Τι σκέφτεστε; - Page 879
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 879 of 1532 FirstFirst ... 3797798298698778788798808818899299791379 ... LastLast
Results 13,171 to 13,185 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Πουθενά δέν σε ενέταξα, μόνος σου είπες γιά τους κύκλους που συναντησες:
    μ'εβαλες στη ΧΑ, ενω απλα εγραψα τι κανουνε. τι θελεις να υποκριθω οτι δε κανουνε τπτ, και κανουν οι αλλοι ? αφου δε συμβαινει κατι τετοιο, κανενα αλλο κομμα δεν ενδιαφερεται για το κοσμο να τρεξει. αλλα οκ ξερω συνηθιζεται εδω μεσα ο KENO να εχει το ρολο του κακου. αυτο δε σημαινει ομως οτι ανηκω κι ολας εκει ή αναγκαστικα καπου. το ξαναλεω οτι δε θελω να ασχολουμαι με τη πολιτικη, ουτε καν θελω να ψηφιζω.

Quote Originally Posted by carry View Post
    Επιπλέον, είναι γνωστό τοις πάσι πως όσοι δέν ψηφίζουν βλέπουν που πάει το πράγμα αλλά νομίζουν ότι αυτοί θα επιπλεύσουν και είναι αμοραλιστές: πρωτίστως η περδικούλα μου.
    Κάτσε να δείς τι του φυλάνε για μετά.
    Σύντομα δηλαδή ο ολοκληρωτισμός του τρικέφαλου μαύρου μπλόκ και οι πλάτες που προσφέρει η ΧΑ θα χτυπήσει την πόρτα όλων μας. Ακόμη και αυτών που νομίζουν πως δέν έχουν τίποτε να χάσουν.
    μπα ουτε οτι θα επιπλευσω νομιζω, ουτε οτι θα την κανω σε εναν υποτιθεμενο πολεμο (ο οποιος ειναι πολυ κοντα). το εχω δηλωσει κι εδω μεσα καμποσες φορες, οτι ισως να ηταν καλυτερα να ημουν οντως γραμμενος εκει, να εχω την στηριξη και την αλληλεγγυη, παρα οπως τωρα. δυστυχως ομως και για κακη τους τυχη, δεν ειμαι ουτε φανατικο πατριωτακι ουτε χριστιανοπουλο.

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    βρε Κενο, που ειδες καλασνικοβ, σε βιασαν, σε σκοτωσαν? 2 χρονια εμεινα στα Πατησια, δεν εγινε ποτε κατι τετοιο. Δεν λεω πως τους γουσταρω, αλλα σαν παρανοικη γρια μιλας και ειναι κριμα να γινεσαι θυμα της τηλεοπτικης προπαγανδας
    δλδ πρεπει να μου συμβει εμενα προσωπικα κατι για να ασχοληθω και να δω το προβλημα ? τι αυτιστικη λογικη ειναι αυτη ? απ'τη στιγμη που συμβαινει διπλα μου παντου συνεχεια, δε μπορω να υποκριθω και να κανω οτι ολα ειναι καλα. και μονο η ανεργια και η φτωχεια, κι οτι συνυπαρχουμε με παρανομους που οπλοφορουν και δεν φορολογουνται καν, με ενοχλει. δε ξερω τι κανουνε στις αλλες περιοχες που ζειτε, στην Αθηνα υπαρχει σοβαρο προβλημα με τους λαθρομεταναστες. αναρωτιεμαι ακομα πως κυκλοφορουν γυναικες μετα τις 9. οταν εχουνε φτασει να τρωνε και ΣΚΥΛΙΑ! κι οχι δεν ειμαι παρανοϊκη γιαγια, ουτε θυμα καμιας τηλεοπτικης προπαγανδας γιατι δεν εχω καν τηλεοραση (ουτε για το πλεηστεησιον). τα γεγονοτα ειναι αληθινοτατα, ακομα κι αν νομιζεις οτι το παρατραβαν και παρανοουν οι τηλεοπτικοι δημοσιογραφοι, παρτα διαβαστα εδω στο διαδικτυο http://www.newsbomb.gr/koinwnia/stor...mehri-thanatoy εσυ μπορει να θες να αδιαφορεις και ειναι δικαιωμα σου. μη περιμενεις ομως να ειμαστε ολοι το ιδιο αδιαφοροι. ειδικα οταν κακοπερναμε και πλεον κινδυνευουμε.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι οτι ή εχω προβλημα ή δεν εχω προβλημα, αναλογα με ποια οπτικη το δω το πραγμα. Αλλα στα αληθεια, τι ισχυει?? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι οτι ή εχω προβλημα ή δεν εχω προβλημα, αναλογα με ποια οπτικη το δω το πραγμα. Αλλα στα αληθεια, τι ισχυει?? :P
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ κάτι άλλο!!!!!
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    διπλα σου, παντου, συνεχεια - στα μπανακια με τανκ πηγαινεις η με την ΧΑ συνοδεια?

