Τι σκέφτεστε; - Page 857
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 857 of 1532 FirstFirst ... 3577578078478558568578588598679079571357 ... LastLast
Results 12,841 to 12,855 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    αντε Ροκ και χρουτσου χρουτσου....με την μασελιτσα...θα τα ροκανισουμε τα πιπινια.......:)
    αν ηταν να κατσω σε καποια να με ροκανισει, τοτε αυτη θα ηταν το Ξωτικό με τις μαγικες ικανοτητες (που παιζει να ειναι και το νεοτερο) ή εσυ που ορισμενα ποστ σου μου βγαζουν κατι προστυχο (εκεινα του κωλου τα βρωμιαρικα μιαμ). ολες οι αλλες εχουν καταντησει τοσο κουραστικες που ουτε να τις διαβασω δεν αντεχω, οπως πχ η ALIA το πρωι που αμεσως εφτασε στην υπερβολη να μιλησει για μενος και κολλημα. σιγα ρε κοριτσια να πουμε, που τρεχει το μυαλο σας στο χειροτερο παντα, λες και ειμαι κανας κακοποιος και σας φταιω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    να σου πω ενα περαστικα αρκτος κ σιδερενια

σ ευχαριστω κοριτσι!
    να σαι παντα καλα!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    ... ούτε ο Κρίνο δεν είχε τέτοια τηλεθέαση εδώ μέσα... νομίζω πως θα νοσταλγήσω τις παλιές καλές εποχές ώρες - ώρες... λολ!...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    επισης πως βαρεθηκα την ατελειωτη βλακεια....

Senior Member
    ... αλίμονο σε μας που δε μπορούμε να τη σταματήσουμε...

Κατακρεούργησαν σκύλο στον Άγιο Νικόλαο

Πεταμένος κάπου ή σε πιάτο (!) κατέληξε ο σκύλος που κατακρεουργήθηκε σε δρόμο κοντά στην παραλία του Άμμου, στον Άγιο Νικόλαο.
    Η γειτονιά ξεσηκώθηκε στο πόδι, τα ξημερώματα, από τα σπαρακτικά ουρλιαχτά ενός σκύλου, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα δύο ανδρών... Το πρωί οι περίοικοι αντίκρισαν την οδό Ιδομενέως γεμάτη αίμα, κι άρχισαν να αναζητούν το τί είχε συμβεί.

Το "κουβάρι" της ανατριχιαστικής υπόθεσης κατέληξε σε δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Cretalive, φέρονται να έσφαξαν το σκύλο.

Ο λόγος; Η βαρβαρότητα; Ή μήπως ... η πείνα; Οι υποψίες αρκετών - που, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται με κανένα τρόπο - στρέφονται προς το ενδεχόμενο οι δύο αλλοδαποί ... να μαγείρεψαν τελικά το άτυχο αδέσποτο, το οποίο, σημειωτέον, σαν ... να άνοιξε η γη και το κατάπιε!

Σε κάθε περίπτωση, η θανάτωση του αδέσποτου ζώου είναι μια πράξη τουλάχιστον απάνθρωπη και διεστραμμένη, που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους...

Από την πλευρά της η αστυνομία αναφέρει ότι το συμβάν δεν έχει καταγραφεί και καμία σχετική σύλληψη δεν έχει γίνει.

Απ' το "Τρομακτικό"...

... πάρτε τους κι αυτούς μαζί με τους έλληνες να γίνουν πολλοί οι... πολιτισμένοι... έσφαξαν το σκυλί στη μέση του δρόμου, αν το καταλάβατε... κατάλαβες Φλου γιατί κάποιοι άνθρωποι που περάσαμε πολλά, περνάμε ακόμη, δε θα μπορέσουμε ποτέ να γίνουμε "ευτυχισμένοι" σε αυτή τη γαμημένη αδιάφορη κοινωνία;... για θα μας λύσουν τα προβλήματα οι ψυχολόγοι, όταν πρόκειται για νοοτροπίες, τρόπο ζωής και... απλούστατη ευσυνειδησία;... έ, ρε γλέντια, που λέει και ο φίλος μου ο Καραγκιόζης...

Senior Member
    ροκ, διαβασα την ειδησ στο νετ....σκεψου κ το ενδεχομενο να πεινουσαν...
    καποιοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...
    αδεσποτη κατσικα, προβατο, γουρουνι ή κ κοτα δεν βρισκεις...
    ειναι τρομακτικος ο αριθμος ανθρωπων που πεινανε....

