυχη. Απλά έχει κολλήσει ψυχικά και συναισθηματικά με τον τύπο και τρέφει φρούδες ελπίδες ότι θα αλλάξει η κατάσταση μαζι του προς το ιδανικό που αυτη ονειρευεται ενώ ο τύπος μπορεί ήδη να την κερατώνει κανονικά κι αυτη να μην έχει πάρει χαμπάρι (απόδειξη το ότι άντρας με τοσες πολλές εμπειρίες της προσφερει τοσο λιγα στον ερωτα). Και στην περιπτωση που ακομα δεν την κεράτωσε αυτο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για μετέπειτα και το ζητημα ειναι αν η κοπελα αυτη θα το ανέχεται. Μεσα από την εμπειρια του με τις γυναικες πέρα από το κρεβάτι έμαθε το πως να τις κανει να δενονται συναισθηματικα και ψυχικά μαζί του γι αυτο και όλα αυτα τα λόγια και οι φρουδες ελπίδες της Περσεφόνης. Πρόκειται για σχέση που ειτε θα εχει ημερομηνία λήξης ειτε δε θα έχει αλλά το ένα απ τα δυο μέρη (σιγουρα η Περσεφονη) θα υποφέρει από την απιστια εκτος κι αν από τωρα το δουλέψει στη σκεψη της προς την πλευρα της αποδοχής. Και ήδη εμμέσως πλην σαφως της παραδέχτηκε ότι ειχε παει με πιο ωραιες της γυναικες που του προσφεραν και καλύτερο σεξ από αυτη. Οπότε τι θέλει τελικά να ακούσει από τη συζητηση. Οι δυστυχως εμπειριες της και τιποτα άλλο την οδηγησαν σ αυτη την πεποιθηση για τους αντρες.
γιάννης
18-05-2012, 13:06 #49
18-05-2012, 13:21 #50
...περς....χτες που συζητούσαμε είχα την εντύπωση πως αντιμετωπίζεις μόνο ένα πρόβλημα.
Απ όλα αυτά που γράφεις σήμερα, μου φαίνεται πως χάνεις τσάμπα χρόνια με αυτό τον άνθρωπο.
Πόσο χρονών είσαι?
Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβιβάζεσαι με ψίχουλα και μένεις σε κάτι που σε αρρωσταίνει και δεν σου δίνει καμιά ευχαρίστηση πέρα από την "ασφάλεια" της ρουτίνας που είναι πέρα για πέρα ψεύτικη και παραπλανητική και σαφώς θα μετανιώσεις αργότερα.
Όσο για το ερώτημα σου, φυσικά και δεν είναι έτσι οι άντρες, εσύ τράβηξες δυο στα δύο "λαχεία".
Θυμάσαι τι σου έλεγα χτες για τη νοοτροπία των ρωσίδων που φέρονται στους άντρες σαν σκλάβες τους?
Αυτό κουβαλάει ο φίλος σου και αυτό αναπολεί γιατί δεν μπορεί να το βρει μαζί σου.
Αν σκεφτώ και όλα τα άλλα που έχεις περάσει να αναπολείτε μαζί τη ρωσία μόνο μαζοχιστικές τάσεις διακρίνω απ' την πλευρά σου.
Δεν θέλω να γίνομαι απόλυτη, αλλά δεν βλέπω να βρίσκεις ποτέ την ευτυχία με αυτό τον άνθρωπο.
18-05-2012, 15:24 #51
Συμφωνώ με τον YiannisCrete, η σχέση αυτή φαίνεται τελείως προβληματική και χωρίς περιθώρια βελτίωσης. Μετά από έξι χρόνια σε μια τέτοια κατάσταση, δε νομίζω ότι μπορεί κάτι να αλλάξει. Προφανώς, έπεσες πάνω σε προβληματικό άνθρωπο (τουλάχιστον στον σεξουαλικό τομέα) ο οποίος πατάει πάνω στην έλλειψη εμπειρίας σου και την ανασφάλειά σου για να καλύπτει τις δικές του ανασφάλειες.
Και καταρρακώνει την αυτοεκτίμησή σου, για να μη νιώθει αυτός μειονεκτικά. Κι εγώ θα έλεγα πως πολλά από αυτά που σου λέει για την παραδεισένια Ρωσία και τις γυναίκες, πιθανόν είναι παραμύθια. Κανείς δε νιώθει χορτασμένος από τις πολλές σχέσεις της μιας νύχτας. Μπουχτισμένος ίσως.
Εγώ θα σου έλεγα να αρχίσεις να προσέχεις τον εαυτό σου, να ξαναβρείς την αυτοεκτίμησή σου και να ψάξεις πλέον για κάποιον που θα το εκτιμήσει.
18-05-2012, 15:59 #52
Περσεφόνη άκου να δεις γιατί συγχύστηκα τώρα πάααρα πολύ ;-)
Εάν ισχύουν όλα αυτά που περιγράφεις ο άνδρας αυτός είναι ο μεγαλύτερος παρτάκιας του κόσμου.
Δε σε ικανοποιεί ούτε σεξουαλικά ούτε συναισθηματικά. Μη χάνεις το χρόνο σου μαζί του.
Εάν νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση κάνε κάτι γι'αυτό!
Πήγαινε φτιάξε το σώμα σου, τα μαλλιά σου, κάνε πράγματα για σένα να γουστάρεις τον εαυτό σου.
Εγώ θεωρώ ότι η σχέση σας έχει τελειώσει.
Και συ το ξέρεις αλλά δεν μπορείς να βρεις ακόμα τη δύναμη.
προσπάθησε για σένα και μόνο, επειδή είσαι νέο παιδί, να ενδυναμώσεις την παρτούλα σου. Να ενδυναμωθείς εκεί που εντοπίζεις ότι υστερείς.
Η συνήθεια είναι άσχημο πράγμα αλλά...είναι πολύ χειρότερη μια ζωή με λάθος σύντροφο.
Εμένα μοθυ φαίνεσαι μια χαρά συγκροτημένη από τα λόγια σου.
Είναι πολύ λογικό να νιώθεις αδικημένη και να βλέπεις εχθρικά το αντίθετο φύλο αλλά πίστεψέ με ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να περνάει καλά η γυναίκα τους και προσφέρουν ό,τι έχουν.
Και σίγουρα θα βρεις κάποιον τέτοιον αρκεί να απαγκιστρωθείς βρε παιδάκι μου.
Τι κάθεσαι με αυτόν τον τύπο. Δε σου κάνει, τέλος.
Και κάτι τελευτάιο: στη Ρωσία ήταν και αν κρίνω βάσει ηλικίας δεν την πέτυχε και στην ανάπτυξή της...έλεος δηλαδή δε ζούσε στη Νέα Υόρκη. Μην τα χάφτεις ρε. Σήκω φύγε και μην ξανακούσω για δαρμένο σκυλί και χαζομάρες. Σιγά το κελεπούρι δηλαδή.
Επίσης να μην ξεχάσω: το γεγονός ότι χτυπιόταν για να σε κερδίσει κι εκλαιγε δε μου λεει κάτι..είναι κλασσική χειριστική συμπεριφορά για να υποκύψει ο άλλος (στο λέω γιατί ενίοτε το κάνω ;-))..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
18-05-2012, 16:12 #53
Δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις, απ'οσες διάβασα, συμφωνώ με την Μ&Ι για τα κεράσια και το καλάθι. Ίσως έχει όντως κάποιο θέμα, το γνώριζε εννοείται πριν σε γνωρίσει και προσπάθησε με κάθε τρόπο να θολώσει τα νερά δείχνοντάς σου πως στο παρελθόν ήταν μηχανή του σεξ, για να μην πάει το μυαλό σου πως θα φταίει εκείνος για τα μελλοντικά σας σεξ. προβλήματα. Είναι σχεδόν σίγουρο. Δεν φταις εσύ!
Last edited by vlack_swan; 18-05-2012 at 16:28.
18-05-2012, 17:50 #54
Ενταξει παιδια.Διαβασα ολες τις αποψεις σας. Και τωρα μου δημιουργειτε το εξης ερωτημα. Οι δικες σας σχεσεις με τους συντροφους σας, πως ειναι ? Και μιλαω σε ολους τους τομεις. Πως περνατε γενικα στη σχεση σας και τα πατε καλα? Μπορει καποιος ικανοποιημενος απο την σχεση του,να μου πει στο περιπου πως περναει? Πως ειναι να τα πας καλα με καποιον? Πχ. καθε ποτε κανετε σεξ? Διασκεδαζετε μαζι? Μιλατε? Τι ειναι αυτα που σας κανουν να νιωθετε καλα με τον αλλο? Πως περναει η μερα σας μαζι του? Αν καποιος απο σας συζει, που σιγουρα η συγκατοικηση φερνει ρουτινα και προβληματα, πως τα καταφερνετε και τα πατε καλα? Θελω την εμπειρια καποιου που ειναι ευτυχισμενος. Πως ειναι τελικα να εισαι ευτυχισμενος ?
Εγω ξερω μονο πως ειναι να ξυπνας θυμομενος και να κοιμασαι θυμομενος. Νιωθω μονο την αναγκη να του τα χωσω. Ισως φταιει και το οτι γενικα ξεχναω δυσκολα και συγχωρω δυσκολα. Ειδικα οταν κατι επαναλαμβανετε ασταματητα. Χανω την εμπιστοσυνη μου και δε μπορω να δω τιποτα θετικα και αισιοδοξα. Και να προσπαθει ο αλλος να περασουμε καλα, εγω λογω της πικρας και του θυμου που νιωθω, προσπαθω να τα χαλασω ολα για να τον τιμωρησω κατα καποιο τροπο. Εχω χαλασει πολλες φορες που ηθελε να κανουμε πραγματα μαζι και να περασουμε ωραια. Εχω και γω πολλα στραβα να πω την αληθεια. Ισως επειδη κουραστηκα να απογοητευομαι, ισως λογω ζηλιας, ισως λογω χαμηλης αυτοπεποιθησης, ισως λογω του οτι δεν μου αρεσει να αδικουν. Εχω χαλασει πολλες μερες που θα μπορουσαμε να χαρουμε, για να τιμωρησω εκεινον αλλα προπαντως τον εαυτο μου. Εχω εντονα το αισθημα της αυτοτιμωριας. Οτι μου αξιζει να στεναχωριεμαι και να περναω ασχημα.
Πειτε μου πως ειναι μια νορμαλ σχεση?
18-05-2012, 18:29 #55
Δε νομίζω πως υπάρχουν κανόνες, ούτε πως υπάρχει η τέλεια σχέση. Όμως το να κοιμάσαι και να ξυπνάς θυμωμένος, δεν είναι καλό σημάδι. Προσωπικά, θεωρώ ότι μια σχέση είναι καλή όταν μας κάνει να αισθανόμαστε καλά κι ευτυχισμένοι. Όταν τον περισσότερο καιρό ξυπνάμε και κοιμόμαστε χαρούμενοι ή έστω ικανοποιημένοι.
18-05-2012, 19:03 #56
18-05-2012, 19:14 #57
persefoni.. είναι δύσκολο να πας παρακάτω.., ξέρω ότι όλα σου φαίνονται βουνό γι' αυτό κι έχεις τα τόσα πολλά ερωτήματα! και δεν ξέρεις κι από που ν' αρχίσεις!
Έχεις χάσει τον εαυτό σου! Πολλά απ' όσα σου συμβαίνουν θάπρεπε να ξέρεις και τον τρόπο να τ' αντιμετωπίσεις. Δυστυχώς, δεν εκπαιδευόμαστε πως να ζούμε
ευτυχισμένοι και για να το μάθουμε οι περισσότεροι σπάμε τα μούτρα μας πολλές φορές. Χρειάζεται ν' ακολουθήσεις αυτό που σου είπα..
Ν' απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό για να βάλλεις μια τάξη στην ζωή σου, κυρίως για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Δεν είναι πολυτέλεια, το οφείλεις σε σένα!
Αυτό που τώρα ζεις σε κρατάει εκεί από την δική σου ανημποριά, την δική σου αδυναμία κι αυτό που κατά περίεργο τρόπο σου προσφέρει, είναι μια υποτιθέμενη
ασφάλεια που και σε κάνει να δικαιολογείς τ' αδικαιολόγητα! Ανάμεσά σας εναλλάσσονται οι ρόλοι θύτης-θύμα. Αν δεχτείς βοήθεια, τότε μέσω της ενδυνάμωσης
ή θα διαπραγματευτείς κάτω από άλλη οπτική την σχέση ή θα μπορέσεις να δεις ρεαλιστικά και να πας την ζωή σου παρακάτω. :)Last edited by μαρκελα; 18-05-2012 at 19:31.
