Results 1,141 to 1,155 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
07-06-2012, 19:25 #1141
την κασσετα που εχεις καταπιει την εχεις καταπιει και μπερδεμενη!εσυ που προσπαθεις μεθοδευμενα να επιβαλλεις την αποψη σου εισαι αντιφα??κοιτα σε παρακαλω την υπογραφη σου..κοιτα τι πιστευω εχεις,εισαι επικινδυνη κοπελα μου..μην με σαπισεις ε??σε παρακαλω..
δεν θελετε συνορα,δεν θελετε σημαιες θελετε το χαος της νεας ταξης.
- 07-06-2012, 19:26 #1142
Βρε μνημόνιο μισό λεπτάκι...
είπες κάτι παρα πολύ σωστό..όντως είναι ότι πιο βίαιο να μην έχεις δουλειά..επίσης είναι ότι πιο βίαιο να έχεις καρκίνο και να μην σου παρέχονται φαρμάκα..σου ξεφτιλίζουν την ίδια σου την ύπαρξη.
Η καθημερινότητά μας είναι ωμή και βίαιη, δε βρίσκουμε ησυχία πουθενά.
Αλλά εγώ σου έχω δύο ερωτήσεις:
1) το ότι υπάρχουν σαφώς πιο βίαιες καταστάσεις αυτό εννοείται..αλλά ούτως ή άλλως, το γεγονός ότι όλα τα πράγματα δεν εχουν βαρύττητα δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καθόλου. π.χ. μια κλοπή έχει σαφώς μικρότερη βαρύτητα και θίγει διαφορετικά έννομα αγαθά σε σχέση με ένα βιασμό έτσι δεν είναι? αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί...γιατί μπορεί να κλείσουμε όλους τους βιαστές στη φυλακή και να μη βιάζεται πλέον κανείς αλλά θα συνεχίσουν να υφιστάται κλοπές, και τότε θα πρέπει αν δοθεί μια λύση. Με αυτή τη λογική λοιπόν, τη δική μου βοιδίστικη, το γεγονός ότι η γλώσσα της Κανέλλη, ή οι πράξεις της ή το στυλ της εμμέσως έχουν τροφοδοτήσει βία, δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος, ο οποίος τη βία αυτή που νιώθεις εσύ κι εγώ (καθότι γιος γιατρού), της ανεργίας, του μην έχω που την κεφαλή κλίνειν, δεν την έχει νιώσει ώστε να έχει ένα άλλοθι ρε αδελφε΄, αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, πορώθηκε τόσο πολύ που άσκησε βία, διότι θεωρεί τον εαυτό του καθαριστή του πολιτικού συστήματος. Δεν είναι καθαριστής αυτός βρε κοριτσάκι. Καθαριστής είμαστε εγώ κι εσύ και ο α και ο β και κανένας άλλος ******* κομματόσκυλος που απλώς από μικρός υιοθέτησε ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Αν με ρωτήσεις λοιπόν εμένα ως βοιντ θα σου πω ότι πρώτον δε θέλω κανέναν μπατμαν να με σώσει από την κατάσταση που έχω περιέλθει. Και αν ήθελα τόσο πολύ να φάει ξύλο κάποιος, θα πήγαινα να το κάνω και μετά δε θα έτρεχα να κρυφτώ από το αυτόφωρο. Και για να ολοκληρώσω από εκεί που ξεκίνησα ήθελα απλώς να πω ότι δεν αναιρείται η βία που ασκησε ο ίδιος ο κασιδιαρης. Βία είναι και αυτή. Και να εξαλείψεις από το πολιτικο σύστημα τύπους σαν την Κανέλλη θα σου προκύψουν τύποι σαν τον κασιδιαρη..είναι το παραδειγμα που σου έδωσα παραπάνω.
2) τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έδωσε γροθιά στο πολιτκό σύστημα και όχι σε μια γυναίκα που απλώς τη θεωρεί κομμουνιστο-φεμινίστρια επειδή καπνίζει και έχει "γλώσσα"...αν ήθελε να δώσει μπουνιά στο κατεστημένο θα είχε στματήσει να συμμετέχει στην πόλωση που έχει δημιουρηθεί και κινυνεύει να μας διχάσει.
Για μένα ο κάθε Κασιδιάρης και η κάθε κανέλλη πληρώνονται παρα πολύ καλά για να κάνουν αυτό που κάνουν...
Εγώ όμως και συ και όλοι υποφέρουμε..και σκιζόμαστε μεταξύ για ένα μάτσο πουλημένους που δεν έχει ματώσει ποτέ η μυτούλα τους για τίποτα. Αξίζει πιστεύεις?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
07-06-2012, 19:29 #1143
Εμένα πάλι μου δίνει "ικανοποίηση" η ικανότητά σου να περνάς τη... μοναδικότητά σου. Εντ Οφ Στόρυ κι από μένα. Καλή συνέχεια. Ά, κι αυτό. Ούτε εσύ θα ήθελες να είσαι σαν εμένα. Απλά απαξιώνεις τη ζωή μου, το μυαλό μου - τα οποία έχεις διαβάσει εδώ - κι αυτό που τελικά διάλεξα να κάνω... διάλεξα το λιγότερο για μένα. Οι περισσότεροι θα είχαν επιλέξει το... περισσότερο. Και ξέρεις ότι αυτό... χαλάει. Γεια.
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
07-06-2012, 19:32 #1144
δεν σκιζομαι για κανεναν πιστεψε με!ειπα με απλα Ελληνικα οτι δεν αξιζουν καλυτερης μεταχειρισης κανεις τους!ειναι για χαστουκια και ξυλο να στο πω λαικα!!θεωρουμε βιαιη με αυτο που λεω?ας ειναι λοιπον!την διασπαση δεν την θελω καθολου πιστεψε με!μην τα βλεπετε ομως μονοπλευρα τα πραγματα καποιοι..η βια ειναι απο ολες τις πλευρες!
και οι ακραιες καταστασεις φερνουν αυτα τα αποτελεσματα!η κανελλη μην κανει λαικη πολιτικη μεσα απο τις βιλες της..
07-06-2012, 19:34 #1145
Μπράβο σου και αντίο. Όταν συνάνθρωποί μου κινδυνεύουν από μορφώματα που αναστήθηκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, η μοναδικότητά μου είναι που μου επιτάσσει να μη με νοιάζει καμία έλλειψη συμπάθειας. Για τη Χ.Α. μόκο βλέπω...
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-06-2012, 19:38 #1146
Οταν εκανα σχολιο εχθες για την δυσκοιλιοτητα κατι ηξερα.......
07-06-2012, 19:41 #1147
ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! Για τη δυσκοιλιότητα ξανακάνε ποστ, γιατί ενώ ο κόσμος καίγεται εσείς καίγεστε για το ποιόν μου. Ε, μετά τι να πεις. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΕΜΕ!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-06-2012, 19:44 #1148
Αφού λοιπόν θεωρείς πως κάνω... μόκο για τη Χ.Α., μπορείς και να το γράφεις κιόλας... έχεις καταλάβει πως έχω άρρωστα και χτυπημένα ζώα βρε καλή μου στο σπίτι και δε βλέπω τηλεόραση, ακόμη και να ήθελα;... έχεις καταλάβει τί κάνω;... εγώ πριν λίγο έμαθα βρε τί έγινε στην πρωϊνή εκπομπή... ντροπή ρε καημένη... εγώ που έχω τους έλληνες γραμμένους στα παπάρια μου για την αδιαφορία τους, θα έπρεπε να αντιμετωπίζομαι διαφορετικά από σένα... σύνελθε λίγο ρε... ξεκόλλα, έστω κι αν για σένα αυτό που κάνω είναι αδιάφορο... έλεος ρε πούστη, πόση πόρωση ακόμη για να κάνεις το κομμάτι σου;... έλα, περιμένω να ρίξεις κι άλλη μαλακία, δώσε...
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
07-06-2012, 19:45 #1149
07-06-2012, 19:46 #1150
07-06-2012, 19:48 #1151
07-06-2012, 19:49 #1152
07-06-2012, 19:53 #1153
ταιμ-αουτ δεν κουραστήκατε ?
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
07-06-2012, 19:54 #1154
07-06-2012, 19:55 #1155
ειναι δυνατον οι Ελληνες να μην εχουν φαρμακα,να εξαθλιωνονται,να μην εχουν να φανε,να μην δουλευουν και να κανεις πορειες για τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων??οχι πειτε μου ρε παιδι μου!