Τι σκέφτεστε; - Page 875
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 875 of 1532 FirstFirst ... 3757758258658738748758768778859259751375 ... LastLast
Results 13,111 to 13,125 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Σταθερή αξία η Χαλκιδική, κρυστάλινα νερά και άρωμα πεύκου !
    Θα βρίσκομαι στη Σάρτη τις πρώτες 15 του Αύγουστου.
    Την τρίτη βδομάδα του Αύγουστου στα Καλύβια της Πάρου.
    σαρτη εχω παει είναι πραγματικά ονειρικά όντως η χαλκιδική είναι πανέμορφη αντε να περασουν οι μέρες να παμε για μπανακι κ ηλιοθεραπεία κ ρομαντικες βόλτες το βραδακι .....ανυπομονώ
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θελω να κανω οικογενεια να λειπω ολη μερα απ'το σπιτι!!!!!!! ποια θα με παντρευτει να κανουμε παιδια???? προτιμοτερο να ξεσκατιζω και να ταϊζω παρα να ακουω τις μαλακιες του καθενα κωλογερου που μου τυχε για πατερας.
    κενάκο κ η παντρειά θα εχει την δικιά της γκρίνια κ μη νομίζεις μαυτά τα νερα στο μπανιο ολοι τσακωνόμαστε .....τι κακο κ αυτό !!!!!!!!!!!
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Banned
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    κενάκο κ η παντρειά θα εχει την δικιά της γκρίνια κ μη νομίζεις μαυτά τα νερα στο μπανιο ολοι τσακωνόμαστε .....τι κακο κ αυτό !!!!!!!!!!!
    δε με ενδιαφερει τοσο ΗΛΙΑΝΝΑ, χιλιες φορες με γυναικα που γκρινιαζει αλλα προσφερει και στο κρεβατι και παντου, παρα με εναν μαλακα που γκρινιαζει επειδη γερασε κι εγινε παραξενος και δε προσφερει τπτ απολυτως. στο ελλαδισταν εχουμε καταντησει ολοι καθυστερια λογο της ανεργιας και της φτωχειας, ζουμε μεχρι τα 30 μας με τους γονεις επειδη δεν υπαρχουν λεφτα να φυγουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε με ενδιαφερει τοσο ΗΛΙΑΝΝΑ, χιλιες φορες με γυναικα που γκρινιαζει αλλα προσφερει και στο κρεβατι και παντου, παρα με εναν μαλακα που γκρινιαζει επειδη γερασε κι εγινε παραξενος και δε προσφερει τπτ απολυτως. στο ελλαδισταν εχουμε καταντησει ολοι καθυστερια λογο της ανεργιας και της φτωχειας, ζουμε μεχρι τα 30 μας με τους γονεις επειδη δεν υπαρχουν λεφτα να φυγουμε.
    αμα γκρινιαζει σιγα που θα προσφερει και κ@λ@

Senior Member
    αχ, σκεφτομαι την πυραυλοκινητη μηχανη του μπατμαν
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...24974554_n.jpg

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σκεφτομαι οτι σε σκαρτους χαρακτηρες δε δινεις ευκαιριες γιατι βρισκουν αφορμη να συνεχιζουν να πατανε πανω στις καλες σου προθεσεις! Τους διαολοστελνεις και ησυχαζεις λοιπον γιατι βρισκεις και τον μπελακο σου...

Ας τ'αφησω ομως τωρα αυτα και ας μπω σε mood διακοπων καθως αν ολα πανε καλα, την κανω αυριο και ησυχαζω! Μπυριτσες, μπανακια, χαζοσυζητησεις και γενικα ανεμελια :)
    Πολύ σωστή σε βρίσκω Άλια! Οι σκάρτοι χαρακτήρες να πάνε στο διάολο...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Αγαπητε Κενουλη....
    οσο ο πατερας σου βλεπει οτι τον εχεις χεσμενο πατοκορφα...τοσο πιο πολυ θα γκρινιαζει....ακομα και για την πιο ασημαντη αφορμη...
    Ξερεις τι ειναι να εχεις φτασει 60..να εχεις φαει ολα τα χαστουκια και τις κατραπακιες της ζωης (που ολοι λιγο πολυ τα τρωμε) και να μην παιρνεις συμπαθεια και εκτιμηση απο το ιδιο σου το παιδι.....
    Στο δικο του μυαλο..η δικη σου ωριμοτητα..περναει απο την αναγνωριση εκ μερους σου...της δικης του αξιας...εσυ παλι ,οσο τον εχεις στο κεφαλι σου ,να σου τα πρηζει και ξερεις οτι εξερτασε απο αυτον...δεν θα βρισκεις το ψυχικο περισσευμα να του αναγνωρισεις καμμια αξια...οποτε φαυλος κυκλος......
    Δεν δικαιολογω κανενος την συμπεριφορα....απλα εδω το ζητουμενο ..ειναι να γινει η ζωη σου καλυτερη.......

Αν μπορεις λοιπον,που μαλλον δεν μπορεις ,προσπαθησε λιγο να του δωσεις αυτο που θελει....αναγνωριση...εκτι μηση...συμπαθεια...παιξτον κανα ταβλι...ανοιξε του καμμια πολιτικη κουβεντα και κανε πως μαθαινεις..πραγματα απο την πειρα του σαν αλλη βανα Μπαρμπα...και θα δεις διαφορα....
    Ξερω ..σου ακουγεται..ψιλοελεεινο και ακατορθωτο....αλλα ο μεγαλος Μακιαβελη..δεν ειπε τυχαια την φραση...ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    δεν τον εχω χεσμενο, ουτε ειναι θεμα εκτιμησης. αυτα που λες δε τα θελει ουτε ο ιδιος να τα κανω γιατι προτιμα να εχει την ησυχια του. και σκορπωντας νερα στο μπανιο, χαλαει. δε μπορει να συνηθισει οτι το μοιραζετε αναγκαστικα με αλλα ατομα, δε γουσταρει να του χαλαει ο χωρος κι οτι πληρωνει. αλλα ειμαι ανθρωπος κι εγω ρε γμτ, θελω να κανω μπανιο, θελω το ******** χωρο μου επισης. αυτο δε το καταλαβαινει, γκρινιαζει επειδη γυρισα απ'τη θαλασσα και ξεπλυθηκα να φυγουν τ'αλατια και η αμμος απο πανω μου, γκρινιαζει για ασυναρτησιες παντα. ολοι οσο μεγαλωνουμε, τοσο χανεται σιγα σιγα η υπομονη μας, και νευριαζουμε και για μαλακιες. ενας απ'τους δυο θα φυγει νεκρος στο τελος, ετσι συμβαινει και για ανουσιες αφορμες. γιατι δεν ειναι φυσιολογικο σε τετοια ηλικια να μενουν τα παιδια με τους γονεις. γι'αυτο κι εγω δεν τον αντεχω κι εχω σπασμενα νευρα, σας το γραφω κι εδω τωρα που ειναι νωρις, πριν γινει το εγκλημα ή αυτοκτονισω!

Senior Member
    ε...σε αυτη την περιπτωση τοτε ,ειναι στριτζας....και καμμια ηλικια δεν το δικαιολογει αυτο....
    τι να πω ....υπομονη....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Κενε ποσο χρονων εισαι?

Banned
    αν κι εγραψα παραπανω που κοντα ειμαι, στελνω μηνυμα να σου πω ακριβως.

Senior Member
    Εχεις π.μ........

Senior Member
    overdose απο καμμενιες.....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    overdose απο καμμενιες.....
    μια χαρα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μια χαρα .....