Senior Member
    Άρκτε περαστικά... θα σε παρακαλέσω να μη μου ζητάς να σκεφτώ ότι "πεινούσαν"... δε μιλάς με κάποιον που θεωρητικολογεί μέσω φόρουμς... ξέρεις τί κάνω και πόσα χρόνια το κάνω... τους ξέρω καλά, έχω βρεθεί αντιμέτωπη μαζί τους, έχω φίλους - εθελοντές σε όλη την ελλάδα και ξέρουμε τί ακριβώς γίνεται κάθε φορά, και τί "βγαίνει" στα μέσα ενημέρωσης... άστο, κι αν τους βρεις φέρτους σε μένα για να τους κόψω και τα χέρια... να μη 'πεινάνε" μόνο... τα υπόλοιπα τα έχω γράψει σε άλλο θρεντ... κι αν δε δέχεσαι την άποψή μου, σεβάσου πως εγώ είμαι έξω στους δρόμους κι όχι πίσω από ένα πισί για τα ζώα... κι έλα να δεις τις περιπτώσεις που περιθάλπτω... έλεος και στα τσακίδια με την καραμέλα της "πείνας" πια...

Senior Member
    καλη μου ενα 60 με 70 % ειναι κατω απο τα ορια της φτωχειας στην ελλαδα μονο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αν ηταν να κατσω σε καποια να με ροκανισει, τοτε αυτη θα ηταν το Ξωτικό με τις μαγικες ικανοτητες (που παιζει να ειναι και το νεοτερο) ή εσυ που ορισμενα ποστ σου μου βγαζουν κατι προστυχο (εκεινα του κωλου τα βρωμιαρικα μιαμ). ολες οι αλλες εχουν καταντησει τοσο κουραστικες που ουτε να τις διαβασω δεν αντεχω, οπως πχ η ALIA το πρωι που αμεσως εφτασε στην υπερβολη να μιλησει για μενος και κολλημα. σιγα ρε κοριτσια να πουμε, που τρεχει το μυαλο σας στο χειροτερο παντα, λες και ειμαι κανας κακοποιος και σας φταιω.
    Ελα να σε ροκανισω..Κενουλη....χρατσα χρουτσα...χρατσα χρουτσα....μεχρι το καινουργιο μιλενιουμ θα χουμε τελειωσει....... :) :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post

Πεταμένος κάπου ή σε πιάτο (!) κατέληξε ο σκύλος που κατακρεουργήθηκε σε δρόμο κοντά στην παραλία του Άμμου, στον Άγιο Νικόλαο.
    Η γειτονιά ξεσηκώθηκε στο πόδι, τα ξημερώματα, από τα σπαρακτικά ουρλιαχτά ενός σκύλου, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα δύο ανδρών... Το πρωί οι περίοικοι αντίκρισαν την οδό Ιδομενέως γεμάτη αίμα, κι άρχισαν να αναζητούν το τί είχε συμβεί.

Το "κουβάρι" της ανατριχιαστικής υπόθεσης κατέληξε σε δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Cretalive, φέρονται να έσφαξαν το σκύλο.

Ο λόγος; Η βαρβαρότητα; Ή μήπως ... η πείνα; Οι υποψίες αρκετών - που, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται με κανένα τρόπο - στρέφονται προς το ενδεχόμενο οι δύο αλλοδαποί ... να μαγείρεψαν τελικά το άτυχο αδέσποτο, το οποίο, σημειωτέον, σαν ... να άνοιξε η γη και το κατάπιε!

Σε κάθε περίπτωση, η θανάτωση του αδέσποτου ζώου είναι μια πράξη τουλάχιστον απάνθρωπη και διεστραμμένη, που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους...

Από την πλευρά της η αστυνομία αναφέρει ότι το συμβάν δεν έχει καταγραφεί και καμία σχετική σύλληψη δεν έχει γίνει.

Απ' το "Τρομακτικό"...

... πάρτε τους κι αυτούς μαζί με τους έλληνες να γίνουν πολλοί οι... πολιτισμένοι... έσφαξαν το σκυλί στη μέση του δρόμου, αν το καταλάβατε... κατάλαβες Φλου γιατί κάποιοι άνθρωποι που περάσαμε πολλά, περνάμε ακόμη, δε θα μπορέσουμε ποτέ να γίνουμε "ευτυχισμένοι" σε αυτή τη γαμημένη αδιάφορη κοινωνία;... για θα μας λύσουν τα προβλήματα οι ψυχολόγοι, όταν πρόκειται για νοοτροπίες, τρόπο ζωής και... απλούστατη ευσυνειδησία;... έ, ρε γλέντια, που λέει και ο φίλος μου ο Καραγκιόζης...
    Καλα Ροκ...μολις τωρα το διαβασα.....και να σκεφτεις πως μολις πριν γελουσα.......τωρα ειμαι πολυ θυμωμενη.....αναρωτιεμαι γιατι δεν βγηκε κανεις να δει τι γινεται.....που σκατα φτασαμε να ζουμε δεν ξερω..... πολυ θα ηθελα να τους κανω το ιδιο....κι αν πεινανε να πανε να πεινασουν στο πακισταν...με την χατζαρα θα ειχα βγει εξω και δεν αστειευομαι καθολου.......