18-05-2012, 19:30 #58
περς..όπως είπε και η μαριαν παραπάνω δεν υπάρχουν συνταγές για μια ευτυχισμένη σχέση, παρά μόνο τι κάνει ευτυχισμένο έναν άνθρωπο μες στη σχέση. Το θέμα είναι τι θέλει να παίρνει κάποιος από τον άλλο για να είναι ευτυχισμένος και πάντα σε ένα ποσοστό γιατί τέλειες σχέσεις δεν υπάρχουν. Αν τα προβλήματα είναι περισσότερα από τις καλές στιγμές, τότε η σχέση είναι τελειωμένη..:)
18-05-2012, 21:28 #59
Να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου. Δέν ευθύνεσαι πάντα γιά ό,τι συμβαίνει γύρω σου και δέν είναι ανάγκη να απολογείσαι γιά τις επιθυμίες σου.
Και όταν θα περνάς καλά θα θίγεσαι από τις καταστάσεις και τους τρίτους ελάχιστα
και θα έχεις τη δύναμη όταν το αξίζουν να τους συγχωρείς εύκολα.διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
22-05-2012, 13:59 #60
Persefoni γεια σου κι απο εμενα. Δεν προλαβα να διαβασω ολα οσα γραφτηκαν στο θεμα σου, οποτε μπορει να μου διαφευγουν πραγματα. Αρχικα ηθελα να σου πω οτι το να σε πειραξει που ο φιλος σου εχει παει με πολλες γυναικες δεν ειναι παραξενο, σε πολλες συμβαινει, κυριως γιατι φτιαχνουμε εικονες στο μυαλο μας, με εναν μαζοχιστικο σχεδον τροπο. Σαν να θελουμε να βασανισουμε τον εαυτο μας με τις εικονες αυτες, ειμαι σιγουρη επισης οτι θα του εχεις κανει και πολλες ερωτησεις σχετικα με το παρελθον του (το εχω κανει κι εγω) παροτι ηξερες οτι αυτα που θα ακουγες θα σε ενοχλουσαν. Πιστευω οτι αυτο θα περνουσε σιγα σιγα και θα σταματουσε να σε ενοχλει τοσο αν με τον φιλο σου ειχες μια υγιη σεξουαλικη ζωη και ενιωθες επιθυμητη. Η συχνοτητα των συνευρεσεων ειναι εξαιρετικα μικρη και ειναι λογικο και νευρα να εχεις και θυμο να νιωθεις. Εγω θα προβληματιζομουν οσον αφορα το αν αυτος ο ανθρωπος με επιθυμει ερωτικα, με θελει σαν ερωμενη ή απλως τον εχει βολεψει μια κατασταση στην οποια μπορει και να υπαρχει αγαπη, αλλα αυτο σιγουρα δεν αρκει. Με βαση το παρελθον του φαινεται πως ειναι σεξουαλικος ανθρωπος οποτε κατι δεν παει καλα. Ακομα και ενα σοκ μετα απο καποια εγχειρηση, ακομα και ψυχολογικα δεν δικαιολογουν 6 χρονια αυτην τη σταση. Που προσωπικα πιστευω οτι ειναι δικαιολογιες, γιατι κι εγω εχω περασει απο πολυ πολυ δυσκολες καταστασεις και αντε να μην ειχα διαθεση με τον φιλο μου για 2-3 μηνες ή και παραπανω αλλα παντως το καναμε πολυ πιο συχνα. Αυτο που περιγραφεις ειναι καθαρη αποριψη και κραταει παρα πολυ καιρο για να ειναι μια φαση. Το πρωτο διαστημα που κανατε σεξ πιο συχνα ηταν και ποιοτικο? σου αρεσε δηλαδη, υπηρχε χημεια με αυτον τον ανθρωπο? Απο οτι καταλαβα ομως το προβλημα και η φθορα εχει γενικευτει και σε αλλους τομεις της ζωης σας και ειναι λογικο. Για να μην τα πολυλογω εγω στην θεση σου, θα προσπαθουσα να δω οτι ο ανθρωπος αυτος δεν με θελει για ερωτικη συντροφο, θα προσπαθουσα να επιστρατευσω ολη μου τη δυναμη και το κουραγιο και θα εφευγα. Αν ειναι να ειστε σαν αδερφακια, θα μπορουσατε να μεινετε φιλοι. Δεν αξιζει σε κανεναν κατι τετοιο και ειναι λογικο να σου ριχνει την αυτοεκτιμηση.
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...