Banned
    διπλα σου, παντου, συνεχεια - στα μπανακια με τανκ πηγαινεις η με την ΧΑ συνοδεια?
    μη το συνεχισουμε, το ξαναλεω οτι δεν ειμαι μονο εγω, που καλως ή κακως ειμαι γομαρι ας πουμε παει στο διαολο. τις γυναικες ομως δε τις σκεφτεσαι καθολου ? στη Κρητη 4-4 βιασαν 17χρονη, τι πρεπει να γινει αλλο, να μας φανε ζωντανους ?

Senior Member
    καλα σκεφετεσαι, ισχυει αυτο που θελεις, προβληματα αποκτας πολυ ευκολα και μονο με την σκεψη

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μη το συνεχισουμε, το ξαναλεω οτι δεν ειμαι μονο εγω, που καλως ή κακως ειμαι γομαρι ας πουμε παει στο διαολο. τις γυναικες ομως δε τις σκεφτεσαι καθολου ? στη Κρητη 4-4 βιασαν 17χρονη, τι πρεπει να γινει αλλο, να μας φανε ζωντανους ?
    αφου την εκδιδαν οι συγγενεις της, βιαζονται ομως και χιλιαδες αλλες που ουτε το ακους ουτε το ξερεις, επειδη τις βιαζουν συγγενεις, γειτονες κτλ. Αυτο ομως δεν σε προβληματιζει επειδη δεν μπορεις να τους απελασεις...

Banned
    αφου την εκδιδαν οι συγγενεις της, βιαζονται ομως και χιλιαδες αλλες που ουτε το ακους ουτε το ξερεις, επειδη τις βιαζουν συγγενεις, γειτονες κτλ. Αυτο ομως δεν σε προβληματιζει επειδη δεν μπορεις να τους απελασεις...
    ναι δε μπορω να ενημερωνομαι για καθετι που συμβαινει σ'αυτο τον τοπο, δεν ειμαι το FBI δυστυχως. και η παρανομη πορνεια ομως αποτελεσμα των πολλων αλλοδαπων ειναι. σου λεει το κοριτσακι το 20χρονο ή οι γονεις του, αφου ειναι ομορφο και φρεσκο γιατι να μη γινει *******κι ? και χρημα θα βγαλει, κι εμπειριες θα αποκτησει. και οι βιασμοι απο συγγενεις και γειτονες ομως που λες παλι εκει μπορει να οφειλονται, οταν για να βρει κανεις γυναικα πλεον χρειαζεται να ειναι λεφτας + απαιτησεις. κι οταν δε γαμαει ο αντρας τρελενεται και ξεσπαει οπου βρει, στην ανηψια του, στη κορη του ακομα. για ολα φταινε οι αλλοδαποι που ηρθανε εδω υπερβολικα πολλοι και δε χωραμε.

Senior Member
    ναι δε μπορω να ενημερωνομαι για καθετι που συμβαινει σ'αυτο τον τοπο, δεν ειμαι το FBI δυστυχως. και η παρανομη πορνεια ομως αποτελεσμα των πολλων αλλοδαπων ειναι. σου λεει το κοριτσακι το 20χρονο ή οι γονεις του, αφου ειναι ομορφο και φρεσκο γιατι να μη γινει *******κι ? και χρημα θα βγαλει, κι εμπειριες θα αποκτησει. και οι βιασμοι απο συγγενεις και γειτονες ομως που λες παλι εκει μπορει να οφειλονται, οταν για να βρει κανεις γυναικα πλεον χρειαζεται να ειναι λεφτας + απαιτησεις. κι οταν δε γαμαει ο αντρας τρελενεται και ξεσπαει οπου βρει, στην ανηψια του, στη κορη του ακομα. για ολα φταινε οι αλλοδαποι που ηρθανε εδω υπερβολικα πολλοι και δε χωραμε.
    ολοι χωρανε Κενο κατω απο τον ηλιο, φτανει να τα βρισκουν μεταξυ τους

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ κάτι άλλο!!!!!
    καλα σκεφετεσαι, ισχυει αυτο που θελεις, προβληματα αποκτας πολυ ευκολα και μονο με την σκεψη

με φωτισατε :P :P

Banned
    ολοι χωρανε Κενο κατω απο τον ηλιο, φτανει να τα βρισκουν μεταξυ τους
    δεν ειναι μονο αυτο το θεμα, ειναι και η ανεργια επισης, που δεν υπαρχουν δουλειες για ολους. γι'αυτο το ριχνουν στη παρανομη πορνεια τα κοριτσακια, και γενικα παρανομουν οσοι μπορουν. αλλα ακομα και γι'αυτους που προλαβαν ηδη μια δουλεια τα πραγματα δεν ειναι καλα, γιατι εκτος απ'την αβεβαιοτητα σημερα εισαι αυριο δεν εισαι, και οι μισθοι ειναι πολυ χαμηλοι, αν δε τους κρατανε ή τους κοβουν τελειως.

Senior Member
    δεν ειναι μονο αυτο το θεμα, ειναι και η ανεργια επισης, που δεν υπαρχουν δουλειες για ολους. γι'αυτο το ριχνουν στη παρανομη πορνεια τα κοριτσακια, και γενικα παρανομουν οσοι μπορουν. αλλα ακομα και γι'αυτους που προλαβαν ηδη μια δουλεια τα πραγματα δεν ειναι καλα, γιατι εκτος απ'την αβεβαιοτητα σημερα εισαι αυριο δεν εισαι, και οι μισθοι ειναι πολυ χαμηλοι, αν δε τους κρατανε ή τους κοβουν τελειως.
    εμεις που μας ταιζουν αλλοι θα περιμενουμε καλυτερες εποχες :Ρ δουλειες για ολους υπαρχουν, απλα εχουμε καλομαθει, αλλα για αυτο ειναι η κριση και θα μας στρωσει ολους - θεμε δεν θεμε

Senior Member

Λίλη μου απλά ή έχεις ή δεν έχεις πρόβλημα η δυνατότητα της οπτικής σε κάνει να βλέπεις αντικειμενικά, άρα είσαι μέρος της λύσης
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    εμεις που μας ταιζουν αλλοι θα περιμενουμε καλυτερες εποχες :Ρ δουλειες για ολους υπαρχουν, απλα εχουμε καλομαθει, αλλα για αυτο ειναι η κριση και θα μας στρωσει ολους - θεμε δεν θεμε
    στη ζωη δεν εχουμε ερθει για να περιμενουμε ομως, θα μας βαζαν στον παγο αν ηταν ή δε θα γεννιομασταν ποτε. δεν υπαρχουν για ολους δουλειες, οταν ο κοσμος εχει φτασει να αυτοκτονει καθημερινα επειδη πειναει, λες να το κανει επειδη καλομαθε και βαριεται να δουλεψει ? παραμυθι απο μεγαλυτερες τυπου RockElCasbah ειναι αυτο, για να κατηγορισουν τη νεολαια οτι δε δουλευει, δε κανει, δε ρανει. καλοπερνουσε η γενια της χουντας τα εφαγε ολα, και τωρα της φταινε οι μικροτεροι.

Banned
    ναι ρε μεγαλε γιαυτο αυτοκτονουν καθε μερα!!επειδη δουλειες υπαρχουν οπως και τα λεφτα και επειδη ολοι ψαχνουμε θεσεις διευθυντη!πληρωνουμε μια κριση που αλλοι δημιουργησαν και αλλοι "τα εφαγαν"!!στα υπολοιπα κουφα που ειπες απλα δεν απαντω..!τι να σου πω αλλωστε?αμα δεν βλεπεις προβλημα με 4 εκ λαθρομεταναστες που αλωνιζουν και κανουν οτι τους γουσταρει,βαση σχεδιου και αυτοι φυσικα!!εθελοτυφλεις απλα!και μονιμως μιλας πολιτικα.. η ΧΑ η ΧΑ και η ΧΑ!αντε μας εριξες τα μαλλακια μας!!