Senior Member
    ... κι εγώ ζω κάτω απ' τα όρια της φτώχειας... την απάντησή μου στην έδωσα... στα τσακίδια όλοι οι "πολιτισμένοι"... κι αν μπορούσα να στείλω και χιλιάδες έλληνες μαζί τους στα τσακίδια, θα το έκανα... και με συγγενείς μου μέσα σε αυτούς, πρώτου βαθμού... πιο σαφή απάντηση και τοποθέτηση δε θα λάβεις... θα είναι ξεπατικούρες από μπλογκς, αρχαίους έλληνες, φιλοσόφους, επιστήμονες και... πάσης φύσεως ειδικούς... σόρυ, αλλά η πολυπολιτισμικότητα με αφήνει αδιάφορη... άει στο διάολο όλοι τους, από όποια χώρα κι αν είναι... ρε στο διάολο λέμε...

Senior Member
    ... ας μας γράψουν οι... ανθρωπιστές πώς φέρονται μεταξύ τους και στη χώρα τους οι κύριοι αυτοί, που πεινάνε... που λιθοβολούν, κόβουν χέρια, κεφάλια... όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω... αλλά να μη κάνω μια... παρουσίαση βιβλίου με βάση τα... ανθρώπινα δικαιώματα;... να μη φωνάξω το... δήμαρχο Θεσσαλονίκης να προλογίσει το φεστιβάλ μας;... φυσικά και πήγε ο έρμος... υπήρχε προβολή... θέλεις να σου πω και για όταν του ζητήσαμε - κάποιοι λίγοι, σε αυτούς κι εγώ - να μας συνδράμει για αυτό που κάνουμε;... με ένα αυτοκίνητο τουλάχιστον... όχι, εκεί δεν υπήρχε προβολή... άντε, γιατί δε θα σταματάω και θα με κόψει η διαχείριση που τηρεί και τους κανόνες και τις αρχές της, λολ...

Senior Member
    Ολα ενα αλισβερισι ειναι ροκ....εκει που παει το χρημα τρεχουν κι ολοι οι φελοι.......
    δυστυχως εγω εχω χασει προ πολλου την πιστη μου..... και για αυτο προτιμω να μην αναφερω καν το θεμα.....πιστευω πως λιγοι ενδιαφερονται πραγματικα....οπως και να χει κανενας <<ανθρωπιστης>> δεν θα με μαθει ποτε να σκεφτομαι σαν ανθρωπος.......

Senior Member
    ... όλοι βολεμένοι είναι Φλου... το "βολεμένος" έχει πολλές πλευρές... είτε με πτυχία, είτε με ταμείο ανεργίας, έτσι να τα λέμε όλα... όλοι γράφουν και ξεδίνουν στα φόρουμς, όλοι γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, όλοι ψάχνουν έναν άνθρωπο να τους βοηθήσει και κάποιοι εισπράττουν πάντα από όλο αυτό, με όποια υπηρεσία κι αν προσφέρουν... μιλάω συνοπτικά, καταλαβαίνεις νομίζω... εκεί έξω καίγεται ο πλανήτης και το σύμπαν κι εγώ με αυτούς που πιάνει μόνο ο κώλος τους φωτιά παρτίδες δεν επιθυμώ... ούτε και με αυτούς που θέλουν να με πείσουν πως... άστο να πάει στο διάολο... δε θέλω να ασχολούμαι με ανθρώπινες εφευρέσεις... και απορώ με μένα βασικά... πότε θα βάλω μυαλό και θα σταματήσω να γράφω;... πλουτίζει κόσμος Φλου στη καμπούρα εμών των απλών... και προχωρά η επιστήμη και η εξέλιξη... πάω μπανιέρα πια, οριστικά... καλό ξημέρωμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post

Απ' το "Τρομακτικό"...

και αυτό απάνθρωπο να το λεγες λίγο θα ήταν..
    κάτι σε εποχές πολιορκίας τους Μεσολογγίου μου θύμισε..
    αν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει εκεί..
    πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να αφήνει αδιάφορους;;
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .